Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.126
Cevap
2
Favori
163.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var


    Bu konu tüm sorularınıza cevap bulacağınız kadar uzamış , soru sormadan önce lütfen tüm sayfalara bakmayı unutmayın .


     Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var
     Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var


    Trident W-T3
    * 3.5" Dokunmatik ekran
    * Java (Facebook, Msn, Opera...)
    * W-LAN (Kablosuz İnternete Erişim )*
    * Üç farklı renk seçeneği: Black (Siyah), White (Beyaz), Black Rubber (Siyah Kauçuk / Mat Siyah )

    *WLAN Kablosuz Yerel Alan Şebekesi’nin kısaltmasıdır, Wi-Fi (Kablosuz Bağlılık), günümüzde en çok kullanılan WLAN şebekeleri olan IEEE802.11 denilen WLAN şebekesi yelpazesini belirtir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 23 Mart 2010; 17:20:57 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglarus

    Trident W-T1 ve W-T2 kullananlar yada kullanmış olanlar , bu konuda kesin bilgilere sahip olanlar sorularıma cevap verebilirlermi. Telefonun size göre + ve - yönlerini söylermisiniz , kalitesi nasıl sağlammı makina ? Hızlımı yavaşmı ?


    Not: Hiçbir bilgisi olmayıp Trident diye kötüleme yapmaya kalkmayın lütfen. Bilgisi olmayanlar yorum yapmasınlar lütfen.

    arkadasım ben bu telefonu aldım w-t1 kamerası pek ıyı sayılmaz ama onun dısında bır cok ozellıgı benım hosuma gıttı saglam telefon herseyı var.bır kotu yanı var facebook tarzı sıtelerde vıdeo ızleyemıyorsun o kadar tavsıye ederım bende daha once general mobıle dstm1 vardı ondan daha ıyı gıdıyor sarjı ustelık bır suru ozellık olmasına ragmen 2 yıl garantılı olması da bır avantaj sormak ıstedıgın bı soru olursa yardımcı olurum




  • Arkadaşım telefonu (T-2) dün aldım. Ebat olarak iphone dan çooook azcık enine büyük. iphone kılıfına girmedi. Bunun dışında çift hat olması, tv ve radyo + kayıt imkanı gibi extra özelliklerle iphone dan artıları. Ayrıca arttırılabilir hafıza da önemli bir konu. iphone in arka kapağı açılmaz. Bunun yedek bataryası da mevcut. Ses kalitesi yeterinden fazla iyi. Dokunmatik ekrana alışmak biraz zaman alsada zamanla rakamlara ve harflere basmakta ustalaşıyor insan. Wifii den internete bağlandım. Arkadaşın da dediği gibi videoları izleyemedim. Ayrıca web sayfasını neden bilmiyorum tam açmadı. (örn.garanti.com.tr.) fotoğraf ve video çekmek için alıyorsan hiç alma. kalite 1.3 mp falan yazsada kesinlikle değil.
    Facebook, google map, opera, MMS mesaj denemesi, TV den kayıt, Sekreter (ingilizce) özelliği benim denediğim ve çalışan özellikleri. Şu ara flash oyun yüklemeye çalışıyorum. henüz o aşamadayım. Bilginize.




  • Wi-fi özelliği olduğu için almak istiyorum bende , kablosuz internet olan yerlerde kullanacağım. Kamera kullanmıyorum , sesininde çok iyi olmasına gerek yok telefondan şarkı da dinlemiyorum. Önemli olan javayı desteklemesi , oyun,program fln. Ama internetteki videoları göstermemesi kötüymüş ya. Flash player gibi bir şey yokmu ? Hiçbirşekilde video izlenmiyormu ? Youtube falan ?

    W-T2 nin W-T1 den farkı çok değil sanırım. Boyutunda biraz büyüme var , birde kamerası 2.0 megapiksel olması gerekli W-T2 nin. Oyun yükleme işini hallettikten sonra bilgi verirseniz sevinirim. Birde şöyle birşey söylediler bana telefonda konuşurken karşıdan gelen ses zayıf geliyormuş aynı zamanda sizin sesiniz de karşıya zayıf gidiyormuş. Böyle birşey varmı? Telefon konuşmalarında ses rahat gelip gidiyormu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 18 Aralık 2009; 21:11:15 >
  • yukarı.
  • rekli9;
    google maps kullanımı nasıl? ayrıca GPS tarzı bi program yüklenebiliyor mu?
    bu tip ilk telefonum olacak ama siteleri tam açmaması kötü, ne anlamı kaldı internete girmenin...
    bu sebepten almayabilirim.
    kullanan arkadaşlar lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin bizleri bilgilendirin
    selamlar
  • menülerinin resmini çekip buraya koyabilirmisiniz... ve google maps falan nasıl kullanışlımı ?
  • bende bu gün almayı düşünüyordum konu iyi olmuş...
  • Web sayfasını tam açmadı demiştim, Opera mini ayarlarındanmış, Opera mini 5 te birçok ayar var yeni öğreniyorum. Telefonda sayfaları açmama gibi birşey yokmuş bunu belirtmek isterim. Opera nın sitesinden okuduğum kadarıyla, internetteki videoları da izleyebilmemiz için yeni versiyonu çıkacağı yönünde haberler var. Kendi içindeki java player sayesinde izleyeceğiz muhtemelen. Şimdilik izlemek mümkün değil.

    Kamera 2.0 yazdığına falan aldanmayalım. Kesinlikle 640*480 hatta daha kötü bir çözünürlük. WT-1 de var mı bilmiyorum ama WT-2 de entegre flaş var. Aynı zamanda el feneri gibi kullanabiliyorsunuz.

    Telefonda simgelerin yerlerini isteğe göre değiştirebiliyoruz. Herhangibir simgeye basılı tutuyorsun, tüm simgeler sallanmaya başlıyor ve hopp kaydır yer değiştir. Sağa veya sola doğru 3-4 kez kaydırarak menüyü istediğiniz gibi genişletebiliyorsunuz.

    Wifii de hiçbir sıkıntı yok. Harika çalışıyor. Gayet hızlı. Resimler gprs wap ile (avea) hızlı açıyor. Ben sıkıntı çekmedim. Tv çok iyi, dün tv den kayıt yaptım. İzlediğin görüntünün yarısı kalitesinde kayıt yapıyor. Oldukça yeterli. Telefona tam uygun oyun bulamadım. Ama java oyunları yükledim. Çalışıyor. Full dokunmatik ekranlı telefonlar için üretilmiş oyun bulursanız lütfen paylaşalım. Bendekiler ekrana tam oturmadı. küçük kaldı.

    Konuşurken kulaklık sesi az falan değil. Ayrıca sizin sesinizde çok çok iyi gidiyor. Kim söylediyse uydurmuş. Bir de konuşma esnasında yanağım ekrana dokunurda görüşme kesilirmi yada hoparlör açılır mı? gibi endişelerim olmuştu. Görüşme esnasında ekran kararıyor ve sıkıntı yaşamıyorsunuz.

    Telefonda shake özelliği var. Yani tam ekran tv izlerken, yada radyo veya müzik çalardan şarkı dinlerken, telefonu salladığınız zaman tv-radyoda diğer kanala geçiyor. Hatta ve hatta dün öğrendim. Tam ekran TV izlerken yukarı sallıyorsun 1 kanal geri, aşağı sallıyorsun 1 kanal ileri gidiyor. ;)

    Ben telefonu beğendim. Görenler de hoşuna gidiyor. Trident pazarlama sitesinden aldım. Fiyat diğer sitelere göre daha hesaplı gibi. En azından güvenli olduğunu bilmek yeterli.
    Şu merak edilmişti, telefonun kutusundan (WT-2 modeli için) yedek beyaz kapak çıkmıyor. Şarj ünitesi Samsun un E-250 modeli ile aynı.

    Bana sormak istediğiniz konu varsa lütfen benim linkim üzerinden sorunuz e-maille bilgilendirilirsem daha hızlı dönerim.




  • google map, bizim bilgisayarlarımızdaki yüklü google earth gibi bağımsız çalışıyor. Yani GPS olmadığından konumunu belirleyemiyorsun. Ancak bulunduğun yeri işaretler gitmek istediğin yeri yazıp rotayı çıkartıyor. Tabi farklı map programları yüklenebileceği gibi bu özellik her telefon için ne kadar geçerli bilemiyorum.

    GPS programı varmı yüklenir mi bilmiyorum.. Ama nokia cep telefonlarında internet üzerinden bulunduğu noktayı bilmem kaç metre hata payı ile gösteren GPS özelliği var. Buna da yüklenebilir diye düşünüyorum.

    Telefon güzel arkadaşlar, kamera foto çekmem diyorsanız alın. Kullanın
    300-320 liraya daha ne istiyoruz ki???
  • 274 tl ye Trident W-T1 Tvli Çift Sim Kartlı Wi-Fi telefonu hayırlısıyla aldım. Yarından sonra elime geçicek telefon.

    @rekli9 yardımların için teşekkür ederim arkadaşım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 21 Aralık 2009; 18:14:21 >
  • telefonu alan arkadaslardan ricam....telefonun ve menulerinin resmini cekip koyabilirlermi ,bir gorelim menuleri nasıl..tridentin sitesinde ayrıntılı resim yok...tesekkurler
  • ben de ereyon comdan 309 tl ye aldım. genel olarak begendim ama şu an şoktayım :) ben bunu çift işlemcili diye almıştım ama anlamadım bu şimdi tek işlemcili mi? öyleyse kandırıldım ziya hepsiburada comda ve araştırma yaptıgım bir kaç sitede çift işlemcili yazmaktaydı. 2 ayrı hat taktım ikisini de aynı anda aradıgımda digeri kapalı görünüyordu. iade etsem mi? kandırıldıgımı düşünyüorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n72

    ben de ereyon comdan 309 tl ye aldım. genel olarak begendim ama şu an şoktayım :) ben bunu çift işlemcili diye almıştım ama anlamadım bu şimdi tek işlemcili mi? öyleyse kandırıldım ziya hepsiburada comda ve araştırma yaptıgım bir kaç sitede çift işlemcili yazmaktaydı. 2 ayrı hat taktım ikisini de aynı anda aradıgımda digeri kapalı görünüyordu. iade etsem mi? kandırıldıgımı düşünyüorum.




    Hepsiburada.com da tek işlemcili yazıyor bende tek işlemcili olarak biliyorum . Aksini kanıtlayabileceksen iade edebilirsin ama çift işlemcili yazan yer görmedim ben.
  • Bende W-T2 modelini alıcam yarın yada ertesi gün. İlk başta fazla alışık olunmadık bir marka olduğu için tereddüte düştüm ama bakıyorum gayet memnunsunuz. Baya araştırdım internette hiç şikayet görmedim. Bu arada arkadaş unutmuş olabilir foto koymayı ben alır almaz yüklerim, kutu içeriklerini falan söylerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglarus

    274 tl ye Trident W-T1 Tvli Çift Sim Kartlı Wi-Fi telefonu hayırlısıyla aldım. Yarından sonra elime geçicek telefon.

    @rekli9 yardımların için teşekkür ederim arkadaşım.


    rica ederim. Güle güle kullan.
  • Buyrun birkaç resim

     Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var


     Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var


     Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var


     Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rekli9 -- 23 Aralık 2009; 18:01:11 >




  • .

     Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var
  • .

     Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var


     Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var
  • .

     Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var


     Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.