Şimdi Ara

AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
4
Favori
84.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben Avea MobilÖğrenci hattımı GSMobile her yöne 180 e dönüştürmek istiyorum. Bilgisi olanlar sorularımı cevaplarsa sevinirim:


    1- Geçiş ücreti olarak herhangi birşey ödemem gerekiyor mu?

    2-Bu tarifede aynı özellikler ve aynı fiyatın korunacağına dair bir garanti var mı? Varsa ne kadar zaman geçerli her yöne 180 tarifesi? Yani imzalarken böyle birşey görebiliyor muyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 19 Şubat 2010; 10:34:05 >
  • Aynı tarifenin TrabzonCell versiyonunda numara taşımayla gelen aboneye uygulanacak indirimin sene sonuna kadar uygulanacağı söyleniyor. Dolayısıyla Vodafone Cep Limitsiz daha mantıklı bence.

    http://www.trabzoncell.com.tr/ts/tarifeler
  • Avea 5000 dak. Şebeke içi verdiğini 5000 dakika'da SABİT HAT verse 1 saniye dahi beklemeyeceğim..

    Çünkü VODAFONE'nun mahallemizdeki şebekesi 1 günlük çalıştı veya bana öyle geldi diye seviniyordum ancak ARTIK Benim gittiğim İSTANBUL bölgelerinde/mahallelerinde şebeke ya yok yada sinyal çok düşük..

    Artık vodafone'a yazmıyorum zaten 55 tl olunca benim gözümden düşmüştü iyice düşüyor...

    Kapsama benim gittiğim yerlerde TURKCELL + AVEA olarak ilk sırada ama TARİFE Olarak SABİT YÖNE en çok aratan olduğu için VODAFONE mecburen..

    Avea yap artık SABİT HAT 5000 DAK. VEYA 3000 DAK. BENDE AVEA'YA geçeyim...

    Yoksa iyi kötü VF'A DEVAM..
  • Arkadaşlar vodafone hattımı Gsmobile'a taşıdım, Pazartesi günü geçecekmiş (22.02)
    Yalnız GsMobile sitesinde her yöne 1000 dk. kampanyasının 22.02.2010a kadar olduğu yazıyor. Yani Pazartesi dahil mi değil mi acaba? Dahil değilse yandık yani, bi günle kaçırmış oluruz kampanyayı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roll

    Arkadaşlar vodafone hattımı Gsmobile'a taşıdım, Pazartesi günü geçecekmiş (22.02)
    Yalnız GsMobile sitesinde her yöne 1000 dk. kampanyasının 22.02.2010a kadar olduğu yazıyor. Yani Pazartesi dahil mi değil mi acaba? Dahil değilse yandık yani, bi günle kaçırmış oluruz kampanyayı..

    uzatırlarrrr
  • Bende kaydımı yaptım spor paketine. Bakalım bu hafta kaç kontör kazancaz
  • Dostum GSMobile geçmek istiyorum,

    Ancak

    -GsMobile geçtikten sonra numaramıda değiştirmek istiyorum bu mümkün mü? 2. olarak GsMobile kullandığımız belli olsun diye numaranın başına sonuna herhangi bir yerine 1905 yaptıraibliyormuyuz?

    Faturalı hattım olduğu için şimdi en baştan işlemleri yapmak istemedim.
  • gsmobile (avea) faturalıda numara değiştiriyor. mesela numaran 0536 ise bu numara 0555 e çeviriyorsun ama istediğin numara konusunda tam bilgili değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga68 -- 21 Şubat 2010; 16:19:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolga68

    gsmobile (avea) faturalıda numara değiştiriyor. mesela numaran 0536 ise bu numara 0555 e çeviriyorsun ama isdediğin numara konusunda tam bilgili değilim


    istediğin numarayı vermiyor, sistem otomatik olarak atıyor. numaran değiştikten sonra yeni numaranı söylüyorlar sana. seçme şansı yok yani. dolayısı ile içerisinde 1905 ekletme gibi bir şansınız yok malesef..
  • Cevaplar için sağolun, Ama madem GsMobile alıyoruz numarada GsMobile olduğu belli olsaydı keşke
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ahmet_

    Dostum GSMobile geçmek istiyorum,

    Ancak

    -GsMobile geçtikten sonra numaramıda değiştirmek istiyorum bu mümkün mü? 2. olarak GsMobile kullandığımız belli olsun diye numaranın başına sonuna herhangi bir yerine 1905 yaptıraibliyormuyuz?

    Faturalı hattım olduğu için şimdi en baştan işlemleri yapmak istemedim.


    Belki yanlış anlamış olabilirim,dezeltirsin yanlış anladıysam ahmet kardeşim.Sanırım numaram aynı kalsın ama başına sonuna 1905 sayısını eklemek istoyorum mu diyorsun?

    Yani,arayanlar benim numaramı ararken 1905 rakamını da tuşlasınlar mı diyorsun.Yada GSMobile hat alırken yada GSMobile hattına geçerken yeni bir numara ile başlamak ve bu numaranın da 1905 rakamlarını içermesini mi istiyorsun.

    Amacın birinci dediğim ise olamaz,şu ana kadar olduğunu görmedim duymadım.Yani başına sonua ayrıca 1905 ekleyerek kullanamazsın.

    Eğer 1905 numarası içeren bir hat almak istersen, birçok sitede satılmakta o tür numaralar.Belki bu sitede de satış bölümlerinde satılıyordur.Bazıları 40 TL ye bazıları 200 TL ile satıyor.

    Şişlide adliyeye yakın bir turkcell var,orda 1905 li özel numaralar çoktu,ama fiyatı fazladır.Ayrıca birçok 2. el telefoncu da ve bayilerde 1905 li numara satılabilmekte biraz fazla ücretle.

    Senin gibi 1905 li gsmobile hattı isteyen arkadaşa birkaç avea bayisini gezerek bulmuştum sonu 1905 olan hat,ama başı 1905 olamaz 1 ile numara başlamaz zaten.

    Hatta vodafone den 1905 ile biten hat alıp,gsmobile yönüne geçirerek numara taşıma kampanyasından da yararlanan arkadaşlarım oldu.Başka operatörden 1905 li no bulup,orda 3 ay bekleyip,yasal süre dolduktan sonra da GSMobile hattına geçilebilir,bu şekilde numara taşıma kampanyalarından yararlanılır.Ben arkadaşlara avea hat almaktansa bu taktiği öneriyorum.

    1905 li hat alabilmek için gsmobile@avea.com.tr ve info@galatasaray.org adreslerine sonu 1905 ile biten hat almak istiyorum,yardımcı olabilirmisiniz diye e-mail atarsanız,yardımcı olabileceklerini umuyorum.

    Galatasaray Markaları ile hertürlü soru ve bilgi için info@galatasaray.org ve gulizar.pamuk@galatasaray.org adreslerine e-mail atabilirsiniz.

    />




  • Yardım için sağol dostum, Yanlış anlama olmuş, Ben GsMobile geçicem , Sonra numaramı değiştiricem , 555 alan kodlu olacak, Ancak numaramı değiştirdikten sonrada numaramda 1905 olsun istiyordum, Tabii bende internette gördüm 1905 satan kişileri, ama para veripte ben bu numarayı alayım demek garibime gidiyor.Sadece madem Gs Mobile kullanıyoruz numaramızda Gs lılara özel olsun böyle bir imkan sunuyorlarmı demiştim,

    Aslında Gsmobile abonelerine 559 558 gibi sadece bir alan numarasıda tahsis edilebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roll

    Arkadaşlar konuyu açan "NetAnket.Net" in anlattığı gibi avea numaramı önce vodafone a taşıdım. Daha sonra Gsmobile'a başvurdum. Hattım bugün gsmobile'a geçti.

    Numara taşıma kampanyasıyla her yöne 250 kontör olayından yararlanmak için, KAYIT yazıp 5660a gönderdim, ancak "Sayın abonemiz kampanyamız sizin için tanımlı değildir" cevabını aldım.

    Daha sonra Avea bayiine gittim nasıl olur bu durum diye. Görevli bana, daha önce aveadan vodafone'a geçtiğiniz için numara taşıma kampanyasından yararlanamıyorsunuz dedi.

    Yani konuyu açan arkadaşın (NetAnket.Net) söyledikleri tamamen palavradır ! Beni boşu boşuna bu kadar uğraştırdı. Emeklerime yazık oldu.
    Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. Aman derim siz de bu hataya düşmeyin.
    Hakkımı bu arkadaşa helal etmiyorum. Bir yerden ondan çıkar inşallah. Yazıklar olsun !




    Bana cep telefonu numaranı gönder dostum,sana numaramı vereceğim.Ben konuyu bütün detaylarıyla anlattım.Mutlaka atladığın bir durum var.Daha

    önce bedava numara taşıma kampanyasından yararlanmamış olmalısın yazmıştım mesela.Eğer bir yanlış varsa bizzat senin adına ben ilgilenirim.Benim

    bir hatam varsa maddi zararını karşılayacağım.Eğer yukarda anlattığım konularda yer alıp da senin hatan varsa başka.

    Benim bütün yazışmalarım kesin bilgiye,belgeye dayanır.Her yazdığımın sonuna kadar arkasındayım.Tahmini şeyler yazdığımda özellikle kesin bilgi

    olmadığını tahmini bilgim olduğunu yazarım herzaman.

    Eğer yazdıklarında ciddi ve samimiysen,insanları yanıltma peşinde değilsen bu işlemleri yapmam da beraber hareket ederiz,verirsin bana başvurduğun

    numarayı,gerçekten başvurdun mu,başvurdunsa yanlışlıkmı var hep beraber öğrenir sonucu da buraya yazarız.Kimsenin hem beni hem de GSMobile

    yada Avea yı haksızca karalamasına izin veremem.

    Cevabını merakla bekliyorum,telefonlaşalım...





    />



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 22 Şubat 2010; 22:17:19 >




  • Roll nikli arkadaşımız,benim bir hatam ve yanlış yazmam söz konusu olmadığını anladığı için,mesajını kaldırmış,teşekkürler.Ben yazılarımda çok dikkatli ve bilinçliyim,kimsenin zarar görmemesi için çok dikkatli olurum.Yanlış bilgi asla vermem.Konuşmak için konuşan biri değilimdir.

    Roll nikli ve çok iyi galatasaraylı arkadaşım,durumu yaşadığını hatayı buraya da yazarsan,hem ben aklanmış olurum,

    hemde diğer arkadaşlar aynı hatayı yapmazlar,onlarada yardımcı olmuş oluruz.

    Hata sende olmasına rağmen,yinede çözüm yollarını özeline PM ile yazdım.

    Buraya yazmak isterim sen durumunu anlattıktan sonra.Başka arkadaşlar da bilgilenmiş olur.
  • Özel mesajla da belirttiğim gibi,
    Öncelikle sorun süre değil, süre zaten 22 marta uzatilmis. Ancak bugün yürürlüğe giren bir kural varmis, 2de1 tarifesine geçenler bu kampanyadan yararlanamiyormus. Benim de operatörüm direkt olarak 2de1 tarifesi üzerinden açilmis. Halbuki bunu ben seçmedim. Resmen mağdur duruma düstüm.
    Bütün uğraşlar boşa gitti, çok kötü oldu. Yine de GsMobile kullanmaya devam edeceğim, yapacak birşey yok.

    Ayrıca hattım dün geçseydi kampanyadan yararlanabilicektim ama bugün geçti ve yeni kural da bugün girmiş. Bu kadar şanssızlık olur. Sanki kuralı benim için çıkarmışlar gibi, inanılmaz.. Ben bunu alamayacağım varmış ve alamadım diye yorumluyorum, Allah istemedi resmen. Zaten ne zaman bi hinlik yapayım desem elimde patlıyor, o hayırsızmış demek ki. Neyse.
  • 100 kontör yükledinmi RoLL arkadaşım.Avea nın yaptığı bir çakallık bu 2 de 1 tarifesine kabul edilmez diye yada diğer tarifeler daha çok kazandırıyor onlara.

    Yada şu an 2 de 1 de yoğunluk var yada diğerlerinde azlık var.

    Yada yakında 2 de 1 yerine yeni tarife gelecektir,çünkü bilenler bilir 2 de 1 tarifesi aynı türde her yöne arayanlar için piyasadaki tarifelerden 2 kat daha avantajlıdır.Bu belki avea nın kendi tarifesini küçük düşürüyordur.

    Sonuç olarak hangi amaçla yaparlarsa yapsınlar,sen başvurduğunda böyle bir kural söz konusu değilse bence kesin senin durumun düzeltilecek,

    bedava dakikan senin itirazınla verilecektir.Tabi başvurduğun gün ve saat,internet sitelerinde 2 de 1 tarifesini seçenler numara taşıma kampanyasından

    yararlanamaz yazmıyorsa.Bu yazı yeni konmuş,ama dünmü bu gün mü yada 1 hafta öncemi kondu bilemiyorum.Eğer sen başvurduğunda bu yazı yoksa

    ve bu kural sen başvurduktan sonra ortaya çıktıysa sen haklısın ve genellikle firma uğraşmak istemeden müşteriye yardımcı oluyor.

    Dediğim kriterler geçerliyse senin sorununu çözeriz.Bana bilgi verirsen burda memnun olurum.

    100 kontör yükleyip yüklemediğini de yazmayı unutma.


    AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK




  • Evet bugün bu şekilde bir değişiklik oldu. Biz de gelen müşterileri özellikle her yöne görüşme yapacakları GSMobile 2'de 1'e, 2kişi arasında olacaksa 1905dk bedava olan tarifeye yönlendiriyoruz. Bu ayki kontörlü hat aktivasyonlarımızın büyük kısmını 2'de 1 tarifesi oluşturuyor.

    Avea, bunu fark etmiş olacak ki bugün sabah saatlerinde bayilerine yayınladığı bir duyuru ile bu tarifeye geçenlere hediye 1000dk vermeyeceğini açıkladı. Geçen hafta gelip de başvurusunu aldığımız bir müşterimiz bugün pazar günü taşıması tamamlanan hattı için ücretsiz dakika alırken bugün tamamlanan diğer hattı için dakika alamadı ama müşteri hizmetlerini aradık ve yardımcı oldular açıkçası.

    Roll nicki arkadaş adına bu duruma üzüldüm gerçekten, şanssızlık işte. Yine de müşteri hizmetlerini arayıp ricada bulunmasını öneririm. Ayrıca ben de 49 TL'den tarifeye geçmek için 4 gün kadar Vodafone'un eziyet dolu dünyasına katlandım. Gidip-gelme olayını müşterilerime el altından öneriyorum hep, hiç de gidip gelmeyen olmadı; keza bizim bu şekilde yönlendirme yapmamız da yasak.

    Faturalı da ayrıca feci keyif yapıyorum; rahat rahat diğer operatör arıyorum. Keza kontörlüde iken eziyet gibiydi. Rekabet'e, ticaretten gözü dönmüşlerin ekmeklerine bize göz diktirdikleri için bir kez daha teşekkür(!) ediyorum, bunca zamandır aldıklarını bize geri vererek hesapta bizi mutlu ettikleri için..




  • http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturasiz_2de1.aspx

    Daha önceden varmıydı bilmiyorumda sanırım 1000 dk kaldırmış ama şöyle avantaj koymuş normalde 150 yüklemeye 2 dk sı 1 kontörken.

    GSMobile 2’de 1 Tarifesi ile 2 dakikasını 1 kontöre ara... Üstelik numarasını taşıyana sadece 100 kontör yüklemeye...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeSiN

    http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturasiz_2de1.aspx

    Daha önceden varmıydı bilmiyorumda sanırım 1000 dk kaldırmış ama şöyle avantaj koymuş normalde 150 yüklemeye 2 dk sı 1 kontörken.

    GSMobile 2’de 1 Tarifesi ile 2 dakikasını 1 kontöre ara... Üstelik numarasını taşıyana sadece 100 kontör yüklemeye...


    Daha önceden de böyleydi. 100 kontör yükleyince hem 2dk.sı 1 kontör, hem de heryöne 250dk X 4ay hediyeydi.. Efsaneydi tarife, şimdi normalleştirilmiş. Ama halen 100 kontöre 200dk heryöne arama veren kontörlü bir tarife yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeSiN

    http://www.gsmobile.com.tr/tarifeler/faturasiz_2de1.aspx

    Daha önceden varmıydı bilmiyorumda sanırım 1000 dk kaldırmış ama şöyle avantaj koymuş normalde 150 yüklemeye 2 dk sı 1 kontörken.

    GSMobile 2’de 1 Tarifesi ile 2 dakikasını 1 kontöre ara... Üstelik numarasını taşıyana sadece 100 kontör yüklemeye...



    DAHA ÖNCE DE 100 YÜKLEMEYE HERYÖNE KONUŞMANIN 2 DAKİKASI 1 KONTÖRDÜ.BU ALANDA HERYÖNE KONTÖRLÜ TARİFELERİNE GÖRE AÇIK ARA DAHA İYİYDİ YANİ.DİĞERLERİ 150 YÜKLEMEYE BİLE BU FIRSATI SUNAMIYOR.

    100 YÜKLERİM,HANGİ YÖNÜ ARADIĞIM BELLİ DEĞİL,100 YÜKLEDİKTEN SONRA BU 100 KONTÖR FAZLA KONUŞMADAN HERYÖNE BANA YETSİN DİYENLER

    İÇİN İYİYDİ.ŞU AN BU ALANDA HEPSİ 1 HERYÖNE 1 GİBİ TARİFELERE GÖRE EN İYİSİ BU.ÇÜNKÜ DİĞERLERİNDE DAKKASI 1 KONTÖRKEN BUNDA 2 DAKKASI 1 KONTÖR YANİ %100 FARK VAR %100 DAHA AVANTAJLISIN YANİ 2 KAT KAZANÇLISIN.

    NUMARA TAŞIMADAN KAZANILAN DAKİKALAR BİTTİKTEN SONRA BU TARİFE İŞE YARAR HERYÖNE KONUŞAN KONTÖRLÜLER İÇİN.

    BU DURUMDA BAŞKA OPERATÖRDEN GELİRKEN ÖNCE GSMOBİLE 1905 YADA 10 NUMARA KAPTANI SEÇMEK LAZIM,4 AY HERYÖNE BEDAVALARI

    KULLANDIKTAN SONRA 2 DE1 E GEÇERSİNİZ.

    AMA PASO KIZ ARKADAŞIYLA,YADA BİR KAÇ KİŞİYLE KONUŞAN VE BU ARKADAŞLARINI GSMOBİLE HATTINA GEÇİREBİLECEKLER İÇİN

    GSMOBİLE 1905 TARİFESİNİN TÜRKİYEDE RAKİBİ YOK.AYRICA 4 AY HERYÖNE 1000 DAKİKA KAZANMA İMKANI DA VARKEN.


    [ARAN KAZANDAN HER AY KAZANACAĞINIZ 30 KONTÖRÜ DE UNUTMAYIN,BUNLARI HER YÖNE KONUŞMA VE SMS LERDE KULLANIRSINIZ]

    AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK


    AVEA GSMobiLe TEK TAKIM TEK YÜREK TEK HAT TEK KONU TEK BAŞLIK




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.