Şimdi Ara

IOMEGA Harici Hard Disk Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Daha düne kadar 500 gb'lik iomega harici harddiskimi sorunsuz kullanıyordum. Ancak bu sabah taktığımda otomatik kullan çıktı ve iptale bastım. Daha sonra da bilgisayarım windows geçici yazma hatası gibi bir uyarı verdi. Şimdi harici harddiski görmüyor. Taktığımda ışık yanıyor ve sağ alt köşede yeşil simge çıkıyor ama bilgisayarımda görmüyor. Diğer harddiskleri görüyor. Yaklaşık 200 gb benim için önemli olan veri var. Ne yapabilirim? Çok acil yardım rica ediyorum. Pcde antivirüs yok. Bugüne kadar hiçbir sorun çıkarmamıştı. Diğer bilgisayarlarda da aynı sorun var.

    Acil yardımlarınızı rica ediyorum.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebirgsjager -- 29 Ekim 2009; 12:22:29 >



  • ERD Commander isimli bir Bilgisayarı cd'den boot eden progrma var Harddiski pcye takıpp eğer bulabilirsende o cdyle pcyi aç istediklerine ulaşabileceğine eminim eğer tamamen bozulmamışsa....Google'a ERD commander die ayzarsan Sıkıştırılmış hallerini bulursun indirp herhangi bir cdyede nero yada başka bir program aracılığıyla açarsan kullanabilirsin..
  • Başka bir çözüm yolu yok mudur acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gebirgsjager

    Başka bir çözüm yolu yok mudur acaba?

    Eğer buda olmadıysa HDD'ini sök USB bağlantıları vardır.HDD yi çalışıtmrmaya yarayan onalrdan bulabilirsen onalrla Desktop bir pcye bağlayarak içini görebilirsin belki ...yapabilirsen.....;)
  • benim 1 tb iomega yı sorunsuz kapattıktan sonra benzer bir şekilde bilgisayar harddsiki görmüyor. hardisk çalısıyor ışık yanıyor ses var. usb olarak ikon çıkıyor ancak bilgisayarımda ayrıca bilgisayarım sağ tıklayım disk.. dedipimde görünmüyor zaten harrdiski açınca bilgisayarım kilitleniyor c ve d de işlem yapamıyorum. sorun ne olabilir ve çözümü nedir bi fikri olan varmı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smtsk

    benim 1 tb iomega yı sorunsuz kapattıktan sonra benzer bir şekilde bilgisayar harddsiki görmüyor. hardisk çalısıyor ışık yanıyor ses var. usb olarak ikon çıkıyor ancak bilgisayarımda ayrıca bilgisayarım sağ tıklayım disk.. dedipimde görünmüyor zaten harrdiski açınca bilgisayarım kilitleniyor c ve d de işlem yapamıyorum. sorun ne olabilir ve çözümü nedir bi fikri olan varmı..


    Başka bir bilgisayarda daha deneyiniz.


    Bir de şunu yapın. Bilgisayara hddyi taktıktan sonra bilgisayarda hiç bi işlem yapadan 2-3 sata bekleyiniz. Beklem sürenizi artırabilirsenzi bekleyin derim. Bu bekleme sonucunda da bi gelişme olmazsa hddnizi garantiye gönderin.




  • aynı problemle karşılaştım. 320 GB lık iomega lphd-up modeli var . hiç bir pc notebook da cihaz görülmüyor. normalde pc cihaza usb den bie eleman takıldığını anlıyor ama harici diski göstermiyor.

    Disk yönetimini açtığımda Disk 0 olarak notebook un hard siskini gösteriyor. Mavi çubuk renkte

    Disk 0 olarak ise -muhtemelen görülmeyen harici disk var- siyah çubuk renkte 298 GB ayrılmamış yazıyor.

    bilgisi olan arkadaş varmı
  • sağlam ve pc nin gisterdiği bir 160 GB lık bir harici disk talıkdığında disk yönetimi kısmında Disk 1 FX (G:) 149.05 GB NTFS Sağlam . gözüküyor. mavi çubkuk
  • sorumu doğru yere açtımmı bilmiyorum ben iomega 1 tb prestige hdd aldım içindeki sistem ntfs,bunu fat 32 ye çevirmek istiyorum ne yapmalıyım,netten bazı proğramları indirip denedim beceremedim,dvd playerde kullanacağım yardımlarınızı bekliyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensei111 -- 5 Ekim 2010; 14:25:13 >
  • 500 gb'lik iomega harici harddisk Aldım bilgisayarda calısıyor ama tv ye taktıgımda tv görmuyor tın tın diye ses veriyor bu neyden kaynaklanabilir tv nin görmesi için yapmamız gereken her hangi bi islem varmıdır...
  • merhaba arkadaşlar,,,1 telebayt iomega harici hard disk üzerinde bir şifreleme programı var. fakat bu programda çok zorluk yaşıyorum. şifre çözme ekranı hard disk takıldığında çoğu zaman ekrana gelmiyor.hard diskteki verilerime ulaşamıyorum. bilgisayarıma Windows 8 kurdum. bütün uyumluluk modlarını kullnamama rağmen şifreleme ekranı gelmiyor. hard diskime ulaşamıyorum. ne tavsiye edersiniz??
  • Bende de 320 GB lık iomega harici disk aybı hatayı verdi. Garantiye gönderdim.
    Yeni bir 320 GB lık USB3 bağlantılı disk gönderdiler. iomega diskler için kafamda
    bie soru işareti oluştu.
  • arkadaşlar kutunun dışı iomega içinde seagate harddisk var. sizden bir ricam olacak elimde 500 gb iomega haricidisk(içinde seagate vardı) var. pc ye bağladığım zaman içindeki bazı dosyaları görüyorum bazı dosyaları tıkladığımda dosya bozuk uyarısı alıyorum. Garantisi tam 2 yıl olduğu gün 2-3 gün önce oldu bu olay. yapabileceğim bir yol var mı ? kusura bakmayın sizin kadar tecrübeli değilim.
  • bendede iomega 500 gb ego modeli var.
    bilgisayara takıyorum, sürekli "bik bik" edip duruyor ama makina görmüyor.
    sürücü aradım, sitesinde gerek yok zaten windowsta bu sürücüler var diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.