Şimdi Ara

FOTOĞRAFLI ANLATIM MOMO RAC. DİREKSİYON AYARLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
11.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar aldığım MOMO racin. direksiyon ayarlarını WIN 7 de kullanıyorum bendeki programın sürümünüde ekrana koydum.Şimdilik tek oyun GRID yüklü fakat oyun içinde SS almaya çalıştım ama yapıştırdığımda sadece siyah ekran oluştu nedenini çözemedim. GRID de bu ayarlarla güzel birşekilde oynuyorum isteyen genede ufak oynamalar yaparak direksiyon sertliğini değiştirebilir.Unutmadan yaptığımız ayarlar sadece burada sınırlı değil oyundan oyunada oyun içinde sanırım ayarlar mevcud GRID deki SS ekleyemedim fakat netten bulmuştum tekrar bulursam buraya eklerim. NFS PRO STRET ile ilgilide hata alıyorum hatanın fotoğrafınıda koydum çözümünü bilen arkadaşlar varmı?


     FOTOĞRAFLI ANLATIM MOMO RAC. DİREKSİYON AYARLARI









     FOTOĞRAFLI ANLATIM MOMO RAC. DİREKSİYON AYARLARI






     FOTOĞRAFLI ANLATIM MOMO RAC. DİREKSİYON AYARLARI








     FOTOĞRAFLI ANLATIM MOMO RAC. DİREKSİYON AYARLARI








     FOTOĞRAFLI ANLATIM MOMO RAC. DİREKSİYON AYARLARI



  • Bu ayarları NFS UNDERGRAUND 2 de denedim hiç bir sorun yok sadece arabalara ve oyuna alışmak GRID de olduğu gibi biraz zaman istiyor. Yukarıdaki ayarlarda NFS UNDERG.2 DEN iyi not aldı.
    PRO STRET de o hatayı alıyorum.nedeni Crackdenmi kaynaklanıyor?
    MOST WANTED vardı elimde onu bulamıyorum onuda deniycem
  • teşekkürler dostum. bide birşey sorucam ben. direksiyon ayarlarını yapınca oyundan da bişeyler yapmamız gerekiyor mu? mesela şimdi bu ayarları yaptım diyelim tdu ya girince orda da ayar gerekiyor. şu anda benm momo ayarları defauld ta ve tdu da alper arkadaşımızın verdiği resim gibi yaptım tam süper oldu. bu momonun profilinden ayar işlemi oyunda ayar olmayan oyunlar için mi geçerli?
  • Rica ederim nedemek ;Yok oyunlardada ayar var . Örnek olarak GRID de oyun içi ayarları bende şöyle. Mesela dün nfs underground 2 yi kurdum onda Çarpmalardaki titreme GRID`e göre daha azdı oyunun içinde ayarlar vardı fakat ben yeterli bulduğum için değiştirmek istemedim.Direksiyondaki tuşların yerlerini değiştirmek için oyun içindeki ayarlardan yaparsanız daha iyi olur yukarıdaki LOGITECH ayarlarını 1 kere böyle yapın geri kalan ayarlar Oyundan oyuna değişiyor . Bende TEST DRIVE UNLIMITED olmadığı için oyunun içindeki ayarları bilmiyorum ama belki BU alttaki GRID deki ayarlar belki yardımcı olur


     FOTOĞRAFLI ANLATIM MOMO RAC. DİREKSİYON AYARLARI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 12 Şubat 2010; 12:20:26 >
  • GRID ve undergraund 2 de oyun içinde tuş ayarları yapmak zorunda kaldım fakat NFS pro stretde sadece El frenin yerini değiştirdim OTOMATİK kendisi tanıdı hiçbir ayar yapmaya gerek duymadım.
    Bu arada pro street oyununun hata nedeni cracktenmiş netten yeni bir crack buldum geçti.

    Fakat oyunu beğenmedim çünkü Araba kullanırken adamlar oyun artık daha gerçekçi olsun diyemi yaptılar bilmiyorum ama ekran titriyor arabayla hızlanmaya başladıkca sarsıntı hissi koymuşlar birde şu her seferine Dolmuşcu gibi arabaya ara gaz verme olayını hiç sevmem onuda her sanırım her arabaya koymuşlar. KAMERA BAKIŞ AÇISINDA KEŞKE TİTREME OLMASAYDI Yok yerden insanın gözünü yoruyor. GRID ve Undergraund 2 de bu yok onlar zevkli
  • Arkadaşlar Benim bir sorum var. Bilen Arkadaşlara . Lütfen Bilmeyenler Boşa Kafa karıştırmasın. Daha önce soranlar da olmuş, bilmeyen arkadaşlar biliyorlarmış gibi cevap verip kafa karıştırmışlar.

    Sorum şu;

    Dün Logitech Momo Racing Force Feedback direksiyon aldım. Fakat GRID ' te Bir türlü FeedBack Ayarlarını yapamadım. Ve titreşim ayarlarınıda. Daha doğrusu Ayarlar yapılmış gözüküyor. Titreşim ve Feedback açık Fakat bir tepki yok. Sağa sola çarpıyorum çinlere giriyorum ama bir tepki yok direksiyondan. Bu konu ile ilgili birkaç yazı daha buldum, yani böyle sorunlar yaşayan birtek ben değilim fakat onlarada pek yardımcı olamamışlar sanırım. Orada denilenleri yaptım fakat birşey değişmedi.

    NOT : Direksiyon Sağlam, Driverının Demosunda titreşimi falan çalışıyordu. Direksiyonda sorun aramayınız .
  • Ben bu direksiyonla her türlü oyunu oynamak istiyorum.Fifa, Gta, PEs ... gibi oyunları bu mümkünmüdür.
  • Gta oynanmıyor.
  • irfan666 kardeş hangir işletim sistemini kullanıyordun ve benim fotoğraflardaki gibi yaptınmı ayarları? çünkü ilk bende oyunu kurup girdiğimde benimkide titremiyordu daha sonra oyundan çıkıp programdaki AYARLARDAN ENABLE FORCE FEEDBACK yaptım ve girdiğimde titriyordu oyunların içindeki ayarlardanda şiddeti ayarlayabiliyorsun .bunları yaptığın halde olmuyorsa nedenini bilmiyorum

    hamamböceği kardeş Bildiğim kadarıyla PES , FIFA , bu oyunları oynayamıyorsun.
  • Fifada çalışıyo aslında aza basınca sağa dogru koşuyo frene asınca sola
  • arkadaşlar bendede driving force ex var her araba yarısını oynuyorum ama grid'de direksiyon görünmüyor naısl yapcam.
  • Arkadaşlar bende Logitech Driving Force GT , U2 de falan sorun yok ama Most Wanted da sıkıntı yapıyorum. Pedalalr çalışmıyor. Ayar yapmaya giriyorum fakat bu seferde sanki aşğı tuşu takılmış gibi ibre aşağı gitmeye başlıyor yukarı çekemiyorum ayar yapılamıyor. Bunun çözüm yolu var mı?
  • logitech profillere nerden giriyoruz?
  • Bu logitech momo programını nereden bulabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.