Şimdi Ara

*** Renault FLUENCE Sevenleri ve Kullanıcıları Grubu *** (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.280
Cevap
102
Favori
1.313.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ona dikkat etmedim .Yarın Fluence privilaj baz alıcaz 17. jantlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 35megane

    Ona dikkat etmedim .Yarın Fluence privilaj baz alıcaz 17. jantlı


    Tamam da, baz almamışsınki
  • Başvurunuz ile ilgili olarak belirtmek isteriz ki; "Başvurunuz ile ilgili
    olarak belirtmek isteriz ki araçlarda bulunan stepne, aracın üzerindeki
    orijinal lastiğin herhangi bir şekilde kullanılamaz duruma gelmesi sonucu
    aracı en yakın lastik tamir noktasına kadar ulaştırmak üzere tasarlanmıştır.
    Hatta yerin müsait bulunmadığı bazı araçlarımızda stepne yerine lastik tamir
    ya da şişirme kiti bulunmaktadır, başka araçlarımızda ise stepne normal
    lastik ebadından daha küçüktür.

    Yukarıda açıkladığımız sebeplerden dolayı stepne asla yedek bir lastik
    olarak düşünülmemelidir, bu konuda aracının kullanım bakım el kitabında da
    bir takım açıklamalara yer verilmiştir. Örneğin lastik basınç kontrol
    sisteminin bulunduğu araçlarda stepnenin takılması durumunda ""lastik
    kaptörü algılanmıyor"" mesajı çıkar, bu durum normaldir çünkü stepne bir
    yedek lastik olarak tasarlanmamış ve üzerine kaptör yerleştirilmemiştir.

    Renault Mais ve şebekesi olarak markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye
    teşekkür eder, her zaman yakınınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.




  • Danalara bak. Bana gönderdikleri mesajın aynısını sana da göndermişler. Lastik kaptörü bilmemne..
    TDK sözlüğünde stepnenin karşılığına hiç bakmamış bunlar. Yedek ve stepneyi farklı zannediyorlar.
    Ama mantık saçma. Maliyet olarak baktığında çok az farkediyordur.

    Lastik tamir seti alıp bilhassa şehir içinde stepneyi hiç kullanmayacam zate. Nerden baksan 10 kilo vardır. Hergün hergün bu ağırlığı taşımaya gerek yok. Bugün eve dönerken gideyim Bauhausa bi bakayım neler var.. Aku takviye kablosudur pompadır eksiklerim var..

    Bir de zaten kaskom, bedava çekici hizmeti veriyor. Olurda lastiği yararsam çağırırım olur biter..
  • Başvurunuz ile ilgili olarak belirtmek isteriz ki;

    Araçta AUX girişi bulunmaktadır. USB girişi bulunmamaktadır.

    USB girişi sonradan takılabilir ancak bu konuda Renault olarak herhangi bir
    tavsiyede bulunamamaktayız.

    Renault Mais ve şebekesi olarak markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye
    teşekkür eder, her zaman yakınınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.
  • Dün araca baktık 17" jant var stepne 15" diğer araçlarda aynı . Çünki stepne çukuru imkanı yok 17" almaz gibi duruyor. Bu arada araç 1 adet olduğundan mecburen deri koltukluymuş onuda aynı 17" fiyatın içine ücretsiz verdiler şık oldu.
  • Arkadaşlar megane 3 ve fluence'in pdf kılavuzlarını indirdim. Bilindiği üzere ortak çeviri yapılmış, yanlız birşey dikkatimi çekti megane 3'te 140W arkamys ses sistemi yazarken, fluence de 30w mono cd diyor? Yani burda şimdi privilage vers.ları kıyasladığımızda megane'ın ses sistemi farklı mı? Arkamys ses sistemi 4 tweeter + 4 hoparlör fluence de yok mu ? Nedir bu işin aslı astarı bilen varsa yorumları alalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuraK1554

    Arkadaşlar megane 3 ve fluence'in pdf kılavuzlarını indirdim. Bilindiği üzere ortak çeviri yapılmış, yanlız birşey dikkatimi çekti megane 3'te 140W arkamys ses sistemi yazarken, fluence de 30w mono cd diyor? Yani burda şimdi privilage vers.ları kıyasladığımızda megane'ın ses sistemi farklı mı? Arkamys ses sistemi 4 tweeter + 4 hoparlör fluence de yok mu ? Nedir bu işin aslı astarı bilen varsa yorumları alalım.


    İlk sayfaya bakarsan, orda hoparlörlerin yerlerini gösteren fotoğrafları koymuştum. 3d Arkamys var Fluence'de... En azından Privilege'de var. En azından benimkinde var Ve çok güzel... Yani bana yeter fazla fazla

    Kılavuzları paylaşırsan arkdaşlar da yararlanabilirler. Hatta anasayfamıza koyalım




  • Tabi paylaşayım. Bende açık söyliyim fluence düşünmeye başladım. Aileye bagaj ihtiyacı olunca mecburen fluence tercih edelim dedik. Rica etsem duman gri nasıl bir renk bu renk fleunce sahibi arkadaş varsa fotosunu ekleyebilir mi?

    Megane & Fluence Katalog

    Aradaki -'leri kaldırarak dosyaları indirebilirsiniz.
  • ohooooo sen ilk sayfaya bakmamışsınki... oraya koymuştum. yani o duman gri heralde

    Dün Trabzon'dan Ankara'ya geldim. 764km, 40.7lt yaktım. 5.3lt/100km ortalama... 110'a sabitledim yol boyunca. Ortalama hızım 93.5km/h oldu. Ordu'nun iğrenç ışıklarında tüketim 4.7den 4.8e çıkmıştı zaten. Samsun'dan sonra da tırmanış olduğu için yavaş yavaş arttı. Özelikle elmadağ civarında uçtu işte...

    Orayı geçip otobana girince (Adana-İzmir tarafı) 130'a sabitledim. Bi ara 175 yaptım. Yağış olmasa biraz daha basacaktım. Çok rahat 200 görürdü. Tabi bu arada bizim ortalama 5.3'e dayandı.

    Durum bu. Şu aptal aptal kırmızı ışıklar olmasa ortalama 5.0 olurdu heralde. Neyse otobüsün 13 saatte geldiği yolu tam 9 saatte geldim. Bunun içinde toplam 1 saatlik 3 molam da var...

    Paylaşayım dedim...




  • Modeli donanımı seçtik de renk olarak tüm aile bir hem fikir olamadık. Onuda çözersek sipariş vericez. Bu arada tüketim değerleri süper, konu ile ilgili bir kaç arkadaşımdan 105lik privilage için alt devirleri biraz zayıf görüşünde bulundu. 8V olmasından mı kaynaklanıyor bu durum, daha test etmedim çarşamba günü test edicem detaylı bir incelicem bakalım nedir ne değildir.

    Msaltik:

    Tüketim değerleri mükemmel tekrar söylüyorum, benzinli bir araçtan inince bana bedava geliyor. 4.8'i geçtim hakkını vererek kullanayım gerekirse 5 yaksın çok problem değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burock26 -- 7 Mart 2010; 19:17:55 >
  • ya bazı durumlarda sana yine benzinli gibi gelecektir. 105bg şehiriçi tüketimi fazla gibi. Bunu da 65bg'lik Clio3 kullanımıma göre söylüyorum tabi. Ama bizim orda yani Trabzon-Rize devlet sahil yolunda 5 kişi 4.2-4.7 değerlerini görüyorum. 90-100km/h... Trafik durumuna ve ışıklara göre değişiyor. Geçen gün 4.0 yaptım mesela. Çok kasarsan 3.8 garanti ama gerek yok. Bağla sabitleyiciye 4.2-4.7 tamamdır...

    2 ve 3. vitesin bazı durumlarunda 15-16lt/100km anlık değerlerini göreceksin. Duruştan kalkışlarda 10-12 değerlerini de... Ama yavaş kalkarsan 7-8 değerlerini görürsün

    Bu arada max torkunu 1700 d/d 'a veren Clio3'üme göre düşük devirler ufak farkla daha az kaçıyo. Ama devrini bulunca tutamıyosun aracı. Uçak oluyo. Korkuyosun hatta torkun fazlalığından. Tabi bunları söylerken aracın 1300kg olduğunu da unutmamak lazım. Az bi değer değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuraK1554

    Tabi paylaşayım. Bende açık söyliyim fluence düşünmeye başladım. Aileye bagaj ihtiyacı olunca mecburen fluence tercih edelim dedik. Rica etsem duman gri nasıl bir renk bu renk fleunce sahibi arkadaş varsa fotosunu ekleyebilir mi?

    Megane & Fluence Katalog

    Aradaki -'leri kaldırarak dosyaları indirebilirsiniz.


    Benim araç duman gri. Ben de bilmeden almıştım. Siyaha çok yakın bir renk, gri denemez aslında..





  • mra:

    Çok teşekkür ederim. Ben renk olarak beyaz ile duman gri arasında kaldım. İkisi de araca çok yakışıyor ama hangisini seçeceğime tam karar veremedim. Siyaha yakın olması duman gri'nin bakımını zorlaştırıyor mu ? yani kiri vs. çok belli ediyor mu?
  • ben haftanın her günü yollarda olduğum için, siyah veya yakın renkleri koruyamıyorum. Yarım saat sonra tozlar görünmeye başlıyor. Kapalı garajı olmayanlar için zor... Bir önceki Clio3'üm siyahtı... O rengi de isteyerek almamıştım aslında. Yine kumsal beji istiyodum. Bu sefer ısrar ederek kumsal beji aldım. Bir ton koyu olan Kül beji'ne de bi bakın derim. O da güzel görünüyor.


    mra tüketimim nasıl geldi sana. Başta fazla geliyor ama düşününce tamam diyosun. Zaten 110'a sabitlediğin zaman kafadan 4.8i kabul etmiş oluyosun. Yokuşlarda çekiyor depodan yakıtı zaten. Sömürü moduna geçiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuraK1554

    mra:

    Çok teşekkür ederim. Ben renk olarak beyaz ile duman gri arasında kaldım. İkisi de araca çok yakışıyor ama hangisini seçeceğime tam karar veremedim. Siyaha yakın olması duman gri'nin bakımını zorlaştırıyor mu ? yani kiri vs. çok belli ediyor mu?


    Ankara'da gördüğüm araçların bir çoğu bu renk. Koyu renk doğal olarak kiri gösteriyor. Bakım meselesine ben pek takılmadığım için nadiren yıkatırım. Benim için önemli olan içidir. Bej renkli Megane I'im vardı. Hakkaten kiri göstermezdi ama yıkatınca parlardı. Murat'a iştirak ediyorum, kül beji, yani koyu olan bej çok hoş duruyor. Şimdi imkanım olsa onu tercih ederdim. Ama koyu rengin de baba bir görüntüsü var. Beri yandan hanıma sorarsan beyaz alırdı çünkü gerçekten çok değişik bir hava veriyor. Tabi kir-pis olayı beyazda da olacaktır..

    quote:


    mra tüketimim nasıl geldi sana.


    Benim şu an karışık ortalamam 5 lt. 3. viteste 110'a vurmadığın sürece de anlık tüketimler üzücü değil. Senin 4.8 lt 105 beygir için normal bence. 85'lik Megane'da 4.3 lt idi çünkü. Ama aradaki maliyet farkı elde edilen performansa değiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuraK1554

    mra:

    Çok teşekkür ederim. Ben renk olarak beyaz ile duman gri arasında kaldım. İkisi de araca çok yakışıyor ama hangisini seçeceğime tam karar veremedim. Siyaha yakın olması duman gri'nin bakımını zorlaştırıyor mu ? yani kiri vs. çok belli ediyor mu?

    Duman gri lagunamız temizken çok güzel duruyor ama temiz tutmak çok zor,yıkadıktan 1 sonra üzerinde tozlar uçuşuyor.Titiz biriyseniz tavsiye etmem.Önceki aracımız bej rengiydi ve toz belli etmiyordu kesinlikle.Kumsal beji ve kül bejini tavsiye ederim.Beyaz da çok güzel duruyor
  • Msaltik:

    Dostum senin aracın rengi Kumsal bej di değil mi ? Şöyle genel profilden bir kaç resim eklermisin zahmet olmassa, renk tercihi ne zor işmiş.

    http://www.otomotiw.com/wp-content/uploads/2009/10/DSC_0176.JPG
    Bu renk Kül bej midir ?
  • bu sanırım kül beji. benimki sağda görünen adamın pantolunun rengine daha yakın. Yada ışık yanıltıyor. Yine önceki sayfalarda arabamın tam cepheden çekilmiş fotosu var. Renk birebir görünüyor orda zaten....

    Kül beji de kumsal beji de çok sevdiğim renkler. Hatta kül beji sanki biraz daha "cuk" gibi ama ben kirlilik mücadele ettiğim için kumsal bejini tercih ettim. Ve aracımı her yıkadğımda doğru tercih yaptığım görüyorum. Araba kirli gözükmüyor ama bi yıkıyosun, kapkara su çıkıyor. Kovada su simsiyah oluyor...
  • Daha önceki sayfalara da göz attım. Sadece ön cepeden bir foto bulabildim. Tam cephe'den malesef bulamadım. Ben biraz daha koyu renkleri sevdiğim için, aslında gözüm duman gri'ye kaymıyor değil. Bakımı zor olmasa tercih ederdim. Kül bej içime sinen bir renk hem koyu hemde bakımı daha kolay gözüküyor. Sırada showrom'a gidip seçmek kaldı. Şu gelecek paralar toparlansa da alsam, arabasızlık zor gelmeye başladı.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.