Şimdi Ara

Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.195
Cevap
10
Favori
130.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siz kimsiniz? Çıkartamadım da.


    quote:

    Orijinalden alıntı: süper cüp

    bende gelebilirmiyim
  • şaka bir yana cumartesi akşam yada pazar akşamı bir araya gelcek seniz gelebilirim baklavalar benden
  • yaw bırakın artık şu, benim atım senin atını geçer muhabbetini. herkes halinden memnunsa sorun yok.
  • muabbet o değil tartişiyoruz burası forum bunlar olucak tabiki
  • bu monster 5100 elektrigin goz kirpma tabir edilen anlik gidip gelmelerinin sistemizde yaratabilecegi hasarlardan filan sistemimizi koruyabiliyor sanirim degilmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaTaDoR1970

    bu monster 5100 elektrigin goz kirpma tabir edilen anlik gidip gelmelerinin sistemizde yaratabilecegi hasarlardan filan sistemimizi koruyabiliyor sanirim degilmi?

    Koruyor diye düşünmekteyim.
    Havaların çok soğuk ve yağışlı olduğu günlerde bahsettiğin olaya birkaç kez tanık oldum.

    Sorun yok.

    Ki 200v ve 250v arası dalgalandığı dönemlerde
  • HTS 1000 bile dalgalanmadan koruyor. Ampul resmen söndü yandı kaç kere normalde tv kapanmasa bile bilgisayarın reseti kaçınılmaz olurdu. çok başarılı gerçekten
  • Benim HTS-1000 artık iyılmaz arkadaşımızda,listeyi güncelleyebilirsin Ali dostum....
  • Bir HTS-1000'de bende var epeydir, listeye ekleyebilirsiniz.
  • Asefik;

    Paketi acarken baya ugrastım senin paketleme süreni düşünemiyorum artık:))
    Acıkcası senin gibi bu olaylara hevesli birinin hts1000 i neden sattığını anlayamıyorum,çünkü genelde bizim gibi meraklılar update amaclı satış yapıyorlar.

    Çok büyük oldugu düşüncesi ile elden cıkaranlar olmustu gecenlerde,ben cokta büyük bulmadım acıkcası sehpanın arkasında kaybolup gidiyor zaten,

    Çok üzerine düşemedim henüz detaylı bakma sansım olmadı ,digiturk te iyileşme hissettim gibi ama detaylı analiz edince (tak cıkar yaparak)yorumları yazacagım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuribaras

    Sayın altanpsx yurtdışında Bw 802 nautilus ve Definitive bp 3000 kullanan bır arkadasın yorumunu aynen copy paste ediyorum o öle demiştir diye öledir demiyorum ama sonuçta hem definitive hem bw kullanıcısı bir arkadas kullandıgı modelde aktif serilerden eski bp3000 ingilizcesi olmayan arkadaslar için özeti yazım definitive sinemada ve müzikte duman etti demiş arkadas bw için sadece daha iyi detay veriyor demiş

    Summary:
    First of all, I'm a neutral reviewer for this product as I'm currently not using the BP2000. I have used the BP3000tl for several years and now using the B&W Nautilus 802.

    Let me just say that I regret my decision to switch to the B&W 802 for the reasons described below. My other gears are:

    Preamp: McIntosh C42 Control Centre
    Power amp: Bryston 14B ST
    Wires and interconnects: MIT S330 and Kimber Cable 8TC.
    Denon AVR 5800 (for HT)
    Still using my other def tech surround speakers.

    The 802 has a nice soundstage but the def tech had similar soundstage using my gears and also had a MUCH tighter bass (They were wired full range out of the Mac preamp). What made the bass on the def tech sounded impressive was the Mac's 10V rms voltage output continously plumbing out of the preamp. The highs and mids were crisp clear and smooth as well: they were bi-wired using the Kimber 8tc to the Bryston stereo power amp (500 watts x 2).

    Yes, the 802 is nice too. But they can't do home threatre as well, and the def tech smoked the 802 every time I switched to movie mode (via the Denon AVR 5800 into the Mac). Secondly, if I had my music on in one room and doing some office works in another room, the 802 lost a lot of imaging but the def tech smoked the 802 once again in this area. Lastly, in comparing the 802 to the def tech, I find that the def tech is much more emotional and dynamic. It gave me a sense of sound envolopment. The 802 has slighly better details in the highs because of the B&W tweeter.

    If I had to do it all over again, I would stay away from this board and not reading the kind of craps coming out of it from various amatures and audiophiles want to be and make my own dicisions instead.







    802d alacaktım bunu gördüğüm iyi oldu, yoksa boşu boşuna o kadar para verecektim.




  • Öncelikle herkeze merhaba bende HTS 5100 kullanıcısıyım benide listeye ekleyebilirmisiniz
    bir sorum olacaktı imzamdaki sistemin hepsini 5100 e bağılı ve bunu topraksız kullanıyorum bunun bir sakıncası varmı 5 ci katta oturduğum icin
    toprak hattı cekmek çok zor saygılar
  • liste güncellendi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -alkor-

    Öncelikle herkeze merhaba bende HTS 5100 kullanıcısıyım benide listeye ekleyebilirmisiniz
    bir sorum olacaktı imzamdaki sistemin hepsini 5100 e bağılı ve bunu topraksız kullanıyorum bunun bir sakıncası varmı 5 ci katta oturduğum icin
    toprak hattı cekmek çok zor saygılar


    rotel rsp-1570 dostum processor 'ü kaça aldın.sıfırmı 2. elmi ? satarsan haberimiz olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuribaras

    adam zaten öle yapmiş

    bende öle yaptım



    Sn. Nuribaras,

    Şu 2,000 tl ye aldığınız(ikinci el sanırım sıfırı fiyatı en fazla herhalde 6000 tl'midir) Definitive hoparlörlermi N802 dan daha iyi iddiasındaymış bu arkadaş ?
  • rotel rsp-1570 processor ü dier ürünler gibi yurt dısından getirttim sıfır 2800$ civarı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuribaras

    2800 tl ye aldım neyse o önemli değilde arkadasın iyi dedigi benımkının bir üstü bp 3000 benımkınden farkı benımkınde 500 wat sub var 3000 modelınde 1000 watt kendi içinde benımkıde yaklaşık aynı dinlemek isterseniz beklerim sonuçta bu yorumu yazan arkadas bw ve definitive kullanan biri tarafsiz
    ve iddaa ettigi şeyde enteresan aralarındakı fiyat farkı çok fazla



    Sn. Nuribaras,

    Merak etmedim desem yalan olur. Aklıma yatmayan tek şey, N802, 802D yıllar yılı, stereophile, absolute sound, hifi+, hifi world gibi ciddi dergilerde recommended component(tavsiye edilen bileşen) ta A+ yani en üst gurup ürün, yada yılın hoparlörü dalında çokça ve çeşitli kereler ödül almış üründür. Bu tür neşriyatlarıda takip ettiğim gibi eskiye dönük sayılarını bulup okumakta ayrı bir zevkimdir. Definitive'in herhangi modeli ile ilgili (n)802(d) için yapılan herhangi bir yoruma hiç rastlamadım. Şimdi bu görüşünü verdiğiniz kullanıcı ya tüm high end camiasının keşfedemediği bir şey keşfediyor ve bütün bu dergi editörleri burunlarını ucunu görmekten aciz (olamaz demiyorum), yada bu kişisel fikrini söyleyen kullanıcı espiri yapıyor. Bahsettiğiniz hoparlör bir Dynaudio Evidence olsa, bir Usher BE20(model yanlışsa düzelt Teknika), bir Egglestone Andra III, bir Wilson Maxx olsa, bir Morell Fat Lady bir Magico Mini, bir YGA vs. olsa tamam diyeceğim ama değil.

    Sizin hoparlörünüz bahsi geçenin bir alt modeli ise ve kullanıcının doğru bir değerlendirme yaptığını varsayıyorsak. Elinizdeki Sony amfiyi sinema için kullanmanız bile hatadır ama müzik dinlemek için minimum 5000-6000 usd den başlayan stereo amfi ve cd player arayışına, 3000-4000 usd de kablo masrafına girin. Zira elinizdeki hoparlör bunlardan azı ile kullanılmıyor demektir, bunlardan azı ile kullanmakta hoparlöre haksızlık demektir.(2.elde eğer bulabilirseniz masrafınızı azaltmanız mümkün olabilir)




  • burası monster topiği kardeşler, çıkın ilgili topicte tartışın bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -alkor-

    rotel rsp-1570 processor ü dier ürünler gibi yurt dısından getirttim sıfır 2800$ civarı.

    güle güle kullanın, bende hd ses formatları için avr yerine processor bakınıp fiyatlarını öğrenince boyumun ölçüsünü almıştım. ama yinede fiyatlar hızla düşecektir diye düşünüyorum. ve ilerde bi gün 2. el olarak satarsanız bana mutlaka bildirin. o gün değerlendirmek isterim. hayalimde sinema için bu tip ayrı sistemler var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gökay-52


    quote:

    Orijinalden alıntı: -alkor-

    rotel rsp-1570 processor ü dier ürünler gibi yurt dısından getirttim sıfır 2800$ civarı.

    güle güle kullanın, bende hd ses formatları için avr yerine processor bakınıp fiyatlarını öğrenince boyumun ölçüsünü almıştım. ama yinede fiyatlar hızla düşecektir diye düşünüyorum. ve ilerde bi gün 2. el olarak satarsanız bana mutlaka bildirin. o gün değerlendirmek isterim. hayalimde sinema için bu tip ayrı sistemler var.

    teşekür ederim cihazı alalı fazla olmadı şimdilik satmayı düşünmüyorum. ama cihaz konusunda sana tedarikte yardımcı olabilirim




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.