Şimdi Ara

SİGARAYI CHAMPIX İLE BIRAKANLAR, BIRAKMAYI DÜŞÜNENLER! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.580
Cevap
167
Favori
1.419.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uzun zamandır sigarayı bırakmak istiyordum.1994 den beri düzenli içiyorum günde bir paket.bir paket olması evlendikten sonra balkona çıkıp içmek zor geldiği için.hafta içi de mesaiden dolayı fazla içemiyorum.bekarken günde iki paket içerdim.

    ilaca dün başladım. 12 aralık gecesi son sigaramı içeceğim. deneyimlerimi yazarım yakında.

    derse girdiğimde , öğretmen ve öğrenci arkadaşlarla konuşurken ,yeğenlerim boynuma sarıldığında leş gibi kokan nefesimden rahatsız olduklarını ellerinde olmadan verdikleri tepkiyle belli ediyorlar ve o an benim içine düştüğüm ruh halini tahmin edersiniz...daha çok yazacağım ama şuan dışarı çıkmam lazım..
  • bu ilaç saayesinde bırakan tanıdığım birisi var zorlanmadan bıraktığını içmek istese bile içemediğini söyledi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kurts
    bugün 29. gün. ilk 20 gün hiç bir değişiklik olmadı, bana yaramadı bu ilaç derken günlük 2 paket içiyordum normalde 5-6 tane içmeye başladım fakat bırakmak içi hiç bir sınır koymamıştım zaten bırakma stresine girmeyim diye. 3-4 gün 5-6 tane ile devam ettim şuan 5 gündür sigara hiç kullanmıyorum bol bol metollü şeker ve sakız çok iyi geliyor
    ayrıca ilacı ben yemeklerden önce kullanıyorum bilginiz olsun ..

    İlaç düzenli alındığında bırakma duumunda stres filan oluşturmuyor kesinlikle, veya daha doğrusu oluşan çok hafif streste ilaçsız bırakmaya çalışmanızda oluşan stresin yüzde biri bile değil. Keşke bir sınır koysaydınız.
    Önceki sayfalarda benim önerdiğim ilacı yemeklerden hemen sonra almak bende oluşan bulantı hissini epey hafifletmişti. Yoksa yemekle veya yemekten önce alınmasında bir sakınca yok ilacın.
    İyi şanslar ve doktor denetiminde kullanıyorsanız söylediklerine uyun ve 1 ayda kesmeyin ilacı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eva23
    uzun zamandır sigarayı bırakmak istiyordum.1994 den beri düzenli içiyorum günde bir paket.bir paket olması evlendikten sonra balkona çıkıp içmek zor geldiği için.hafta içi de mesaiden dolayı fazla içemiyorum.bekarken günde iki paket içerdim.
    ilaca dün başladım. 12 aralık gecesi son sigaramı içeceğim. deneyimlerimi yazarım yakında.
    derse girdiğimde , öğretmen ve öğrenci arkadaşlarla konuşurken ,yeğenlerim boynuma sarıldığında leş gibi kokan nefesimden rahatsız olduklarını ellerinde olmadan verdikleri tepkiyle belli ediyorlar ve o an benim içine düştüğüm ruh halini tahmin edersiniz...daha çok yazacağım ama şuan dışarı çıkmam lazım..


    İyi şanslar, buradaki sayfaları baştan dikkatlice okumaya zaman ayırabilirseniz işinize yarayacak epeyce bilgi bulabilirsiniz.




  • merhaba arkadaslar. bugun ılaca baslayalı 23. gun sıgarasız ıse 13. gunumuz. daha oncekı paylastıklarımın harıcınde yazabılecegım cok bı degısıklık yok. sıgarayı tamamen bıraktık. ben bır dahada hayatta ıcmem gıbı gelıyor bana. hatta sıgarayı bıraktıgım 23.11.2010 gununu bundan sonra dogum gunum olarak kutlamayıda dusunuyorum :). ılac bende hıcbır yan etkı yapmadı. sadece ılk 15 gun cok sık ruya gordum. sımdı ruyalarda bıttı. bulantı falan bende hıc olmadı. ama eşimde cok bulantı oluyor. aynı anda yemek yıyor ve aynı anda ılacı ıcıyoruz onda bayagı bı bulantı oluyor ama bende olmuyor. sıgara ıstegıne gelınce bende hıc yok, eşimde ise 3 gun oncesıne kadar bıraz vardı yanı bıraz sıkıntı cekıyordu. hatta 1 gun sabah yarım aksam yarım olmak uzere ıkı tane yarım sıgara ıcmıs bıle. ama şimdi cok sukur oda rahat oldugunu soyluyor. bıraktıktan yaklasık olarak 2-3 gun ıcınde fızıksel olarak ıhtıyac duyamadım sıgara ama psıkolojık olarak yemekten sonra elımı montun cebıne atıyordum sonra sıgara elıme gelmeyınce aaaa ben sıgarayı bıraktım dıyodum kendı kendıme. sonra mesela su ıcecem tam agzıma getırırken bardagı bı duraksıyordum sankı oruc tutuyormusum gıbı gelıyodu sonra ya oruc tutmuyorum sadece sıgara ıcmıyorum deyıp ıcıyodum suyu:) ama bunlar ve buna benzer durumların hepsı 7-8 gun surdu. sonra sanırım el ve agız alıskanlıgımda gıttı. suan da sankı hayatım boyunca hıc sıgara ıcmemıs gıbı hıssedıyorum kendımı. yanı ne el ne agız nede nıkotın ıhtıyacı duyuyorum. 10 yıl boyunca 1-1,5 paketten sonra bu kadar kolay bırakabılecegım aklımın ucundan bıle gecmezdı. kac kere kendı kendıme denedım 1 gun dayanamadım. valla reklam yapar gıbı oluyor ama gercekten helal olsun bu ılaca. her hafta duzenlı halı saha macı yapıyorum. bu haftakı macta psıkolojık olarakmı bılmıyorum ama nefes bayagı bı degıstı. merdıven cıkarken, yururken, yemek yerken ozellıkle sabah kahvaltıda (zayıf bırı olarak yemek olayı ısıme yaradı) bayagı bı degısıklıkler oldu daha 13. sıgarasız gunumde bıle. ayrıca koku ve agız kırlılıgını soleme geregı bıle duymuyorum. sımdılık bu kadar. ılerıkı deneyımlerımıde yazmya devam edecegım.
    ŞUNU KESINLIKLE SOYLEYEBILIRIM; BU İLAÇLA BIRAKMAK ISTEYEN KESINLIKLE BIRAKIR. 175 TL NEREYE VERMIYORUZKI EN AZINDAN ALIN VE DENEYIN BUNA DEGER GERCEKTEN. herkese ıyı gunler.




  • merhaba
    40 yasındayım 1 senedır sureklı sıtenıze bakıyorum 20 yıldır devamlı sıgara kullanıyorum su anda gunde 1,5 paket ıcıyorum ılaca doktor kontrolunde basladım 22,11,2010 baslama 07,12,2010 bırakma tarıhı sımdı bu tarıhe gore 16. gun oluyor zaten ılacı 2 gun sonra alabıldım bayram dolayısıyla sehır dısındaydım
    yanı ılaca baslama 24,11,2010 ozamam bırakmada 09.12.2010 olur herhalde ancak prospektüsünde sıgarayı engec 14.gun bırakın dıyor netıcede su anda sıgara ıcıyorum dr yuksek bagımlısın dedı sıgarayı bıraktıktan sonra nıkotın bantı da takacagım enyuksegınden dusugune kadar 3 cesıdınıde kullancam herhalde +hıpotıroıd hastasıyım ve ozellıklerının tamamını tasıyorum tıroıdıde daha duzeltemedım HEM SIGARAYI BIRAKMA HEMDE TIROID ICIN PSIKOLOGO GITTIM BIR ILAC VERDI BU SIGARAYI GERCEKTEN BIRAKMAK ISTIYORUM ANCAK 14. GUN HALA COK SAYIDA ICIYORUM TADI HICTE ESKISI GIBI DEGIL COGU KEZ ICERKEN YADA SONRASI MIDEM COK BULANIYOR 2 DAK SONRA TEKRAR ICIYORUM BIRAKAMAMAKTAN COK KORKUYORUM 9,12,2010 DA BIRAKMIS OLMAM GEREKIYOR bu arada ılacın yan etkılerıne pek raslamadım mıdem rahatsız oldugu ıcın bıraz mıdede bıraz yorgunluk halsızlık sınır(ancak bu hıpo tıroıdınde ozellıklerı)
    not daha once 1 kere bırakma deneyımım oldu biorezonans yontemı ıle tedevıden eve gelınce sıgara ıctım benı hıc etkılemedı bıle bu ılacla bırlıkte bıtkısel tedavınınde faydası olurmu acaba lutfen yardımcı olunuz
    bırde bu ozon tedavısı nın faydası olurmu denesekmı acaba




  • @ceyd;

    Biorezonans, ilaçla birlikte bitkisel tedavi, ozon tedavisi, bunlar hakkında bilgim yok zaten ve bu konuları ve ayrıca ilaca başladığınızda ortaya çıkan yan etkileri doktorunuzla tartışmanız gerekir. Burada bu konular yerine yalnızca Champix ile sınırlı olarak deneyimlerimizi paylaşıyoruz, kullanıcılar olarak.
    İdeal olan belirlenen günde bırakabilmek. Ama sanırım sıkıntılı olduğu taktirde son günü birkaç gün geçirmekte çok büyük bir sakınca yaratmaz. Sanırım ilaçtan sonrası için nikotin bandı vs. kullanmayı da doktorunuzla beraber değerlendirmeniz gerekir.
    Çok yardımcı olamadım ama iyi şanslar dileyim.

    Ek: Doktorunuza Champix'e ek olarak kullandığınız herşey ve yan etkiler hakkında mutlaka bilgi verin gecikmeksizin bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 7 Aralık 2010; 13:24:09 >
  • Ek: Doktorunuza Champix ek olarak kullandığınız herşey ve yan etkiler hakkında mutlaka bilgi verin gecikmeksizin bence.

    ılgınıze tesekkurler

    merhaba kullandıgım ılacları doktor bılıyor zaten 1 hıpotıroıd ıcın 2 Champix 3. Champix e basladıktan sonra

    psıkologun verdıgı cok dusuk dozda dedı yoksunluk belırtılerı ıcın hem tıroıd hemde sıgarayı bırakma ıcın ınternetten arastırdım zaten BENDE pekte etkısı yok +yan etkısıde yok


    benım tek korkum bukadar cabadan ve ılactan sonra SIGARAYI BIRAKAMAMAK
  • merhaba yıne ben sunuda soylemek ıstıyorum CHAMPIX ı kullanırken sıgarayı bırakınca yanı ılaca halen devam

    nıkotın bantı takacagım ama sıgara kesınlıkle yasak bunlar dr talımatı teshıs yuksek bagımlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyd
    merhaba yıne ben sunuda soylemek ıstıyorum CHAMPIX ı kullanırken sıgarayı bırakınca yanı ılaca halen devam
    nıkotın bantı takacagım ama sıgara kesınlıkle yasak bunlar dr talımatı teshıs yuksek bagımlı


    Yüksek bağımlılar için Champix daha uzun süreli kullanılabilir, yani tavsiye edilen 3 aydan daha uzun sürelerde. Çok etkili bir ilaç ve sizde de umarım zamanla başarılı olur.
    Geçmiş olsun, rahhatsızlığınız için ve Sigara da da başarılar dileyim bırakmada.
  • Bizim Dr. arkadaş Champix i bıraktı sigarayı bırakamadı
  • Arkadaşlar bu ilaçla uzun süredir sigarayı bırakmış olan var mı?
    Neommy arkadaşımız bırakmış. Sağolsun herkese de başlık altında görüşlerini bildiriyor. Ama ben diğer üyelerden de yorum almak istiyorum.
    Mesaj sayısı 0-10 arasında olmayan yani sitenin daimi üyelerinden ilacla sigarayı bırakanlar yorumlarını yazarsa benim gibi bırakmaya niyeti olup ilacı araştıranlara çok faydası olur.
  • Herşey kişisel irade gerisi psikoloji diye düşünüyorum.. Örneğin abim bir gün verem olduğunu öğrendi ve eve geldiğinde boynu bükük bir şekilde cebindeki 2 paketi çıkarıp direk masaya attı.. 5 yıldır tek 1 dal sigara içmedi dahada içmez.. Ben yaklaşık 10 yıldır günde 1 bazen 2 paket sigara tüketiyorum.. Pc başında oturunca insan çok fazla sigara tüketiyor bunun farkındayım örneğin bunu yazarken 14 izmarit bulunuyor küllüğün içerisinde akşama kadar içtiğim ise 6 dal sigaraymış.. toplam 1 paket yapıyor buda.. Sigarayı bırakmak için pc yi bırakıyorum
    Bu gece son gecem karar verdim ve bu kararı verirken dahi sigara içiyorum
    Bakalım ne kadar başarılı olabilicez.. Tüm evrelerimi bu konu altından paylaşmaya çalışıcam hepinize sağlıklı günler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nizambaba
    Arkadaşlar bu ilaçla uzun süredir sigarayı bırakmış olan var mı?
    Neommy arkadaşımız bırakmış. Sağolsun herkese de başlık altında görüşlerini bildiriyor. Ama ben diğer üyelerden de yorum almak istiyorum.
    Mesaj sayısı 0-10 arasında olmayan yani sitenin daimi üyelerinden ilacla sigarayı bırakanlar yorumlarını yazarsa benim gibi bırakmaya niyeti olup ilacı araştıranlara çok faydası olur.


    İyi öneri! Bende biraz ekleme yapayım!
    İlacı bıraktıktan sonraki sürede belirtilirse daha da iyi olur. Yurtdışındaki araştırmalardan bildiğim kadarıyla ilaç çok başarılı sigarayı bıraktırmada. Yani İlaç kullanırken sigarayı bırakmak zor değil. Ama sigarayı toptan ve kalan ömür boyu bırakmak ayrı bir konu. Hiç içmemeye devam etmek, 1 tane bile kullanmamaya çok dikkat etmek gerekiyor ilaç sonrasında. İlacı bıraktıktan sonra insan yine sigara içmek-içmemek konusunda tutumunu kendisi sürdürmek zorunda.
    Yurtdışındaki araştırmalarda ilacı bıraktıktan 1 yıl sonra kullananların yüzde kırkı hala sigara kullanmıyor çıkmış. Oran düşük gibi görünsede bu tür bir ilaç için çok başarılı yüksek bir yüzde.




  • Hocam ilaç kullanımı eğer kendi irademize bırakıyorsa bu demektirki ilaç hiç bir halta yaramıyor
    Örneğin sürekli grip olup sigara içtiğinizi ve o tadı hayal edin.. Bu sigaranın tadını o şekle çevirecek bir ilaç bulunursa eğer sanıyorumki kimse sigara içmez
    Dün gece sigarayı bıraktım bende kendi irademle devam edicem..
    Bu sabah çok zorlandım diyebilirim kahvaltıdan sonra 2 adet sigara içip işe giderkende 1 tane yakmadan benim günüm rahat geçmez sanıyordum ama geçiyormuş
    Sabah 1 tane yaksammı yakmasammı düşüncesinden sonra 1 adet yakıp sırf kendimi tiksindirmek için 2-3 kez içime çekmeden sigarayı çektim.. Ağzımdaki bıraktığı o iğrenç tad nedeniyle sabah yaktığım o sigarayı yaktığım gibi söndürdüm Alın size kişisel irade.. Eğer siz isterseniz herşeyi başarabilirsiniz.. Şunu farkettimki sigara hayatımın her bir saniyesinde başucumdaki tek arkadaşmış... Çok fazla özlem duymaya başladım hele o içimi yakması yokmu soğuk kış günlerinde ilaç gibiydi
    Bunun yanısıra bıraktığım tek şey sigara değil.. Sigarayı bırakınca haliyle malumunuz yerde yetişen o bitkiyide bıraktım ve artık oksijen ile doğal yollardan kafamı güzel yapmayı düşünüyorum
    Sigarayı bırakmak onu bırakmaktan gerçekten acayip derecede zormuş dünyada bağımlılık yapıyor diye düşündüğünüz herşey yalan arkadaşlar hepsini kullanmış bir insanım.. Herşeyi bıraktım hemde hiç bir yardım gözetmeksizin.. Tek zorlandığım sigara oldu okadar.. Ama bunuda bırakıyoruz inşallah artık tamamiyle doğal şeyler tüketicem ve kendime iyi bakıcam..

    Nedendir bilmiyorum bu gün suratımda aptal bir gülümseme var.. Normalde çok sinirli bir insanım yanı sıra zaten sinir hastasıyım ama sanki bu gün ilk defa hayatıma güneş doğdu diyebilirim.. Sigarayı bırakalı 12 saat olmasına rağmen çok temiz nefes almaya başladığımı hissedebiliyorum.. Ve bunun sebebinin ciğerlerimi sürekli yakarak sıcak durmasını sağlıyıp alınan oksijenin %20 sinin kullanılması olduğunu biliyorum..

    Hepsi bi yana acayip derecede sakız çiğniyorum canım sürekli birşeyler çekiyor Allah'ım güç verir inanıyorum Yaptım olacak
    Nikotin sakızı öneren varmı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nizambaba

    Arkadaşlar bu ilaçla uzun süredir sigarayı bırakmış olan var mı?
    Neommy arkadaşımız bırakmış. Sağolsun herkese de başlık altında görüşlerini bildiriyor. Ama ben diğer üyelerden de yorum almak istiyorum.
    Mesaj sayısı 0-10 arasında olmayan yani sitenin daimi üyelerinden ilacla sigarayı bırakanlar yorumlarını yazarsa benim gibi bırakmaya niyeti olup ilacı araştıranlara çok faydası olur.

    Bu konuda size yardımcı olayım.Ben bırakalı 2 ay oldu.İlaç çok yararlı oldu,şükürler olsun.Buradaki tum yorumları okursanız benim bu konudaki sürecimi de az çok gorursunuz.
    Artık güniçi krizler olmuyor.Ama sigara sinsi bir düşman hep tetikte olmak gerekiyor.Artık yediğim herşey hakkını veriyor.Çikolata acaip tatlı,meyve lezzetli:)Birçok faydası var.Tek dezeavantajı 2 kilo aldım.Spor yapan birisi olduğum için bu kadar az kilo aldım...




  • Sigarayı bırakma girişimimin 2. günündeyim herhangi bir ilaç kullanmadan tamamiyle kendi irademle bırakıyorum..
    Henüz hiç içmedim kendimi sıkıyorum ama canım nası çekiyor anlatamam insan artık kendini kandırmaya ikna etmeye uğraşıyor aman canım 1 sigaradan ne olucak daha gençsin hem bişey olmaz vs gibi bahanelerle kendi kendinizi kandırmaya uğraşmak gerçekten komik bir durum
    Sigara içtiğim günlere göe çok kısa bir süre dahi olsa çok daha iyi nefes aldığım ve git gide artıcağı kesin...
    Bu şekilde devam edersem bi kaç güne tekrar başlarım buna eminim çünkü beynim sigara ile savaşı kaybetmek üzere
    Herhangi bir moral bozulması yada sinir hastalığımın tetiklenmesi durumunda %100 sigara içeceğimden eminim.. Örneğin dün gece sinirlendim ve sigara aramaya başladım eğer evde sigara bulsaydım içecektim ama bulamadığım için şanslıyım
    Sigara yerine işte kullanabileceğim sürekli ağzımı dolu tutacak birşey bulsam sigara isteğimin geçeceğini biliyorum ama öyle birşey bulamadım.. Koskoca adamında şirkette lolipop tarzı çubuklu şekerler yalamasını beklemeyin lütfen
    Ama evde kullanıyorum gerçekten sigara gibi oluyor canınız pek çekmiyor ayrıca çubuk krakerleride deneyin bu gidişle fena kilo alıcaz




  • Arkadaşlar Ben Çevremin zoruyla 1 hafta önce champixe başladım
    4 gün öncede sigarayı bıraktım, Henüz 0,5 mg lık dozdayım 9.gün 1 mg a çıkacağım.
    İlk Dörtgün Hiç bir şeysiz sigarayı bırakma deneyimlerimden farksızdı,
    İlacı hep tok karnına içiyorum ve ne bulantı hissi ne de başka bir yan etki.
    Ama İlaçsız bırakma deneyimlerimde ne kadar istek varsa şu andada o kadar istek var
    Bu arada 23 Yıldır günde 1 paket civarı sigara içen birisiyim. Bu arada foruma hep bırakmayı başaranlar yazmış
    Bu ilacın % olarak başarısı 40 civarında Demekki bırakamayanlar ortada yok!
    Yokmu ilaçla bırakamayanlar onlar ne düşünüyorlar?
    Aynı işyerindeki 1 arkadaş hiç bir ilaç almadan 15 gün önce bıraktı ve Hala canı sigara istiyor.
  • Kardeş ben nikotin sakızı çiğniyorum. Ama
    2-3 dakika sonra çıkartıp kenara koyup
    Aynı sakızı 3-4 saat kullanıyorum (4-5 kez çiğniyorum)
    Ama miktarını abartmamak lazım bir arkadaşım 3 yıl önce sigarayı bıraktı
    günde 1 paket nikotin sakızı çiğniyor.
    O nedenle Sigaranın yerine sakızı koymamalı, ilk 8-10 gün destek olarak 1 kutu kullanıp
    sonra başka sakız arkasından farklı şeylere yönelmeli.
    Biorezonans denen bir yöntem için geçtiğimiz yıl gittiğim psikolog ,
    Sigaranın yerine sakız , k.yemiş vs. bir şey koyarsanız o koyduğunuz ikame alışkanlık haline gelerek
    yapışıp kalıyor demişti. (BIOREZONANS denen yöntemi kesinlikle tavsiye etmem uydurma bir şey)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyd

    merhaba
    40 yasındayım 1 senedır sureklı sıtenıze bakıyorum 20 yıldır devamlı sıgara kullanıyorum su anda gunde 1,5 paket ıcıyorum ılaca doktor kontrolunde basladım 22,11,2010 baslama 07,12,2010 bırakma tarıhı sımdı bu tarıhe gore 16. gun oluyor zaten ılacı 2 gun sonra alabıldım bayram dolayısıyla sehır dısındaydım
    yanı ılaca baslama 24,11,2010 ozamam bırakmada 09.12.2010 olur herhalde ancak prospektüsünde sıgarayı engec 14.gun bırakın dıyor netıcede su anda sıgara ıcıyorum dr yuksek bagımlısın dedı sıgarayı bıraktıktan sonra nıkotın bantı da takacagım enyuksegınden dusugune kadar 3 cesıdınıde kullancam herhalde +hıpotıroıd hastasıyım ve ozellıklerının tamamını tasıyorum tıroıdıde daha duzeltemedım HEM SIGARAYI BIRAKMA HEMDE TIROID ICIN PSIKOLOGO GITTIM BIR ILAC VERDI BU SIGARAYI GERCEKTEN BIRAKMAK ISTIYORUM ANCAK 14. GUN HALA COK SAYIDA ICIYORUM TADI HICTE ESKISI GIBI DEGIL COGU KEZ ICERKEN YADA SONRASI MIDEM COK BULANIYOR 2 DAK SONRA TEKRAR ICIYORUM BIRAKAMAMAKTAN COK KORKUYORUM 9,12,2010 DA BIRAKMIS OLMAM GEREKIYOR bu arada ılacın yan etkılerıne pek raslamadım mıdem rahatsız oldugu ıcın bıraz mıdede bıraz yorgunluk halsızlık sınır(ancak bu hıpo tıroıdınde ozellıklerı)
    not daha once 1 kere bırakma deneyımım oldu biorezonans yontemı ıle tedevıden eve gelınce sıgara ıctım benı hıc etkılemedı bıle bu ılacla bırlıkte bıtkısel tedavınınde faydası olurmu acaba lutfen yardımcı olunuz
    bırde bu ozon tedavısı nın faydası olurmu denesekmı acaba



    ilacın özelliği beyindeki nikotin alan hücreleri kapatıp nikotin alamamalarını sağlamak.

    ilaca başlayıp hemen sigarayı bırakcam diye düşünmeyin. ben bu gün 8. gündeyim ve nerdeyse bıraktım sayılır. 16 yıldır içiyorum. gerçek bir nikotin bağımlısıydım ben.

    şuan sigara canım istiyor içiyorum ama tad alamıyorum.sizin de bu şekilde olmanız gerekir.ilacı alıyorsanız ve hala sigaradan da aynı keyifi alıyorsanız bir yerde bir sorun var demektir.

    bence ilacı düzenli alın ben her sabah saat 10 da iki poğaça bir iki mandalin yedeikten 30dk sonra içiyorum mide bulantısını önlüyor.akam da yemekten 30dk sonra içiyorum.dediğim gibi midem bulanmıyor.

    ÖNEMLİ BİR HUSUS VAR. GÜNE SİGARA İÇMEDEN BAŞLAYIN MUTLAKA BİŞEYLER YEDİKTEN 15-20 DK SONRA İLACI ALIN.İLACI SİGARA İÇMEDEN ÖNCE ALIN VE 15DK DAHA SİGARA İÇMEYİN. AKŞAM DA AYNI ŞEKİLDE YAPIN. BİR SİGARA İÇEYİM DE ÖYLE İÇERİM İLACI DERSENİZ OLMAZ.




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.