Şimdi Ara

Arabam yolda giderken çok titriyor. tekerlek ile ilgili sorun, nasıl çözebiliriz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
134.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 99 model passat araca sahibim.araçta 3. kış dönemini geçiriyorum. 2 yıldır kışları kullandığım sava marka vakumlu lastikleri geçen hafta tekrar taktırdım. balansları yapıldı ve arabaya lastikler takıldı. fakat daha önce karşılaşmadığım bu sene çok dikkat edilecek şekilde arabada bir sallanma titreme hissettim. özellikle 100 km hızdan sonra araba çok fazla sallanmaya başlıyor. lastikleri taktırdığım yere gittim kış lastikler sallar titretir normal dediler fakat ben daha öncede aynı lastikten aynı şikayetleri hissetmiyordum. ön iki tekerleği tekrar balans makinasında bakıp balansın normal olduğunu tespit ettiler arkalar sarsıntıya sebep olmaz diyip pek ilgilenmeden aracı servisten çıkardılar.


    tekerlerin balansları geçen hafta lastik değişiminde yapılmıştı. önler tekrar kontrol edildi arkalar kontrol edilmedi. peki sorun nerden kaynaklanıyor. ustaların arkalar pek sarsıntıya sebep olmaz demesine rağmen arka lastiklerde sorun olabilir mi. her hangi bir jantta problem olabilirmi. aracı nereye gösterip nerelerine baktırmak lazım. rotçuya götürüp bide rot ayarlarına mı baktırmalı.

    araç dört mevsim lastiklerinde böyle bir sarsıntı geçirmiyordu.

    bu konuda düşünce ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. araçtaki sorun ne olabilir çözümü nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim.

    şimdiden teşekkürler

    saygılarımla.







  • birde su linke bakarmisin lastiklerin donus istikametide degisik olabilir.
    lastigin yon tarifi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulvi51 -- 30 Kasım 2009; 20:22:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.