Şimdi Ara

15 Bin Liraya Araba Alıcam yalnız Kredi ile sormak istediklerim Var Bakarmısınız_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
9.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iyi Bayramlar öncelikle

    Ben konumu şöyle anlatayim özel bi şirkette güvenlik olarak işe giriyorum kısa bir sürede 1 milyara yakın bir gelirim olcak ailemle yaşıyorum..

    Para biriktirirerek araba almak akıl karı değil bu zamanlarda bende birçok arkadaşım aldığı gibi taşıt kredisi alarak 15 bin kadar 36 48 ay taksitle ayda 450 500 lira gibi bi ödeme yapmak talebindeyim araştırdım baya bir bankayi en uygunu garanti ve finans bank gibi sanırım pek araştırdım denilmez ama yinede bi göz gezdirdim sonuç olarak garanti bankasının şartlari araç rehinli olarak gözükülüyor ve bi durumda araç kefil gözüküyo ayrı bir kefile gerek kalmıyor ben bu çalışdığım yerden maaş bodrusu ile kredi talebinde bulunduğumda kabul edilirmi bi sorun olurmu tavsiye edermisiniz 1.49 faizi var sizce ne yapmalıyım bi karar veremedim 48 ay ayda 500 lira vererek ödeme yapmak için uygunumun sizce napim yardımci olan herkese şimdiden tesekkürler







  • bende almayı düşündüm. 15000 TL kredi çekip bir araba satın almayı. ama bu aralar bankalar pek kredi vermeye hevesli değil. bir tane banka kredim var. şu an onu ödüyorum düzenli olarak. bu 15 bin liralık kredi için önce onu kapatmayı düşünüyorum. öteki türlü vermiyorlar. bir iş yerinde en az 18 ay çalışmışlık arıyorlar ( yani ssk ) . benim 5 sene oldu. ama yine de vermiyorlar. kredi kartımı düzenli ödediğim halde. en fazla maaşın 10 katını veriyorlar. örnek garanti.. ama bazı oto galerileri peşinat olarak 2500 TL istiyorlar. geri kalanına kredi çıkartıyorlar. lütfen reklam yaptığımı düşünerek mesajımı silmeyin. linki örnek olsun sizlere diye veriyorum..

    http://www.otozen.com.tr/detay.asp?pageid=2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 29 Kasım 2009; 14:09:37 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.