Şimdi Ara

KAMERA SİSTEMİ KURULUMU(GÜVENLİK KAMERASI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
7
Favori
128.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eczanemize güvenlik kamerası kurmak istiyoruz.kucum ilçede 2 kamera ve sistem için 1500 tl fiyat vefdi çok geldi sizden yardım istiyorum.Türkiye geneli çalışan firma var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOSTUM VERİLEN FİYAT İYİDİR BİRAZ EMEĞE SAYGI DUYALIM MESLEK ÖLDÜRMEYELİM
  • Pek uğraşılacak bir durum yok. güvenlik kamerası 2 çeşittir. 1. çeşidi klasik cctv dediğimiz data kablosu kullanılarak yapılan bir de digital olanı var bu digital olanların fiyatı yüksek ama görüntü kalitesi mükemmeldir. digital olanların elektrik ihtiyacını poe switchler sağlamaktadır. tek bir cat-6 1. sınıf saf bakır içeriğine sahip cat-6 kablo kullanarak sorun yaşamadan gerçek 1 mega pikselden başlayıp 10 mega piksele kadar görüntü kalitesi elde edilir kayıt cihazı nvr' dır kullanılan. klasik cctv sistemlerde görüntü kalitesi fix tir asla nvr cihazlarda kullanılan digital ve gerçek hd kameralar gibi değildir. kurulum kısmına gelince bilindik cat-5 yada cat-6 mantığından farkı yok sadece kullandığın malzemenin kalitesi önemli 4+1 olan cctv ile hem ses hem de görüntü alınabilmektedir digital olanlarda cat-6 ile bu işlem yapıldığı için ses kayıt özellikli olanlar daha pahalıdır. CCTV cihazlar için bulvark marka mikrofon tercih sebebidir 50 tl civarı fiyatı vardı geçen sene ses kalitesi cam gibidir reelde sürekli donma var sanılır ama reel yerine var olan önceki bir kayıdı pc' ye kaydedip tekrar dinlendiğinde hiç donma olmadan net bir şekilde dinleyebilirsiniz konuşmaları.
  • Arkadaşlar herkese iyi günler benim yapmak istediğim basit bir sistem kapının önüne bi kamera koyup görüntüyüde anlık olarak tv ekranında izleyebilmek sanki bi kanalmis gibi mesala tv. kumandasindan 5e basınca kameradaki görüntüyü izleyebilmek.kayıt yapmasına gerek yok.böyle bir sistemi nasıl yapabilirim ne gibi malzemeler gerekir tek başıma yapabilirmiyim bana maliyeti ne olur böyle bir sistemin.Cevaplariniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
    Edit:unutmuşum sese gerek yok sadece görüntü benim için yeterli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çesna -- 1 Ağustos 2015; 9:39:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alp007 A kullanıcısına yanıt
    Fazla ne demek ya hemde ucmuslar fiyatta ne emeği var ki bu kadar para istiyorlar. Bence esnafların biraz vatandaşa saygısı olması lazım . netten araştır hazr kurulu sistemler var mesela arkadasım alfı köy de baba evine kurmuş 1.000 TL Sony 1200 tvl bir ay kayıt yapıyor sonra ilk günü silip devam ediyor yani son 30 günü izleyebiliyorsunuz gece goruslu ayrıca 4 adet kamera. Sony var yine 900 tvl hazr paket 600 TL aynı sistem 4 kamer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. kamera sistemleri hakkında yardımcı olmak isterim.
    14 yıldır bu işlerle uğraşan biri olarak tecrübelerimi paylaşabilirim.
    Doruk Elektronik Volkan YÜKSEL 0532 742 49 57 nolu telefon yadawww.kamerasistemleriizmirde.com adresinden de ulaşabilirsiniz.
    tüm ege bölgesi, istanbul ve ankara bölgesinde kurulumlarınızı yapabiliriz.
  • istanbulda adres, showroom varmi ?
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    kamerapoll hazır setlerini duydunuz mu?
  • Çok teşekkürler bilgiler için çok faydası oldur. konya güvenlik kamerası
  • MERHABA ARKADAŞLAR YANGIN ALGILAMA ALARM KAMERA SESLENDİRME VEYA ÖZEL İSTEDİGİNİZ BİR SİSTEMİN KURULUMU YAPILIR HER TÜRLÜDE YARDIMCI OLURUM TELEFONUM 0554 460 89 67 SELÇUK OKKAY VE ŞUNU HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYIN YENİ BİR YER ALDIGINIZDA VEYA BULUNDUGU SÜREKLİ BİR YERDE DEGERLİ BİR ŞEYİNİZ OLSUN OLMASIN GÜVENLİK SİSTEMLERİNE ÖENEM VERİNİZ PARANIZI ÇALMASALAR BİLE BİR YAKININIZA ZARAR VERİLEBİLİR HAYIRLI AKŞAMLAR...
    Bu mesaja eklenen görseller:

     KAMERA SİSTEMİ KURULUMU(GÜVENLİK KAMERASI) KAMERA SİSTEMİ KURULUMU(GÜVENLİK KAMERASI)
  • Kamera sistemi kurulumu ve teknik destek icin yardimci olabilirim. 10 yili askin suredir bu islerle ugrasiyorum. Izmirde firmam var. Yardimci olmak isterim.
    Www.izmirkamera.com
    Volkan YÜKSEL 0532 742 49 57

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Apartmanımız için kamera sistemi kurmak istiyoruz. 16 kamera gerekli. Bir firma ile görüştük tüm sistem için kameralar, kayıt cihazı, montaj vs. 5500 tl fiyat çıkarttı. 2 yıl garanti veriyorlar. Hiç konuya vakıf olmadığım için soruyorum, fiyat uçuk mudur ? uygun mudur ? Tavsiyesi olan var mıdır ?
  • kamerasistemi100 K kullanıcısına yanıt
    hyr,çok mu meşhur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlığa bakan kimse yok sanırım.
  • Kamera sistemleri 2010 yılı öncesine kadar ekonomik olarak bilgisayar' a takılan video capture kartları tercih ediliyordu fakat bu çözüm profesyonel güvenlik ihtiyacı olan yerlerde çok fazla tercih edilmezdi. Daha çok ellerinde bilgisayar olup, ilave kaydedici maliyeti olmasın düşüncesi ile hesaplanırdı.
    Gelelim günümüzdeki kamera sistemlerinin geldiği teknolojik farklılıklara. Analog kamera sistemleri bilinen en yaygın kullanılan sistemler olup, günümüzde HD, Full HD ve 4K çözünürlüklerde görüntü elde edilebiliyor olması sistemini yenilemeyi düşünenler için ekstra kablolama ve işçilik maliyeti getirmeden mevcut kablolama yapısı ile kullanılabilir. Yüksek çözünürlük üretip bu çözünürlükleri kayıt altına almanın en sağlıklı yöntemi DVR kayıt cihazı kullanılması olacaktır. Merak edenler için Analog HD sistemler bir çok farklı teknoloji ile piyasada varlığını gösterir fakat HD-TVI teknolojisi bunların en iyisidir. HD-TVI teknolojisi kablolama metrajı olarak en uzun menzilli çalışan teknoloji olup, Hikvision firması bu teknoloji ile 2016 yılının dünyada en çok satanlar listesinde 1. olmuştur. Diğer bir teknoloji olan IP Kamera sistemleri görüntüleri dijital olarak ürettiğinden analog sistem ile alakası yoktur. IP sistemlerde HD, Full HD ve 4K çözünürlükler üretilebildiği gibi analog sistemlerden daha net görüntüye sahiptirler.
    Sistem olarak tercihiniz hangi teknolojiyi kullandığı olmalı ve IP olarak zaten tüm dünya aynı teknolojiyi kullandığından analog sistemlerde bu durum maalesef biraz farklı. Hikvision ve Dahua türkiyede güvenlik kamera sistemleri ürünlerinin en çok tercih edildiği markalar olup, tüm güvenlik ihtiyaçlarınız için bu markaları tercih edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavialarmm -- 11 Aralık 2016; 19:20:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rahmaninov

    Bu başlığa bakan kimse yok sanırım.

    hep bakarim ama @mavialarmm gibi bilgi yazmasi gerekenler reklam panosu birakip kayboluyorlar.
  • hikvision 'nun herhangi ürününün kullanıcısı tecrübe yazabilirmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harddiskti,baglantuydı kabloydu faturaydı arızaydı ıle ugrasana kadar

    fake kamera daha iyi olmazmı

     KAMERA SİSTEMİ KURULUMU(GÜVENLİK KAMERASI)
  • yaw yerine göre fake kamerada olur ama fotoyu daha küçüğü ile değiştir, hatta sil boşuna yer işgal etmesin.
  • bu modeli aldım cok gercekcı tavsıye ederım

    apartman sıkıntılı aıdat elektrıgı verende yok 5tl toplanamıyor,kamera gercek hedıye etsem elektrıge cok yazar kımse evınede almaz

    bu fake gercekcı hem 3 sanıyedebır ısık yanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.