Şimdi Ara

NİSSAN JUKE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
308.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nissan Juke, 2010 sonunda satışta
    Nissan, Crossover segmentinin yaratıcısı Qashqai’nin ardından yeni bir başarıya daha imza atmaya hazırlanıyor.

    Nissan, 10 Şubat’ta yapılacak global medya lansmanından önce, bu yıl içerisinde piyasaya süreceği yeni kompakt crossover’ının ismini açıkladı.
    Mart ayında gerçekleşecek Cenevre Motor Show’daki tanıtımının ardından önümüzdeki Ekim ayında satışa sunulacak olan Nissan Juke, Nissan’ın İngiltere’ deki tesislerinde üretilecek.
    Yeni model küçük otomobil segmentinin ihtiyacı olan dinamizm ruhunu bu sınıfa fazlasıyla kazandıracak. Nissan, bu modeliyle Avrupalı kullanıcılara klasik ve geleneksel bir hatcback otomobilin dışında sıradışı bir alternatif sunuyor. Nissan’ın Avrupa’daki Crossover ürün serisinin dördüncü modeli olan araç, markanın bu segmentteki öncülüğünü bir adım öteye taşıyor.
    Nissan’ın Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Başkanı Simon Thomas konuyla ilgili olarak; “Bir çok müşterinin çarpıcı dizayn, mükemmel yol tutuş ve sürüş zevkinin kullanıcı dostu teknolojilerle birlikte harmanlandığı bir araç arzuladığını biliyorduk. Yeni Crossover tüm bu benzersiz özellikler ışığında Avrupa’ da emsalsiz bir pazara hitap edecektir.” dedi.
    Thomas ayrıca, “Nissan, Qashqai ile Avrupalı araç kullanıcılarının nabzını tutmayı başardı. Bu pazar için çok çalıştık ve yeni crossover ile, Avrupalı müşterilerin isteklerine tam manası ile cevap veren bir araç sunacağımıza inanıyoruz. Yeni modelin Nissan’a yeni jenerasyon ve farklı bir müşteri kitlesi getireceğinden eminiz. Bilindik ve tekdüzeliğe karşı bir duruşla tasarlanan Qashqai ile büyük bir başarı elde ettik. Qashqai’de şu ana kadar 500,000 adetlik bir satışa ulaştık ve Qashqai’den bu yeni modele aktarabileceğimiz sayısız ders ve bilgi birikimimiz var. Bu sebepten elimizde yeni bir başarının olduğunu şimdiden görebiliyoruz ve bu konuda kendimize güveniyoruz » şeklinde bir açıklama yaptı.
    Juke, Qashqai, Qashqai+2 ve Note’un üretildiği Avrupa’nın en verimli üretim yapan fabrikalarından biri olan Nissan’ ın İngiltere’deki Sunderland tesislerinde üretilecek.
    Tüketiciler, 2003 senesinde Murano modelinin Amerika pazarında satışa sunulması ile, Crossover konsepti ile ilk kez tanışmışlardı. Dinamik tasarım ve bir otomobildeki sürüş konforunun füzyonu olan araçlar aynı zamanda 4 çeker sistemi ile donatılmıştı. Buna ek olarak yüksek sürüş pozisyonu ile sürücülerin görüş imkanları çok daha artmıştı. Aynı zamanda kutu şeklinde olan klasik SUV tasarımının dışında olan bu araçlar büyük başarı kazanarak yüksek satış adetlerine ulaşmıştı. 2007senesinde satışa sunulan Nissan Qashqai ile Crossover konsepti ilk kez Avrupa’lı kullanıcılarla tanıştı ve 2,5 sene zarfında yarım milyona yakın kullanıcı Qashqai deneyimini yaşadı.


     NİSSAN JUKE
    kaynak:otomobilal







  • quote:

    Orijinalden alıntı: webbie

    Bence çok güzel bir tasarım olmuş. Şimdiden ilk merak ettiğim şey, 80 beygirlik dizel motor yetecel mi?


    Kesinlikle bir ayrıntı daha olması lazım 167 Hp 'nin yanında 80 hp sönük kalıyor üstelik güncel motorlar 85 hp.Qashqai bile 105hp 'den başlıyor.
  • http://www.autoblog.com/photos/nissan-juke-1/#3022747



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizashi -- 10 Temmuz 2010; 1:38:06 >
  • Bu araca 1.6 Turbo 190hp motoru tasarlayan adamın taa

    Şu motor hacmine bakar mısınız? Vergisi 1.6-1.8 dilimine giriyor..
    1301-1600cc ÖTV:%37'den hesaplanıyor, MTV:648 TL
    1601-1800cc ÖTV:%60'dan hesaplanıyor, MTV:1140 TL

     NİSSAN JUKE

    http://www.nissan.co.uk/GB/en/vehicles/crossovers/juke/juke_findoutmore/discover.html#vehicles/crossovers/juke/juke_findoutmore/discover
    Juke'un motoru 1618cc..




  • Kaslı çamurluklar, 370Z modelinin stop lambalarını andıran stoplar, 17 inç çaplı jantlar ve c sütununa saklanmış arka kapı kollarıyla güzel göndermeler yapan aracın iç mekan tasarımı da sıkıcılığı yenmeyi başarabiliyor. Şaft tünelinin ön koltuklar arasında kalan kısmı gövde rengine boyanırken aynı işlem cam kumandalarının bulunduğu alanlar için de yapılmış. Kapı içleri ve koltuklar üzerinde de gövde rengi döşeme parçaları bulunuyor.

    Aracı iki ve dört tekerlekten çekişli olarak sunacağını açıklayan Nissan üç adet motor seçeneğini seçenekler arasına katmış. Benzinli motorlardan güçsüz olanı 117 beygir güç üretebilen 1.6 litre hacimli model. Sadece iki tekerlekten çekişli olarak sunulacak olan aracın ardından 110 beygir güç üretebilen, 1.5 litre hacimli turbo Diesel ünite seçeneklere eklenecek.

    Başlangıç Fiyatı
    39,900 TL


    http://www.arabalar.gen.tr/nissan-juke-i1700.html


    *********************



    Yakıt Benzin

    Motor gücü 117 PS / 86 kW

    Silindir hacmi 1598 ccm

    Yakıt tüketimi:


    Şehiriçi 8.1 l/100km

    Şehirdışı 5.3 l/100km

    Karma 6.4 l/100km

    CO2 Emisyonu 147 g/km

    http://tr.automobile.de/cgi/deeplink.pl/obj16765989




  • http://www.youtube.com/watch?v=O9wJmeHtW8E&feature=related

    bunlar japonyadaki renkler, siyah var, ingilterdeki siteden broşürü de indirdim orda da var siyah..

    bugün nissan bayine uğradım juke için, ekim sonu anca lansmanı yapılacakmış, en erken kasım ayı yani aracı alabilmek için..

    ilk etapta da benzinli modeli gelecekmiş, yani dizelciler yılbaşını görebilir..


    bir de bayan juke tr sitesinden farklı ve eksik donanım paketleri saydı, sanırım o da tam bilmiyor



    arkadaşlar bu arada Nissan altında Juke'un asıl konusu var;

    http://forum.donanimhaber.com/m_42741391/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43113817

    isterseniz buradan da devam edebilirsiniz, ya da editörler iki konuyu da birleştirebilir...

    selamlar herkese




  • Bir tane resim ekliyim icini görmek isteyenler icin
    http://img41.imageshack.us/i/dscn1430v.jpg/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat79 -- 4 Kasım 2010; 20:10:12 >
  • Değişik renklerin fotoğrafları bu linkten görülebilir:

    http://www.google.com/images?hl=en&q=nissan+juke+all+colors&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1003&bih=626

    quote:

    Orijinalden alıntı: drslmn

    bu haftasonu samsundaki nissan bayiinde test sürüşü imkanı buldum, juke' u yakından görmek le resimden görmek arasında gerçekten büyük fark var :) yakından hayran kaldım arabaya kırmızısı özellikle çok hoş duruyo, beyazı da güzel ama metalik gri rengi yoktu onu da görmem gerekir diyen düşünüorm.Juke hakkında araştırma yaptıysanız nette genelde tanıtımlarda fotolarda kırmızı olanına ağırlık vermişler, dış hatları iyi yansıtıyo kırmızı renk ayrıca iç kırmızı döşemede de gerçekten uyumlu duruyor.
    test sürüşünde platinium 1.6 modeli denedim 51.500 tl olanı, sorumlu arkadaş anahtarı verdi , anahtarla bi 10 sn. geçirdim kontak yeri bulamadm, meğer power tuşıyla çalışıomuş, otomatik şanzuman gerçekten başarılı vites geçişleri hissedilmio bile, bi iki manevra yaptım hoşuma gitti yol tutuşu da..
    ben ciddi düşünüyorum araştırma aşamasındayım şu anda hala..




  • Kasım Ayı SUV Satışları
    Kompakt SUV

    1- Nissan Qashqai
    satış adedi: 764
    Yıllık toplam: 5800
    2- Chevrolet Captiva
    satış adedi: 473
    Yıllık toplam: 4103
    3- Nissan Juke
    satış adedi: 387
    Yıllık toplam: 452
    4- Dacia Duster
    satış adedi: 341
    Yıllık toplam: 2020
    5- VW Tiguan
    satış adedi: 257
    Yıllık toplam: 2480

    İlk ayında 3. lüğe yerleşti. Bu sınıfta ilk modeli çıkaran, tüm modelleri peynir ekmek gibi satan Toyota (Urban Cruiser)gibi bir marka bile tutunamadı. İnsanımız SUV sınıfında Nissan'a güveniyor. B,C,D segmentinde aracı olmadan, toplam satışlarda bu segmentlerin hepsinden satan çoğu markayı geride bırakması büyük bbaşarı gerçekten.

    Kaynak:
    http://www.arabam.com/haber.aspx?haberID=291378&vzn=1&baslik=İşte-sektörün-11-aylık-karnesi!




  • Arkadaşlar merhaba,
    Nissan'ın dizel araçlar için 10 bin km periyodik bakımını 15 bin km. ye çıkarması için bir imza kampanyası başlattık. Sizlerinde katılımınızı ve kampanyayı sosyal medyada yayılması adına yardımlarınızı beklerim. İmza için link aşağıdadır. Teşekkürler.


    https://www.change.org/p/nissan-otomotiv-a-%C5%9F-nissan-dizel-ara%C3%A7lar%C4%B1n-periyodik-bak%C4%B1m-s%C3%BCrelerini-15-000-km-ye-%C3%A7%C4%B1kar%C4%B1n?recruiter=232798211&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.