Şimdi Ara

Trident W-T1 veya W-T2 kullananlara sorum var (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.126
Cevap
2
Favori
163.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.mert

    arkadaslar wt-3de wireless ı etkınlestır dedıgımde baglanılamadı yazıp wireless ı etkınlestırıyo.nıye baglanılamdı yazıo anlamıyorum...???birde kendı modemıme baglanmıyo cıhaz sıfreyı yazıyorum fakat baglanılamdı dıyo neden baglanmıyo internete ????


    wireless i etkinleştir dediğin zaman mevcut yapmış olduğun son bağlantı üzerinden bağlanmaya çalışır aynı bağlanyı yoksa ya da şifreli bir ağa bağlanoyorsan ağlar için ara deyip bulduğu ağlardan seçip yeni bağlantı yapmalısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceza96

    o nota işareti bndede var ve elefonu açıp kapatıncada gitmiyor onun ne olduğunu bnde çözemedim
    bide benim wireless pek iyi çekmiyo ya bu wt3 ün wireless anteni nerde bilen varmı . bi forumda görmüştüm bu çin iphoneların birindendi telefon adam tel.in içini açmış wireless antenini göstermiş bi yerle temassızlığı varmış antenin nası düzelttiğini gösteriydu ama bende tel.in içini açtım baya farklıydı adamınkinden nerde olduğunu bulamadım atenin.nerde olduğunu bilen biri varsa lütfen söylesin ya.


    nota işartedi dediğiniz şey mevcut profildeki durmu gösteriyor. Notanın yanında zigzag şekli varsa titreşim ve zil aktif. sadece nota varsa sadece zil aktif. telefon yanında zigzag işaretleri varsa da sessiz sadece titreşim aktif. bu seçeneği ekrandan kaldıramıyorsunuz. Birçok samsung modelinde de aynı işaretler var. Merak etmeyin yani bataryanızı yemez.




  • Arkadaşlar bu soruma bari biri cevap versin artık. opere 5 beta 2 yüklü telefonumda(wt3) programa girip bir adrese gitmek istediğimde şu şekilde bi uyarı alıorum.

    Security

    to protect your browsing security some random data is needed.
    please press the number keys or move the pointer until the indicator is full

    sanırım bu şu demek. Opera 3 ilk çalıştırıldığında ekranın alt kısmında dolması gereken bir kutu var. Rakamlara basılıldığında ( W_T3 için ekrana dokunuyorsunuz ) o kutu doluyor. Bu bir nevi kurulum aşaması. Opera 5 için ise ben kurduğumda böyle bir şey istemedi. Ama senden istenen bu sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zizivana

    bu arada ben de sonunda W-t3 aldım
    opera 5,2 yi indirmek istiyorum ama opera nın sitesinden hangi modeli seçerek indireceğim.
    YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
    sonra da deneyimlerimi paylaşacağım...



    Aşağıda verdiğim linke gir. sağ taraftaki telefonun yanında iki adet dosya var. Jad ve Jar dosyası. Her ikisinide telefonuna yükle. ( Pc ye oradandanda tlf daha kolay yüklersin) Jar dosyasını açıp yükle komutu ile çalıştır. Opera 5 kullanıma hazırken ayarlar kısmında bulunan '' Landscape mode ''seçeneğini ''ON'' konumuna getirdiğinizde ekran yatay duruma geçiyor. Bu şekilde kullanmak isteyenlere duyurulur.

    http://www.opera.com/mini/next/download/




  • Arkadaşlar size iki tane link daha vermek istiyorum. Birincisi oyun burada sayfa açıldığı zaman sol tarafta midlet games seçeneğinin hemen altında bulunan oyunları denedim çalışıyor.
    ikincisi içersinde 52 tane program olan bir arşiv. Nette gezinirken buldum. Hepsini deneyemedim. Bir tek Excel.jar yükledim. Biraz yavaş ama çalışyor. İşime yaramaz gerçi ama siz yine de bir göz atın derim diğer programlara da Hepsi W-T3 te çalışır mı bilemem gerçi....

    Yükleyip deneyen olursa haber versin arkadaşlar.



    http://www.ziddu.com/download/2458341/52JavaApps.rar.html




  • ikinci linki vermeyi unuttuğumu farkettim bir an

    http://lotecsoftware.com/

    Arkadaşlar oyunun üstüne tıkladığınızda orta sayfada oyun detayları çıkıyor orada mavi yazı ile jad ve jar var. Her ikisinide indirmeniz gerekli.
  • ewwet arkadaşlar forum amacına ulaşıyor paylaşmaya devam,
    tel iyi mi kötümü derken ilerliyoruz,
    TELEFONU GÜZELLEŞTİREN BİRAZDA PROGRAM, UYGULAMALAR VE OYUNLAR DEĞİLMİDİR.

    PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER...
  • bu opera 5,2 yavaşmı yoksa benim telde mi böyle çalılşıyor.
    harflere basıyorum 3-4 saniye sonra algılıyor.
    sizlerde nasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zizivana

    bu opera 5,2 yavaşmı yoksa benim telde mi böyle çalılşıyor.
    harflere basıyorum 3-4 saniye sonra algılıyor.
    sizlerde nasın


    opera 5,2 bende de aynı şekilde çalışıyo adres vs yazarken geç algılıyo. Opera 3 hem hızlı hemde daha kullanışlı geliyo bana 5,2 yi fazla kullanmıyorum.
  • BEN ŞU ANDA OPERA 10 BETA KULLANIYORUM...HİÇ BİR TAKILMA YAPMIYOR....
  • peki A.M 1 işareti ne demek onu bulabılen varmı????kalkmıyo bırturlu?
  • Arkadaşlar Arama yaptığınızda ses gidiş gelişi nasıl normal mi ? bu msj çekerken ekranı döndürdüğümüzde harf kısmıda dönüyormu ?
  • Merhaba arkadaşlar w-t3 almama çok az bir zaman kaldı inş bu ay sonu elimde alet..forumu hergün okuyorum aklıma yeni yeni sorular gelmeye

    başladı..Birincisi bu telefonun nette ki hızı nasıl yani sayfaları hızlı(3-5sn de) indiriyor mu? Wifi sine iyi diyen de var kötü diyen de...sanırım almadan

    anlayamıcaz iyi mi kötü mü olduğunu. İkinci sorum da gerçekten araştırdınz mı arkadaşlar sar değeri 0.6 civarı mı yoksa çok mu yüksek? Sonuçta

    bahsettiğimiz şey sağlık ve bence en önemli konu da bu..Eğer çok fazla radyasyon yayıyorsa almanın pek bir mantığı yok benim için...Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.mert

    peki A.M 1 işareti ne demek onu bulabılen varmı????kalkmıyo bırturlu?


    saat ayarları ile ilgili olabilir mi acaba A.M. saat diliminde öğleden önce anlamında kullanılıyor. Eğer öğleden sonra da P.M. yazısı çıkıyorsa büyük bir ihtimal saat ayarlarınla alakalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkanmetu

    Merhaba arkadaşlar w-t3 almama çok az bir zaman kaldı inş bu ay sonu elimde alet..forumu hergün okuyorum aklıma yeni yeni sorular gelmeye

    başladı..Birincisi bu telefonun nette ki hızı nasıl yani sayfaları hızlı(3-5sn de) indiriyor mu? Wifi sine iyi diyen de var kötü diyen de...sanırım almadan

    anlayamıcaz iyi mi kötü mü olduğunu. İkinci sorum da gerçekten araştırdınz mı arkadaşlar sar değeri 0.6 civarı mı yoksa çok mu yüksek? Sonuçta

    bahsettiğimiz şey sağlık ve bence en önemli konu da bu..Eğer çok fazla radyasyon yayıyorsa almanın pek bir mantığı yok benim için...Teşekkürler.


    özkancım eğer çevrende birilerinde çin malı telefonlardan şu eski modeller TV li ve tuş takımı olanlar Nokia N99 diye satılan modeller onlardan birisiyle bir arama yap 1-2 dakika içerisinde kulağında garip bir duygu hissedersen büyük bir ihtimal sar değeri yüksek bir cihaz kullanıyorsun demektir. Ben daha önce denemiştim gerçekten de kulağımda bir ağrı oldu konuşurken. W-t3 le uzun konuşmalar yapsam bile rahatsız etmiyor. Sar değeri de 0,6 civarında daha önce de yazmıştım.




  • yok ogleden sonra p.m cıkmıyor hep am1 de duruyo...
  • Arkadaşlar selam,

    Ben wt2 kullaniyorum.Wifi ile ilgili bir sorun yok aksine cok memnunum.Cift hat ile ilgili bir problemde yok.Kamerasından cok performans beklemeyin.Video cekimi cok cok kotu.Dokunmatik olayi iyi ve hassas.Telefon yaklaşık 3 metreden düştü sadece ufak bir kaç çizik var.Konusurken ses kalitesi cok iyi.Yeni yukledigim programlarin(opera 5,ebuddy,facebook,msn gibi)yeni versiyonlarinin iconlarini ekrana atamadim.menuden dosyayi aciyorum orada telefonu sonra java oyunlarini.Orada bulup aciyorum programlari.Bunun çözümünü bilen varsa yardım etsin lutfen.
  • Muhteşem hizmet Tüm Çin telefonlara driver ve Phone suit

    Arkadaşlar sizler için uzun araştırmalarımız sonucu ,tüm türkiyedeki çin malı telefonların driver sıkıntısına bi ohh çektireceğiz. İddialıyız.

    Sizler için hazırladığımız paketimizde neler mi var bakalım

    1_Hemen hemen tüm modelleri destekleyecek driver
    2_Driver kurulumunu resimli olarak anlatan pdf dosyası (adobe acrobat reader lazım ve ingilizce ama resimde anlarsınız)^
    3_ Sonuncu ve turkiyede olmayan yada az rastlanan phone suit programımız.

    arkadaşlar driver kurulumunda genel bir sıkıntı var bunu biliyorum ama şu anda elimde çin malı tel olmadığı için size videolu anlatım hazırlayamadım. En yakın zamanda çin telefonlarına videolu driver kurulumunu anlatacağım. şimdilik siz pdf deki resimlerle idare edin.
    http://rapidshare.com/files/197172995/usb_driver_kurulum_ve__in_telefonlar__305_na_phonesuit_ayr__305_ca_resimli_anlat__305_m_i_inde.raralıntıdır:www.ceptenekesi.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şüheda86 -- 22 Şubat 2010; 19:12:59 >




  • arkadaşlar bugün w-t3 aldım yarın elime geçecek artık teli alınca iyi ve kötü yönlerini yazarım
  • wt3 kullananlara bir sorum olucak bu elefonun çift hat performansı nasıl peki herhangi bir sıkıntısı oluyormu birde arama yaparken hangisinden nasıl aranıyor yada mesajda.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.