Şimdi Ara

Nikotin Bandı,Nikotin sakızı Vs Vs Vs

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
17.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 bardak süt iç... Onun üstüne içmeye çalış. Tiksinirsin. Belki işe yarar...
  • Sigarayı bırakmada etkili mi? Kullananlar veya yakınlarınız var mı?

    İlk önce İrade çok önemli ama bunlarda yardımcı oluyor mu bırakmada?



  • :( Ekşide de yorumlar kötü.. Offf bırakamıcakmıyım şu lâneti yaaa
  • Birden kesmek gerekli bırakmak için.
  • Arkadaşlar bırakamayacağım zihniyetiyle nikotin bandı kullanırsanız bırakamazsınız zaten.

    Bir yakınım SmokePatch kullandı ve 6 ay gibi bir süreç içerisinde bıraktı sigarayı. Yan etki olarak sadece kilo alması oldu.. Düzenli spor yaptığı için aldığı kilolalar göbekte yağ haline bürünmedi..

    Dediğim ürün;

    http://www.taban.com.tr/SMOKEPATCH-SIGARA-BIRAKMA-BANDI,PR-5632.html

    Nikotin ihtiyacını karşılıyor. Gerçekten başarılı bence.
  • ama sakızı çiğnerken sigara içme de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meaningléss

    Arkadaşlar bırakamayacağım zihniyetiyle nikotin bandı kullanırsanız bırakamazsınız zaten.

    Bir yakınım SmokePatch kullandı ve 6 ay gibi bir süreç içerisinde bıraktı sigarayı. Yan etki olarak sadece kilo alması oldu.. Düzenli spor yaptığı için aldığı kilolalar göbekte yağ haline bürünmedi..

    Dediğim ürün;

    http://www.taban.com.tr/SMOKEPATCH-SIGARA-BIRAKMA-BANDI,PR-5632.html

    Nikotin ihtiyacını karşılıyor. Gerçekten başarılı bence.



    Denemek lazım.. Yarın ezcanelere bir sorayım bu ürün varsa alırım.. Diğer bir Üründe Nicotinell diye geçiyor.. Bu bantla uyunmaz deniliyor fakat sizin verdiğiniz linkteki bant 3 gün gidiyor ve bantla uyunabiliyor diyor..


    quote:

    Orijinalden alıntı: Reckoning

    ama sakızı çiğnerken sigara içme de

  • sakızı pek tavsiye etmem, bant daha düzenli olur. Zaten belli bir dozu var.

    ilk önce çok istemen lazım bırakmayı. Sigarayı kafanda bitireceksin.

    Nikotin bandı yoksunluk sendromunu azaltır. Krize girmezsin yani.

    Ama elin, ağzın falan sigarayı arayacak. Biraz iradeni zorlayacaksın. Ama süreci çok kolaylaştırır.

    Bir kez daha ekleyelim, eğer gerçekten istemezsen bırakmayı işe yaramaz, ama istersen çok işe yarar. Nikotin ihtiyacı hissetmezsin.
  • 1 gün en fazla 12 saat dayanabildim.. bırakmayı düşündüm.. sabah 7 den akşam 7 ye kadar içmedm sonra kafayı yedim ve yaktım ..
  • yarın Deneyeceğim inşallah bırakırım.. ezandan Sonra atıyorum paketi felan :))
  • http://www.sigarabirakmak.com/mora_terapi_uygulamasi.html

    Bu seansa katılan varmı ? 1 seansta bıraktırdıklarını iddia ediyorlar.
  • nikotin sakızı pek tavsiye edilen bir şey değildir. sebebi ise şu: nikotin sakızını çiğnedikçe nikotin alırsınız, yani sakızı çiğnemeye başladıktan sonra ilk 10 çiğnemede bir adet sigaraya eş değer nikotin vücudunza girmiş olur. nikotin sakızını kullanmakta amaç sakızı ilk 10-20 çiğnemeden sonra çiğnemeyi bırakıp, ağız içerisinde bir yerde tutmak, ya da bir kağıda sarıp arada tekrar çiğnemektir. her yiğidin bir yoğurt yiyişi olabileceği gibi her tiryakinin de bir tüttürme şekli vardır ki, sigaradan alınan nikotinin miktarını bu tarz belirler. bu sebepten dolayı nikotin sakızı çiğnerken sigaradan alacağınız nikotin miktarını aşırı derecede geçip, iyice nikotin ya da sakız tiryakisi olabilirsiniz. nikotin bantları da aynı şekilde, vücutta durduğu sürece normalde aldığınız nikotin miktarını geçmenize sebep olabilir. bu tür ürünleri kullanırken mutlaka bir doktora başvurmak en iyi yoldur.

    sigarayı bırakmak için en güvenilir yöntem, daha doğrusu araç, iradedir. başka da yolu yok. sadece ben bıraktım diyeceksiniz ve evinizde arabanızda yakınınızdaki tüm sigaraları yok etmek. eğer nikotin almak istiyorsanız illaki, sigarayı bırakmada size yardımcı olabilecek bir sebze mevcut. o da patlıcan. sigarayı bırakma dönemlerinizde patlıcan yemekleri yiyerek bir nebze olsun nikotin ihtiyacınızı karşılayabilir, o stresten uzak durabilirsiniz.
  • Ben 5 ay önce bıraktım,bantlar zartlar zurtlarla olmaz bu iş 5 aydır canım çekiyor hepte çekicek ama içmiyorum bu iş böle benim açımdan böle bırakılır bu zıkkım.
  • Arkadaşalr ben sigara içmiyorum. Ecza sektöründe yönetici kadrosunda çalışan bir abimiz bu ilaç ile sigarayı bırakmış. Ben ilaçla falan sigara bırakılacağına inanmıyordum. Ama bu abimiz bu ilaç ile sagarayı bıraktım deyince şaşırdım çünkü çok içiyordu. Sonra ben de çok fazla sigara içen çocukluk arkadaşıma konuyu anlattım. O da bir deneyim bakalım dedi. Çocuk denedi ve ilacın tümü bitmeden sigarayı bıraktı. Şu anda yaklaşık bir ay oldu ve canı hiç sigara istemiyormuş.

    İlacın adı CHAMPIX. Bunların bir başlangıç tableti bir de normal tableti var. Başlangıç tabletinde 0.5 lik ve 1 lik haplar var. ilk önce günde 2 defa 0.5 lik alıyorsun. Sonra 1 lik almaya başlıyorsun. Daha doğrusu benim bildiğim böyle, farklı olabilir. Tablet fiyatı 180 TL civarı. Alın kullanın, faydasını göreceksiniz.

    Şöyle bir durum var bu ilacı kullanırken birden sigarayı kesmiyorsun. İlacı kullanırken sigara içmeye devam ediyorsun. Sonra kendiliğinden azaltıp hiç içmemeye başlıyorsun...
  • 11 yıl içtim,geçen yıl ramazan başında bıraktım...içmeye devam edersem eşimi,annemi-babamı,kardeşimi yalnız bırakma ihtimalimin olduğunu bildiğim için bıraktım...

    nikotin sakızı fln da bulundurdum yanımda ama 2-3 defa çiğnedim...zaten 1 paket üstüste içmişsin gibi döndürüyor kafayı...
  • esigara deneyiniz, tüm dünyada serbest , vergiler ve tütüncülerin baskısı ile ülkemizde yasak.. ben 9 aydır sigara içmiyorum.. E-sigara ile bağımlı olduğumuz nikotin maddesini almaya devam ediyor ama yanında diğer zararlı katran ve benzeri zehirleri almıyoruz. Zamanla likit nikotin oranını hatta likit içme miktarını azaltarak esigarayı da bırakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.