Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.454.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değerli Arkadaşlar,
    Bu sayfada saç nakil merkezleri, yöntemleri, fiyatları, hizmetleri, saç nakili yaptırmış ya da yaptıracak olanların soruları ve her türlü sorunları tartışılmaktadır. En iyi saç ekim merkezi neresidir? sorusunun bildiğiniz gibi herkesce kabul görebilecek bir cevabı yoktur. Ancak hem araştırmaya sevk etmesi hem de yıllardır alışılagelmiş bir başlık olması nedeniyle dokunulmayacaktır. Uzun yıllar beraber yavaş yavaş oluşturduğumuz bu müthiş bilgi birikimi ilerleyen zamanlarda sistematik bir şekilde sayfamızın ilk mesajına aktarılacaklar. İsteyen üyelerimizin öncesi ve sonrası fotoğrafları yine ilk sayfadan verilecektir. Ayrıca saç dökülmesini durdurmak için yaptığımız saçma yatırımlar ve aslında bilimin ışığında yapmamız gerekenler genç kardeşlerimize birer rehber niteliğinde olacaktır. Değerli görüş ve önerilerinizi her zaman iletebilirsiniz. Sağlıklı ve bol saçlı günler dilerim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    lacoste_34 , canivolki bu mesajı paylaştı
  • Bahsettiğiniz hanımın biyografisine baktım zaten 1983 yılında doğmuş , 20 yıldır tecrübeli demişsiniz..1995'den öte yapması lazım bu işi..Yani 12 yaşında saç ekmeye başlamış..12 yaşımızda bizler beslenme çantamızla ilkokul 5.sınıfa gidiyorduk.Böyle gelip sallıyorsunuz şu kadar deneyim bu kadar tecrübe , kendinizi rezil ediyorsunuz.Böyle yalanlarla komik oluyorsunuz gerçekten.Web sitesinde de 1999'dan beri profesyonel yaptığını söylüyor , o da 16 yaş eder..Lütfen forumu bu tür komik reklamlara maruz bırakmayın da , insanlar gerçekten faydalansın.
    Ben de araştırmayı çok sevdiğim için abim için çok araştırdım makina mühendisliği okuduğum için kafa hep sayısal çalışıyor. Bir çok popüler merkezlerle görüşmeye gittik pahalıysa iyidir mantığıyla ama öyle hiç değil kandırmak için nasıl palavralar atıyorlar inanamazsın bir de bu merkezler öyle küçük yerler de değil milyonlarca lira yatırım yapmış yerler... Herkes kendisini övmek için diğer yöntemleri kötülüyor. Bizim teknik süper diğerleri şöyle kötü böyle kötü ama hep yalan dolan bolcana yabancı kaynak araştırmasam ben de inanırdım.

    Sonra gazetedeki listeyi buldum oradakilerle görüştüm ve hiç palavra atmadan gerçekçi yaklaşım sergilediler ve şansıma orada saç ektiren 2 kişi vardı oyüzden ikna oldum ve saçlarımı ektirdim. Saç ektirmeyi düşünenlerin iyicene

    Şu listedeki saç ekim merkezlerini incelersen daha iyi olabilir.https://eniyi-haber.com/en-iyi-sac-ekim-merkezi-fiyatlari/

    ÖNEMLİ BİLGİLER
    -Şuraya da kimsenin aklı bulanmaması için önemli bilgiyi yazayım. Hatta kendiniz de araştırın DHI mucize falan değil olay saç ekimi yapan kişide bitiyor. Saçı iyi eken kişinin ekilen saçların %99'a kadar tutmasını sağlıyor bu nokta zaten saç ekim merkezinin kalitesini ortaya çıkartıyor. Yoksa 6000 greft ekilmiş %40'ı tutmuş hiç bir mantığı yok. Tekrarlıyorum önemli olan teknik ya da greft sayısı değil, ekecek ekibini uzmanlığı

    -Bir de fotoğraf koyanlara ya da size teklif veren saç ekim merkezlerinin gönderdikleri fotoğraflara çok inanmamak lazım grafiker arkadaşım direk photoshop bu dedi hatta kötü bir photoshop
    Unutmayın size gönderdikleri fotoğraflar ya en iyileri ya da çok iyi değil ise de photoshoplu olanlardır.



    Editleme sebebi: bayağı ilgi görmüşken ekleme yapmak istedim. Saç ektirecek arkadaşlara pilot bir yazı olur en azından. Bu arada saç ektireli 1 yıl oldu hem ektirdiğim yer çok güzel oldu hem de donör bölgem de hiç iz yok.
    Konuda banlanan üyeler görüyorsanız bilin ki fake üyelerdir.

    1 değil, 3 değil, 5-6 nickle konuda fake nickler alarak dolaylı yoldan, sahte referanslar ile reklam yapma niyetinde olanlara sesleniyorum, takip ediliyorsunuz görüldüğü üzere.

    Bölüme telefon onayı getirebilirsek, artık buna çare bulacağız diye düşünüyorum.
    Merhaba arkadaşlar. Ben devlet hastanesinde çalışan bir cerrahım. Saç ektiren biri olarak saç ekimi konusundaki tecrübelerimi,deneyimlerimi ve araştırmalarımı sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki sağlık ile ilgili konularda çok hassas davranan bir cerrah olarak ben saç ekimini marka veya isim yapmış bir hastanede yaptırmak yerine bu işi yapacak ekibin tecrübesine, klinik sonuçlarına, hasta memnuniyetine, güven vermesine, uygun fiyata, sterilizasyon koşullarına önem verdim. birçok ünlü sağlık kuruluşlarını ve saç ekim merkezlerini sorguladım. bu kuruluşların ve merkezlerin isimlerini vermeden deneyimlerimi ve önerilerimi sıralamak isterim:
    1) GÜVEN: Birçok saç ekim merkezinde görüşme yaptığım ve bilgi almak istediğim kişiler saç ekimi yapacak ekipten birileri değildi. yani görüşme yaptığım kişilerin çoğu sekreter ya da saç ekimi aşamalarının hiçbirinde bulunmayacak olan ve sadece kabaca analizlerde bulunan pratisyen ya da plastik cerrahi doktorlarıydı. görüşmede bulunduğunuzda sanki tüm aşamalarda (alım, kanal, ekim aşamaları)doktor yapacak izlenimi veriyorlar ama bilinçli bir şekilde doğru soru sorduğunuzda ya hiçbir aşamada olmadıklarını ya da sadece kanal aşamasında olduklarını anlıyorsunuz. Diğer aşamalarda kimlerin çalıştığını ve tecrübelerini bilmiyorsunuz. Şansınıza kim çıkarsa. Saç ekimi yaptıran bir hasta olarak her aşamanın önemli olduğunu gördüm. Yani alım sırasında alımcı düzgün almayıp kökleri kırarsa veya ekimci ekim sırasında kökleri ters ekerse ya da köke zarar verirse kanalı en iyi doktor açsın ne işe yarar. bu iş ekip işi olduğu için bence herşeyden önce ekibi bir araştırın. Size elbette isimlerini vermeyeceklerdir ama referanslar size en doğru yolu gösterecektir. ben de bir cerrah olarak girdiğim ameliyatlarda beni asiste eden asistan doktorun veya hemşirenin ameliyat konforunu ve kalitesini nasıl etkilediğini bildiğim için size mutlak tavsiyem güvenilir bir ekibe yaptırmanız. Özellikle mezbaha gibi çalışan popüler yerlerden uzak durmanızı tavsiye ederim çünkü bu yerlerde çok fazla ekip vardır ve hangisine denk düşeceğiniz şansa bağlı. her ekip aynı değildir. iyi bir ekibe düşerseniz çok iyi bir iş çıkarabilirler ama aksi durumda kendinize ve paranıza yazık olur. Popüler saç ekim merkezlerindeki yorumlara bakarsanız çok memnun olan da göreceksiniz çok berbat bir iş çıkaranları da. saç ekimi tabi ki telafisi olan bir iştir, ikinci ve üçüncü seansı bile yaptırabilirsiniz ancak ilk seansta çok kötü bir iş çıkarılırsa varolan rezervi tüketirsiniz ki ikinci ve hatta üçüncü seans sizi mutlu etmeyebilir.
    2)KALİTE: Yapılacak olan saç ekiminde saçlar öyle doğal durmalı ki saç ekimi olduğu dışardan bakıldığında belli olmamalı ve olabildiğince sık olmalı. bunu gerçekten sağlamak çok zor ancak imkansız değil. deneyimli ve tecrübeli bir ekiple bunu başarmanın mümkün olduğunu gördüm. saç ekimi yaptırmayı düşündüğünüz merkezlerde daha önce ekim yaptırmış birileriyle temasa geçmeniz size gayet iyi bir fikir verecektir. günümüzde en yaygın,en bilindik ve başarısı kanıtlanmış en iyi yöntem FUE dir. yeni teknikler geliştirilmekle birlikte işin esası aslında aynı. yeni yöntemlerdeki en önemli fark kanal ve ekim aşamasının birleştirilip tek seferde yapılmasıdır. bu teknik, işlemi yapan kişiye kolaylık sağlıyor. yani önce kanal açıp sonrasında ekim yapmak yerine kanal ve ekim aşamasını aynı anda yapmakla daha pratik bir yöntem sağlanmış oluyor. başarı oranının klasik FUE yöntemine kıyasla farklı olacağını düşünmüyorum. ikinci bir fark ise gereksiz pahalı olması. ben FUE yöntemiyle yaptırdım ve gayet memnunum. herhangi bir yara ya da iz oluşmadı. eğer bu yeni tekniklerle yaptırmak isterseniz bence bir süre başarısını ve yaygınlaşmasını bekleyin.
    3) STERİLİZASYON: Saç ekimi cerrahi ve kanamalı bir işlemdir. Dolayısıyla bu işlem yapılırken sterilizasyon ve hijyen koşullarına dikkat edilmesi gerekir. Daha önceleri Sağlık Bakanlığı bu işlemlerin ameliyathanelerde yapılması için bastırıyordu ve denetimlere tabii tutuyordu. Ancak yeni yasal düzenlemelerle artık saç ekimi ameliyatları normal poliklinik odalarında bile yapılabilir hale getirildi. fakat bu durum yine de sterilizasyon ve hijyeni gözönünde bulundurmayı gerektirir. Normal sıradan bir vatandaş elbette sterilizasyonun ne olduğunu ve nasıl sağlandığını bilemez ancak operasyon odasının saç ekimi öncesi görülmesi size bir fikir verebilir. Odaların büyüklüğü ve düzeni, etrafta kirli veya kanlı malzemelerin varlığı ve çalışan kişilerin görüntüsü vs...saç ekimi piyasasında o kadar çok kalitesiz ve kalifiye olmayan insan var ki en azından işlemi yapacak ekipteki kişilerin sterilizasyon ve hijyen kurallarını bilen sağlık çalışanı olmasına dikkat edin. ayrıca yorumları biraz okudum ve gözüme hep doktor isimleri takıldı. bana göre hiçbir doktor ince işçilik ve sabır gerektiren bu işte çalışmaz. varsa da çok nadirdir ve sadece belki kanal aşamasında bulunur veya plastik cerrah ya da dermatolog değildir.sağlık bakanlığı bu yetkiyi sadece plastik cerrah ve dermatoloji hekimlerine vermiştir ancak emin olun hiçbir tıp fakültesinde veya uzmanlık ihtisasında hiçbir hekime saç ekimi eğitimi verilmez. saç ekimi yapan doktor varsa da sonradan bu alana ilgi duymuştur ve usta çırak ilişkisiyle öğrenmiştir bu işi. Çünkü saç ekiminin bir okulu ya da eğitim programı yok. O yüzden bence doktor olmasından ziyade ekibin sterilizasyon ve hijyen konularına hakim, bu işte yıllarını vermiş deneyimli ve tecrübeli, özellikle sağlık çalışanlarından oluşmuş ve iyi referanslara sahip olması herşeyin üstünde tutulması gereken bir nokta olduğunu düşünüyorum. ayrıca tercihen acil servisin de olduğu kliniklerde güvenli olabileceğini düşünmekteyim çünkü saç ekimi sırasında ağrıya veya lokal anestezi için kullanılan ilaçların oluşturduğu yan etkilere bağlı olarak birtakım sağlık sorunlarıyla karşılaşılabilmekte. benim başıma herhangi bir sağlık sorunu gelmedi ama birçok hastada işlem sırasında hipotansiyon geliştiğini duydum. ismini vermeyeceğim bir saç ekim merkezinde bir hastanın yan etkilere bağlı öldüğünü duydum. Sonucunda da o klinik kapatıldı ve soruşturma başlatıldı. o yüzden tavsiyem saç ekimini acil servisi olan bir klinikte ve yine tekrarlıyorum sağlıkçılardan oluşan bir ekibe yaptırmanız olur.
    ULAŞILABİLİRLİK: saç ekimi sonrası en önemli sorunlardan biri de herhangi bir sorun veya akla takılan sorular karşısında muhatap bulamamak. işlem sonrası takip bence çok önemli. birçok yerde işlem sonrasında klinikle ya da ekipteki herhangi biriyle iletişim kuramama şikayetleri duymuştum. saç ekimi yaptırdığınız klinikte mutlaka bunu sorgulayın. işlem sonrası takipler nasıl olacak, kiminle irtibata geçilecek bunları işlem öncesi araştırın, öğrenin ve hatta sorumlu kişinin telefon numarasını kaydedin ve ulaşılabilir olduğunu araştırın. emin olun saç ekim sonrası kafanızda çok fazla soru olacak ve aramanız gerekecek.
    UYGUN FİYAT: herkesin saç ekimine ayırabileceği bütçe farklı olabilir ama bence tek seferde mükemmel bir ekibe uygun bir fiyata yaptırmak sizin için daha ekonomik olacak. Şöyle ki birçok saç ekim merkezi sözde daha düşük fiyata ama sizi ikinci ve hatta üçüncü seansa mecbur bırakacak şekilde sözde kampanya ya da size özel kandırmacasıyla fiyatlandırmakta. yapılan işi ve sanatı, kullanılan malzemeleri, gösterilen özveriyi kendim gözlemlediğimden ve daha önceden yaptığım araştırmaları da göz önüne koyduğumda size 4000 tl nin altında fiyat verene yanaşmayın derim. Gözlemlerime dayanarak söylüyorum 4000 tl nin altında saç ekimi yaptıranlar ikinci bir seansa mecbur bırakılıyor böylece uygun fiyata yaptırmış olmuyorsunuz. Eziyeti de cabası.
    SAÇ EKİMİ KONUSUNDA UMARIM SİZE YARDIMCI OLMUŞUMDUR. BEN YAPTIRDIĞIM SAÇ EKİMİNDEN ÇOK MEMNUNUM. UMARIM SİZ DE MEMNUN KALIRSINIZ.
    1- 2016da başlamış yazıyor bilgilerde fakat yorum yapamıyacağım

    2- Hocam sen 3-5 aylık eğitim aldın diye kendine nasıl Saç ekim cerrahı (surgeon cerrah demektir) diyebiliyorsun? Sen bir tıp doktorusun bir cerrah ünvanını hak edecek eğitim almadın. Bu yaptığının suç olduğunun farkında mısın? Sağlık bakanlığının senin doktor lisansını dahi iptal etmesine kadar yolu var. Kendi kafana göre ünvan atfedemezsiniz hak etmediğin bir ünvanı kullanman dolandırıcılıktır

    3- Şaka mı yapıyorsun:) websitenden hemen sildirince yırtabileceğini mi sanıyorsun? burada sen niye bizi aptal yerine koyuyorsun? silinince senin sitenden olduğun anlaşılmayacak mı sanıyorsun?





    4- Yabancı dilde website yaptın diye (tresclinic.com) klinik mi oluyor? Klinik mi bu gösterdiğin siteler?http://www.medicaloneclinic.com/doctors buraya bakınca da sizinle ilgili hiç bir ibare yok:)

    Sayın DR. KUDDUSİ ONAY kendiniz akıllı olabilirsiniz ama emin olun buradaki bir çok insan aptal değil. Beni ve bu forumdaki diğer kişileri aptal yerine koyamazsınız! Size tedavi olmaya gelen hastalara şimdiden üzülüyorum...

    Görüldüğü üzere sizin BANA ve FORUMDAKİ HERKESE BİR ÖZÜR BORCUNUZ OLDU
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldier_x

    Bu mesaj silindi.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 24 Ağustos 2013; 10:25:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

    .

    Alıntıları Göster
    benim de yaptığım araştırmalarda en iyi TRANSMED olarak karşıma çıktı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freebek

    benim de yaptığım araştırmalarda en iyi TRANSMED olarak karşıma çıktı

    Alıntıları Göster
    pek saç sorunu olan yok galiba:)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freebek

    pek saç sorunu olan yok galiba:)))

    Alıntıları Göster
    aslında varda saç ektirme olayı ekonomik yönden herkesin karşılayabileceği bir durum olmadığı için bek fazla bilgi sahibi değiliz.forumda saç ektiren hiçkimse yokmu diye merak ediyorum varsa şuraya bişiler yazsın yardımcı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soldier_x

    aslında varda saç ektirme olayı ekonomik yönden herkesin karşılayabileceği bir durum olmadığı için bek fazla bilgi sahibi değiliz.forumda saç ektiren hiçkimse yokmu diye merak ediyorum varsa şuraya bişiler yazsın yardımcı olsun.

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 24 Ağustos 2013; 10:25:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IISONII


    quote:

    Orijinalden alıntı: soldier_x

    aslında varda saç ektirme olayı ekonomik yönden herkesin karşılayabileceği bir durum olmadığı için bek fazla bilgi sahibi değiliz.forumda saç ektiren hiçkimse yokmu diye merak ediyorum varsa şuraya bişiler yazsın yardımcı olsun.


    ben Atilla Kaya ya yaptırdım 2 ay önce.ekilenlerin çoğu döküldü dökülmeyen tek tük kaldı onlarda kendi saçım gibi doğal görünüyor.4 ay sonra sonucu görebileceğim düzeye gelirler o zaman burda bir konu açıcam fotoğraf makinesi bulursam resimlerle sizi bilgilendiririm.merak ettiğiniz bişey varsa cevaplamaya çalışırım



    Öncelikle hayırlı olsun umarm iyi sonuçlar alırsınız..Birkaç soru sorabilirmiyim;

    1 - Hangi yöntemle yaptırdınız fut mu yoksa fue mi ?
    2- Ekildikten sonra ekilen bölgede uyuşukluk his kaybı vs. oldu mu ?
    3- Kökü 1,5 lira demişsiniz ama sanırım 1,5 euro olacak ?
    4- Ektirdiğiniz bölge seyrekmiydi yoksa tamamen dökülmüşmüydü..?


    Tşk..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soho

    quote:

    Orijinalden alıntı: IISONII


    quote:

    Orijinalden alıntı: soldier_x

    aslında varda saç ektirme olayı ekonomik yönden herkesin karşılayabileceği bir durum olmadığı için bek fazla bilgi sahibi değiliz.forumda saç ektiren hiçkimse yokmu diye merak ediyorum varsa şuraya bişiler yazsın yardımcı olsun.


    ben Atilla Kaya ya yaptırdım 2 ay önce.ekilenlerin çoğu döküldü dökülmeyen tek tük kaldı onlarda kendi saçım gibi doğal görünüyor.4 ay sonra sonucu görebileceğim düzeye gelirler o zaman burda bir konu açıcam fotoğraf makinesi bulursam resimlerle sizi bilgilendiririm.merak ettiğiniz bişey varsa cevaplamaya çalışırım



    Öncelikle hayırlı olsun umarm iyi sonuçlar alırsınız..Birkaç soru sorabilirmiyim;

    1 - Hangi yöntemle yaptırdınız fut mu yoksa fue mi ?
    2- Ekildikten sonra ekilen bölgede uyuşukluk his kaybı vs. oldu mu ?
    3- Kökü 1,5 lira demişsiniz ama sanırım 1,5 euro olacak ?
    4- Ektirdiğiniz bölge seyrekmiydi yoksa tamamen dökülmüşmüydü..?


    Tşk..

    Alıntıları Göster
    Bende ektirmeyi düşünüyorum 6 aydır araştırıyorum bir transmed birde istanbul saç ekim ve estetik merkezi bana iyi geldi.Transmed bayagı pahalıya yapıyor galiba, etilerde olmasından kaynaklanıyor olabilir.İstanbul saç ekim ve estetik merkezide garanti veriyor.Aslında en güzeli yaptıranların tecrübelerini dinlemek, arkadaşımız saç durumunun ilerki zamanlarını bizimle paylaşsa iyi olacak.Birisinden görüp duyup emin olmadıkça insan çekiniyor bu işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soho

    quote:

    Orijinalden alıntı: IISONII


    quote:

    Orijinalden alıntı: soldier_x

    aslında varda saç ektirme olayı ekonomik yönden herkesin karşılayabileceği bir durum olmadığı için bek fazla bilgi sahibi değiliz.forumda saç ektiren hiçkimse yokmu diye merak ediyorum varsa şuraya bişiler yazsın yardımcı olsun.


    ben Atilla Kaya ya yaptırdım 2 ay önce.ekilenlerin çoğu döküldü dökülmeyen tek tük kaldı onlarda kendi saçım gibi doğal görünüyor.4 ay sonra sonucu görebileceğim düzeye gelirler o zaman burda bir konu açıcam fotoğraf makinesi bulursam resimlerle sizi bilgilendiririm.merak ettiğiniz bişey varsa cevaplamaya çalışırım



    Öncelikle hayırlı olsun umarm iyi sonuçlar alırsınız..Birkaç soru sorabilirmiyim;

    1 - Hangi yöntemle yaptırdınız fut mu yoksa fue mi ?
    2- Ekildikten sonra ekilen bölgede uyuşukluk his kaybı vs. oldu mu ?
    3- Kökü 1,5 lira demişsiniz ama sanırım 1,5 euro olacak ?
    4- Ektirdiğiniz bölge seyrekmiydi yoksa tamamen dökülmüşmüydü..?


    Tşk..

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 24 Ağustos 2013; 10:26:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IISONII


    quote:

    Orijinalden alıntı: soho


    quote:

    Orijinalden alıntı: IISONII


    quote:

    Orijinalden alıntı: soldier_x

    aslında varda saç ektirme olayı ekonomik yönden herkesin karşılayabileceği bir durum olmadığı için bek fazla bilgi sahibi değiliz.forumda saç ektiren hiçkimse yokmu diye merak ediyorum varsa şuraya bişiler yazsın yardımcı olsun.


    ben Atilla Kaya ya yaptırdım 2 ay önce.ekilenlerin çoğu döküldü dökülmeyen tek tük kaldı onlarda kendi saçım gibi doğal görünüyor.4 ay sonra sonucu görebileceğim düzeye gelirler o zaman burda bir konu açıcam fotoğraf makinesi bulursam resimlerle sizi bilgilendiririm.merak ettiğiniz bişey varsa cevaplamaya çalışırım



    Öncelikle hayırlı olsun umarm iyi sonuçlar alırsınız..Birkaç soru sorabilirmiyim;

    1 - Hangi yöntemle yaptırdınız fut mu yoksa fue mi ?
    2- Ekildikten sonra ekilen bölgede uyuşukluk his kaybı vs. oldu mu ?
    3- Kökü 1,5 lira demişsiniz ama sanırım 1,5 euro olacak ?
    4- Ektirdiğiniz bölge seyrekmiydi yoksa tamamen dökülmüşmüydü..?


    Tşk..



    ben geçen sene başka yerde fut yöntemiyle ektirmiştim.malesef sonuç hüsran oldu.1500 adet ektirmiştim ektiklerinin hepsi çıktı ama 4lü 5li gruplar halinde ekmişler ve dik çıkıyorlar.bunu düzelttirmek için İstanbula gittim 2 ay önce ve tekrar ekim yaptırdım.bu sefer fueyle yaptırdım 3500 adet ekildi.fue de ağrı veya uyuşukluk olmuyor.bir saç teli 1.5 lira.ben 3500 saç teline 5250 lira ödedim.indirim veya taksit yapmıyor.ekim yaptırdığım yerin üst bölgesinde geçen seneki ekimden olan 1500 adet saç vardı.tepe bölgesinde hiç yoktu.hem fut hemde fue yaptırmış biri olarak tavsiyem kesinlikle fuedir.gideceğiniz yerde ekimi sadece doktorun yaptığından emin olun.çoğu yerde hemşirelere yaptırırlar ekimi.ben geçen seneki ekimden sonra akıllandım sizinde aynı yanlışa düşmenizi istemem.ben Atilla Kaya ve Muttalip Keser en iyileri diye biliyorum belki başka iyi yapan yerlerde vardır.bide fue ile ekim yaparken çok acıyo bunu bilerek yaptırın


    Teşekkürler bilgilerin için fue yöntemi ile saç ekimi yaparken uyuşturmak için birşeyler yapmıyorlar mı. Birde fue yi hangi firmaya doktora yaptırdınız memnunmusunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moy

    quote:

    Orijinalden alıntı: IISONII


    quote:

    Orijinalden alıntı: soho


    quote:

    Orijinalden alıntı: IISONII


    quote:

    Orijinalden alıntı: soldier_x

    aslında varda saç ektirme olayı ekonomik yönden herkesin karşılayabileceği bir durum olmadığı için bek fazla bilgi sahibi değiliz.forumda saç ektiren hiçkimse yokmu diye merak ediyorum varsa şuraya bişiler yazsın yardımcı olsun.


    ben Atilla Kaya ya yaptırdım 2 ay önce.ekilenlerin çoğu döküldü dökülmeyen tek tük kaldı onlarda kendi saçım gibi doğal görünüyor.4 ay sonra sonucu görebileceğim düzeye gelirler o zaman burda bir konu açıcam fotoğraf makinesi bulursam resimlerle sizi bilgilendiririm.merak ettiğiniz bişey varsa cevaplamaya çalışırım



    Öncelikle hayırlı olsun umarm iyi sonuçlar alırsınız..Birkaç soru sorabilirmiyim;

    1 - Hangi yöntemle yaptırdınız fut mu yoksa fue mi ?
    2- Ekildikten sonra ekilen bölgede uyuşukluk his kaybı vs. oldu mu ?
    3- Kökü 1,5 lira demişsiniz ama sanırım 1,5 euro olacak ?
    4- Ektirdiğiniz bölge seyrekmiydi yoksa tamamen dökülmüşmüydü..?


    Tşk..



    ben geçen sene başka yerde fut yöntemiyle ektirmiştim.malesef sonuç hüsran oldu.1500 adet ektirmiştim ektiklerinin hepsi çıktı ama 4lü 5li gruplar halinde ekmişler ve dik çıkıyorlar.bunu düzelttirmek için İstanbula gittim 2 ay önce ve tekrar ekim yaptırdım.bu sefer fueyle yaptırdım 3500 adet ekildi.fue de ağrı veya uyuşukluk olmuyor.bir saç teli 1.5 lira.ben 3500 saç teline 5250 lira ödedim.indirim veya taksit yapmıyor.ekim yaptırdığım yerin üst bölgesinde geçen seneki ekimden olan 1500 adet saç vardı.tepe bölgesinde hiç yoktu.hem fut hemde fue yaptırmış biri olarak tavsiyem kesinlikle fuedir.gideceğiniz yerde ekimi sadece doktorun yaptığından emin olun.çoğu yerde hemşirelere yaptırırlar ekimi.ben geçen seneki ekimden sonra akıllandım sizinde aynı yanlışa düşmenizi istemem.ben Atilla Kaya ve Muttalip Keser en iyileri diye biliyorum belki başka iyi yapan yerlerde vardır.bide fue ile ekim yaparken çok acıyo bunu bilerek yaptırın


    Teşekkürler bilgilerin için fue yöntemi ile saç ekimi yaparken uyuşturmak için birşeyler yapmıyorlar mı. Birde fue yi hangi firmaya doktora yaptırdınız memnunmusunuz?

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 24 Ağustos 2013; 10:26:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

    .

    Alıntıları Göster
    size estetistanbul u önerebilirim kendimin saç sorunu yok fakat ailemden 2 kişi orada saç ektirdi birisinin 1 seneyi geçti ve sonuç çok iyi. profesyonel bir ekip var baya ilgileniyorlar ekim sonrası baya takip ediyorlar sizi. google da dr. hamid aydın ismini aratarak bilgi toplayabilirsiiz. çevremden edindiğim tecrübe ile şu kadarını söyliyim dökülecek saçı kafada tutmak imkansız sadece geciktiriyorsunuz ve bunu yapmak için bir sürü para ve zaman harcıyorsunuz bu sebeple o harcayacağınız paraya yanmamanız için sadece reklamlarda saç çıkartan ilaçlara kanmayın parayı kenara koyun açılık artınca iyi bir yere ektirin.... herkese geçmiş olsun ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenandnz

    size estetistanbul u önerebilirim kendimin saç sorunu yok fakat ailemden 2 kişi orada saç ektirdi birisinin 1 seneyi geçti ve sonuç çok iyi. profesyonel bir ekip var baya ilgileniyorlar ekim sonrası baya takip ediyorlar sizi. google da dr. hamid aydın ismini aratarak bilgi toplayabilirsiiz. çevremden edindiğim tecrübe ile şu kadarını söyliyim dökülecek saçı kafada tutmak imkansız sadece geciktiriyorsunuz ve bunu yapmak için bir sürü para ve zaman harcıyorsunuz bu sebeple o harcayacağınız paraya yanmamanız için sadece reklamlarda saç çıkartan ilaçlara kanmayın parayı kenara koyun açılık artınca iyi bir yere ektirin.... herkese geçmiş olsun ...

    Alıntıları Göster
    arkadaşlar konuyu uplayayım. bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s0phiesw0rld

    arkadaşlar konuyu uplayayım. bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

    Alıntıları Göster
    Sonunda ben de ektirdim 1 senelik araştırmamın sonucunda, 3100 grafity 2000 tl ye ektirdim tam 11 saat sürdü.. 2. aydayım şu anda ekilenlerin hepsi daha çıkmadı süreci var daha ama şimdiden memnunum.Ensar hastanesine ektirdim ben, esenler atışalanında 8-10 yıldır bu işi yapıyorlarmış, çok tecrübeliler.Daha önce 3- 4 yerle gidip görüştüm veya fiyat aldım(transmed,bogaziçi,istanbul saç ekim) sonunda buraya karar verdim.Tecrübe-fiyat ve miktar olarak en iyi yer. Ve çok memnunum.Sonunda kurtuldum bu sorundan emegi geçenlerden allah razı olsun, özellikle meryem hanımdan 11 saat başımda çalıştı. İnşallah darısı sizin başınıza arkadaşlar.. Bu sorundan kurtulmak isteyen arkadaşlar için yazayım dedim.
  • hocam türkiyenin en iyisi este hair derim operasyonlara doktor giriyor ve memorıal hastanesinde yapıyorlar türkiyede tek yer diye bilirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzoguz666

    hocam türkiyenin en iyisi este hair derim operasyonlara doktor giriyor ve memorıal hastanesinde yapıyorlar türkiyede tek yer diye bilirim...


    Mesaj sayınıza ve mesaj yazdıgınız konulara bakılırsa hangi amaçla yazdıgınız anlaşılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moy

    quote:

    Orijinalden alıntı: oguzoguz666

    hocam türkiyenin en iyisi este hair derim operasyonlara doktor giriyor ve memorıal hastanesinde yapıyorlar türkiyede tek yer diye bilirim...


    Mesaj sayınıza ve mesaj yazdıgınız konulara bakılırsa hangi amaçla yazdıgınız anlaşılıyor.

    Alıntıları Göster
    merhaba yaman bey (moy), sizinle özel görüsebilirmiyim sac ekimiyile ilgili? almanyadan katildigim icin size özel mesaj atamiyorum. gsm numarami kabul etmiyor. cevaplarsaniz sevinirim. tsk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moy

    quote:

    Orijinalden alıntı: oguzoguz666

    hocam türkiyenin en iyisi este hair derim operasyonlara doktor giriyor ve memorıal hastanesinde yapıyorlar türkiyede tek yer diye bilirim...


    Mesaj sayınıza ve mesaj yazdıgınız konulara bakılırsa hangi amaçla yazdıgınız anlaşılıyor.

    Alıntıları Göster
    merhaba yaman bey (moy), sizinle özel görüsebilirmiyim sac ekimiyile ilgili? almanyadan katildigim icin size özel mesaj atamiyorum. gsm numarami kabul etmiyor. cevaplarsaniz sevinirim. tsk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilo3377

    merhaba yaman bey (moy), sizinle özel görüsebilirmiyim sac ekimiyile ilgili? almanyadan katildigim icin size özel mesaj atamiyorum. gsm numarami kabul etmiyor. cevaplarsaniz sevinirim. tsk

    Alıntıları Göster
    saç ektirenler lütfen ss koyabilir mi farkı görelim. daha aydınlatıcı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilo3377

    merhaba yaman bey (moy), sizinle özel görüsebilirmiyim sac ekimiyile ilgili? almanyadan katildigim icin size özel mesaj atamiyorum. gsm numarami kabul etmiyor. cevaplarsaniz sevinirim. tsk


    Özel derken neyi kastediyorsunuz anlamadım.Buradan forum aracılığıyla veya mail yoluyla bildiklerimi ve yaşadıklarımı paylaşabilirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.