Şimdi Ara

::::IMEI SORGULAMA:::: (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
0
Favori
1.577.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yaw benim telin imesi 15 haneli değil.. üstelik rakamlar bölük pörçük arada / işareti de var... aynen giriyorum yanlış girdiniz diyor... tel yurt dışından geldi bana.. ee bu nasıl iş
  • Aynı telefoncudan aldığım iki telefonunda imei görünmüyor.Ve ikisininde faturası var.Şimdi bu adam bana kaçak telefon mu satmış?Eğer ben faturaları kaybetmiş olsam, cebimden 5 ytl verecektim.

    Yarın bu telefoncuya gidip;" Bu telefonları al bana imei kayıtlı bi telefon ver.Yoksa mecburen kendim, telefonları kayıt ettiricem.Ha bide doğruysa,5ytl yerine faturayı verene bedava kayıt yapıyorlarmış, bide satınalınan yer hakkında kanuni işlem başlatılıyormuş" diyeceğim.

    Ne yani cebimden neden 10 ytl vereyim ki?Zamanında kayıt altına alsalardı.Şimdi bu şantaj mı?:))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: granddevil

    yaw benim telin imesi 15 haneli değil.. üstelik rakamlar bölük pörçük arada / işareti de var... aynen giriyorum yanlış girdiniz diyor... tel yurt dışından geldi bana.. ee bu nasıl iş

    Tel yurt dışından geldiyse zaten kafadan kayıt dışı.O bahsettiğin işaretleri yoksayı imei de geçenilk 15 numarayı yazacaksın.
  • İlk zamanlarda baktığımda "Kayıtlı" görünen telefonlarım için şimdi "BULUNAMADI" diye yazıyor. Bu nasıl bir iş ki? Belki de faturasını kaybeden herkesten para almak için böyle bir yola başvurmuşlardır.
  • quote:

    İlk zamanlarda baktığımda "Kayıtlı" görünen telefonlarım için şimdi "BULUNAMADI" diye yazıyor. Bu nasıl bir iş ki? Belki de faturasını kaybeden herkesten para almak için böyle bir yola başvurmuşlardır.

    Ben bu imei kontrol muhabbeti ilk çıktığında kontrol etmiştim Kayıtlı gözüküyordu, dün akşam tekrar denedim bulunamadı diyor. Faturası var, telefonun. Devlet herkesten 5`er milyon almayı kafasına koymuş.
  • Belki de bu yolla imei numaralarını toplayıp herkesten para almaya niyetleri var. Olamaz mı?
    Oraya imei numarasını falan girmedim girmeyede niyetim yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KillForYou!

    quote:

    Orjinalden alıntı: granddevil

    yaw benim telin imesi 15 haneli değil.. üstelik rakamlar bölük pörçük arada / işareti de var... aynen giriyorum yanlış girdiniz diyor... tel yurt dışından geldi bana.. ee bu nasıl iş

    Tel yurt dışından geldiyse zaten kafadan kayıt dışı.O bahsettiğin işaretleri yoksayı imei de geçenilk 15 numarayı yazacaksın.


    aradaki / bu işaret dahil 15 zaten... anlayacağin onu çıkarırsam 14 rakam kalıyor hem hepsi bitişik yazılmıyor aralarda boşluk var...
    not: yurt dışında alındığına dair faturası neyim var ama benim adıma değil bunu kayıt altına alırlar mı?




  • Ya benim de 2 yıl garantili(Genpa) aldığım cillop gibi telefonuma bulunamadı diyo! S.TERİM böle işi!!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaTaDoR

    Ya benim de 2 yıl garantili(Genpa) aldığım cillop gibi telefonuma bulunamadı diyo! S.TERİM böle işi!!!!


    Benim de K700i telefonum bulunamadı diyor.Boşluk bırakmadan yazdım..
  • arkadaslar bende siemens marka tel vardı (servisten arıza durumunda takas olarak verdikleri cihaz)bulunamadı diyordu aradan 15 gün sonra kayıtlı yazısı cıktı sitede..
    bir de kvk dan 1.5 ay evvel aldıgım s.e k750 telde bulunamadı diyor ..sony e ve de kvk ya sordum teliniz kayıtlı dedi..
    sorun anlıyacagınız turk telekomun database olayında daha tam sistem oturmadıgından durum böle.. ;)
  • kız gibi telin imei si kayıtlı değilmiş, garantili hemde. iyi para kırıcak bunlar bu işten. hep düzen hep düzen ne iştir anlamadım. ta.ıcam bu işe ya...
  • Ne kadar paniksiniz anlamıyorum yaa?
    11 milyon kayıtsız telefon olduğu söyleniyor. Kayıtlı olmuş olmamış ne fark eder? alacaklarsa 5 YTL alırlar, canınızı mı alacaklar. 11 milyon telefonu kayıta almak hiç kolay iş değil. Bırakın telekom düşünsün adamları sıkboğaz edecek bişey yok.
  • ya arklar bana cocacoladan 6630 tel geldi telde kvk nın bandrolü war kutusu daha açılmamış imeisini giriorum bulunamadı diyor ne iş?
  • bende3230 var imei numaraqsını giriyorum bulunamadı diyor şimdi ne olacak bilan cevep vereirse sevinirim
  • panik yapacak bir durum yok mesaj gelecek bekleyin faturalı olanlarda sorun olmaz...sorun yaşayacak olanlar 13 temmuzdan sonra mobil tlf faturasız alan arkadaşlar olabilir...ekimde bu işi çözerler...para yatırma işide turkcell-avea-telsim yetkili bayilerinden yapılabilecek..
  • ya bu işde nerden çıktı kayıtlıyım ne olcak şimdi ben bunların yaptığı işi bir türlü çözemedim paraları bitse neyse paraya boğulmak istiyorlar heralde
  • ya benim telefon da gaçak çıktı ben napayım nereden kayıt yapılacak
  • arkadaşlar bizim evde tam 4 tane cep telefonu var ve arasından bir tanesi kayıtlı o da benim ilk telefonum Nokia 3210
  • Heh heh . Bende faturali t68 var. İlk ciktiğinda genpa dan almıştım. Hatta genpa ucretsiz yazılım falanda yukledi. AMA gelgelelim imei numaram 17 haneli ve tabiiki kayıt bulunamadi diyor. . Birde merak ettiğim bişey var, 5ytl yi nereye yetıracağimiz tam olarak belli mi? yoksa doubank ta imei no muzu daha ucuza klonlatabilirmiyiz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lcf000

    Heh heh . Bende faturali t68 var. İlk ciktiğinda genpa dan almıştım. Hatta genpa ucretsiz yazılım falanda yukledi. AMA gelgelelim imei numaram 17 haneli ve tabiiki kayıt bulunamadi diyor. . Birde merak ettiğim bişey var, 5ytl yi nereye yetıracağimiz tam olarak belli mi? yoksa doubank ta imei no muzu daha ucuza klonlatabilirmiyiz.

    Telefonun faturalı ise ve faturan elinde ise hiç bir ücret ödemeden kayıt ettirebilirsin. Faturan yok ise 5 ytl verip kayıt ettireceksin. Sorgulama yaparken 17 haneli imei numarasının ilk 15 hanesini kullanacaksın.




  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.