Şimdi Ara

Garmin & Baytekin (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.479
Cevap
24
Favori
177.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @2Berk,

    Cihaz aslında tam benim aradığım araç. Basit, hızlı öğrenilen ve sadece navigasyon yapmak üzere. Navigasyonu da başarılı sayılır. Ancak, ben cihaza bakmadan doğru sesli yönlendirmeyi kullanmayı tercih ediyorum. Sonuçta mümkün olduğunca yola dikkatimi vererek, İstanbul trafiğinde hata yapmamaya çalışmak çok önemli. Bu neden ile Baytekin'in bu konuya hızlı ve kalıcı bir çözüm bulması gerekmekte. Çok daha düşük kalitedeki aletlerde bile bu hataların olmadığı söyleniyor.
  • @ quickexec

    Ben cihazimdaki yakit tuketim, arac tanimlama bilgilerimi kaldirdim. Suan daha rahat calisiyor. Yeni surumden sonra cihaz az da olsa agirlastigi icin haritada donuslerde vs ufak lag'lar olusuyordu. Yakit/cihaz tanimlamayi resetleyince hizlandi. Belki bu bile donuslerdeki (nadir) sag/sol hatali seslendirmeleri azaltabilir kanisindayim.

    NOT: cihazin icindeki dosyalarin yarisina yakini sildim/kaldirdim. Bu da rahatlatmis olabiliri. Cok daha hizli acilip rahat calisiyor. (yanlis dosya silmek cihazin isletim sistemini bozabilir, dikkat.)
  • Dediğiniz gibi gereksiz yardım ve dil dosyalarını sildim ve yakıt tüketimi ve araç tanımlamalarını kaldırdım. Cihazın hızında artış hissedilir düzeyde. Verdiğiniz öneri için teşekkür ederim.

    Ama cihaz maalesef arada sağ-sol hatası yapıyor. Garmin ve Baytekin'in yazılımı mutlaka güncellemesi gerekiyor. Bu problem, öylece düzeltmeden bırakabilecekleri bir konu değil. Araç sürücüleri cihaza değil yola bakmalıdır. Böyle bir markanın bu kadar basit bir hatayı çözmeden devam ettirmesi, rakiplerine kapıyı açar ki, açıyor.
  • Garmin Nüvi 13xx ve 14xx seri cihazlarda araç profillerini ve yakıt bilgileri değerlerini silmek yerine Navigasyon ayarlarından Sakın altındaki U dönüş ve Trafik seçeneklerindeki tik'leri kaldırın.

    Çünkü her iki özellik de Türkiyede sağlıklı çalışmıyor veri tabanı sağlıklı olmadığı için. Az bir süre daha beklemek gerekecektir tam yoluna oturması için.

    Bir diğer ayar değişikliği de Şehir içinde EcoRoute; şehirler arası navigasyonda En kısa süre alabileceğiniz en verimli rotaları sunar size.

    Saygılarımla
  • BU arada cihazin yazilimini web update ile yapmissinizdir umarim zira ben guncelledikten sonra bahsettiginiz sorun ile karsilasmadim henuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Berk -- 10 Mayıs 2012; 16:45:53 >
  • Garmin Nüvi 13xx ve 14xx seri cihazlar için Firmware v5.90 olmalı. Oldukça stabil çalışıyor bu sürümde.

    Artık sıra beklentilere geldi; beklentilerim

    * Lane Assistance (Şerit bilgisi)
    * Juntion View (Kavşak görünümü)

    1450 ve 1490 cihazlarda yarım ekran kavşak görüntüsünü kullananlar var biliyorum. Bazı linkler var .jcv dosyalarını indirmek için ancak tam ekran görüntü için yaklaşık 700Mb. yarım ekran JV görüntü için yaklaşık 300Mb. bir dosya inmesi lazım.

    Türkiye'deki cihazlar ne yazık ki bu güzellikten mahrum. Başarsoft bir açıklamasında LA olayını çözdüklerini ama JV özelliğinin başka bahara kaldığını üstü kapalı olarak ifade etti.

    Hayırlısı diyerek, beklemeye devam...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2Berk

    BU arada cihazin yazilimini web update ile yapmissinizdir umarim zira ben guncelledikten sonra bahsettiginiz sorun ile karsilasmadim henuz.

    Web Update ile yaptım. Şu an Tem'den Ataşehir'e doğru çıkıp, Memorial Hastanesindeki ışıklardan sağa dönüldüğü zaman bu hatayı yapıyor.
  • arkadaşlar garmin 1410 kullanıcısıyım dün bir anda harita silindi sadece yolu göstermeye başladı, kapatıp açıyım düzelir dedim kapattım bir daha açılmadı bir fikri olan varmı ne yapmam lazım daha 4 ay oldu alalı
  • Harita hatalı arkadaşlar; tekrar indirip yükleyin...
  • Türkiye'ye yakışan da budur

    Garmin Nüvi 3490LMT
    http://www.baytekin.com.tr/urun.aspx?CODE=010-00009-00

    Paket İçeriği:
    Cihaz
    Cama vantuzlu tutacak seti
    Araç çakmak adaptörü ile 3D trafik alıcısı
    PC-USB aktarım kablosu
    Türkçe ve İngilizce kullanım kitapçıkları

    Kaç lira mı? Sudan Ucuz...

    Bin lirayı verirsiniz; TMC'li navigasyon yaparsınız...




  • Herhalde firma tüketici ile dalga geçiyor.
  • Merhaba Arkadaşlar Ben yeni Garmin Nuvi 3760 navigasyon cihazı aldım. En son harita güncellemesini yaptım. Başka ne yapmam gerekiyor acaba? Baytekinde Poı ve yazılım güncellemeler de var bu işlemleri de yapmam gerekli mi ? Ayrıca POI nedir benim ne işime yarar? Bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Harita hatalı arkadaşlar; tekrar indirip yükleyin...



    Nasil hatali ? Kullaniyoruz, ve sizde memnun kalmistiniz oysa ki...
  • Daha yeni Garmin 1410 navigasyon cihazı aldım.

    Ama Garmin.com.tr sitesi kapalı ! Ömür boyu ücretsiz güncelleme ne olacak bu durumda ?


    Baytekinin sayfasındaki harita güncelleme linki de çalışmıyor.


    Hata mı ettim diye düşünüyorum, Garmin in iyi bir navigasyon firması olduğunu düşünüyordum oysaki.


    Bu arada aramalarda Kızılcahamam ı bulamadı, Kizilcahamam yazında çıkıyor, yani ingilizce Türkçe karakter sorunu mu var yoksa ben mi bilemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Harita hatalı arkadaşlar; tekrar indirip yükleyin...



    Merhabalar,
    Haritanın yeni versiyonu mu çıktı?
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Harita hatalı arkadaşlar; tekrar indirip yükleyin...



    Merhabalar,
    Haritanın yeni versiyonu mu çıktı?
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Artık Garmin konusuna yazmak istemiyorum diyorum ama kendimi tutamıyorum işte.

    Sayın @2Berk

    Memnuniyetim (harita yönünde) %100 den %70 lere düştü. Daha fazla konuşmak istemiyorum; çünkü buraya yazacaklarımı Garmin Türkiye de biliyor, Başarsoft da...

    Sayın @quickexec

    Harita değişti, son 15-20 gün içinde güncelleme yapmadıysanız 2012.04 haritayı tekrar atın cihazınıza. Tavsiyemdir.

    Saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    quote:

    Orijinalden alıntı: emirce

    Merhaba,
    Ben de, Garmin 3760T kullanıcısıyım. Cihazım dan son derece memnunum. Fakat, cep telefonu bluetooth eşleştirme sinde telefon rehberimde sadece kayıtlı numaraları görebiliyorum. İsimleri göstermiyor. Bu tip sorun yaşayan var mı aramız da? Ben sebebini bir türlü çözemiyorum. Aynı zaman da, Garmin ecoRoute HD kablosu kullanıyorum en azından bu sistem aracım ile uyum sağladı.

    Bende rehber içeriğinde hiç Türkçe karakter olmadığı ve telefon numaraları uluslararası normlarda (+90 532 xxx xx xx) yazıldığı halde Soyadı başta ve isim olarak görünüyor telefon numarası ile birlikte...

    Bu şekilde en az bir deneme yapın bakalım olacak mı? Cihazım Nüvi 1410...


    Bütün sim rehberini cihaza aktardım. Rehberde isim listesini görebiliyorum. Ama cevapsız çağrılar,giden çağrılar ve gelen çağrılar da sadece numaralar çıkıyor isimler çıkmıyor.!




  • arkadaşlar merhaba geçenlerde Garmin 1300 serisi bi cihaz aldım. sanırım 2011 haritrası yüklü.. kutu içinde usb kablosu göremedim.. Bimekse sordum çıkmıyor diyorlar.. ben harita güncellemeyi nasıl yapacam.. usb kablosunu nerden temin edebilirim.. bu usb kablosunun bir ucu farklı galiba ?
  • 13xx Cihazların kutularından USB kablo çıkmıyor nedense...

    Mini USB diye aratın veya elektronikçilerden/cep telefoncularından alabilirsiniz. Biraz kaliteli bir kablo daha hızlı veri aktarımı sağlayacağından tercih edin.

    Data transferi için kullanacağınızı söyleyin çünkü bazıları sadece şarj için oluyor.

    Hayırlı olsun cihazınız.
  • selam arkadaşim benim sorunum garmın navıgasyonum arabaya takınca ekran parlaklığı azalıyor araçtan çikarınca parlaklık artıyor aslında tam tersı olması lazım ne yapmam lazim yardim lütfen ekran parlaklığı %100 yaptım yıne araca takınca parlaklık azalıyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.