Şimdi Ara

NİSSAN JUKE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
308.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence adı Nissan Joke olmalıymış.
  • Zaten çirkin olduğu için sıradışı. Diğer otomobiller hepsi birbirine benziyor. Bir Golfle Megane arasında ne fark var donanım ve motor özellikleri dışında. Yada Corsa ile Fiesta arasında....
    Bir firma yeni bir model çıkarsa hemen "önü şuna benzemiş, arkası buna benzemiş, iç tasarımı şuna benzemiş " diye yorumlar yapılıyor bu forumda. Juke ise kimseye benzemiyor. Önü farklı, tipi farklı, konsolu motosiklet tarzı tamamen farklı.
    Dün bayide yakından inceledim. Bir çok kez araba aldım, model yeniledim.Artık bana standart hatchbak yada sedan araçların hepsi aynı geliyor. Beni Juke kadar heyecanladıran bir model şimdiye kadar olmamıştı.
    Kısmet olursa dizelini alacağım.
  • Arkadaşlar 2011 model 1.5 DCI Sport Pack aracı yeni aldım + ve - lerini yazıyorum ,

    1. Aracın arkası ve bagajı küçük deniyor . Bagajı pek büyük değil ama 2 katlı fazlalık eşyalarınızı alt kata koyup , üst katına büyük eşyaları koyabiliyorsunuz , bunun yanı sıra zaten kamyon almıyoruz. örnegin bebek arabası sığıyor . bunun yanı sıra piyasada satılan çoğu araç hb ve bu araçların bagajları daha da ufak . Örneğin 1 tane corsamız var bagajına herhangi bir şey koyma şansınız yok ama zaten yük taşımak için değil şehir için kısa mesafeler için üretilmiş bir araç , İç hacmine gelince 4 kişi çok rahat biniyor . 5. kişide ise sıkışma oluyor ama zaten her arabada aynı şey oluyor . Buna ek olarak aracın genel kullanımında %95 yalnız kullanıyoruz %3 yanınızda biri oluyor kalan %2 de ise araçta fazla insan bulunuyor . bu sebepten bence büyük araç ne için lazım bu konudaki tartışmaları pek anlamadım .
    2. Yakıtı çok ekonomik agresif sürüşle şu an ortalama 30 kuruş yakıyor.
    3. Gerçekten süspansiyonları iyi değil ama bunun sebebi de araç yerden çok yüksek diğer binekler gibi değil bu sebepten çok fazla sarsıntıyı hissettiriyor.
    4. izolasyonu pek iyi sayılmaz ama rahatsız etmiyor , sonuçta bu araç vw değil bu fiyatlara alınacak bu özellikte her araç aynı rahatsızlığı veriyor.
    5. Tasarım kişiye göre değişiyor , ben beğenirim siz beğenmezsiniz göreceli birşey :) Ama radikal bir araç olduğu kesin
    6. Performansı çok iyi 1.5 dizel bir araçtan bu performansı almak pek beklenesi bişi değil.
    7. Aracın arka camı küçük ama geri görüşü problemsiz , Camları çok büyük her alanı çok rahat görüyorsunuz ve artık park sensörleri 50 tl ye takılıyor . Ön görüş açısı ise harika farklı bir araca bindiğinizi hissettiriyor.
    8.Aracın hoparlörleri pek kaliteli değil bu yüzden fazla sesi açamıyorsunuz , fakat USB ve Blueetoth özelliği çok kaliteli yapılmış hiç bir problem çıkarmadan çalışıyorlar . Çoğu araç kitinde yüksek sesle konuşmak gerekirken Juke'ta standart olan bluetoth kitinde sesinizi yükseltmenize gerek kalmıyor.
    9. Yol tutuşu tatmin edici , otomobil kullanmaya alışan arkadaşları tedirgin etmesi normal çünkü savuracakmış hissi veriyor yerden yüksek olduğundan ötürü ama savrulmuyorsunuz . Tabi bu kadar yüksek bir araçla viraj dönerken biraz dikkat etmek gerek
    10. Sürüş zevki çok iyi , yüksekten ve güvenle gidiyorsunuz.
    11. En ciddi eksileri engebeli alanda çok sarsıyor ve izolasyonu pek iyi değil ama 200 km hızla giderken hiçte tedirgin etmiyor.
    12. Verilen parayı hak ediyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kptnhkn

    Arkadaslar Juke 1.5 DCI Servis ve Yedek Parca fiyatları nasıldır?
    Yakıt durumu nasıl?


    Yakıt kesinlikle üzmez ancak servisi çok kazık. Yedek parça pahalı.
  • Nissan Juke, 2010 sonunda satışta
    Nissan, Crossover segmentinin yaratıcısı Qashqai’nin ardından yeni bir başarıya daha imza atmaya hazırlanıyor.

    Nissan, 10 Şubat’ta yapılacak global medya lansmanından önce, bu yıl içerisinde piyasaya süreceği yeni kompakt crossover’ının ismini açıkladı.
    Mart ayında gerçekleşecek Cenevre Motor Show’daki tanıtımının ardından önümüzdeki Ekim ayında satışa sunulacak olan Nissan Juke, Nissan’ın İngiltere’ deki tesislerinde üretilecek.
    Yeni model küçük otomobil segmentinin ihtiyacı olan dinamizm ruhunu bu sınıfa fazlasıyla kazandıracak. Nissan, bu modeliyle Avrupalı kullanıcılara klasik ve geleneksel bir hatcback otomobilin dışında sıradışı bir alternatif sunuyor. Nissan’ın Avrupa’daki Crossover ürün serisinin dördüncü modeli olan araç, markanın bu segmentteki öncülüğünü bir adım öteye taşıyor.
    Nissan’ın Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Başkanı Simon Thomas konuyla ilgili olarak; “Bir çok müşterinin çarpıcı dizayn, mükemmel yol tutuş ve sürüş zevkinin kullanıcı dostu teknolojilerle birlikte harmanlandığı bir araç arzuladığını biliyorduk. Yeni Crossover tüm bu benzersiz özellikler ışığında Avrupa’ da emsalsiz bir pazara hitap edecektir.” dedi.
    Thomas ayrıca, “Nissan, Qashqai ile Avrupalı araç kullanıcılarının nabzını tutmayı başardı. Bu pazar için çok çalıştık ve yeni crossover ile, Avrupalı müşterilerin isteklerine tam manası ile cevap veren bir araç sunacağımıza inanıyoruz. Yeni modelin Nissan’a yeni jenerasyon ve farklı bir müşteri kitlesi getireceğinden eminiz. Bilindik ve tekdüzeliğe karşı bir duruşla tasarlanan Qashqai ile büyük bir başarı elde ettik. Qashqai’de şu ana kadar 500,000 adetlik bir satışa ulaştık ve Qashqai’den bu yeni modele aktarabileceğimiz sayısız ders ve bilgi birikimimiz var. Bu sebepten elimizde yeni bir başarının olduğunu şimdiden görebiliyoruz ve bu konuda kendimize güveniyoruz » şeklinde bir açıklama yaptı.
    Juke, Qashqai, Qashqai+2 ve Note’un üretildiği Avrupa’nın en verimli üretim yapan fabrikalarından biri olan Nissan’ ın İngiltere’deki Sunderland tesislerinde üretilecek.
    Tüketiciler, 2003 senesinde Murano modelinin Amerika pazarında satışa sunulması ile, Crossover konsepti ile ilk kez tanışmışlardı. Dinamik tasarım ve bir otomobildeki sürüş konforunun füzyonu olan araçlar aynı zamanda 4 çeker sistemi ile donatılmıştı. Buna ek olarak yüksek sürüş pozisyonu ile sürücülerin görüş imkanları çok daha artmıştı. Aynı zamanda kutu şeklinde olan klasik SUV tasarımının dışında olan bu araçlar büyük başarı kazanarak yüksek satış adetlerine ulaşmıştı. 2007senesinde satışa sunulan Nissan Qashqai ile Crossover konsepti ilk kez Avrupa’lı kullanıcılarla tanıştı ve 2,5 sene zarfında yarım milyona yakın kullanıcı Qashqai deneyimini yaşadı.


     NİSSAN JUKE
    kaynak:otomobilal







  • ilk müşterilerinden biri ben olacağım sanırım.

     NİSSAN JUKE


     NİSSAN JUKE


     NİSSAN JUKE




  • Bu da casus fotoları arkadaşlar.

     NİSSAN JUKE


     NİSSAN JUKE


     NİSSAN JUKE




  • Tek kelime ile "vuuuu..!" diyesim geldi...
  • Sanırım iç tasarımıda buna benzer birşey olacaktır.

     NİSSAN JUKE
  • En son hali bu şekilde sevgili arkadaşlar...

    1.6-litre petrol engine producing 187bhp. Alternatively there will be a 115bhp version of the 1.6-litre engine or a 1.5-litre dCi common-rail diesel producing 80bhp.

     NİSSAN JUKE

     NİSSAN JUKE

     NİSSAN JUKE

     NİSSAN JUKE




  • Nissan Crossover konusunun uzmanı gerçekten. Müthiş çekici bir araç.Herhalde crossover satışında son bir yıldır 1. olan Qasqai'nin ardından bu araçta satışlarda 2.liğe yerleşir.
    Murano'yada bir dizel motor atsalar fena olmazdı
  • Tek kapı mı olacak sadece acaba? Gerçekten şaka gibi olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Tek kapı mı olacak sadece acaba? Gerçekten şaka gibi olmuş.


    bence en yakın zamanda gözlerinizi baktırın.araç 4 kapılı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leylandi


    quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Tek kapı mı olacak sadece acaba? Gerçekten şaka gibi olmuş.


    bence en yakın zamanda gözlerinizi baktırın.araç 4 kapılı.

    2 kapılı gibi duruyor özellikle burada..

     NİSSAN JUKE
  • Bu konsept halidir piyasaya çıkıcak hali çok farklı olcaktır eminim ki bu tasarımla pekte tercih edilmeyecektir.
  • Yok be olmamış tipi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quiet_dead

    Bu konsept halidir piyasaya çıkıcak hali çok farklı olcaktır eminim ki bu tasarımla pekte tercih edilmeyecektir.

    kırmızı olan piyasaya çıkacak versiyon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: /Bulut\


    quote:

    Orijinalden alıntı: quiet_dead

    Bu konsept halidir piyasaya çıkıcak hali çok farklı olcaktır eminim ki bu tasarımla pekte tercih edilmeyecektir.

    kırmızı olan piyasaya çıkacak versiyon


    Tasarım hatası bu araç aynı fiat multipla gibi.

     NİSSAN JUKE




  • Hoş araç fakat Kaşkayi tutmadı bu ne olur bilemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

    Hoş araç fakat Kaşkayi tutmadı bu ne olur bilemem.


    Kaşkayi tutmadı mı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.