Şimdi Ara

### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ### (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: erdoman
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
15.979
Cevap
286
Favori
1.815.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zimec

    ......13000 km dir tek sıkıntım benzinden lpg ye geçişin hafif hissedilmesi oldu , bununda sürekli aygaz katkılı otogaz kullanmamdan olabiliceği söylendi bende gazı değiştirdim pogaz almaya başladım problem çözüldü şu an hiçbir problem yok , performansta kayıp yok vede şehir içi dışı karışıkta 16 kr yakıyor km ye aracım .
    ..............................
    ben bir problem olacağını zannetmiyorum , daha öncede dediğim gibi bu kiti nissanlara çatır çatır takıyorlar , araçları garantiden çıkarmıyorlar vede satış elemanları müdürleri kendi sahibi oldukları nissanlarla lpg li geziyor.
    Hiç sorun varmış gibi bir tavırları yok yani.


    Pogaz da olmayıpta Aygaz otogazda olan sorun neymiş acaba bu soruna yol açan merak ettim.

    2. paragrafta yazdıklarınız ilginç. Belki sorun olursa kendimiz hallederiz ne olacak mantığı ile böyle yapıyorlardır..




  • ıslak zeminlerde, arka tekerlekten sıçrayan sular sebebiyle davlumbazdan gelen sesi kesmeye yönelik çalışma yapan oldu mu ?
  • SN EGE TEŞEKKÜRLER 2010 SİYAH VİSİA.AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ KISA MESAFEDE SÜRÜYORUM DAHA 750 KM YAPTIM FIRSAT OLMADIĞI İÇİN EVDEN İŞE İŞTEN EVE GENELDE ONDANDIR O ZAMAN .
  • Pogazda olmayıpta Aygazda olan sorun aygazın katkı maddesiymiş enjektörlerde birikinti oluşturuyormuş , bana söylenen bu . Sorunun tam ne olduğunu bilemiyorum ama aygaz katkılı otogaz kullanınca benzin lpg geçişlerinde bir sıkıntı olduğunu biliyorum . Hatta öleki bu söylendikten sonra yarım depo aygaz üzerine pogaz aldım geçişteki hissedilme azaldı , sonra full pogaz aldım depoya geçişte hiçbir problem kalmadı ve şu anda . Burda tabi pogaz denk gelmesi ve güvenilir bir istasyon olması nedeniyle tercih nedeni yoksa ayrım katkılı ve katkısız otogaz arasında.
  • İstanbul'un trafiğinde 1 ay sonunda benzin tüketimim 100 km.de 8.4 litreydi. Şu an Trabzon'da daha sakin kullanıyorum ve 90 km/st'i geçmeyerek kullanıyorum ve benzin tüketimi 100 km.de 7.5 litre..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07gençl

    SN EGE TEŞEKKÜRLER 2010 SİYAH VİSİA.AYNEN DEDİĞİNİZ GİBİ KISA MESAFEDE SÜRÜYORUM DAHA 750 KM YAPTIM FIRSAT OLMADIĞI İÇİN EVDEN İŞE İŞTEN EVE GENELDE ONDANDIR O ZAMAN .




    quote:

    Orijinalden alıntı: mcgywer

    İstanbul'un trafiğinde 1 ay sonunda benzin tüketimim 100 km.de 8.4 litreydi. Şu an Trabzon'da daha sakin kullanıyorum ve 90 km/st'i geçmeyerek kullanıyorum ve benzin tüketimi 100 km.de 7.5 litre..


    Bu kiloda ve yüksek bir araba için benzin tüketimi gayet makul bence.. Hatta çok iyi bile denilebilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 14 Ocak 2010; 14:54:06 >




  • HERKESE SELAMLAR...
    FORUMU YAKLAŞIK 1 AYDIR TAKİP EDİYORUM. SEÇİM YAPMAMDA ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ EL BİRLİĞİ İLE...
    YAKLAŞIK 1 HAFTADIR 2010 MODEL GÜMÜŞ QASHQAI 1.6 TEKNA 4X2 M/T 17" AL. JANT + CAM TVN ARACIMI ZEVKLE KULLANMAKTAYIM. LİSTEYE EKLENMEYİ BEKLİYORUM... BU ARADA ARACA LANDI RENZO LPG TAKTIRDIM DÜN İTİBARİ İLE VERİLERİ SİZİNLE PAYLAŞACAĞIM EN YAKIN ZAMANDA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shola -- 14 Ocak 2010; 22:23:37 >
  • Hoşgeldin shola aracın hayırlı olsun . Landi renzoda iyi bir seçim olmuş arkadaşımın insignia turbo sunda takılı başarılı bir kit sıkıntısı yok. Bu arada lpg takım sürecinde ne gibi yorumlar geldi ustalardan yada araştırdığın kişilerden paylaşırsan sevinirim , bu konuda baya değişik yorumlar geliyorda
  • Landi renzoyu türkiye distribütörü olan olgun lpg'ye taktırdım (adana şubesine). bence ve birçok kişiye göre en iyi italyan lpg kiti landi renzo, tabi landi ile karıştırmamak gerek. ustalar daha önce de 2 tane qq'ye lpg kit taktıkları için herhangi bir sorun yaşamadan taktılar. 50'lik simit tüp taktırdım yedek lastiğin bulunduğu yere. sabah 9 gibi verdim aracımı akşam 6 gibi aldım. bu arada bir bmw 1 serisi, bir audi a4, bir tanede chevrolet cruze'a da lpg kiti takıyorlardı. montaj işlemi bittikten sonra gidip 20-tl lik deneme gazı doldurduk, sonra da bitakım testler yapıldı araçla çalışır vaziyette 15 dakika kadar. üzerine 20-km şehir içi 80-km de şehirdışı yol yaptım ve hala tüpteki gaz bitmedi. gerçi ustalar tüpün 3 defa dolup boşalmasından sonra lpg kitinin tam randımanla çalışacağını söylediler. bir de tüpü tam dolurmamı ve km'yi sıfırlamamı sonra tüp bitince kaç km yaptığını not etmemi ve kendilerine gelmemi söylediler. böylece ince ayar yapabileceklermiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shola -- 14 Ocak 2010; 19:34:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zimec

    Bu 1. ve geri vites geçişleri için kullanım kitabında ; vites kolu geri veya 1. konuma zorla geçiyorsa boş konumuna alın ,debriyajı bırakın sonra debriyaja basıp tekrar bu konumlara geçirmeyi deneyin demiş . Heralde olağan bi durumki böle bir açıklama yapmış . Bide motor soğukken rolanti devri normalin üstünde olacağı için vites geçişlerinde ekstra dikkatli olun demiş acaba bu geçiş zorluğu bundan olabilirmi ? Arkadaşlar daha önce hiç duymadığım bir açıklamada var burada ; Yazın motoru durdurduğunuzda 30 dk sonra tekrar çalıştırmak isterseniz , marşa basarken gaz pedalına sonuna kadar basın demiş , bunun nedenini bilen bir arakadaşım varmı acaba ?


    bazen kontağı kapattıktan kısa bir süre sonra yeniden çalıştırmak istediğinde nazlanabiliyor çözüm için yazılmış sanırım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shola

    HERKESE SELAMLAR...
    FORUMU YAKLAŞIK 1 AYDIR TAKİP EDİYORUM. SEÇİM YAPMAMDA ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ EL BİRLİĞİ İLE...
    YAKLAŞIK 1 HAFTADIR 2010 MODEL GÜMÜŞ QASHQAI 1.6 TEKNA 4X2 M/T 17" AL. JANT + CAM TVN ARACIMI ZEVKLE KULLANMAKTAYIM. LİSTEYE EKLENMEYİ BEKLİYORUM... BU ARADA ARACA LANDI RENZO LPG TAKTIRDIM DÜN İTİBARİ İLE VERİLERİ SİZİNLE PAYLAŞACAĞIM EN YAKIN ZAMANDA.


    Hoşgeldiniz, Qashqai niz hayırlı olsun, güle güle kullanın. Listeye de eklendiniz..
  • Shola sağolasın tekrardan hayırlı olsun . EXTREMETE cevap için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ubeceren

    Aşağıdaki linkteki yeni kasasına resmen vuruldum ne zaman gelecek bilgisi olan var mı arkadaşlar?

    http://www.qashqai.biz/portal/uploads/images/rockerdem/Nissan-Qashqai_2010_1280x960_wallpaper_01.jpg


    Bir yerde okumuştum dizel araçlarda hareketli parçalar daha azmış, dolayısı ile aşınma daha az olduğundan motor ömürleri daha uzunmuş.
    Eski arabam da dizeldi 120.000 km'de sattım bu kilometreye kadar bakımlar haricinde motor için tek yaptığım masraf 300 tl tutarında bir adet enjektör bu da normal bence




  • Selam gençler :)

    bir kısmınız biliyordur belki, Witson'ım aracımdan çalındı; cam kırılarak. Detaya giremeyeyim, can sıkıyo :)

    Şu ara çin'den birkaç tane getirmeye çalışıyorum. İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.

    Cihaz hakkında detaylı bilgiler ve pek çok fotoğraf burada: www.qashqai.biz/portal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockerdem

    Selam gençler :)

    bir kısmınız biliyordur belki, Witson'ım aracımdan çalındı; cam kırılarak. Detaya giremeyeyim, can sıkıyo :)

    Şu ara çin'den birkaç tane getirmeye çalışıyorum. İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.

    Cihaz hakkında detaylı bilgiler ve pek çok fotoğraf burada: www.qashqai.biz/portal



    Forumda dolaşırken witson linkinizi ve haliyle yaşadığınız hırsızlık olayını öğrendim geçmiş olsun. Ben QQ kullanmıyorum ancak geri vites kamerası ve uygun bir GPS sistemi kombinasyonunu hep hayal ediyorum..

    Tampon deldirmeden yapılan geri vites kamera sistemi çok hoşuma gitti, oldukça da kaliteli görünüyor.. bu kategoride ne yazık ki kalitesiz çin mallarının arasında kalitelilerini seçmek bulmak baya zorlaşıyor.. Bahsi geçen plka aydınlatılmasına takılan kamera sadece Nissan qq'ler için midir acaba?

    alibaba adlı sitede başka ürünler de var.. buralardan getirmede gittigidiyor'daki gibi mi işliyor sistem? paypal gibi hesap falan açmamız gerekiyor mu?




  • teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için kardeş. witson.com'dan bak, belki senin aracına uygunu vardır. haber verirsen getirtmeye çalışırım.

    sadece QQ için olmadığını biliyorum o aydınlatmaların. toyota ve birkaç marka için daha gördüğümü sanıyorum. witson.com'da da var hatta benzer ürünler.

    alibaba'dan alışveriş yapmadım hiç. bir arkadaşım başka bir şeyler alıyordu, sağolsun o ekledi kendi siparişine. detaylar konusunda bilgim yok maalesef.
  • arkadaşlar birşey soracam qashqainin ön konsolu hafif sürücüye dönük mü? resimlerde onu farkettim öyle mi acaba? eğri mi gözüküyor içi :) sürücüye dönük konsollardan nefret ederim ve böyleyse qashqaide inanın çok hayal kırıklığına uğrayacam :) acaba bu makyajlı qashqainin iç konsolunun ayrıntılı resimleri var mı? umarım bu eğriliği düzeltmişlerdir :) ve birde vırajlarda araba çok mu savuruyor? C sınıfı herhangi bir araçla kıyasladığımızda bariz bir fark var mı? teşekkürler herkese. ve birde mümkünse qashqainin C sınıfı araçlarla yan yana çekilmiş resimleri var mı?
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle paylaşımlar süper bunu belirtmeden geçemiycem....
    Benide listeye ekleyin lütfen....1.5 dcl Tekna 2010 Üzüm Siyahı...Ahmet -Necibe Deniz .Tam 1 yıldır hangi araba diye araştırıyoruz eşim ile ötv başladıda bitti bile karar verene kadar
    ama ilginç olan şuki Qasqai almaya yarım saat gibi bir sürede karar verdik veeee sonuç şimdilik süper...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail76

    arkadaşlar birşey soracam qashqainin ön konsolu hafif sürücüye dönük mü? resimlerde onu farkettim öyle mi acaba? eğri mi gözüküyor içi :) sürücüye dönük konsollardan nefret ederim ve böyleyse qashqaide inanın çok hayal kırıklığına uğrayacam :) acaba bu makyajlı qashqainin iç konsolunun ayrıntılı resimleri var mı? umarım bu eğriliği düzeltmişlerdir :) ve birde vırajlarda araba çok mu savuruyor? C sınıfı herhangi bir araçla kıyasladığımızda bariz bir fark var mı? teşekkürler herkese. ve birde mümkünse qashqainin C sınıfı araçlarla yan yana çekilmiş resimleri var mı?

    konsol şöföre dönük değil, tamamen düz. savrulma var elbette ama o yükseklikteki bir araçtan beklenmeyecek kadar az ve savrulduktan sonra toparlanması gayet başarılı (şahsen test ettim).




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail76
    ...acaba bu makyajlı qashqainin iç konsolunun ayrıntılı resimleri var mı? umarım bu eğriliği düzeltmişlerdir :) ve birde vırajlarda araba çok mu savuruyor? C sınıfı herhangi bir araçla kıyasladığımızda bariz bir fark var mı? teşekkürler herkese. ve birde mümkünse qashqainin C sınıfı araçlarla yan yana çekilmiş resimleri var mı?


    Aşağıda makyajlanmış ve iyileştirmeler yapılmış QQ 2010'un iç mekan fotoğraflarını görebilirsiniz. QQ+2 TR'ye gelirse onun da fotoğraflarını koyarım. Görüldüğü gibi pek bir yenilik yok. Çoklu ortam radyosu standart değil, hala eski mp3 soketli radyoyu da kullanıyorlar.
    Araç virajlarda savruluyor. Ağırlık merkezi yukarıda olduğu için de yere yakın araçlara göre virajlarda sağa ve sola daha fazla yatıyor. O yüzden ESP'li bir model almakta ve virajlara yatıracak kadar hızlı girmemekte fayda var. :)

    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###
    ### ► QASHQAİ KULÜBÜ ◄ ###



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MVDR -- 16 Ocak 2010; 11:00:23 >




  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.