Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.256
Cevap
30
Favori
163.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teşekkür ederim
  • Aynı eleştiri bana da yapılmıştı, RX8 ler duvara çok yakın gibi
    Bu arada rx 1 ler öndeolduğuna göre arkada hop yok mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertaçS -- 2 Ağustos 2010; 12:29:42 >
  • farkındayım söylediğim gibi henüz tam olarak yerleşmedim halıflex yaptırmayı düşünüyorum. henüz mobilyalar gelmedi. daha çok eksik var. rx8 leri 25 cm duvardan uzaklaştırmayı düşünüyorum.
  • öndekiler rx1 değil onlar sony b-1000 prensence hop. rx1 leri arkaya konumlandırdım (sur back) diğer fotoda bir tanesi gözüküyo. ben sistemi 7.2 üzerine kurdum. yan duvarlarda şimdilik wh-2 var ama onları rxfx ile değiştireceğim
  • Muhtemelen duvardan 25 cm mesafe yetmeyecek.
    Bende 40 cm ancak yetti
    Hayırlı olsun şık duruyorlar
  • rx8lerin önden hava portu var,duvar mesafesi çok önemli olmasa gerek.
  • Çift hatırlıyorum ben sanki hem ön hem arka.
  • evet hem önde var hem de arkada
  • Sayın merkan27 sistem tamamlanmamış olsa da güzel gözüküyor. Sanırım tv kullanmayacaksınız. Biraz da dinlediğiniz müziklerden, avr ile MA uyumundan, ps3 oyunlarında verdiği sesten, yani deneyimlerinizden bahsederseniz çok sevinirim.
  • açıkcası ps3 ü denemedim. henüz koltuklarım gelmedi. Şimdilik Tv kullanmayı düşünmüyorum. Çift sub kullanıyorum. Avr ile MA uyumuna gelirsek, filmlerde Rx-v765 çok başarılı hatta yeterli diyebilirim.Tüm detayları hissedebiliyorsunuz. Ama müzik konusunda biraz zayıf kalıyor. MA ları ne kadar iyi beslerseniz o kadar iyi performans alınabileceği anladım. Aslında 765 de sırıtmadı farklı müzik türleri ile defalarca dinlenti yaptım. Üst seslerde yumuşaklığını bozmuyor. Fakat rx-8 in müziklerde daha güçlü bir avr ile farklı sonuçlar vereceğini düşünüyorum. O yüzden 6-7 ay sonra avr yi değiştirmeyi düşünüyorum. Dinlediğim müzikler ise; jazz, new age, klasik ve türk sanat müziği...Genelde dinlendiren müzikleri tercih ediyorum..Kaynak olarak pc'den (DAC ile beraber) flac ve plaktan dinliyorum.
  • Avr yi filmde yeterli gordugunuze gore stereo amfi veya power amfi daha iyi bir secim olabilir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: merkan27

    açıkcası ps3 ü denemedim. henüz koltuklarım gelmedi. Şimdilik Tv kullanmayı düşünmüyorum. Çift sub kullanıyorum. Avr ile MA uyumuna gelirsek, filmlerde Rx-v765 çok başarılı hatta yeterli diyebilirim.Tüm detayları hissedebiliyorsunuz. Ama müzik konusunda biraz zayıf kalıyor. MA ları ne kadar iyi beslerseniz o kadar iyi performans alınabileceği anladım. Aslında 765 de sırıtmadı farklı müzik türleri ile defalarca dinlenti yaptım. Üst seslerde yumuşaklığını bozmuyor. Fakat rx-8 in müziklerde daha güçlü bir avr ile farklı sonuçlar vereceğini düşünüyorum. O yüzden 6-7 ay sonra avr yi değiştirmeyi düşünüyorum. Dinlediğim müzikler ise; jazz, new age, klasik ve türk sanat müziği...Genelde dinlendiren müzikleri tercih ediyorum..Kaynak olarak pc'den (DAC ile beraber) flac ve plaktan dinliyorum.




  • -Monitor Audio RX-6
    -Dali İcon 6 mk ll

    fiyatları aşağı yukarı aynı. Aşırı bass seslerlerden hoşlanmayan, tiz ve mid seven, enstürüman seslerinde detaylı ses isteyen bir kişi hangi ürünü seçmeli sizce. RX 6 whathifi den 5 yıldız almış, icon ise Eisa ödülü almış bir ürün.

    Monitor Audio kullanıcılarından bazıları hava port çıkışını kapattıklarını söylemişler, bass seslerin rahatsızlık verdiği anlamına mı geliyor bu
  • Her ikiside oldukça kaliteli marka ve modeller aynı yerde dinleme şansın varsa dinleyip karar vermek lazım. Ama dediğim gibi ikiside kaliteli aletler, pişman olmazsın. Veya benim gibi dış tasarım hangisi sana çekici geliyorsa ona yönel.
  • Arkadaşlar, ben de şu aralar sistem kuruyorum ve Amfi için Denon 1911 tercih ettim. Sistemi sadece PS3 ve Sinema için kuruyorum. Acaba MA'lar sinema'da başarılı mıdır?
    MA tercih etmeli miyim? Veya hangi modeli tercih etmeliyim? Bütçem kısıtlı, kolonlara max.1500 verebilirim...
  • Merhaba
    Çok abes kaçmazsa bir soru sormak istiyorum size. Official sitesinde RS serisini göremedim. Acaba RS ile RX serisi arasındaki fark nedir? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim, teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tabay

    Merhaba
    Çok abes kaçmazsa bir soru sormak istiyorum size. Official sitesinde RS serisini göremedim. Acaba RS ile RX serisi arasındaki fark nedir? Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim, teşekkürler...


    Merhaba,
    Ben de bir süredir MA ürünleri ile ilgileniyorum, bildiğim kadarıyla RX serisi, RS serisi yerine üretilmiş bir ürün. RS serisinin geliştirilerek güncellenmiş versiyonu.
  • Rs ler sitesinde past products ın altında.. Bende uzun zamandır takip ediyordum sonunda rx8 leri aldım. Sesleri kaliteli deniyor bir çok kişi tarafından, yanısıra görüntüleride şık olunca tek seçim oldu benim için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertaçS -- 27 Ekim 2010; 20:33:39 >
  • İlginize ve cevaplarınıza çok teşekkür ederim. İlk sistem olacağı için biraz ince eleyip sık dokuma modundayım haliyle
    Marantz AVR ile uyumlu olacaklarını düşünüyorum okuduklarım neticesinde. Tabi bunun için öncelikle AVR'yi almam lazım bir an önce
    Tekrar teşekkürler, saygılar...
  • arkadaşlar MA rx ler için toplu alım olacqaktı, iptal mi oldu, almayı düşünenler var mı?
  • CDBank Sait beyden MA RS Center sipariş ettim dün ve
    bugün ürün evime ulaşmıştı.
    Uygun fiyat ve ödeme seçeneği de sunduğu ve hızlı ve temiz bir ticaret anlayşına
    sahip olduğu için kendisine teşekkür ediyorum.
    MA RS8 hoparlörler ve centerım tamamlandı
    amfimi de bulursam artık kablo ve bağlantı hazırlıklarına girişeceğim.
    Kablo tavsiyesi MA lar için alabilir miyim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.