Şimdi Ara

Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.661
Cevap
42
Favori
803.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: modakartalı


    quote:

    Orijinalden alıntı: timba

    Forumu genel olrak takip ediyorum. Dreambox hd alacaktim ancak atlantayi gordum forumlarda. Goruntu kalitesi olarak DB dan epey ileride oldugu genel olrak kabul gormus sanirim.
    Ancak siz forumdakilere sormak istedigim bir kac soru var nacizane yardimci olursaniz sevinirm:
    1. 5 yildir cift canak(hobird ve turksat) bir diseq ve next2000 ci x plus kullaniyorum(su ana kadar hicbir sikintim yok.Goruntusundende memnunum acikcasi). Bu hafta icinde fullHD bir lcd alacagim. Lcd den tam verim alabilmek icin HD bir aliciya ihtiyac duydum. Atlantayi alma durumunda bu sistemde bir degisiklik yapmam gerekirmi(kablo lnb yada diseq).?
    2. server erisimi simdilik istemiyorum ancak ileri gunlerde boyle bir istegim olmasi durumda gerekli yapilanmayi nasil yapabilirim ?
    3.Atlantayi Ankara dan alabilcegim bir yer varmidir?

    Saygilar,
    Murat..

    1) gerek yok.
    2) forumda yazarsan gereken desteği alırsın merak etme.
    3) hiç uğraşma direk candostuma mesaj at forum özel fiyat 12 taksit hemde 7/24 destek


    Lnb eskıyse degısıklıge ıhtıyac duyabılırsın.Ama masrafı cok fazla bırsey degıl.Hd yayınları ızlemek ıstıyosan eger lnb hd uyumlu olmak zorunda aynı sıkıntı bendede vardı lnb degısıklıgınden sonra hd kanalları almaya basladım he yok ben sd ızlıycem dıyosan sıkıntı olmaz hıc bısekılde ama fullhd lcd alıpta sd ızlemek bıraz sacma sımdılık az kanal olsada.




    Arkadaşım hd lnb diye bişey yok sizdeki lnb baya bir eskiymiş galiba ben 10 tl lik universal lnb ile hd yayınları izliyorum bir sorun yok.Hd lnb olayı tamamen pazarlama taktiği yani kısacası yok öyle bişey




  • kesınlıkle arkadasa katılıyorum .sırf pazar acmak ıcın LNB kutusuna HD etıketı vurup pıyasaya degerının üzerinde fıyat vermenın ötesine gıtmemektedır. arkadasımın dedıgı gıbı sızın LNB çok eskı oldugundandır(analog donemınden olabılır:)
    Ben 4 yıldır aynı lnb kullanıyorum. şu anda heryerde fıyatı 10tl
    ürün bana ulasırsan yardımcı olurum. kredı kartına 12 taksıt secenegı var. ustelık pesın fıyatı vade farksız ve 7/24 onlıne destek .
    pm atarsan yardımcı olurum. sokonusu canakarda degısıklık yapmanıza gerek yok. ufak bır tavsıyem ürün aynı zamanda oul gırıslı oldugu ıcı nD SMART orjınal modulu adıgınızda sd ve hd butun yayınları 6 ay boyunca 130tl den ızlıyebılıyorsunuz.
    bu arada 161_2.img yazılımı cok guzel stabıl calısıyor tavsıye ederım.
  • Dün Atlanta HDBox aldım Candostumdan,
    Kurulumu ayarları gayet kolay, dreambox kullanan biri olarak çok basit geldi. Menüsü, kumandası, kutu görüntüsü vs.. herşey gayet tatmin edici... HD görüntü kalitesi gayet iyi çok memnun kaldım ama SD görüntü kalitesinde ise beklediğimi bulamadım yanı dreambaxtan daha iyi ama çok aman aman değil. Kanal editlemek, sıralamak ölüm gibi, Edit programı var ama nasıl çalıştığını çözmedim çok saçma bi program :) ( Kusura bakmayın içmden geldiği gibi yazıyorum ) eğer dreambox edit programı gibi daha profesyonel bişey olursa tadından yenmez...
    Genel olarak memnun kaldım sadece kanal listesi hazırlamak can sıkıcı. hızı çok iyi...
    bence tek eksiği sağlam bir web arayuzü ve pro kanal edit programı....

    almayı düşünenler varsa kesinlile tavsiye ederim. Dreambox a alışmışsanız biraz tuhaf gelebilir ama daha bir gün kullandım 2. gün alışmış olcağım kesin...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizenul

    Dün Atlanta HDBox aldım Candostumdan,
    Kurulumu ayarları gayet kolay, dreambox kullanan biri olarak çok basit geldi. Menüsü, kumandası, kutu görüntüsü vs.. herşey gayet tatmin edici... HD görüntü kalitesi gayet iyi çok memnun kaldım ama SD görüntü kalitesinde ise beklediğimi bulamadım yanı dreambaxtan daha iyi ama çok aman aman değil. Kanal editlemek, sıralamak ölüm gibi, Edit programı var ama nasıl çalıştığını çözmedim çok saçma bi program :) ( Kusura bakmayın içmden geldiği gibi yazıyorum ) eğer dreambox edit programı gibi daha profesyonel bişey olursa tadından yenmez...
    Genel olarak memnun kaldım sadece kanal listesi hazırlamak can sıkıcı. hızı çok iyi...
    bence tek eksiği sağlam bir web arayuzü ve pro kanal edit programı....

    almayı düşünenler varsa kesinlile tavsiye ederim. Dreambox a alışmışsanız biraz tuhaf gelebilir ama daha bir gün kullandım 2. gün alışmış olcağım kesin...



    Hocam hayırlı olsun
    haklısıız bu kanal edıt programı uzerınde sanrsam brıaz baskı yapmamız lazım fırmaya. bunu yarın maıl atacam yıne gereen yapacaklardır . benıdme ıstedıgım ve uzerınde durdugum 2 sey var. 1: kanal edıt 2: pc den ızlemek bunlar olursa ooo degmeyı nkeyfıme:)




  • 1.61 yazılımını dün yükledim,tüm kanallarım gitti tekrar sıralamak zorunda kaldım ama deydi diyebilirim.

    Çünkü Ccam hızı gerçekten belli ediyor.Sd kanallarda görüntü kalitesi iyileşmiş gibi (yada bana öyle geldi) eskisinden daha net gibi.

    Kanallarınız gidecek diye korkmayın bence 1.61'e geçin tavsiye ediyorum.
  • BU GÜN Atlanta HDBox aldım CANDOSTUMDAN

    ilk olarak şunu belirteyim dh taki arkadaşların görüşleri doğrultusunda atlanta hd Box almaya kara verdim CAN DOSTUMUN İLGİ ALAKASI SÜPERDİ BİR MÜŞTERİ GİBİ DEĞİL ARKADAŞ GİBİ CİHAZIN ÖZELLİKLERİNİ GÖSTERDİ SIKILMADAN bilirsiniz her gün aynı cihazı anlatmak sıkıcı gelebilir ama benim pek uydu cihazları konusunda bilgim yoktur onun için süper oldu bu anlatım .... görüntü kalitesi mükemmel hdmi ile bağladığınızda daha bi güzel görüntü alıyorsunuz ...skarttan bağlantıdan daha iyi olduğu kanatindeyim.... keşke önceki recevir da CANDOSTUMDAN alsaydım .... ürününün arkasında duran dürüst satıcı yorumlarda öyle yazıyordu gittim gördüm zaten o ilk 7 saniyede alıcı kararı veriyor teşşekür ederim .... CANDOSTUM2007
  • Estagfurullah Hocam
    Ben olması gereken gıbı yaptım hersey sızler ıcın. satıs sonrası destek cok onemlı candostum bunu yapıyor ve bu sayede de kazanıyor hersey karsılıklı bak saat 00:26 candostum hala destek
    daha nası lolsu ndımı :)
    gule gule kullan görüş ve şikayetlerını bızımle paylasırsan sevınırm
  • CANDOSTUM tekrar teşekkür ederim onca DH ailesinde sizin gibi arkadaşların olması beni çok mutlu ediyor ... HERKESE TAVSİYE EDERİM GÖZÜNÜZ KAPALI ALABİLİRSİNİZ CANDOSTUMDAN içiniz rahat olur... kafanızda en ufak bi soru işareti kalmaz... gittim gördüm ve onaylıyorum ... :) on numara
  • candostum bende gelecem yanına ama biraz ekstreler erisin..:))
  • bende hesap kesilsin extrelar erisin diye beklerken, cihazın fiyatı arttı?.... neden acaba arz talep meselesi mi?

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunageldim -- 10 Mayıs 2010; 10:50:21 >
  • Merhaba,

    Ben de bir süredir Atlanta hdbox kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Ancak tam olarak faydalanamıyorum galiba. Yardımcı olursanız sevinirim.

    1) Atlanta'yı HDMI ile Sony 5400es receiver'a bağlıyorum. Böylece ses ve görüntüyü aynı anda televizyona veriyorum. Ancak HD kanallarda şimdiye kadar 5.1 ses almam mümkün olmuyor. Bu durumda receiver'ın mavi ışığının yanması gerekiyor Bugüne kadar hiç görmedim maalesef. Ne yapmam lazım açıkçası bilemiyorum. Digiturk'te HD kanallarda da ne kadar 5.1 ses desede bizim receiver'ın mavi ışığı yanmıyor. Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa çok makbule geçer.

    2)Ben Atlanta'yı server ile kullanıyorum. Yurtdışı yayınlar için özellikle Atlanta'yı tercih ediyorum. Ancak yerli HD kanallarda hiç takılma olmamasına rağmen, yabancı kanallarda sürekli takılma var. Hotbird uydu. Bunun özel bir sebebi olabilir mi?

    3) Canal+ ve Orange paketlerini server üyeliği ile seyretmek mümkün mü? Yoksa bunların özelliği nedeniyle mümkün olmuyor mu?

    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.




  • Menu den tv ayarlarına gelın AC3 cıkısı nı acık konumuna getırın
    canal4 paketlerı server bulunabılır
    yabancı server ıcın eklıyebılırısınz yardımcı olurm skylar full acık
    takılma olması sızın serverden kaynaklanıyor
  • Orijinalden alıntı: mrmanken

    candostum bende gelecem yanına ama biraz ekstreler erisin..:))
    [/quocandostum kapıları sonuna kadar dh dostlarıan acıktır:)te]
    *
  • En güzelini yapmışsın
  • merhaba arkadaşlar atlantayı bağlamak ile ilgi soru sormak istiyorum.
    öncelikle projeksiyona bağlamak istiyorum. projeksiyonun 1 tane hdmı girişi, 1 rgb (pc girişide deniyor) 1 s-video girişi var. projeksiyonun hdmı girişini pc için kullanıyorum.
    Atlantanın Y/pb'pr çıkışını, projeksiyonun rgb girişine bağlasam kalite kaybı olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunageldim -- 12 Mayıs 2010; 9:10:18 >
  • candostumun telefonunu verebilirmisiniz
  • pm atayım forum kuraları geregı sakıncalı olabılır:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candostum2007 -- 13 Mayıs 2010; 9:34:44 >
  • Candostum bende pm atmıştım sana. Haber bekliyorum senden.
  • Herkeze iyi akşamlar. Bende dün atlanta hD BOX aldım candostumdan. Digiturk uydunun yerine koydum. kartıda taktım. fakat bir türlü ayarlayamıyorum. € işareti çıkıyor kanalların yanında sadece TRT ve TJK gibi kanallarda € işareti yok ve seyredilebiliyor. Biraz desteğe ihtiyaç var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goldcan
    Herkeze iyi akşamlar. Bende dün atlanta hD BOX aldım candostumdan. Digiturk uydunun yerine koydum. kartıda taktım. fakat bir türlü ayarlayamıyorum. € işareti çıkıyor kanalların yanında sadece TRT ve TJK gibi kanallarda € işareti yok ve seyredilebiliyor. Biraz desteğe ihtiyaç var.

    Kartın chipi aşağı gelecek sekilde takiniz, yani digiturk kutusuna taktığınızın tersi sekilde
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.