Şimdi Ara

BİTMEYEN KARTUŞ lar hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
18
Favori
195.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimisi kesintisiz mürekkep besleme sitemi kimisi de bitmeyen kartuş diyor

    bunlardan kullananlar varmı?,
    Nasıl, kullanışlımı acaba?

     BİTMEYEN KARTUŞ lar hakkında

     BİTMEYEN KARTUŞ lar hakkında







  • iyi birşeye benziyor. klasik kartuşlular tek dolumdan sonra ölüyor, yazıcı da ucuz birşeyse yazıcıyla beraber çöpe gidiyordu. buna boşaldıkça kendimiz takviye yapabiliyoruz gibi duruyor

    tabi yine de kullananından bilgi almak lazım...
  • sürekli besleme sistemi, Daimi besleme sistemi veya ciss olarak aratın bürsürü satış noktası ve tnaıtım bulursunuz. Ben doldurulabilir tipteki tıpalı kartuşları kullanıyorum ekonomiklik olarak çok iyi tabi arada sorun olmuyoda değil biraz uğraşmak gerekebiliyor. Ciss Sisteminde tek fark 10 ml olan kartuş deposu yerine 100 ile 120 ml mürekkep haznesinin dışarda durması ve hortumları vasıtasıyla mürekkebi kartuşlara taşıması buda çok yüksek baskılarda kolaylık saglıyor.

    Zaten birazdan forumdaki kartuş satıcıları size detaylı bilgi ve link verecektir
  • hp 21 - hp 22 için doldurulabilir tıpalı kartuşlardan bulamadım
  • arkadaşlar bundan edinmek istiyorum nerden bulabilirim bilen var mı?Yazıcım canon MP140
  • http://www.cescesor.com/kategori/surekli-besleme-sistemi.aspx?tabId=183

    burda birkaç tane var ama genelde epson için ürünler var. her yazıcı için bu sistemi bulamazsınız yada sadece dıardaki tankları ve hortumları alıp uygun bir şekilde yazıcınıza uyarlamanız gerekiyor gg'de de bir sürü mevcut ama belirttiğiniz yazıcı için varmı bilemiyorum.
  • Bunların bazı zararları olduğunu görmüştüm. Takmadan önce araştırma yapmak iyi olur.
  • resimdeki benim yazıcı ama internette bulamadım..
  • Bu gördüğünüz şekilde kartuşu olan yazıcılar varmış piyasa! Bir forumda okudum hp 5460 diyordu ama bir türlü bu yazıcı yı bulamadım. Daimi besleme ünitesi şeklinde kartuş kullanan hp yazıcılar biliyorsanız lütfen modelini yazarmısınız. Dışarda pek güzel bir görüntü oluşturmuyor zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akinci

    Bunların bazı zararları olduğunu görmüştüm. Takmadan önce araştırma yapmak iyi olur.


    ne gibi?
  • arkadaşlar ben bu tanktan alsam kartuşlara montajı nasıl yapacağım bilgisi olan var mı? Direk bağlayıp geçsem taşma falan yaparmı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeepers creepers

    arkadaşlar ben bu tanktan alsam kartuşlara montajı nasıl yapacağım bilgisi olan var mı? Direk bağlayıp geçsem taşma falan yaparmı acaba?


    Selamlar,,

    Tankları takmak aslında çok zor değil, Biraz beceri gerektiriyor,

    Kartuşları 3.5 'luk matkapla delmelisiniz, Sonra hortumları bu deliklere japonla hava almayacak şekilde yapıştırıyorsunuz.. Bu kadar,,

    Eğer bu işlemi yapmak sizin için zorsa; yazıcınızı bize kargolayabilirsiniz, Biz tankları takıp size geri gönderebiliriz..

    Tanklar en iyi sonucu; Canon MP-210, MP-250, MX 320 modellerinde veriyor. Bunlar dışındaki yazıcılarda sorunlar yaşayabilirsiniz.. Bilginiz olmasında fayda var..

    Tanklara Buradan Ulaşabilirsiniz...

    Saygılarımla,,
    Yaşar ASA




  • Merhaba Arkadaşlar

    İlgili arkadaşlara bir soru yönelteceğim. Bende bu bitmeyen kartuşlu bir makine var. Yaptığım çalışmaların renkli çıktılarını almam gerektiğinden dolayı almıştım.
    neyse. sıfır makine ile birlikte aldım. kartuşların içindeki orjinal mürekkep bitince bazı sorunlar yaşadım. şöyleki: mesela kırmızı renk bittiğinde kırmızı belli bir süre yazmadı.
    aynı şekilde sarı ve mavi içinde yaşadım bu sorunu.
    sonra düzelti. baya bir düzgün gitti. Taki dün biraz daha çıktı almaya kalkıncaya kadar. şimdi tüm renkleri yazıyor ama kırmızı rengii vermiyor.
    kırmızı rengi sarı olarak çıkartıyor. ama depolarda kırmızı renk mevcut. neden böyle birşey oluyor. anlamadım.

    birde depolar iki kısım. iki farklı tıpa ile kapalı. küçük olan tarafı açıyoruz tamam. arada bir basınç farklı oluşuyor ki arada seviye farkı var. her iki tıpayı açınca bu seviye eşitleniyor. bunun mürekkep gelmeme konusunda bir etkisi olabilir mi?

    birde mürekkeplerim bitmek üzere kaliteli mürekkep arıyorum. bildiğiniz mürekkep markaları varsa beni bilfilendirirseniz minnettar kalırım

    saygılar...




  • bende bitmeyen kartuş seti aldım...ama bu dediğinden değil...ama herhalde aynı görevi görüyorlardır...şu yaşar asa denilen şahsın sitesinden... kartuşlardan çok memnunum...basım olarak orjinal kartuşlardan farkı yok... çok hasaplı... kartuşları değiştirirken sorun çıkarsa;siteden anında canlı olarak yardım alabiliyorsun...yani tavsiye ederim...
  • Peki bu sistem madem kartuşu deliğ takılıyor peki neden model ayrımı var?! Mürekep desen uygun mürekep kullanırsın. KArtuş desen zaten orjinal deliniyor.
  • merhaba. ben de bitmeyenkartuş sitesinden yazıcı ile beraber bu kartuşlardan almayı düşünüyorum. ancak merak ettiğim bir konu var. resimlerde görünen o 100 ml lik büyük kartuşlar yazıcının içine nasıl sığıyor. takılmış halinin bir resmini görebilir miyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbbilici

    merhaba. ben de bitmeyenkartuş sitesinden yazıcı ile beraber bu kartuşlardan almayı düşünüyorum. ancak merak ettiğim bir konu var. resimlerde görünen o 100 ml lik büyük kartuşlar yazıcının içine nasıl sığıyor. takılmış halinin bir resmini görebilir miyim.

    Onlar kartuş değil, 100 ml'lik mürekkep tankı, yazıcının dışında duruyor. İnce hortum vasıtasıyla kartuşlara mürekkep bağlantısı var. Bu şekilde kartuşlara besleme sağlanıyor.

    Çok sayıda çıktı almanız gerekiyorsa bu tip sürekli mürekkep sistemi kullanışlı olabilir. O kadar fazla çıktı almanız gerekmiyorsa kolay dolum kartuşları kullanmak daha iyi olabilir.
  • kolay adolum kartuşları hangileri. ben konuyu tam anlayamadım. kolay dolum kartuşu yani çipsiz olanlar nereden temin ediliyor.
  • dostum bende bu kartuşlardan var yazıcım epson sx115 ama boş duruyor hangi mürekkep tavsiye edersin karar veremedim
  • arkadaşlar bende Canon mp540 yazıcı var. yazıcıma uygun kartuşlar var ancak kalitesi nasıl oluyor acaba? ara sıra fotoğraf yazdırıyorum orijinal kartuşlardaki gibi kaliteli çıktı alabilir miyim yani??
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.