Şimdi Ara

2000-2001 S40 2.0T - 1.9 T4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
18.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu iki modelden birini almayı düşünüyorum. 1.9 T4 ler 200 beygiri ile cazip geliyor ama acaba hangisi daha sorunsuz?
    Öte yandan, eski aracım olan 98 Honda Accord'un sorunsuzluğundan sonra, bunda hayal kırıklığı yaşar mıyım acaba?

    Bir de, diğer arkadaşların da sorduğu gibi, bu arabaların ikinci elini alırken nelere dikkat etmeli?

    Ayrıca, İstanbul'da Volvo özel servisi var mı memnun olduğunuz? Yoksa, nerde yaptıracağız?




  • Beyler öncelikle sunu belritmek isterim ki sordugunuz sorularin net bir cevabi yok. meteg usta bakimlari duzenli yapilmis ve sorun yasamamis Volvo motorunun iki milyon km gidecegini söyluyor. Sanzumanin da uzun ömurlu olmasi icin kimi önerileri var. Siz simdi ikinci el, en az 6-7 yasinda bir arac alacaksiniz ve bu arac muhtemelen epey km yapmis olacak. Yine muhtemelen performansli kullanilmis olacak. Accord'u ve dengi Volvo'yu sifir km aliyor olsaniz tereddutsuz Volvo derdim. Baktiginiz modellerin bilinen herhangi bir kronik sorunu yok. Bu yuzden hersey önceki kullanicisinin araci nasil kullanmis olduguna bagli. Ben de nadiren de olsa petrol fiyatlari tavan yapmadan önce alinmis, ailenin ikinci, ucuncu araci olarak cok temiz kullanilmis, duzenli servis görmus dipdiri S70T5ler, S40T4ler göruyorum. Yine ikinci elde S40 2.0Tler icinde de aile babasi tarafindan cok iyi kullanilmis araclar var. Bu tarz araclar elbette alinasi araclar. Accord'a ek konfor, performans ve guvenlik elde edeceginiz de kesin. Ayrica unutmayalim ki Japon markalari konfor, guvenlik, surus emniyeti degil mekanik mukemmelliyetcilik satarlar.

    Istanbul'daki Volvo özel servislerinin listesi asagidaki linkte var. Aracinizi almadan önce cikarabilecegi muhtemel masraflar ve alinasi bir arac olup olmadigi konusunda servis ustalarindan yardim alabilirsiniz. Ben Gencler Volvo'yu ve Bulent ustayi tavsiye ederim. Cunku iki bucuk yildir her turlu bakim icin kendisine gidiyorum ve memnunum. Ekim basi da tekrar gidecegim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_27633065/tm.htm

    Sizlere ayrica forumun Volvo sayfalarini biraz okumanizi tavsiye ederim. Böylelikle kendi fikrinizi olusturabilirsiniz. Belki bazilarimiz Volvo'nun bize yasattigi keyfin karsiliginda cikarttigi masraflari hic göruyor. Buradaki uyelerin cogu bir sonraki araclarinin da Volvo olmasina karar vermis durumdalar. Nihayetinde biz aldik, biniyoruz ve memnunuz ama herkes memnun kalmayabilir. Kolay gelsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.