Şimdi Ara

BUHARLI TEMİZLEYİCİ KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TV de reklamını gördüm. 12 ay taksitle 300TL' ye elektrik süpürgesi benzeri ama sadece buhar püskürten temizleyici.
    Anlatılana göre detarjana yada herhangi başka bir temizleyici kimyasala gerek kalmadan temizleyebiliyormuş. Özellikle donmuş yağlı ve zor lekeleri anında çıkartıyormuş. Hatta halıları da temizleyebiliyormuş.
    Kullanan varsa tecrübelerini alabilir miyim?
    Tavsiye eder misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 19 Ekim 2009; 13:09:55 >



  • kandırmaca bunlar, kirli bir halıyı buhar temizlemez bilakis kirleri halıya yapıştırır, büyük firmalar elektrikli süpürge üretmek için o kadar aarge yatırımını ve çalışmasını boş yere mi yapıyor vel hasıl çok gereksiz bir cihaz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Collezione

    kandırmaca bunlar, kirli bir halıyı buhar temizlemez bilakis kirleri halıya yapıştırır, büyük firmalar elektrikli süpürge üretmek için o kadar aarge yatırımını ve çalışmasını boş yere mi yapıyor vel hasıl çok gereksiz bir cihaz..

    +1
  • küçük buharlı temizleyiciler nasıl acaba. Kiri sökmesi açısından ve hijyenik açıdan. Araba jantındaki sabunla çıkmayan aspes tozunu falan çok güzel çıakrtıyor temizliyor. Fayans aralarındaki kirleri falan. Kiri yumşatması açısından güzel ürüne benziyor.
  • ben reklamları izlerken şaşırıyorum, o evler nasıl o kadar pis oluyor diye :)
    sürekli temizlenen bir evde öyle pislik ve kir olmaz, klasik deterjanlar temizlik için yeterli, ayrıca balatalarda yüksek ısıya dayanımı sağlayan asbest maddesinin kullanımı uzun yıllardır yasak, jantlardaki o siyah yoz lekelerini deterjanlı bir süngerle kolayca çıkarabilirsiniz..
  • Buharlı temizleyici bizim evde kullanılıyor..DH forumda değişik topiklerde ayrıntılı bilgi yazdım..tavsiye ediyorum...Kimyasal madde kullanmadan, temizlik sonrası dogaya kimyasal atık..bol köpüklü ve ddeterjanlı su....bırakmadan.....Denizdeki canlıları öldürmeden köpürtmeden mikrop, bakteri yok ediliyor...Ve her türlü temizlik falan filan....İlk fırsatta arabamın motorunu temizleyecegim...Daha denemedim......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.