Şimdi Ara

Bmw 3.16'nın performansından şikayet edenler ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 316 BMW kalkışlarda neden hantal?

    Soru ;

    E46 kasa 2005 model bir 316 aracımız var. Araç maksimum hız olarak 200 km/s'yi rahatlıkla yapmakla beraber özellikle kalkışlarda ve ara hızlanmalarda ciddi bir hantallık söz konusu. Bu sıkıntıyı yazılımla (chip tuning diyorlar sanırım) çözmek mümkün müdür?

    Bir de bir uygulamada araçta ne kadar bir performans farkı olur ve bu durum yakıt sarfiyatını ne kadar etkiler? Maliyeti tahmini ne kadardır ve bu uygulamayı en sağlıklı nerelerde yaptırabilirim? Açıkçası sadece bir yazılımla, aracın aynı motor ve şanzımanıyla nasıl daha fazla güç elde ediliyor, bunu da çok merak ediyorum! Bir de bu araçta sıralı sistem LPG uygulanması hakkında fikrinizi öğrenmek istiyorum.

    Cevap ;

    2005 model E46 kasa olan 316 BMW aracınızın motor gücü her ne kadar aracın her türlü kullanımına, orta sınıf özelliklerinde müsaade etse de, ilk kalkış ve tırmanma devirlerindeki hantallık rahatsız edici boyutlarda olabiliyor. Bu sıkıntının tamamıyla olmazsa da yüzde 80 gibi giderilmesi özel bir yazılımla mümkün. Aracınız 105 HP ise 115,115 HP ise 127 HP elde edebiliyoruz. Bu yazılımı ben yapıyorum. Ayrıntı için 0212 264 36 82 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

    Yazılım sonucunda yakıt tüketiminde yüzde 2–3 oranında artışlar söz konusu olabilir. Yazılımdan güç kazanılması, üretici firmanın maksimum koruma ve emisyon kurallarını tam uygulama amaçlı olarak, aracın sınıfının da gerektirdiği normlarda bir tüketim grafiği elde edebilmek için kısıtlanan bazı değerlerin serbest bırakılmasıdır.

    Aracınızın motoru için sıralı LPG uygulaması mümkün. Ayarlamaların hassas yapılması halinde motor gücünden kayıp vermeden daha ekonomik bir kullanım elde edilebilir.

    Kaynak : Arabam.com







  • 3.16 bana kalırsa konfor ve güvenlik arayanlar için.
    Yani bana kalırsa(benim düşüncem) size gelmez.
    3.20ci
    3.25ci falan fena olmaz hani.

    http://www.sahibinden.com/borusan_bmw_3_25_ci_coupe-75WQQaXQQ18799774WQQpXQQdisplayitem




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.