Şimdi Ara

HONDA CIVIC İES 1.6 İES OTOMATİK VİTES

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni almayı düşündügüm araç 1992 model otomatik vites, klimalı onda civic dir. Yalnız aracın bu yaşta olmasından ve otomatik vites araba hiç kullanmamış olmamdan dolayı çekinmekteyim. fiyat olarak 8500TL istiyorlar. Sizce bu yaşta bu marka otomatik vites araba alınırmı? Bu şanzıman bana sorun yaşatırmı? Hepimizin bildigi üzere Honda marka araçların sağlımlıgı söz konusu. Ancak Kısıtlı bütçe ile ve elindekinide kaybetmek istemeyen biri olarak önerilerinizi bekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Zor bir soru, araç hor kullanılmamışsa bir sorun çıkartacağını sanmam
  • arkadaşım istanbul'da 90-94 arası civic otomatik vites aldı.Alırken çok düşünmüştü senin gibi.aldıktan sonra otomatiğinde sorun çıktı.1000 gibi rakama sorunu hallettiler.Özellikle istanbul'da çıkma parçalarla bu iş daha ucuza hallolabiliyor.Otomatiğini alırken yetkili servise expertizini yaptırın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sys20

    arkadaşım istanbul'da 90-94 arası civic otomatik vites aldı.Alırken çok düşünmüştü senin gibi.aldıktan sonra otomatiğinde sorun çıktı.1000 gibi rakama sorunu hallettiler.Özellikle istanbul'da çıkma parçalarla bu iş daha ucuza hallolabiliyor.Otomatiğini alırken yetkili servise expertizini yaptırın.


    yetkili servise yaptırma bence git otomatik şanzumandan anlayan tamirciye sesini dinlesin vites geçişlerini test etsin d konumuna veya r konumuna aldıgında geçiş sürsini kontrol etsin şazumanda sorun yoksa arabayı al derim.
  • Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Yalnız sanayiye götürdügüm zaman aracın klima kompresöründe ve motorunda sorun çıktıgı için vazgeçtim. Motor rektefe istiyor, klima kompresörü ise tamamen yok (arızadan dolayı sökülmüş). İlginçtir; şanzımanından korkuyordum ama şanzıman sağlam çıktı :) Yinede vazgeçtim.
  • Kısmetinde daha iyileri vardır inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.