Şimdi Ara

Geely kullanıcıları platformu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.208
Cevap
17
Favori
425.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dosyaları flash diske yada cd ye atarken hangi isimle attıysan o ismi gösterir. Hem klasör olarak hemde şarkı ve şarkıcı ismi olarak. Nasıl kayıt ettiysen onu görürsün.
  • alla ala. bende hiç birisini göstermiyor. ne isim ne bişey. senin teyple bu teyp aynımı acaba? bi resim koyabilirmisin?
  • aracı bursadan nasıl buldun ikinci el olarak bayiden.
  • çok yoğunum bu sıralar o yüzden resim koyamıyorum.
    İnternetten bulmuştum. Bursa Geely bayisi ROPE oto nun internetteki ilanlarında vardı.
  • merhaba arkadasım oncelıkle araban hayırlı olsun.aynı aractan bende aldım hatta rengı de aynı.sımdıye kadar 380 km yaptım.performans olarak cok memnunum ılk 3 vıteste aracın cekısı mukemmel.4 de ıyı aslında.aracla cevreyolunda maksımum 167 km hız yapabıldım.motor daha acılmadı elbette daha fazla da yapacagını dusunuyorum.ıc tasarım cok ıyı bence.göstergelerın ortada olması ilk etapda soru ısaretı olusturdu kafamda.ama sunu demelıyım kı 10 dakıka sonra alıstım.ılk defa orta kısımda kullanmama ragmen.cunku gostergeler sıze bakıyor o yuzden hıcbır zorluk cekmedım.bazılarının dedıgı gıbı aracta soyle boyle koku olayı yok.dogal yenı malzeme kokusu.yol tususu harıka.fren sıstemlerı ınanılmaz.21 lıraya aldım ve verdıgım paraya ınanın degdı.aracla ılgılı bılgı almak ısteyenlere de yardımcı olabılırım.unutmadan yedek parca olayını da arastırdım.örn verıyorum hemen : fiat linea yan ayna dıkız aynası elektırıklı orjınal 265 lıra dedıler.
    geely ıcın de servıstekı arkadaslara sordum. elektırıklı sınyal farlı. ısıtmalı sıstem dıkız aynaları ve fıyat 80 lıra.dedıklerı gıbı varmıs.geely yedek parcaları yuzde 60 ıle 70 oranında dıger modellerden daha dusuk dıyorlardı gercekten de dusukmus.sımdılık hoscakalın.resımlerın boyutları devasa oldugundan kaldırdım arkadaslar.bilginize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deradler -- 15 Nisan 2010; 14:07:25 >
  • arabayı açarken dikkatli ol. yüksek hızdan kaçın. arabayı açmanın en iyi şekli sabit hızda hareket etmektir. Örneğin sürekli 80 yada sürekli 100 gibi ama 100 km aşmamaya dikkat et. Zaten kitapçığında yazıyor ilk 1000 km rodaj süresidir 100 km hızı aşmayın, sabit devirde sürmeye dikkat edin, motoru zorlamayın diye. Hız konusunu kafana takma, ben 180 yaptım daha yeni Antep- osmaniye otobanda. Ama dediğim gibi senin için yüksek hız sorun olur şu anda ben 2700 km deyim o yüzden denedim. Tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullan. Eğer sorun olursa cevaplamaktan zevk alırım. Birde kitapçığı mutlaka oku gerçi 150 sayfa nerdeyse ama olsun çok faydalı bilgiler var gerçekten. Güzel günlerde kullan.
  • bilgilendirmen ıcın cok tesekkur ederım dostum.kıtapcıgın bır kısmını okudum.elbette kalan yuzde 70 kısmı da okumaya gayret gosterıyorum ogle aralarında.işten fırsat buldukca kurcalıyorum.hız konusunda haklısın ama 4 serıtlı yolda senden baska araba olmayınca acık gaza basasım geldı :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deradler -- 12 Nisan 2010; 12:49:11 >
  • Bende birşey sorayım bari. Yağmurlu havada park sensörü düzgün çalışıyor mu? yağmur durmuş olsa bile sesnsörlerin üzerinde eğer damla varsa sensör sürekli yakında bir cisim var sanıp bağırıyor. Acaba tüm arabalarda da böyle mi onu da bilmiyorum?
  • yok dostum bu tür bir sorunla karsılasmadım.yagmurlu havada epey surdum ama bahsettıgın gıbı bir seyle karsılasmadım.daha once ben 1.3 motor toyota corolla kullandım.bunun yakıt sarfıyatı daha fazla geldı.halıyle 1.5 motor ve daha tup taktırmadım.sorun su kı tüp takan arkadaslar var sa cekıcten ne kadar dusuyor bana bu konuda bılgı verebılırler mı ?
  • bende tüp taktırmadım henüz. Bu konuda bilgi verebilen bir arkadaş olursa gerçekten güzel olur.
    Birde yağmurda anaryaya taktığında park sensörü normal çalışıyor doğru mu? eğer öyleyse ona göre servise gideceğim de...
  • dediğim gibi dostum yağmurlu havada benım sensorler hıc sorun cıkardı.benım park yerım de sensor cok onemlı zaten o yuzden dıkkat ettım.ama sorun olmadı bende.senınkınde sorun var gıbı görünüyor.
    bu arada anarya dediğinde bir düşündüm ne demek istedi diye.ama arastırdım adana yöresınde geri vitese takmakmış ilahi adanalılar :DD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deradler -- 15 Nisan 2010; 14:09:30 >
  • Senelerce milleti yürüyen tabut reno ve tofaşlara bindirdiler.Halen manyak fiyatlara 2. elleri satılıyor.Palio sienna gibi saçma sapan arabalardan çok çok daha güvenli olduğunu düşünüyorum bu araçların.Hiç değilse Abs-Airbag var.Onlarda yok 2-3 senelik donanımsız olan tofaşların kıçı başı oynar yolda neymiş çinin en iyisinden daha iyidir diye savunurlar.
    Proton Ülkeye girdiğinde ödleri patladı getireni bitirdiler.Bu ülkeye ne zaman uygun fiyatla iyi bir ürün gelse birkaç kartel bitirmeye çalışır, insanları gaza getirir.O protonlar, Bugün itibariyle Dünya Ticaret Örgütü'ne kayıtlı 146 ülkeden sadece 11 tanesi resim dünya çapında kabul gören normlarda otomobil üretebilmektedir. 2002 yılı başında Malezya 11. olarak bu listede yer almıştır. Bu listede yer alan ülkelerin başlıcaları alfabetik sırayla: ABD, Almanya, Fransa, G.Kore, İngiltere, İsveç, İtalya, Japonya'dır.
    Daha fazla ne diyebilirimki .Bu arada hiç Çin arabası sürmedim yanına yaklaşmadım bile.Alman araç sahibiyim ama Ön yargıya karşyım.
  • HERKEZE SELAMLAR ARANIZA BİR GEELY KULLANICISI DAHA EKLENDİ
    2010 MODEL BİR FAMİLİA ALDIM
    ÜZERİNDE STAFANELLİ TÜP VAR
    YAKLAŞIK 250KM YOL YAPTIM ŞİMDİLİK ŞEHİR İÇİ 0.16 KRŞ YAKIYOR
    CİN MALI OLDUĞU İÇİN ÇOOK ÖNYARGIYLA VE ÇEKİNEREK ALDIM AMA BAŞARILI BİR ARAÇ
  • Hayırlı olsun. Benim merak ettiğim birkaç soru var. 1. Tüple kullanımda performans nasıl? memnun musun? Benzinli kullanımda özellikle 2. ve 3. vitesteki ani hızlanması çok tatminkardı. Tüpte deneme şansınız oldu mu? 2. si km de 0.16 kr gayet iyi bir rakam üstelik bu zamanla daha da düşecektir. Peki ölçümü nasıl yaptınız. Bu sonuç kesin mi? 3. Birde diğer arkadaşa da sormuştum. Yağmurlu havalarda park sensörleri ıslakken normal çalışıyor mu? Benim araç sensör üzerinde damla olduğu için yağmurlu havalarda sürekli sinyal veriyor. Bu sorun sizde de var mı?
    Teşekkürler.
  • selamlar arkadaşlar bendede geely 1.3 var stefanelli LPG kiti takılı çok menmunum 1.5 sene oldu hiç bir sorunum olmadı..LPG deki performansı benzinle aynı hiç bir farkı yok.
    kayseride yaşıyorum ara ara görüyorum geely modellerini hemen farkediliyor bambaşka bi cazibesi var
  • Aykut bey aracla ilgili yorumlariniza tamammen katiliyorum bende Bursa bayisinden gecen hafta 1.5 Mk aldim.Aracla ilgili dusuncelerime gelince verdigim paraya degdi acikcasi diger ismi kemiklesmis tum markalarin kendi segmentinde bulunan araclardan farki yok bence.Sadece halkimizda çin malina karsi asiri bir tepki var bilincsizce.Ben bunu çin mali motorsiklet aldigimda da yasamistim ama ben 4senedir sorunsuz olarak 30 bin km yaptim halada yapiyorum.Arabaya gelince bir kullanici gozuyle ilk izleminlerim cok olumlu yol tutusu olsun viraj kabiliyeti olsunn diger markalardan hic farki yok hatta focuslardan ustun bile epey bir focus kullandigim icin.İc aksama gelince plastik aksam fena degil ama koltuk ve dosemeler bu araca gore hafife alinmis bence.Gosterge panelinin ortada olmasi biraz tuhafima gelmisti basta ama daha kullanisli bakis acisina uygun ve goz yormuyor yola bakarken diger araclarda oldugu gibi.Araci Lpg li olarak anahtar teslim aldim Bursa baisi Rope otomotivden lpg li olarak kullaniyorum performans kaybi diye birsey yok hakikikaten benzinli olarakta test ettim fark goremedim arasinda taktiklari Lpg de garanti kapsaminda en azindan baska bir arac aldiginda Lpg taktirdiginda garanti disinda birakiyorlar ve arac ariza verirse lpg yi bahane ediyorlar Geely de boyle bir olay yok bu cok guzel zaten garanti kaybolmasin diye benzin pompalarina mahkum degilsiniz yani.ilk izlenimlerim bunlar servis olayida parca olayida mukemmel ben ucuz bende isle alakali adamlar markanin arkasinda olduklarini belli oluyor.daha bir hafta oldugu icin gorebildigim artilari eksileri bu kadar aracla ilgili deneyimlerimi paylasmaya elimden geldigince calisacagim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reedkit

    Aykut bey aracla ilgili yorumlariniza tamammen katiliyorum bende Bursa bayisinden gecen hafta 1.5 Mk aldim.Aracla ilgili dusuncelerime gelince verdigim paraya degdi acikcasi diger ismi kemiklesmis tum markalarin kendi segmentinde bulunan araclardan farki yok bence.Sadece halkimizda çin malina karsi asiri bir tepki var bilincsizce.Ben bunu çin mali motorsiklet aldigimda da yasamistim ama ben 4senedir sorunsuz olarak 30 bin km yaptim halada yapiyorum.Arabaya gelince bir kullanici gozuyle ilk izleminlerim cok olumlu yol tutusu olsun viraj kabiliyeti olsunn diger markalardan hic farki yok hatta focuslardan ustun bile epey bir focus kullandigim icin.İc aksama gelince plastik aksam fena degil ama koltuk ve dosemeler bu araca gore hafife alinmis bence.Gosterge panelinin ortada olmasi biraz tuhafima gelmisti basta ama daha kullanisli bakis acisina uygun ve goz yormuyor yola bakarken diger araclarda oldugu gibi.Araci Lpg li olarak anahtar teslim aldim Bursa baisi Rope otomotivden lpg li olarak kullaniyorum performans kaybi diye birsey yok hakikikaten benzinli olarakta test ettim fark goremedim arasinda taktiklari Lpg de garanti kapsaminda en azindan baska bir arac aldiginda Lpg taktirdiginda garanti disinda birakiyorlar ve arac ariza verirse lpg yi bahane ediyorlar Geely de boyle bir olay yok bu cok guzel zaten garanti kaybolmasin diye benzin pompalarina mahkum degilsiniz yani.ilk izlenimlerim bunlar servis olayida parca olayida mukemmel ben ucuz bende isle alakali adamlar markanin arkasinda olduklarini belli oluyor.daha bir hafta oldugu icin gorebildigim artilari eksileri bu kadar aracla ilgili deneyimlerimi paylasmaya elimden geldigince calisacagim


    Aracı kullananlar menmunda,bi kullanmayanlar menmun değil ne hikmetse kırın zincirlerinizi artık milletim..

    reedkit hayırlı oğurlu olsun güle güle kullan kardeş Rabbim kaza bela vermesin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ankebutx

    quote:

    Orijinalden alıntı: reedkit

    Aykut bey aracla ilgili yorumlariniza tamammen katiliyorum bende Bursa bayisinden gecen hafta 1.5 Mk aldim.Aracla ilgili dusuncelerime gelince verdigim paraya degdi acikcasi diger ismi kemiklesmis tum markalarin kendi segmentinde bulunan araclardan farki yok bence.Sadece halkimizda çin malina karsi asiri bir tepki var bilincsizce.Ben bunu çin mali motorsiklet aldigimda da yasamistim ama ben 4senedir sorunsuz olarak 30 bin km yaptim halada yapiyorum.Arabaya gelince bir kullanici gozuyle ilk izleminlerim cok olumlu yol tutusu olsun viraj kabiliyeti olsunn diger markalardan hic farki yok hatta focuslardan ustun bile epey bir focus kullandigim icin.İc aksama gelince plastik aksam fena degil ama koltuk ve dosemeler bu araca gore hafife alinmis bence.Gosterge panelinin ortada olmasi biraz tuhafima gelmisti basta ama daha kullanisli bakis acisina uygun ve goz yormuyor yola bakarken diger araclarda oldugu gibi.Araci Lpg li olarak anahtar teslim aldim Bursa baisi Rope otomotivden lpg li olarak kullaniyorum performans kaybi diye birsey yok hakikikaten benzinli olarakta test ettim fark goremedim arasinda taktiklari Lpg de garanti kapsaminda en azindan baska bir arac aldiginda Lpg taktirdiginda garanti disinda birakiyorlar ve arac ariza verirse lpg yi bahane ediyorlar Geely de boyle bir olay yok bu cok guzel zaten garanti kaybolmasin diye benzin pompalarina mahkum degilsiniz yani.ilk izlenimlerim bunlar servis olayida parca olayida mukemmel ben ucuz bende isle alakali adamlar markanin arkasinda olduklarini belli oluyor.daha bir hafta oldugu icin gorebildigim artilari eksileri bu kadar aracla ilgili deneyimlerimi paylasmaya elimden geldigince calisacagim


    Aracı kullananlar menmunda,bi kullanmayanlar menmun değil ne hikmetse kırın zincirlerinizi artık milletim..

    reedkit hayırlı oğurlu olsun güle güle kullan kardeş Rabbim kaza bela vermesin...


    Tsk ederim
  • Ülkemizdeki araç firmalarının sayısı arttıkça rekabette artacaktır rekabetin olduğu yerde halka hizmet ve uygun fiyat olacağı için destekliyorum keşke bütün dünya otomobil firmaları üretim tesislerinden bi tanesini güzelim ülkemize kaydırsalar o zaman daha ucuza daha kaliteliye binme imkanımız bugünkünden fazla olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.