Şimdi Ara

NAVKING BİLGİ PAYLAŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
3
Favori
207.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Navking Route 66 Maxi HD

    Arkadaşlar forumları taradım fakat navking kullanıcalarının bilgi paylaştığı sabit bir başlık bulamadım. Mevcut Navking kullanıcıları yada Navking cihaz veya Route66 hakkında sorunları olan veya bilgileri olan arkadaşlar bu başlığı kullanalım. Diğer başlıklarda olduğu gibi faklı markaların satış ekiplerinin karşılıklı söz kavgaları ile bu başlık karışmasın lütfen. Amacım bu başlıkta sadece bilgi paylaşımı olması. Eminimki zaman ilerledikçe bu başlıkta hem merak ettiğimizin soruların cevaplarını hemde farkında olmadığımız yeni uygulama veya özellikleri birbirimizden öğrenebiliriz.
    Bildiğiniz navking kullanan arkadaşları bu başlığa davet ediniz lütfen...
    Bu başlıkta kullandığımız cihazın modelini belirterek yazılarımıza başlarsak eminim daha fayadalı olacaktır.

    Cihazımın siparişini Yapı Kredi Bankası MTV Kampanyası ile verdim cihazın dağıtımı 15 şubat itibariyle başlayacağından sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadblue -- 15 Şubat 2010; 23:56:07 >







  • selam arkadaşım bir navking maxi hd kullanıcısı olarak aranızdayım
  • Merhaba Emre benim cihaz henüz gelemediği için bir tecrübe yazamıyorum bu hafta gelir umarım.
    Ama ilk aldığında karşılatığın bir sorun yada kullanırken dikkat etmemiz gerek iyi yada kötü yönleri bize söylersen güzel olur.

    Bu arada cihaz için navking satış yöneticisi Onur Bey ile görüşmüştüm, iyi haber şu ki 2009 haritalarında olmayan bazı ilçe detayları 2010 haritasına eklenmiş ve Mart ayında kullanıma sunulacakmış.
  • Arkadaşlar, Navking cihazlarla problemi olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Sıkıntıları olan konularda buraya yazabilirler.
  • Merabalar herkese, güzel bi başlık oldu burası. bende maxi-m400 kullancısıyım ve şu ana kadar cihazdan oldukça memnunum. Ankara'da yaşıyorum ve İstanbul'a seyahat amaçlı gitmeden önce almıştım. ve cihaz sayesinde İstanbulun her tarafında bi an olsun kaybolmadan aradığım her yeri elimle koymuş gibi bulabildim. ufak tefek değişen kavşakların dönüşlerin yeni halleri haritada gözükmüyordu ama umarım onlarda yeni güncellemelerle düzelir. Ankara ve İstanbul en detaylı kapsama alanlarına sahip şu anda.

    navigasyon cihazı almak için kayda değer sayılı bir iki markadan birisi navking. herkese öneririm
  • Worldcard ın Ocak ayı MTV kampanyasından fayadalanarak Navking Mini S 350 modelini aldım.Sd kart olmadan bi halt oynatmadı ne video ne müzik.Gittim 8gb lık hafıza kartı aldım iyi güzel ama videoların çoğunda donuyor oynatmıyor adam gibi.Ayrıca en kötü tarafı da Ankara dan dönüşümde Polatlı diye yazdım sadece şehirden çıkarsın gerisini biliyorum diye.Aldı götürdü beni Eskişehir yolu taraflarında resmen dağ başı gibi in cin top atan ıssız mekanlara.Sonra da en uygun yerden geri dön falan diyor kadın o anda kıracaktım sinirden cihazı.Manisa da falan denemek için birkaç defa kullandım hep olmadık yol tarifleri yapıyor.Köpekler gibi pişmanım ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: historiyst_45

    Worldcard ın Ocak ayı MTV kampanyasından fayadalanarak Navking Mini S 350 modelini aldım.Sd kart olmadan bi halt oynatmadı ne video ne müzik.Gittim 8gb lık hafıza kartı aldım iyi güzel ama videoların çoğunda donuyor oynatmıyor adam gibi.Ayrıca en kötü tarafı da Ankara dan dönüşümde Polatlı diye yazdım sadece şehirden çıkarsın gerisini biliyorum diye.Aldı götürdü beni Eskişehir yolu taraflarında resmen dağ başı gibi in cin top atan ıssız mekanlara.Sonra da en uygun yerden geri dön falan diyor kadın o anda kıracaktım sinirden cihazı.Manisa da falan denemek için birkaç defa kullandım hep olmadık yol tarifleri yapıyor.Köpekler gibi pişmanım ...



    Seyehat modunu, en kısa araç olarak seçiniz. Ardından arama yaparken seçtiğiniz noktaya dikkat ediniz. Aynı isimle Türkiye'de bir kaç yer olabiliyor. Gitmek istediğiniz yeri tam secmenizi öneririm.

    Ayrıca S350 dahili hafızasına müzik ve video için kullanabilirsiniz. videoların donmamasını istiyorsanızda, çözünülürlük boyutunu küçültmeniz yeterli olacaktır.




  • Benim Mini S350 cihazım var. Alalı birkaç gün oluyor. Yazılım güncellemesi ve harita güncellemesinin nasıl yapıldığını bilen var mı? Ayrıca haritanın veya yazılımın güncel olup olmadığını nasıl anlayacağız? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzyazici

    Benim Mini S350 cihazım var. Alalı birkaç gün oluyor. Yazılım güncellemesi ve harita güncellemesinin nasıl yapıldığını bilen var mı? Ayrıca haritanın veya yazılımın güncel olup olmadığını nasıl anlayacağız? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.


    S350 yeni çıkan bir cihaz, henüz yeni bir yazılımı ve yeni bir harita çıkmamıştır. Genel olarak harita güncellemeyi altta açıklamaya çalıştım arkadaşlar.


    Dahili Bellekli Modeller

    1) İşletim Sisteminize uygun bağlantı yazılımı kurmanız gerekmektedir.

    İndirmek İçin:http://www.navking.com/frm_tools.aspx siteyi ziyaret edebilirsiniz.

    2) Yazılımı kurduktan sonra, usb bağlantı kablosuyla cihazı bilgisayara bağlıyorsunuz. Cihaz açık olmalıdır ve menüde bekleyiniz. Navigasyon yazılımına girmeyiniz.

    3) Bilgisayar cihazı tanıyıp driverlarını yükledikten sonra, bir sürücü eklenecek. Burdan doğrudan cihazın içindeki dahili hafızaya müdahele etmeniz mümkün.

    4) İnternet indirdiğin haritayı cihazın içinde Navigasyon ile ilgili bir klasör olucak. (S350 lerde dahili hafıza olduğu için tam hatırlamıyorum.) İçinde Data\Maps klasörü içindeki haritayı silip internetten indirdiğiniz güncel haritayı kopyalayıp yapıştırmanız yeterli.

    5) Kopyalama bittikten sonra cihazı bilgisayardan çıkarıp, Navigasyonu çalıştırın.

    6) Menü > Ekstra > Haritalar burdan cihaza yüklediğiniz haritanın yazılım tarafından tanınıp tanınmadığını görebilirsiniz. Eğer Türkiye haritasını seçili değilse seciniz.


    Hafıza Kartı Üzerinden Çalışan Modeller


    1) Hafıza kartı bilgisayara kart okuyucu ile bağlanır.

    2) Data\Maps klasörü içindeki eski harita silinip, internetten indirdiğiniz güncel harita kopyalanır.

    3) Hafıza kartı cihaza takılır. Navigasyonu çalıştırın.

    4) Menü > Ekstra > Haritalar burdan cihaza yüklediğiniz haritanın yazılım tarafından tanınıp tanınmadığını görebilirsiniz. Eğer Türkiye haritasını seçili değilse seciniz.




  • ben yapı kredi nin kampanyasından mobil route66 programını aldım kurdum.daha önce igo ve garmin kullandığım için tecrübe etme fırsatı buldum.kesinlikle saçmalıyor bu program.gösterdiğim hedefe saçma sapan yollardan götürmeye çalışıyor.hiç tavsiye etmem.hertürlü ayarlamalarını da yaparak denedim halbuki.
  • kamaka @
    Videoların çözünürlülüğünü cihazdan mı yoksa bilgisayardan mı ayarlamam gerekiyor ?
  • Arkadaşlar bende Maxi M450 kullanıcısıyım yaklaşık 2 haftadır. Yapı krediden kampanyadan aldım. Benimde en gıcık olduğum olay tamam birçok yer haritada bulunabiliyor ancak arama sayfasında sadece ingilizce karakterler kullanılabilmesi ancak aradığınız yerin tamamen türkçe yazılmış olması sinir oldum bu olaya ayrıca türkçeyi katleden hatalarda mevcut örneğin kooparatifler bu hata yüzünden o noktayı bulmak için aramayı o şekilde yapmanız gerekiyor.. Ve en pişman edici nokta kullandığı harita oldu. Çok ayrıntı bulundurmamakta başarsoft kullanan bi tanıdığım var. Cihazın işlemcisiyle uydu bağlantı hızıyla tamamen aynı olmasına karşın onun navigasyonunun daha güncel bir haritaya sahip olması beni düşündürdü açıkcası. Yıllar önce eğitime başlamış okulları inşaat alanı olarak görebilmekteyim. Aradığınız yeri illaki buluyor ama çevresindeki yerleri biraz tanımanız gerekebiliyor Genede ben sevdim onunla mutluyum video oynatmasında müzik dinlemede de kullanıyorum memnunum. Kulaklık çıkışı düşünmeleri iyi olmuş transmitter özelliği olmamasına karşın ben o işi radyonun aux girişiyle yapıyorum. Ürün üreticileri görürde bir geliştirmeye giderse aletin ses ayarını aletin üzerinde kısıp açma işlevi olan birşey yerleştirerek kolaylaştırmaları lazım bence. Tüm bunlara karşın biraz uğraştırsada aradığım yeri bulabildiğim için pişman değilim ama tavsiye etmem ben harita güncelleme olayı falan bitsin yapılabiliyorsa bu alette başarsoft kullanmayı deneyeceğim.
    Bu arada cihazı ankarada kullanmaktayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eusta90 -- 17 Şubat 2010; 23:58:01 >




  • Arkadaşlar 2-3 gün önce navking satış yöneticisi Onur Bey ile telefonda merak ettiğim bir kaç şey için görüşmüştüm. Ondan aldığım bilgi şuan güncel harita gelmiş ve Mart ayı içerisinde kullanıcalara sunulacak, daha önce olmayan bir çok ilçe detayları bu güncellemede mevcutmuş.
  • navking cihazlarin bence en onemli artisi teknik destek kismi.
    cok ilgililer ve her aradiginda rahatlikla ulasip sorununa cevap alabiliyorsun.

    bende de mini s350 var. aletin bazen can sikan soyle bir sorunu var;
    mesela bir kavsaga yaklasiyorum, 100 metre sonra saga don dediginde ben kavsaga gelmis, ya da cok yaklasmis oluyorum.
    bu yuzden bir kac defa donus kacirdigim oldu. bu konuyla ilgili teknik servisle gorustum, cihazi gonderin 2 gun icinde geri gondeririz size dediler.
    su ara cihaz lazim bana, mart ayinda guncelleme gelince gonderip hem mevcut soruna bakmalarini, hem de guncelleme yapmalarini isteyecegim.
  • Kadın çok emirvaki konuşuyor
    Hadi bu neyse çoğu zaman video yada müziklerde seviye en sonda olmasına rağmen ses çıkmıyor
    Girdiğim adreslerin çoğunu bulamadı ...
  • O kadının sesine takılan arkadaşıma katılıyorum. Konuşma tarzından pek hoşnut olmamakla birlikte sesinin çok yaşlı geldiğinide söyleyebilirim. 500m düz devam et yavrucuğum diye öğüt veriyor resmen bu sebeplen ben ona nevin teyze lakabını uygun buldum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: historiyst_45

    kamaka @
    Videoların çözünürlülüğünü cihazdan mı yoksa bilgisayardan mı ayarlamam gerekiyor ?



    Bilgisayardan program aracılığıyla çözünürlüğü düşürmeniz gerekmektedir.



    quote:

    Orijinalden alıntı: historiyst_45

    Kadın çok emirvaki konuşuyor
    Hadi bu neyse çoğu zaman video yada müziklerde seviye en sonda olmasına rağmen ses çıkmıyor
    Girdiğim adreslerin çoğunu bulamadı ...


    bahsettiğiniz gibi bir sorun varsa, aras kargoyla ücretsiz olarak servise yollamanızı öneririm. normalde cihazdan gayette yüksek olarak ses çıkmaktadır. eğer fırsatınız varsa bi satış mağazasına gidip görmeniz.. ayrıca yeni gelcek harita ile bulamadınığınız adreslerinde çoğunu bulursunuz tahminimce, poi noktası 501.000 adet olacakmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 20 Şubat 2010; 9:44:34 >




  • Navigasyon sırasında kadının sesi gayet iyi çıkyıyor ama ne hikmetse bazı video ya da müziklerin sesi az çıkıyor ...
  • İnşallah güncelleme sonrası 501.000e ulaşan poi noktalarında eskilerin yerlerine, isim değişiklerine ve yazım hatalarına özen gösterilmiştir. Nedense ben bu rakamlara pek güvenmemekteyim olan yerleri düzeltseler yeterli olurdu benim için ama şuda içimde bi uktedir. Elalemin navigasyonları kapı numarasına kadar bulurken biz olmayan yerleri bulabilmekteyiz. Umudediyorumki navking hizmet kalitesine verdiği önemi artırır ve kullanıcılarının hepsini hoşnut edici değişikliklere gider.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.