Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.339
Cevap
53
Favori
727.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 11OO Kgr. cıvarında büyük boyutlu jeep olurmu?
    Herhalde çok ince saçtan yaptılar.
    Bu bana hiç güven vermedi.
  • Ucuz etin yahnisi yavan olur zaten
  • Alan veya test sürüşü yapan varmı arkadaşlar ?
  • ben 1.5 dci 110 beygir 4x4 full + full modelini 48 bin liraya aldım bile, ağustosta veriyorlar, forumda alan ve test yapan arkadaşlar mevcut, size tavsiyem şudur gözünüz kapalı alın..
  • dün servise gitmiştim orda beyaz 85 bg duter lauretta gördüm araç satılmış. şuan isterseniz hemen getirtemeyiz dediler fiyat sordum dacianın sitedekini söylediler. bende bu tekel malımı hiç indirim yapmıyormusunuz dedim dacia da indirim yok zaten satıyoruz işine gelirse bu fiyat dedi çıktım merzifon polsa
  • arkadaşlar öyle yada böyle artık yollarda terios veya qaskai değil duster göreceğiz...bu yazdığımı hemen değil 2 ay sonra tekrar hatırlatırım :)
    bu arada arkadaşın şirketine gittim dün...x6 almış...çok beğenmem bana gereksiz gelir ama ne yalan söyliyim o kadar güzel renk ve donanım paketleriyle almışki dibim düştü muhteşem (nazar değmesin)....bizde kardeşime duster aldık dedim....olum dedi geçenlerde dusterla yanyana geldik..bu ne ya dedim ne kadar güzel bir araba bu...bende takas edebiliriz dedim

    coderserkan...güzel günlerde kullan hayırlı olsun...qq dan 20 bin tl ucuza, tipi daha güzel bir araç almışın




  • Dün oto yıkamacıya gelmişti, kahverengimsi bişey bi değişik renk.. İnanın, audi bmw yıkanmış şekilde duruyordu, ama o an yıkamacı da aracını bekleyen kaç kişi varsa, dusterın başına toplandı (ben dahil)
    Adam araçtan inince sorular üstüne sorular vs. . Yaşlı bir amcaydı, 44000 e mal oldu dedi. Dizel olduğunu biliyorum ama hangi donanımdır nedir bilmiyorum. Yani ilgi çeken bir araç olduğu kesin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliki

    dacia duster ile ilgili kendi görüşlerimide yazmak istedim.araç dışarıdan farklı içeriden farklı bir konseptte.dış görüntü orta ölçekli bir suv gibi fakat içi dar,siyah ve iç karartan bir görüntü basık tavan ve normal binek bir otomobil havasında.renault eski kasa meganın ve clionun parçalarından oluşan bir dashbord ve iç donanım.bugün zeytinburnu dacia showroom unda kapıları açıp aracın içine geçip oturayım dedim.kapıların içi resmen boş.açıp kaparken kuş gibi sanki.bagaj bölümünü geniş tutmak için arka koltuğu resmen ön koltuğa yaslamışlar.içi hakketten çok kasvetli.sunroof olayıda hiçbir donanımda yokmuş.
    fiyat asla ucuz değil.4x4 versiyonu dizel 105 bg lik full+fullu (donanım full olsada çok eksiklikler var)temmuzda geliyormuş fiyatıda 47.000 t.l.?satarsa helal olsun derim.o parayı veren biraz borç harç daha oturaklı bir suv alır diye düşünüyorum.birde renault meganı ben 4 sene kullandım.ön dashborddan cıklama dahil her türlü ses geliyordu.düz asfalt yolda bile asabımı bozan kapı ve diğer yerlerinden gelen sesler arabadan iyice soğutmuştu beni ve dayanamayıp 4 senede satmıştım.duster da kullanılan malzeme aynı ve bu arabayla birde offroad yaptığınızı düşünün.6 ay sonra kulaklarda pamukla arabayı kullanabilirisiniz?






  • quote:

    Orijinalden alıntı: xvet

    duster ıkıncı elı ne zaman 20 bıne duser o zaman alırım


  • Benzinlileri daha çok satılıyo sanırım.




  • Peugoet 3008 varken bundan 4x2 benzinli alanın aklına şaşarım
  • Arkadaşım neden kendi kendinle kavga ediyorsun yazmak zorunda değilsin. Sen şaşmaya devam et duster satışları mayısta satışta olduğu ülkelerde 4829 adet mayıs sonuna kadar 8232 adet. nisan ayına göre mayıs ayında fransa satışlarında artış %95.8
  • Yaw anlamamışsın baştan beni ! Ben Türkiye'de eklenen kazığa ve tutulmayan sözlere karşıyım. Fransa'da isen al tabii ! Türkiye'de yok ki zaten tek tük düşüyor piyasaya , sorunun biri de bu zaten.
  • TR satışı 700 adet.
  • arkadaşlar bu aracın 2 eli altından daha değerli, isterseniz 2.el sitelerine bir bakın. uzun yıllardır ilk defa böyle birşey görüyorum. ama ben satana birşey diyemem, alan bunu bile bile nasıl alıyor onu sorgulamak gerek. ilginç değilmi?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-duster-doga-ile-savasmak-isteyenlere-4-2/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-duster-2010-model-dacia-duster/detay




  • quote:

    Orijinalden alıntı: borsaci67

    arkadaşlar bu aracın 2 eli altından daha değerli, isterseniz 2.el sitelerine bir bakın. uzun yıllardır ilk defa böyle birşey görüyorum. ama ben satana birşey diyemem, alan bunu bile bile nasıl alıyor onu sorgulamak gerek. ilginç değilmi?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-duster-doga-ile-savasmak-isteyenlere-4-2/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-duster-2010-model-dacia-duster/detay




    altından daha değerli derken, sıfırından daha değerli demek istedim..




  • Arkadaşlar, ben de 2006 Ford Fusion 1.6 TDCI aracımı Mart ayında satıp 2011 Model Full 1,5 dCI 110bg 4x4 Siyah Duster aldım, aracı Eylül teslimli aldığım için 47,900Tl'ye geldi. Hayırlı Olsun, herkese tavsiye ederim.

    2. el SUV araçlara bakıyordum ama malum 2.el ve diesel olunca her arabaya güvenemedim. Hem yakıt, hem servis, hem vergi, hem ekonomi, hem de 3+2 Yıl Garanti yönünden şu anda 4x4 piyasasında Diesel Duster dışında başka bir araç olmadığı için Duster'da karar kıldım. Araç Siyah olup , Deri Döşeme, ABS, ESP, ASR, 4 Hava Yastığı, Park Sensörü, Klima, vs... http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=701

    Kim ne derse desin arkadaşlar, bundan sonra yollarda daha çok Duster göreceksiniz ister sevin ister sevmeyin. Otomobil satışlarına bakarsanız bunu çok iyi görürsünüz. 90 bin'lik bir SUV beklemiyoruz ama benim isteklerimi fazlasıyla karşılayan bir Duster bu.

    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umiterkan -- 14 Temmuz 2010; 23:56:25 >




  • Şu an kampanyalı laurette 4x2 85hp dci 37700 yaklaşık 2000tl düştü bu araç 32-33000 olursa düşünücem yoksa aynı motor ve donanımlı yeni kangoo multix expression 85hp şu an 30000 e alınabiliyor.

    Tabii birinde arabam jip veya suv demek var ve fazla para verenler bunun için veriyor.

    Ama 4x4 alanlara lafım yok çünkü bu fiyata bu motora 4x4 olarak daha ucuzunu ve az yakanı 0 km olarak bulamazsınız..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.