Şimdi Ara

SANYO HD 2000 ANA KONU (Kullananlar ve Alacaklar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
14.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Uzun zamandır ihtiyaçlarımı karşılayacak bir kamera arayışı içerisindeydim.
    Biliyorsunuz kamera dünyası dipsiz bir kuyu gibi.
    İçine daldığınız anda (benim gibi çok prfosyonel değilseniz ama teknolojiyi de az biraz seviyorsanız) kafanızın her dakika biraz daha karışması içten bile değil. Nitekim benim de öyle oldu.

    İlk başta karşılaşacağınız en büyük problem, marka seçimi. Evet, Sony mi olacak Canon mu? Samsung kötü müdür, Sanyo dandirik marka değilmiydi gibi bir dolu yorum ve haber var sitelerde bulabileceğiniz.
    Markalar arasında dönüp donanırken bu sefer de kayıt özellikleri çeşitlenmeye başlıyor. SD karta mı kayıt etsin, HDD ye mi? Mini DV sıkıntı yaratır mı? DVD kamera alan kaldı mı vb. gibi..
    Bunu de geçinde malum donanım çeşitliği en ayrıntılı konu. Yarım HD mi olsun. Full HD kayıt mı yapsın. 1080i nedir 1080P nedir. 30 fps kayıt mı etsin 60 fps. Titesim engellesin, sterio ses alsın. Ağır çekim modu, gece çekimi var mı? Hede, hödö, derkeeeennn... Oldu mu size kafamız çorba. Evet oldu! :))))

    Peki ben bu sayfada size neyi açıklayacağım.? Dediğim gibi ben profosyonel bir kullanıcı değilim. Kameramla evde, aile arasında, arkadaşlarla eğlenmede, tatil gezilerinde vs. haşır neşir olacağım. Amacım benim gibi olupta sürekli sağa sola;

    -1000-2000 tl arası kamera tavsiyeleri.
    -HD kamera kullananlar ve tavsiyeleri
    -Sanyo veya diğer marka kullanıpta tavsiye vermeyenin... :)
    -En süper, mükemmel kameralar nelerdir.

    yazan arkadaşlara yardımcı olmak. Çok ayrıntılı bilgiler veremeyebilrim ama konunun ana hatları hakkında aydınlanacağınızı garanti ederim :) Çünkü ben sonunda seçimi yaptım, kameramı aldım. Ve yeni alacak arkadaşlara da yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım. Her türlü soruyu da yarım yamalakta olsa cevaplayacağım.

    Bu yazıyı buraya kadar okuyan meraklı arkadaşlarım. Vyea benim gibi Sanyo kullanan diğer arkadaşlar. Sizlerde bildiklerinizi, bilmediklerinizi, öğrenmek istediklerinizi bu sayfadan aktarırsanız. Elimizde güzel bir Sanyo sayfası olur kanaatindeyim.
    Bu gereksiz uzun giriş yazısından sonra. Sıra geldi HD 2000 incelemesine. durun bi kahve koyup geliyorum siz bekleyin biraz :))))







  • SANYO - VPC-HD2000 FULL HD Video Kamera


    Ürün Özellikleri


    1920x1080p/60 frame Progressive Video Kayıt (Dünyada İLK )
    8 Mega Photo & ardışık fotoğraf çekimi (10fps)
    Yüksek hızda Video kayıt, 240fps/600fps , kaliteli yavaşlatılmış gösterim (1/4, 1/10)
    12M Photos (Interpolation)
    8Megapixel CMOS
    160x D-yakınlaştırma (10x optik/ 16x Gelişmiş dijital yakınlaştırma), 10x dijital yakınlaştırma
    2.7” LCD ekran
    3D DNR (digital ses azaltıcı)
    HDMI çıkış
    12 Yüz tanıma (Video & Foto)
    1/4 Yavaş gösterim (448× 336)
    1/10 Yavaş gösterim (192×108)
    Xacti Library


    Marka Sanyo

    Model Xacti VPC-HD2000

    Çözünürlük 8.10 Mpixel
    Maksimum çözünürlük 4000x3000
    Minimum çözünürlük 640x480
    Sensör boyutları 1/2.5-inch
    Sensör tipi CMOS
    Optik Zoom Evet
    Odak uzaklığı çarpanı n/a
    Geniş açı zoom (mm) 38
    Tele zoom (mm) 380
    Dijital zoom Evet
    Otomatik odaklama Evet
    Manuel odaklama Hayir
    Odak uzaklığı (cm) 50
    Makro odak uzaklığı (cm) 1
    Flaş modları
    Bellek türü SDHC,Secure Digital
    ISO oranı auto, 50, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
    Diyafram önceliği Hayir
    Geniş açı minimum diyafram f1.8
    Video çekimi Evet
    Sesli video çekimi Evet
    Maksimum video çözünürlüğü 1920x1080
    Minimum video çözünürlüğü 192x108
    Kare sayısı (kare/sn) 30
    Ses kayıt Evet
    Optik vizör Hayir
    Elektronik vizör Hayir
    LCD ekran Evet
    LCD ekran boyutları 2.7-inch
    LCD çözünürlüğü (piksel) 230,000
    Kendi kendine çekim Evet
    USB bağlantısı USB 2.0 Hi-Speed
    Video çıkışı Evet
    Firewire Hayir
    Bluetooth Hayir
    Resim formatı JPEG
    Pil-Batarya türü Li-Ion
    Ağırlık 268g.
    Boyutlar (mm) 90.0x112.6x54.5




  • Evet arkadaşlar. Ürünün teknik özellikleri yukarıda yazıldığı şekilde. Şimdi ben bu bir sürü rakamlar kafanızı karıştırmayayım önemli olan kısımlarını hemencecik söyleyeyim.

    - 1920 / 1080 p kayıdı 60fps ile yapabilen dünyadaki ilk kamera. (Evet Sanyo öle dandik bi marka değil, şu ön yargıyı atın kafanızdan. Özellikle kamera konusunda 'dünyada ilk' basşlığı ile bir çok yenilik yaptılar, inanmıyosanız bakın internetten :))

    - 240 fps / 600 fps kayıt yapabiliyo. (Bu ne demek, şu demek ; Hani bazı video sitelerinde görmüşsünüzdür, böyle çok ağır çekimde iğneyle balon patlatırlar, ya da çok ağır çekimde boksor yumruk atar, karşıdaki adamın suratı yamulur (hay allam anlatamadım) yani olur ya yaf, futbol maçlarında saniyenin bilmem kaçı yavaşlatırlar görüntüyü... heh işte o demek.. (anlayın lütfen, teknik olarak anlatamayacağım yoksa ben :))

    bu ikisi en güzel özellikleri. Bunların dışında.

    -İmagestabilize (Sanırım böyle yazılıyo) Yani imaj sabitleme var. Bu da kamera elimizde olduğundan, fazla titreme halinin makina tarafından otomatik olarak düzeltilmesi anlamına geliyor. (burada hemen bu özelliğin çokta iyi çalıştığını söyleyeyim (bizde yalan yok :))

    - 1/2,5 İNÇ GÖRÜNTÜ AYGITI BOYUTU VAR (CCD) '''1/2.5 inch CMOS sensor, Approx. 8.1-Megapixels (total)'''' Şimdi bu önemli hemen açıklayayım. Arkadaşalr daha önce de yazdığım gibi ben profosyonel değilim o yüzden sizlere gayet amatör ağızla açıklıyorum. Burada yani sönsör boyutunda hep değişiklik göreceksiniz. Kimi kamera da 1/6 kiminde 1/3,5 kiminde 1/2,5 burada en önemli oan şey. Sensör boyutu ne kadar büyük olursa (1/2,5 en büyük demek) o kadar iyi. Neden iyi çünkü biliyorsunuz kameranın önündeki o minik merceğin içinde sensörümüz var (evet bayaa ilkokul ağzına döndüm ben artık :)) Şimdi o mercek ne kadar çok ışık alırsa o kadar iyi görüntü verir. Yani büyük olması lazım ki daha çok ışık alsın değil mi. yANİ Neymiş. Sanyo kameramızda bulunan 1/2,5 sensör gayet iyiymiş... (ben vazgeçtimn yaf bu incelemeden, yapamıyorum galiba :))))

    -12 MP foto çekimi. Evet evet bildiğiniz 12mp foto çekiyor alet. Hatta kamera kayıttayken de eş zamanlı foto çekebiliyorsunuz. Hatta ve hatta kayıt ettikten sonra bile. oturup izlerken neler çektik diye. Arada istediğiniz bi anı fotograf olarak yakalayıp alabiliyorsunuz.. (heyoo :))




  • simdi size önemli bir başlık söyleyeceğim. Biz Türklerin en çok ilgilendiği basşlık olan

    ÜRÜNÜN FIYATI NEDİR :)))

    Hemde öyle bir açıklayacağım ki aklınızda soru işareti kalmayacak. İnanmıyorsanzı aha bakın ;

    1- MAĞAZA FİYATI ; Yani bildiğiniz garantili ve kazık fiyatı şu sekilde 1700 TL ile 1999 TL arasında değişiyor.
    2- DOĞUBANK FİYATI ; Hani şu meşhur elektronikçiler semtinden fiyatlara gelince (garanti vs yok biliyorsunuz) 900 TL ile 1100 TL arasında değişiyor.
    3- İKİNCİ EL FİYATI ; Malum ikinci el sitelerinde bulabileceğiniz fiyatları) 800 TL ile 1000 TL arasında değişiyor.
    4- YURT DIŞI FİYATI ; Avrupa ve Amerika fiyatları değişiyor ama ortalama 400 Dolar ile 600 Dolar arasında..

    Nası? Ben dedim her şekilde fiyatını yazacağım diye.
  • Şimdi arkadaşlar bildiğiniz gibi ben makinayı almış bulunmaktayım. Eh o zaman sıra geldi ilk ağızdan kullanıcı yorumlarıma. Ben gene küçük küçük başlıklar halinde ilk deneyimlerimi yazacağım merak eden varsa buyursun okusun.

    - Kamera oldukça küçük ve şık. Ele tamamen oturuyor ve söylemesi ayıp çok güzel duruyor. Öyle oturup izliyosunuz bi 5-10 dkika. Ya da ben heyecandan öle yaptım.

    - Menüsü çok karışık değil. Yaklaşık 10 dk da ne nerede hemen anlıyosunuz. Ve evet TÜRKÇE menü makinanın içinde otomatik olarak var. Yani ekstradan bir şey yapmanızı gerek yok. Dillerden Türkçe'yi seçebiliyoruz.

    - Kutusunun içinden Yazılım CD si (burada capture programı ve NERO bilmemkaç versiyonu var o kadar) çıkıyor. Ama bilgisayarımız bunları yüklemeden (ben windows 7 ultimate kullanıyorum) makinayı otomatik olarak tanıyor ve görüyor ve seviyor :))

    - Tabii ki ilk olarak hemen elimizi, ayağımızı, ekranı çevirip ağır çekimde dil çıkarmamızı çekiyoruz. Ve bunları hemen kameranın ekranından izliyoruz. eğleniyoruz. :))

    Yok yok bu böyle olmayacak bu ilk inceleme halinin iyice suyu çıktı, ben size efendi efendi artıları ve eksileri yazayım en iyisi :))

    ARTILAR

    + Boyutlar çok iyi, malzeme kalitesi sağlam, kutu içeriği fazla. (bütün bağlantı kabloları, kumanda vs.)
    + HD kayıtta fiyat-performans oranı en yüksek SD Card a kayıt yapan makina.
    + Yavaş çekim modu (her ne kadar görüntü kalitesini düşürse de) çok eğlenceli.
    + İşletim sistemi dostu. Her ne kullanıyorsanız yine de format geçişleri ve makinayı tanıtmayı hemen çözebiliyorsunuz.
    + Aksesuar zenginliği. (harici ışık, mikrofon, kulaklık vs takılabilecek jakları mevcut) (hd 1010 ile aralarında ne fark varkı diyen arkadaşlara duyurulur:)


    EKSİLER

    - SDHC KART kullanıyor ama HD kayıt yaptığı için yüksek clas lı bir kart almak gerekiyor. Bu da çok pahalı. (mesela ben Toshiba 16gb Clas 6 bir kart aldım 110 liraya)
    - Pil! Şarj süresi neredeyse 2 saatin üzerinde. Ama kayıt süresi 2 saat kadar. Yani yedek pil taşımak zorunlu gibi.
    - Çanta. Kutudan dandik bir bez çanta çıkıyor. Bunca para verdiğiniz kameranıza iyi bi çanta almak şart.
    - Gören bütün arkadaşlarınız. Eline alıp kurcalamk istiyor. Bi sürü parmak izi oluyor. Kıyamıyorsunuz, içiniz acıyor. Bu kadar güzel makina olması bi eksidir evet :))))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofion -- 17 Ocak 2010; 15:29:42 >




  • Yoruldum yaf. Benden bu günlük bu kadar. Dediğim gibi arkadaşlar. Bu kamerayı alanlar, almışlar, kullananlar, kullanacaklar. Burada toplanalım. Her türlü soru veya soruna bi cevap bulmaya çalışalım. Ben sık sık kontrol edeceğim. Sorucağınız her soruyu da cevaplamak isterim bilgim yettiğince.
    -Bu modelin diğer Sanyo (hd 1000, hd 1010 vs. ile arasındaki farkı nedir)
    -Bu modelin diğer kamera markaları arasındaki farkı nedir.
    -Sony mi, Canon mu, Sanyo mu ? :)) gibi sorularınız itinayla cevaplanmaya çalışlılır.
    İyi günler efenim..
  • eline sağlık..
    bir kac örnek resim örnek video görmek isteriz.. düşük ışık içinde aynı sey gecerli..
    hayırlı olsun bu araa..
  • merhabalar ben doğubank tan sanyo hd 2000 i yaklaşık 1 ay önce 900 tl ye spot olarak aldım.bence mükemmel görüntü kalitesi var.ben en yüksek kalitede 60 fps olarak kayıt yapıyorum.gerçekten renk canlılık olarak mükemmel. önceden sony sr 7 e kullanıyordum sattım onu bunu aldım.ve görüntüleri kıyasladığımda çok fark var arada.renklerde renk doygunluğunda düşük ışık hassasiyetinde bence sony nin çok çok ötesinde sanyo hd 2000.çok hafif titreşim önleme özelliği iyi çalışıyor.hafif olmasının titreme konusundaki dezavantajını iyiye çeviriyor titreşim önleme sistemi.
    en sevdiğim yanı düşük ışıkta mükemmel perfrmans veriyor.örneğin yılbaşında ev içi çekim yaptım ailemle beraber.sony ev ortamında çok grenliylen sanyoda grene yani noise rastlamadım.buda çok hoşuma gitti.yanlız manuel olrak iso yu 3200 lere falan 1600 lere çıkardığınızda normal olrak noise oluyor.ama iso 800 e kadar noise yok.
    ben şu anda 4 gigabayt kart kullanıyorum henüz 16 lık alamadım.en yüksek kalitede 20 dakika kayıt yapabiliyorum.şarjı iyi gidiyor 2 saate yakın.2 saattede şarj oluyor.menüsü türkçe ve kullanımı çok kolay.bir diğer güzel yanıda diyaframı enstanteneyi ve iso yu video ve foto çekerken manuel ayarlamınıza izin vermesi.bence bu çok iyi bir ayrıntı...

    ele oturması iyi ancak tabanca gibi olmasından dolayı alışmak gerekiyor bir süre.malzemesi gayet kaiteli.öle ucuz durmuyor sanyonun diğer modelleri gibi.lcd si yeterli çözünürlükte.

    fotoğraf çekimi beni tatmin etmedi.çünkü canon 450 d slr makinam var.onla fotoğraf çektikten sıonra sanyoyla çekilen fotoğraf ceple çekilmiş gibi geliyor bana.
    ama acil durumlar için tatmin edici sayılabilir genede fotoğraf olayı..ben program olrak sony vegas vegaspro90c_32bit kullanıyorum.hd desteği var.kırpma biçme çevirme konusunda bence en iyi yazılım bu.sony deyken de bunu kullanıyordum.şu an sanyoda da bu programdan çok memnunum.

    kutu içeriği gayet iyi.aksesuarı bol ancak içinden çıkan bez çanta dandik kalıyor.iyi bir çanta şart..

    ağır çekim modları var mesela 240 fps .görüntü kalitesi düşük ama iyi sayılır.birde saniyede 600 fps var.ama işe yaramaz.çok düşük kalite çünkü..
    öle balon patlaması falan çekerim diye beklemeyin o dediğiniz şeyler ancak saniyede en az 1000 fps ile falan olur.240 fps yle 600 fps yle ancak eğelence yaparsınız kendiznize..
    ben makineyi çok beğendim hd olarak..canlılık süper.
    ama gidipte teknosadan vs yerlerden 2000 tl vermeye değmez.gidin doğubanka 850-900 tl ye falan spotunu alın kullanın.bozulursa bi tane daha alırsınız.teknosaya vereceğinize 2000 tl yi.yazık o paraya.garanti için değmez aradaki 1100 e valla.

    .http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110140528&CS_Category=_SBFAD_1000_4&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_VIDEO_KAMERA1000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takololo -- 21 Ocak 2010; 20:45:49 >




  • yaf ben istemezmiyim örnek videoydü, resimdi yüklemeyi. ama vallahi de beceremiyorum billahi de :)) eh oğlun daha foto yüklemiyosun, aldığın video kameraya bak sen onuda kullanamazsın dediğinizi duyar gibiyim.. teessüf ederim, demeyin öyle şeyler. biliyosunuz azimle sçan... :)))
    neyse bi yolunu bulacağım bakalım.
  • ehehehee beceremiyom falan dedim ama bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış gardaşlar. bakınız hemen iki resim yükledim bile. yok bunlar benim çektiklerim değil ama onlarda olacak inşallah zamanla.. yavaş yavaş.. :))
    Şimdilik o kadar üzerine konuştuğumuz kameramızın bi de dünya gözüyle şekline şemaline bi bakalım isterseniz. ahanda;

     SANYO HD 2000 ANA KONU (Kullananlar ve Alacaklar)


     SANYO HD 2000 ANA KONU (Kullananlar ve Alacaklar)




  • foto eklemeyi basarmıssın işte..
  • tabi tabi dostum başardım ssonunda. yukarıda da dediğim gibi, azimle s............. :)))
    sırada kendi çektiğim video ve reimlerimi eklemek var.
    ve arkadaşlar şunu itiraf edeyim, kameramla gerçekten çok güzel vakit geçiriyorum. daha onunla yapacak çok işimiz var inşallah. mesela çok eğlenceli amatür kısa film yarışmaları oluyor. sinema kursu ödüllü falan (internette kısa bi araştırmayla bi çok yarışma bulabilirsiniz)
    bir de en son dün akşam, istanbul kültür başkenti 2010 açılışı için HALİÇ te ki havayi fişek gösterisini çekmeye gittim. yamur çamur yanlız olurum oralarda herhalde dedim ama binlerce insan vardı. kahveler çaylar söylemesi ayıp, darbukalar halaylar ve geçte başlasa muhteşem bir havayi fişek gösterisi oldu. her anını kameramla kaydettim en kısa zamanda editleyip yayınlamaya çalışacağım.
    (not: kameramın vizoru, lensi dahil her tarafı ıslandı dün akşam, yağmura karşı koruyamadım. sonuc : alet hala TAAAŞŞŞ gibi, bana mısın demiyor. bravo SANYO bravo :)))




  • Arkadaşlar bu kamerayı (daha doğrusu Sanyo Xacti serisinin Hd1000 modelindenden bu yana) araştırmaktayım, bir türlü almak nasip olmadı. Bende Sanyo Xacti HD1 modeli var.

    Örnek video isteyen arkadaşlar Vimeo.com 'dan istediğiniz kamera modelini aratıp örnek videolara ulaşabilir, zira high definition video desteği olduğu için sadece bu model için değil tüm diğer kameraları da inceleyebilirsiniz.

    Benim sorum şudur ki, yeni keşfetmiş olduğum modeller olan Flip UltraHD , Kodak Zi8 , Samsung Hmx-u10 gibi fullhd cep modellerine göre üstüne para vermeye değermi... Gece çekimlerinin muhteşem olduğunu biliyorum, vimeodan yüzlerce video izledim, fakat bu dediğim modellerinde yabana atılır tarafı yok, yurtdışı fiyatları 200-300dolar civarında yani daha ucuz ve çok daha minik, cep telefonu gibi. Objektifin küçüklüğü biraz rahatsız edici, ama elde edilen sonuçlar yinede muhteşem.

    Bu arada, yine Sanyo Xacti hd1000, hd1010 , hd2000 modelleri ile ilgili inceleyebileceğiniz, örnek videoları izleyebileceğiniz bir diğer sitehttp://www.steves-digicams.com/ ben benim hd1 modelini almadan burdan çok kurcalamıştım, kameralar konusunda çok güzel tavsiyeler, incelemeler bulabilirsiniz.

    Sevgili Sofion çok teşekkürler bu başlık ve esprili inceleme için, güle güle kullan cihazını




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poibra

    Arkadaşlar bu kamerayı (daha doğrusu Sanyo Xacti serisinin Hd1000 modelindenden bu yana) araştırmaktayım, bir türlü almak nasip olmadı. Bende Sanyo Xacti HD1 modeli var.

    Örnek video isteyen arkadaşlar Vimeo.com 'dan istediğiniz kamera modelini aratıp örnek videolara ulaşabilir, zira high definition video desteği olduğu için sadece bu model için değil tüm diğer kameraları da inceleyebilirsiniz.

    Benim sorum şudur ki, yeni keşfetmiş olduğum modeller olan Flip UltraHD , Kodak Zi8 , Samsung Hmx-u10 gibi fullhd cep modellerine göre üstüne para vermeye değermi... Gece çekimlerinin muhteşem olduğunu biliyorum, vimeodan yüzlerce video izledim, fakat bu dediğim modellerinde yabana atılır tarafı yok, yurtdışı fiyatları 200-300dolar civarında yani daha ucuz ve çok daha minik, cep telefonu gibi. Objektifin küçüklüğü biraz rahatsız edici, ama elde edilen sonuçlar yinede muhteşem.

    Bu arada, yine Sanyo Xacti hd1000, hd1010 , hd2000 modelleri ile ilgili inceleyebileceğiniz, örnek videoları izleyebileceğiniz bir diğer sitehttp://www.steves-digicams.com/ ben benim hd1 modelini almadan burdan çok kurcalamıştım, kameralar konusunda çok güzel tavsiyeler, incelemeler bulabilirsiniz.

    Sevgili Sofion çok teşekkürler bu başlık ve esprili inceleme için, güle güle kullan cihazını

    Bu konuyu okuyunca benim de kafam karıştı.
    Kodak Zi8, Flip Ultra, Hmx-u10; bunlarda optik zoom var mı?
    Bir de bunlara Panasonic TZ7 (fotoğraf mak) eklemek lazım, 720p çekimi fena değil.




  • dedektif dostum benim eklediğim modeller Video kamera. Formatı farklı olan bir ürünü listeye koymadım. Ayrıca sözü geçen modeller 720p değil Full HD 1080p çekim yapmaktadır. 720p çekim yapanları bu kameraların eski modelleri, ki onların fiyatlarıda 70-80$ civarı...
  • Ben bu kamerayı Temmuz'dan beri kullanıyorum. Kesinlikle fiyat performans kralı diyebilirim. Tek handikabı 24p kayıt yapamaması. Ben bu ürüne birde sualtı housingi aldım şimdi diğer aparatlarını yoplamaya çalışacağım ve yaklaşık 1000 dolar civarı bir masraf söz konusu. Kart olarak class 6 transcend 32 GB aldım ama hiç memnun kalmadım. Şimdi class 10 Kingston 32 Gb kullanıyorum. Bu kart çok çok daha üstün.
    Daha önceden video sözüm vardı buraya ama internetim yüzünden şu ara upload yapamıyorum. Malum dosyalar büyük. Buradan zaman içinde paylaşımları yapabiliriz. Güzel oldu bu başlık gerçekden. tTşekkürler.
  • merhabalar bense yeni sanyo hd 2000 sahibi oldum birsey soracaktim bu 240fps ve 600fps 10 saniyeden fazla kayit yapmiyor sanirim yada ben bulamadim bu modda daha uzun cekim yapabilen varmi birde amerikadaki versiyonlar hd2000A olarak geciyor iframe denen bir format destekliyor acaba bizdekiler firmware update yaparak bu ozellik kullanilabiliniyormu ben apple kullanicisi oldugum icin benim isime yarayabilecek bir ozellik olurdu.birde 1920x1080 60fps HR ile 1920x1080 60field/s arasindaki farki bilen varmi tesekkurler.kamerayi inceledikce daha cok sey paylasabilecegimizi umuyorum.super bir kamera ben 182 tl ye 32gb toshiba 4 clas aldim acaba ne gibi eksileri olabilir sanirim cok acele ettim :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreay -- 26 Ocak 2010; 1:10:03 >
  • nereye kayboldu bu sanyo cular :))
  • Bu konuyu görmediğim için canon sayfasına yazmıştım....
    Ürünü ebay dan aldım gümrük vs dahil 850 tl ye maloldu.....
    Sandisk extreme 3 16 gb 30 mb/s edition sdhc kart aldım sorunsuz....

    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

    Örnek video ve resimleri bir ara upload ederim rapid e.... sorunum aşağıda saygılar....

    arkadaşlar elimdeki cihaz canon değil ama bir konuda sizden yardım istiyorum......
    Sanyo hd2000 kullanıyorum.....
    1920x1080 60 fps çekim yaptığımda cihazı hdmi ile lcd(samsung32b653) ye bağladığımda sorunsuz izliyorum....
    Ancak bilgisayarda ses ve görüntü arası lag oluşuyor.... Görüntü sanki 30 fps gibi oynatılıyor..... Kmplayer, vlc player. cccp ile media player classic aynı sonucu verdi....
    Bir tek quicktime lagsız oynatıyor ondada görüntü kötü(sanki frame atlıyor gibi).
    Bana önerebileceğiniz bir oynatıcı var mı?
    Bu arada bilgisayarımın özellikleri
    İşlemci e8400
    4 gb (2*2dual ocz kit) 1066 mhz ram
    500 gb sata hdd
    sapphire radeon 512mb toxic 4870 gpu
    bu sistemle bu güne kadar ne bir oyunda ne de bir filmde kasılma olmadı.

    Örnek görüntünün özellikleri şöyle....
    D:\sanyo\100SANYO\SANY0248.MP4
    General
    Complete name : D:\sanyo\100SANYO\SANY0248.MP4
    Format : MPEG-4
    Format profile : Base Media / Version 2
    Codec ID : mp42
    File size : 571 MiB
    Duration : 3mn 23s
    Overall bit rate : 23.5 Mbps
    Movie name/More : SANYO DIGITAL CAMERA HD2000
    Encoded date : UTC 2010-01-29 12:22:47
    Tagged date : UTC 2010-01-29 12:22:47
    Origin : Digital Camera
    TAGS : O DIGITAL CAMERA
    Video #1
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Codec ID : avc1
    Codec ID/Info : Advanced Video Coding
    Duration : 3mn 23s
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 23.4 Mbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 1 080 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 59.940 fps
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.188
    Stream size : 567 MiB (99%)
    Language : English
    Encoded date : UTC 2010-01-29 12:22:47
    Tagged date : UTC 2010-01-29 12:22:47
    Audio #2
    ID : 2
    Format : AAC
    Format/Info : Advanced Audio Codec
    Format version : Version 4
    Format profile : LC
    Format settings, SBR : No
    Codec ID : 40
    Duration : 3mn 23s
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 128 Kbps
    Maximum bit rate : 192 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Channel positions : L R
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Resolution : 16 bits
    Stream size : 3.09 MiB (1%)
    Language : English
    Encoded date : UTC 2010-01-29 12:22:47
    Tagged date : UTC 2010-01-29 12:22:47



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dishchy -- 1 Şubat 2010; 17:50:28 >




  • Arkadaşlar selamlar...
    Kamerayı bugün Doğubank'tan aldım..Her yeri aradım ama hep HD1000 modeli vardı,sadece 1 yerde HD2000 buldum ve 600 euroya aldım..Burda okuduklarıma göre de kazıklandım galiba..Ama inanın ki şu an piyasa HD 1000 kaynıyor onlar da 430 euro civarında..
    Olsun,alet gerçekten çok ama çok güzel..Sony TG7 alacaktım ama çok pahalıydı,bu alet ondan çok daha üstün bir alet..Tek derdim bilgisayarda halen çektiğim videoları oynatacak doğru bir video programı bulamamam..PS3 Sd kartı anında tanıyor ordan izliyorum şimdilik çekimlerimi..
    Bilgisayarda hangi programla kullanıyorsunuz arkadaşlar? Yedek pila lan var mı? Varsa nerden? Bi daha kazıklanmayalam :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.