Şimdi Ara

Sessiz Elektrik Süpürgesi Aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
53.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evde kocaman aura süpergelerden var (çeyizle geldi.) bide küçük var ama portatif değil ve çok ses çıkarıyor. Bide bebeğimiz var 6 aylık. Artık her zaman evi süpürmek gerekiyor. Ama ses çıkacak diye ne küçüğü ne de büyüğü kullanabiliyoruz.

    Her gün kullanmak için çok sessiz, portatif ve güçlü bir süpürge aranıyor. Bütçe limit 400tl civarındadır.

    Şimdiden vereceğiniz tavsiyelere teşekkür ederim.



  • çok kaliteli ve güçlü bir cihaz..ayrıca 399 tl..

    http://darty.com.tr/e_commerce/ELEKTRIKLI-SUPURGE/LG/V-KC702HT-p-28319-c-76.htm
  • ses durumu nasıl bu makinenin aceba. ilgili sayfada ses ile ilgili herhangi bir bilgi yok. bizim için en önemli nokta ses.
  • Bizde bu süpürgenin aynısı yalnız farklı markasını aldık.
    Daewoo olanı ortak üretimmiş.
    Çok memnunuz çekiş gücü diğer hepa filtreli makinalardan iyi.
    gürültüsünü sadece arçeliğin 2300 w makinası ile karşılaştırabildim ondan az gürültü yapıyor ve iyi çekiyor.
  • arkadaşlara tavsiyelerinden dolayı teşekkür ederim. incelemeye aldım.
    başka önerilere ve tavsiyelerede açığız arkadaşlar.
  • bu rowenta ilgimi çekmişti başkalarından da duydum bu makinenin şanını.

    işin kötüsü hiç birini deneme şansım yok. netten alacağım. o nedenle burada söylenenlerde çok önemli oluyor
  • samsung bir modeli modeli var ama aklımda değil electroworld de gördüm çalıştırdık hatta eşimde çok beğendi çok sessiz
  • Bende Samsungların sessiz olduğunu duymuştum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Blof

    Bende Samsungların sessiz olduğunu duymuştum.

    evet doğru aldığım yer zaten Samsung - LG ve daewoo marka elektrikli süpürge satıyordu.
    sessiz modelleri var.
    En ucuzu Daewoo olduğu için Daewoo aldık.
  • Philips maraton modelini tek geçiyorum. Annem dünyanın parasını verip ihlasın aurasını aldı. Kesinlikle benim süpürgem daha kullanışlı. Hatta pişman oldu aldığına onu. Hem çok ağırdı hemde kocaman aparatı ile süpürmek resmen eziyet. Maraton süper çekiyor. Süpürdükten sonra çıkarıyorum ve sürahi boşaltır gibi boşaltıyorum. 500 lira civarıydı i1.5 yıl önce aldığımda. Ama değer. Hem sessiz hemde evin havasını değiştirecek kapasitede ve halıyı sanki çırpılmış gibi yapan bir makina. sulu makinaları temizlemek hiç bana göre değil. Hem ağır oluyorlar hemde unuttursan temizlemeyi iğrenç bir koku kalıyor
  • Sessizlik istiyosanız Rowenta Silence dışında tek önerebileceğim Delonghi XTL 212 Pet olacaktır.
    3 kademesi var, 1. kademede şarzlı gırgır kadar belki daha az ses çıkartıyor. Emiş gücü 450 watt.
  • dostum bende 4 ay önce evlenirken sessiz diye rowenta silence force aldım. malzeme olarak çok kalitesiz. üçgen ucunun içindeki tekerlekleri tutan klipsleri koptu 3 ayda, servise sordum aparatlar garanti dışıdır dediler. sadece üçgen ucuna 60 tl istediler. bende kızdım almadım 1 aydır öyle kullanıyoruz. sessizlik konusuna gelince en düşük ayarı sessiz sadece, oda çekmiyor, en yüksek ayarda çekimi fena değil ama o zamanda sessizlik ortadan kalkıyor birden sesli oluyor. tavsiye etmem senin anlayacağın malzeme kalitesi kötü, sesli, aparatlarının hiçbiri garanti kapsamında değil ve parçaları pahalı... Ben pişman oldum açıkçası ben yandım eller yanmasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sefazol

    dostum bende 4 ay önce evlenirken sessiz diye rowenta silence force aldım. malzeme olarak çok kalitesiz. üçgen ucunun içindeki tekerlekleri tutan klipsleri koptu 3 ayda, servise sordum aparatlar garanti dışıdır dediler. sadece üçgen ucuna 60 tl istediler. bende kızdım almadım 1 aydır öyle kullanıyoruz. sessizlik konusuna gelince en düşük ayarı sessiz sadece, oda çekmiyor, en yüksek ayarda çekimi fena değil ama o zamanda sessizlik ortadan kalkıyor birden sesli oluyor. tavsiye etmem senin anlayacağın malzeme kalitesi kötü, sesli, aparatlarının hiçbiri garanti kapsamında değil ve parçaları pahalı... Ben pişman oldum açıkçası ben yandım eller yanmasın


    500 TL civarı da fiyatı var, yuh o zaman o kaliteye o para.




  • 2 aydır philips9256 kullanıyorum. diğer +yönlerine ilaveten oldukça da sessiz diyebilirim.

    saygılarımla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elmaci

    2 aydır philips9256 kullanıyorum. diğer +yönlerine ilaveten oldukça da sessiz diyebilirim.

    saygılarımla.

    Bende bu modeli yada 9264 düşünüyorum. Bu modelin filtresini temizleme özelliği nasıl işe yarıyormu.Yani sadece kabasınımı alıyor yoksa filtrenin zigzaglı aralıklarınıda temizliyormu.Açıkcası filtre temizleme derdinden torbalı almak istiyorum.Eski arzum fidatodan gına geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qklavye


    quote:

    Orijinalden alıntı: elmaci

    2 aydır philips9256 kullanıyorum. diğer +yönlerine ilaveten oldukça da sessiz diyebilirim.

    saygılarımla.

    Bende bu modeli yada 9264 düşünüyorum. Bu modelin filtresini temizleme özelliği nasıl işe yarıyormu.Yani sadece kabasınımı alıyor yoksa filtrenin zigzaglı aralıklarınıda temizliyormu.Açıkcası filtre temizleme derdinden torbalı almak istiyorum.Eski arzum fidatodan gına geldi.


    9256 nın filtresinin üstünde, dışarıdan tutulan bir döndürme sapı var. boşaltma kapağını açmadan önce bu sapı sağa-sola 8-10 kez çevirince ana filtreyi epey temizliyor. ilk günkü gibi olması mümkün değil. ama 2 aylık kullanım sonunda en ufak bir çekiş kaybı oluşmadı. sizin bahsettiğiniz modelde ise bu iş otomatikmiş. bu performansta devam ederse bu filtrenin uzun yıllar değişmesi gerekmez gibi duruyor. ki henüz "yıkama" silahını da kullanmaya gerek duymadım. yine iki ay sonu itibariyle hepa filtre de tertemiz duruyor.(yaklaşık 15 kez hazneyi boşalttım)

    saygılarımla




  • Netde ararken http://www.vysavace-domacnost.cz/znacky/philips-9264.php buldum.Çekce ama google tranlate ile tarzancada olsa bişiler çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 4 Kasım 2009; 9:35:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASUSX51

    Rowenta'nın bu modelinin diğer süpürgelere göre 4 kat sessiz olduğu söyleniyor.
    http://www.hepsiburada.com/rowenta-ro-4427-silence-force-compac-elektrikli-supurge-beyaz/productDetails.aspx?categoryid=155123&productid=evrowsilenforcebey

    Bu süpürgenin kırmızı olanından karşı komşumuz almış.Süper sessiz bir cihaz.Buna sesli diyenlerin süpürgelerinde bir sorun vardır diye düşünüyorum.Sadece emme sesi var motor sesi yok denecek kadar az.Evdeki Arnica onun yanında jet motoru gibi.Arnica almamış olsaydık Rowenta'yı alırdık.




  • philips 9256 sessiz deniliyor ama özelliklerde 76 db deniliyor. hepsiburada da sinbonun bi makinesi 62 db deniliyor. biliyorum sinbo'yu önermiceksiniz ama benim için uygun fiyat ve sessizlik ön planda olacak. ne dersiniz bu sinbo'ya..

    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=155123&Productid=evsinsvc3445
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.