Şimdi Ara

Yapı Kredi Kartı Olan Mutlaka Okusun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
24
Favori
151.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yapı Kredi Bankası benim Fenerbahçe World Card'ım içinde 27.06.2014 itibari ile Yıllık Üyelik Aidatı olarak 70TL ücret kesmişler.
    Aradım müşteri hizmetlerini ya bu ücreti iptal edin dedim yada kartımı iptal edin dedim. 2 seçenek sundular.

    1.Seçenek: Isterseniz bu aidatı bir dahaki seneye kadar kazanacağınız Worldpuan'larınızdan keselim dediler. Kabul etmedim benim kazandığım Worldpuan'dan nasıl kesersiniz, istemiyorum dedim.

    2.Seçenek: Isterseniz önümüzdeki 3 ay için 1750TL harcama sözü verin hemen iade edelim dediler. Söz falan vermiyorum neden söz vereyim belki o kadar harcama yapamayacağım dedim.

    Başka seçenek yok mu o zaman kartımı iptal edin dedim. Peki dediler iptal talebini aldılar. Gerçekten Yapı Kredi kadar anlayışsız bir banka görmedim. Üstelik Fenerbahçe Wordlcard kullandığımda yıllık Fenerbahçe aidatı almalarına rağmen birde üstüne üstlük Yıllık Üyelik Aidatı alıyorlar. Bundan sonra asla Yapı Kredi Bankası ile çalışmayacağım.


    Saygılarımla.




  • Az önce world kart ekstremi kontrol edeyim dedim birde ne göreyim 50 tl üyelik ücreti yazmışlar ... hemen bankamı aradım 444 0 444 lü no yu arayıp önce 1 i tuşlayın kart nonuzu girin sonra 7 ve ardından 2 yi tuşlayıp kart şifrenizi girin ordan iptal edilir dediler ... ve aynen öyle de oldu 50 tl yi hemen sildiler ... kartı olup ektreyi kontrol etme gereği duymayan arkadaşlara bir uyarı .... durduk yere 50 tl ödemeyin ...

    Selamlar ...



     Yapı Kredi Kartı Olan Mutlaka Okusun



  • kardeşim ne sıcağı ne fırsatı ... 50 tl yazık günah çakıl taşı değilki sokaktan mı topluyoruz parayı ... ne üyeliği ... kart ücretinin adını değiştirmişler üyelik ücreti yazmışlar... ben burda en azından çok insan okusun diye yazdım ...milleti sömürmekten bıkmadılar hakkınızı arayın ...
  • Çoook uzun zamandır elimi sürmediğim kredi kartıma Yapıkredi 76 TL kart ücreti yansıtmış. Bir de SMS ile devamlı taciz ettiler. Bugün ödeyin de bugün ödeyin diye. En son kredi puanınız düşecek ile tehdit ettiler, zıvanadan çıktım. Gittim bankaya önce borcu ödedim. Sonra kapatın dedim. Yok dediler müşteri hizmetlerini arayın oradan kapatacaksınız dediler. Dakikalarca menülerde boğuştum. DOĞRU müşteri temsilcisine bağlanmak için. yok olmadı. En sonunda kartı attım, kayıp çalıntı hattını aradım, kaybettim yenisini istemiyorum ve iptal. Oh be kurtuldum.

    Banka seçmek artık evlenmek gibi. Evlenmek kolay, boşamak zor. 3 tane eş vardı Garantiden sonra Yapı Kredi ile de yolları ayırdım.
  • Konu eski ama arşiv olması açısından yazayım
    Dün 95 lira aidat yansımış. Aradım 3 ay içinde toplam 1950 liralık harcama yaparsanız iptal edelim dedi. E dedim zaten ben bu harcamayı yapıyorum niye yansıtıyorsunuz. Bankamızın aldığı kararlar vs denildi. 3 ay içinde fazlasıyla yaparım bu harcamayı. Sonra da güle güle Yapı Kredi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenolog

    world un aidatsiz versiyonu yok mu ?

    World eko var aidatsız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serseri441907


    quote:

    Orijinalden alıntı: fenolog

    world un aidatsiz versiyonu yok mu ?

    World eko var aidatsız

    Bu kartlar da taksit sınırlaması var. Kart ücreti sebebi ile aradım ücretsiz kartımız var ama onda da taksit sınırlaması var deyip işi yokuşa sürüyorlar.
  • Bir Ömürlük Misafir B kullanıcısına yanıt
    Hocam aidatsız kartların durumu bu maalesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PHI


    quote:

    Orijinalden alıntı: sararmen

    selam, ücreti iade etmezseniz iptal edin kartımı dedim, tamam deyip iptal ettiler...

    tam 16 yıldır yapı kredi kullanırdım, bi daha da benden onlara kuruş oynamaz...

    Ben de 1 yıldır kullanmıyordum kartı öyle cüzdanda duruyor sadece. Aradım. 3 ay içinde 750 liralık alışveriş taahhütü verirseniz iptal ederiz dediler. 3 ay sonra kartı kapatabiliyor muyum dedim. Evet farketmez ama 3 ayda bu alışverişi yapmanız lazım aksi taktirde bu beden yeniden yansır denildi.

    Kabul ettim. Diğer kartımı bu ay kullanmayacağım. 750 lira hemen olur dün 200 lira yaptım bile. Sonra da yapı krediye elveda.

    Ben yakıt için kullanıyorum aylık ortalama 600 lira harcıyorum diye 2100 çıkardılar. Keşke sizin gibi hiç kullanmasaymışım. 2100 yaptıktan sonra ilk işim kartı iptal etmek. Cepteteb vs varken bulaşılmaz bunlara.




  • Worldcard kart aidatı iptal ettirmenin en kazançlı yolu harcama sözü vermek.



    WorldCard kart aidatı iptal ettirme
  • 444'lü hattı arayarak önce 2 sonra 0 tuşlayınız, daha sonra kredi kartı üyelik aidatımın iadesini istiyorum deyin, sunulan seçeneklerden harcama sözüne aidat iadesini talep edin. işte bu kadar.
  • Bilgilendirme için teşekkürler ama bu uygulama her bankada uzun zamandır var, sıcak fırsat değil ama cebimizi koruyan bir sıcak fırsat, kart ücretini hatırlattığınız için teşekkürler
  • evet bende yapmıştım aynısından.tşk ederim bilgilendirme için
  • Sağolasın valla hemen ekstre ye baktım daha yansıtmamışlar,herhalde diğer ekstre de eklerler uyardığın iyi oldu
  • 12 Punto yazılmış sözleşmeyi imzalayanlar belli bir limiti doldurmadıkça hiç çaresi yok ödeyecekler o üyelik ücretini.
    1 sene mahkemede boğuştum Yapı Kredi ile, bir sürü ali cengiz oyunu yaptılar ama sonunda avukatları bile kurtaramadı onları.
    Tabi o zaman sözleşme 8 puntoydu
  • Geçen benimde Axess kartıma 45 tl almışlardı.Hemen telefon açtım.Kart ücreti almışsınız dedim.Evet dedi sende bir kere alnıyor.
    Ben iptal ediyorum kartımı demedin telefondaki bayan bi dakka kontrol ediyorum dedi.Tamam dedi iptal ettim bir dahaki faturanızdan düşülecektir.
    Sağolsun beni bağırtmak zorunda bırakmadı :)
  • Bana zorla verilen worldkart ı bir süre hiç kullanmadım 1 sene sonra eve kağıt geldi 175 tl borcunuz var diye
    Ben itiraz ettim kullanmıyorum borcum yok diye, yüksek karekterli ve şerefli banka aidat ücretini ve üzerinede faizi döşemiş olmuş 175
    Lanet olsun dedim ödeyip kartı iptal ettim..

    Yapı kredi ve world kart mı? çok şerefli bir bankadır herkese tavsiye ederim.
    Tüm yakınlarınıza haber verin mutlaka world kart alsınlar
  • anladığım kadarıyla arkadaş kartını kullanıyo yani sadece kartını aktif kullanmayan değil herkese bu ücret gelecek

    ve hemende iptal edilebilecek bi uygulama yani kime ne kadar sokarsam kardir.YKB


    bilgi için teşekkürler
  • Bu ülkenin bankaları mı...
  • Tekrar bilgilendirme için teşekkürler. Gözden kaçabiliyor bazen. Arada hatırlatmakta fayda var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.