Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.456.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polariserol

    quote:

    Orijinalden alıntı: SonKatip

    quote:

    Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

    quote:

    Orijinalden alıntı: zeydan84

    quote:

    Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

    quote:

    Orijinalden alıntı: SonKatip

    quote:

    Orijinalden alıntı: smyrna_gs

    victory cvp verdiğin için teşekkürler.bende moy un resimlerini görüp ensar hastanesini düşünüyorum hatta randevu bile aldım kesin karalıydım ama ayşegül hanımın adını çok sıklıkla duymaya başladığım için şu an az da olsa bi tereddüt içersindeyim.ayşegül hanımda yakın zamnada saç ekimi yaptıran arkadaşlar varsa acaba bilgilendirme açısından cvp verebilirmisiniz.aklımdaki soru şu anda ensar hastanesi mi? yoksa ayşegül hanım mı?

    Ben 3 gün önce İstanbul Estetica'da Ayşegül Hanıma yaptırdım. Operasyondan gayet emnun kaldım. İşlerinde çok tecrübeliler ve aynı zamandada çok ilgililer. Bu işi yapan diğer firmalara göre kesinlikle daha uygun fiyat veriyorlar ve insanları boşu boşuna senin için en az 2 seans lazım diyerek tekrar para almaya çalışmıyorlar. Tek seansta alabildikleri kadar greft alıp ekim yapıyorlar. Mesela benim işlem 11 saat sürdü ve 4200 greft ekim yapıldı. Bu sayfanın en üstünde resimleri paylaştım.

    Ekim yapan diğer firmalarla hiç görüşmedim. Ama şunu kesin biliyorum ki; bu işi yapan kişi illaki doktor olacak diye bişey yok. Hatta doktor olan yerlerde doktorun operasyonun başından sonuna kadar hazır bulunduğunu ve bütün işlemi kendinin yaptığını hiç duymadım. Ki zaten böyle birşey mümkün değil. Çünkü bu bir ekip işi ve en az 3 kişinin birlikte çöalışması şart. İşte tam bu noktada ekibin birbiriyle uyumu ve tecrübe devreye giriyor. Dikkat edilmesi gereken noktada bu. Bazı firmalar greft başına ücret alıyorlar, bazı firmalar günde 2 ekim alıyorlar. Bazı firmalar aynı hastanın tek seansta bitecek işlemini günlere yayıyorlar. Siz kendinize göre en uygun yeri yine kendiniz belirleyin. Ekim yaptırmadan önce insanın kafası çok karışıyor ama ben anladım ki, burda konuşan biçok kişi ekim yaptırmadan sanki a dan z ye bu konuda herşeyi biliyor gibi konuşuyor ve kafa karıştırıyorlar. Ekim yaptırdıktan sonra burda konuşan bazı kişilerin tamamen boş konuştuklarını anladım. Zaten bir çoğuda reklam peşinde. Bu yüzden ekim yaptırmamış kişilerin her söylediğini dikkate almayın.

    Saygılarımla.

    soyledıgın bazı noktalarda haklısn ama alımı ve ekımı kendısı yapan doktorlar var bu forumda bın kere dıle getırıldı ayşegul hanım ıyı ekıo olabılır ama fabrıkasyon ekım yapan bır merkezdır pekı 11 saatte 4200 ektı demısın acaba kaç tanesı sağlam ekıldı en az yuzde 40 fıre olur aysegul hanım doktor olsa aynı paraya ekermıydı hem 11 saatte ekım olmaz ama herkes hurdur gıder ıstedıgı yerde yaptırır yalnız sonuçlar onemlı saçların doğal oolması onemlı

    aysegul hanımın ekım orneklerınden ınceledıgımde gultekınkı cok guseldı

    onun dısında çok doğal orneklerınden goremedım varsa yayınlayın beraber yorum yapalım

    dostum yüzde 40 fire olmasıyla ilgili olarak kanıtın var mı?
    çünkü şu ana kadar gördüğüm kadarıyla hlc vb ekim merkezlerinden daha iyi sonuçlar almışlar insanlar bu merkezde. ben resimlerin yalancısıyım

    dostum kanıt olmasına gerek yok 11 saatte o kadar greftı nasıl ekmısler bırı bunu bana anlatsın dunyanın en ıyı cerrahları dahı ıkı uc gunde yapıo.11 saat degıl 1 saat bır yere otur hıc kalkma sonra kalkmayı dene nsıl olcak kalkabılcenmı greftlerın yaşama surelerı tartışılır durumda bunları ben demıom tıp soyluyor o kadar darbeye donor nasıl dayandı.valla ben çok canlı ornek gordum ama malesef memnunup deyıp ortada gezenlerın cogunun ekımını begenmedım.

    Arkadaşım % 40 fire olduğunuda nerden çıkardın. O kadar fire olsa kimse saç ektirmez. Tamam fire olur fakat o kadar olmaz. İyi araştır çünkü sana eken yada ekecek olan yer öyle bişey dediyse, dikkatli olmanda fayda var.

    Ekim sonrasında özellikle dikkat etmek, verilen tavsiyelere uymak fire sayısını azaltır. Şunu da belirteyim. Saç ektirdinmi ektirmedinmi bilmiyorum ama, 11 saatte 4200 gref neden ekilemesin anlayamadım doğrusu. Belki tek kişi olsa yapamaz evet ama benim ekimimi 2 kişi aynı anda yaptılar. Aynı anda başladılar, aynı anda bitirdiler. Tecrübeli oldukları için çok rahat ve aynı zamandada çok hızlılar. Sağlı sollu oturarak takır takır çalıştılar. Ve greftlerin ekim işlemi yaklaşık 6-7 saat sürdü.

    Donör bölgesi o kadar darbeye nasıl dayanıyor demişsin? Heralde cani değil o işşi yapanlar. Çünkü lokal anestesi denen bişey var ve ne donör bölgede nede ekim bölgesinde operasyon sırasında hiçbir acı hissetmiyorsun. Lokal anestesi acısını herkes bilir. 20-30 tane iğnenin acısı ise gerçekten zor oluyor. İğne değilde uyuşturucu sıvının yakma acısı çok kötü.

    Sen tıpın söylediğini bırakta git bir ekim merkezinde bi operasyonu izle biraz. O zaman bir fikir edinebilirsin. Amacım bilgi vermektir.
    Ben İstanbul Estetica' dan çok memnun kaldım. Ekim yaptırdım, yaşadıklarımı paylaşıyorum. Hepsi bu.

    slm arkadaşlar,

    benim de ekimin 2. ayı bitti. 61. gündeyim. umarım bu süreç hepimiz için göz açıp kapayıncaya kadar geçer çünkü,
    inanın bana günler geçmiyor. aslında benim ön saç hattım az döküldü arkalara göre.
    ektirmek için gün beklemek bayağı zor sanardım, fakat yanılmışım. en zoru ekilen saçların döküldükten sonra tekrar çıkmasını beklemek. en az 2 ay daha beklemem gerekiyormuş. özgür hoca ile görüştüm. aralıktan itibaren çıkacağını söyledi.
    yakın zaman içerisinde resimlerimi eklemeyi düşünüyorum.

    ayrıca, son katip kardeşim..
    biz 4200 kök 11 saatte ekildi demişsin. yemek molan, çay molası...vs. derken zaten en az 1,5 saatte ordan gitti. kaldı sana 9 saat gibi bir süre. nasıl oluyor da 4200 kök o kadar zamanda ekiliyor. anlayamıyorum. usulüne uygun olarak ekse zaten bir günde kesinlikle ekemez. ve iki kişinin her iki tarafta çalışması da garibime gidiyor. çünkü farklı kişileri ait olan iki farklı el aynı sonucu çıkaramaz diye düşünüyorum.
    işyerinden bir arkadaşım ankara marmara hair isminde bir yerde ektirmiş. anlattı bana ekim hakkında bildiklerini ve ben de güzelce bir dinledim. klasik saç ekim merkezleri gibi çalışarak çocuğun saçını mahvetmişler anlayacağın. en son 2 ay önce ektirmeme bir gün kala görmüştüm. sonra beni geçenlerde gördü kendisi. inanamadı benim ekimime. hem çok beğendi. hem de ektirdiğim merkezi görmek istedi. ben de aldım onu dr özgür hocaya götürdüm. özgür hoca sağolsun bayağı bir zaman ayırdı.
    arkadaşa güzelce bu işi anlattı. çocuk bayağı şaşırmıştı nasıl ektirmesi gerektiği anlatılınca. ektirdiğine pişman olduğunu her seferinde söylüyordu. hatta biz oradan çıkıp giderken özgür hocanın bir hastası geldi.
    inanın bana o kadar güzel bir ekim hayatımda görmedim. Allahım dedim keşke benim ekimimin sonucu da öyle olsa dedim. kendi kendime düşünüyordum. o esnada benim arkadaş da marmara haire düz gidiyordu. neden burada ektirdim diye.
    ekimi mikromotor ile yapmışlar. resmen enseyi mahvetmişler ve saçlar da dik çıkmış. yani aynı şekilde ekmişler. her iki tarafında birer kişi. sabah başlamış akşama kadar yapmışlar ekimi. 3500 kök, 3500 tl. hatta hlc de ölçtüler arkadaşın ekim alanını. 102 cm² yapıyordu. yani cm ye 28 kök felan ekmişler. arkadaşa da 60 kök demişler. ayrıca zaten 3000 kök de ekilmemiş gibi duruyordu.
    araştırmadan estetika ya gittim demişsin. keşke araştırıp diğer merkezleri de görseydin.
    ben geçen sene süper diye düşündüğüm bir klinik vardı. şimdi bedava yapsa gitmem ektirmeye... yani araştırma yapmak çok önemli.


    söylemek istediğim şey, sen de dikkat et bu durma. senin de sonun öyle olmasın.
    4200 kök aldıktan sonra, sanıyorum ki bir daha ensenden alım yapılamaz.

    sağlıcakla kalın...






    benim 5. gün hlc de yaptırdım. inşallah istediğimiz sonucu alırız. yaralar iyleşti sayılır. 3 gün içinde düzelir galiba kafa eski hale donecek. hiç kabuklanma yok
  • Arkadaşlar Dr.Zekeriya Kul'a ekim yaptıran var ise deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corrino1

    Arkadaşlar Dr.Zekeriya Kul'a ekim yaptıran var ise deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?

    Bende bu soruya cevap bekliyorum. Lutfen baska doktor ismi onermeden, sadece Zekeriya Kul hakkinda bilgisi olanlar bizi aydinlatsinlar. Baska bi forumda isminden cok iyi soz edilmisti, fakat ben bu forumu 2 yildir takip ettgim icin burdaki arkadaslarinda gorusunu almak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakiiin

    zafka saç köklerini incelediğinde hala çıkmak üzere olan kıl kökleri var mı


    aşagıdaki fotoda benim son durum galiba 75 gün oldu hala hasatı bekliyoruz :)


     en iyi saç ekim merkezi neresidir


    selam kardeş..evet her ne hikmetse iyi kötü hala çıkmakta olan saç tellerim var.iki ay oldu kontrole gitmedim.bu aralar gitsem fena olmaz.
    seninde hasatın alınmasına az kalmış çok yakında hayırlısıyla meyveleri toplarsın
  • son katip selam kardeş..teşekkür ediyorum.eminimki senin sonuçlarda güzel olacak.şimdiden hayırlısı diyorum
  • dünde sormuştum anlaşılan ensar hastanesi hakkında bi bilgisi olan yok fazla?:(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tibitermo

    quote:

    Orijinalden alıntı: zafka

    quote:

    Orijinalden alıntı: tibitermo

    istanbul bağdat caddesi gül güzellik salonunda epilasyonla aldılar. ama hepsini değil. 3 defa daha gidicem. şuan eski görüntüme göre muhteşem oldu. saç ekimi mağduruyum.

    ensemdeki fut izine de dream tattoo da dövme yaptırdım. saç şeklinde. henüz kabukları geçmedi ama geçince buraya yazarım. iz kayboldumu kaybolmadımı diye

    ah be kardeşim sen ne yaptın öyle..şu anda eski fut tekniğiyle nakledilen saçları fue yöntemiyle ekildikleri bölgeden alıp tekrar naturel bir şekilde ekim uygulayan o kadar iyi saç ekim merkezleri varki..samimi söylüyorum bir saç telinin hesabını değerini bilip,koptuğunda üzülen insanlar var.
    eğer hala saçlı bölgen varsa epilasyon yerine o greftleri fue yöntemiyle çıkarttırıp usulüne uygun tekrar ektirebilirsin
    eski görüntüme göre muhteşem oldu demişsin.tahmin ediyorumki çim adam görünümü yerine saçsız olmak dahi şuan senin için daha iyi..fut izinede ekim yapılabiliyor.
    nacizane tavsiyem ilgileniyorsan bir araştır derim..

    dostum. hemde öyle bir çim adamdımki anlatamam. allahım allahım. kabus gibiydi. hele o toppikle uğraşmalarım. rüzgar esince rüzgara küfreder oldum. şuanda kafayı kazıttım nedense sanki hapisten çıkmış gibi hissediyorum.

    bir daha ektireceğime kafamı keserim daha iyi ( BÜYÜK KONUŞTUM. UMARIM YUTMAM BU LAFI )

    ha ama şöyle bişey var. bende öyle bir göğüs kılı varki. 2 kişiye full saç çıkar.

    aslında asmed e yada hakan doğanaya gidip göğüs kıllarımdan fue ile ekim yaptırabilirim hem inanılmaz yoğun göğüs kıllarımdan kurtulmuş olurum. hem de belki BELKİ ekim teknikleri gelişmiş olur da düzgün ekim yaparlar.



    kardeşim hakan doganay da ben bir kaç kişiye şahit oldum eski futları alıp tekrar fue olarak ekmiş ve sonuç mükemmeldi... kendisiyle bence yinede bir görüş. çünkü oradada epilasyon, lazer , hatta birçok uygulama mevcut en azından tavsiyelerini almış olursun. git ektir demem ama herzaman saglam kaynak tan bilgi almak önemlidir saygılarımla...
  • HairPlus diye bir yer var hakkında bilgis olan varmı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemjemx -- 30 Eylül 2011; 12:37:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafka

    6 ay 25 günlük son durumum


     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir


    abi çok yakışıklı olmuşsun
  • http://www.youtube.com/watch?v=UoAuerHtXvw&feature=related

    selam arkadaslar gecen soyle bir video izledim sizinle paylasmak istedim sizce bu ne kadar doğru bilmiyorum ama benim icim acıdı yaa 11. günündeki sac yıkama sekli sakın arkadaslar siz siz olun boyle bir yıkamaya ne izin verin ne bisey yapın inanın ben dehsete düştüm saca verilen önem böyle olmamalı zafka gercekden sacların cok iyi:)
  • arkadaşlar cvp verecek olan yokmu aranızda hiç.ENSAR HASTANESİ hakkında bilgisi olan yok mu?
  • İstanbul hair centerda ekim yaptıran veya olumlu olumsuz bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutkuen

    http://www.youtube.com/watch?v=UoAuerHtXvw&feature=related

    selam arkadaslar gecen soyle bir video izledim sizinle paylasmak istedim sizce bu ne kadar doğru bilmiyorum ama benim icim acıdı yaa 11. günündeki sac yıkama sekli sakın arkadaslar siz siz olun boyle bir yıkamaya ne izin verin ne bisey yapın inanın ben dehsete düştüm saca verilen önem böyle olmamalı zafka gercekden sacların cok iyi:)

    harbiden fazla bastırmış yıkarken. bence en az 1 ay boyunca çok hassas davranılmalı. kabuklar isterse 2 ay sonra dökülsün, önemli olan köklerin ölmemesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smyrna_gs

    arkadaşlar cvp verecek olan yokmu aranızda hiç.ENSAR HASTANESİ hakkında bilgisi olan yok mu?

    kardeş ensar hastanesınde daha once bu forumdan moy nıcklı arkadaş ektırmıs ve 15 18 aylık resımlerını yayınlamıstı sonuc gayet guseldı forumu bastan sona okumanı tavsıye ederım daha sonra da ensar dusmanı nıcklı bırısı cıktı o da kotulemıstı forumun sayfalarında gorursun zaten ama ben sana bıraz daha araştır derım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeydan84

    quote:

    Orijinalden alıntı: tutkuen

    http://www.youtube.com/watch?v=UoAuerHtXvw&feature=related

    selam arkadaslar gecen soyle bir video izledim sizinle paylasmak istedim sizce bu ne kadar doğru bilmiyorum ama benim icim acıdı yaa 11. günündeki sac yıkama sekli sakın arkadaslar siz siz olun boyle bir yıkamaya ne izin verin ne bisey yapın inanın ben dehsete düştüm saca verilen önem böyle olmamalı zafka gercekden sacların cok iyi:)

    harbiden fazla bastırmış yıkarken. bence en az 1 ay boyunca çok hassas davranılmalı. kabuklar isterse 2 ay sonra dökülsün, önemli olan köklerin ölmemesi

    selam zeydan kabuklar dogru 10. gün dökülmesi lazım oraya kadar doğru ama bu yöntem yanlıs bende hic kabuklanma olmadı elimde özel alet dediği bildiğimiz cımbız deriye sürtüyor, kabukların dökülmesi ilerde deride iz kalmaması icinmis köklerin ve daha iyi kavraması icin ama bu sekilde olmamalı yöntemi cok yanlıs:)) neyse görüşmek üzere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutkuen

    quote:

    Orijinalden alıntı: zeydan84

    quote:

    Orijinalden alıntı: tutkuen

    http://www.youtube.com/watch?v=UoAuerHtXvw&feature=related

    selam arkadaslar gecen soyle bir video izledim sizinle paylasmak istedim sizce bu ne kadar doğru bilmiyorum ama benim icim acıdı yaa 11. günündeki sac yıkama sekli sakın arkadaslar siz siz olun boyle bir yıkamaya ne izin verin ne bisey yapın inanın ben dehsete düştüm saca verilen önem böyle olmamalı zafka gercekden sacların cok iyi:)

    harbiden fazla bastırmış yıkarken. bence en az 1 ay boyunca çok hassas davranılmalı. kabuklar isterse 2 ay sonra dökülsün, önemli olan köklerin ölmemesi

    selam zeydan kabuklar dogru 10. gün dökülmesi lazım oraya kadar doğru ama bu yöntem yanlıs bende hic kabuklanma olmadı elimde özel alet dediği bildiğimiz cımbız deriye sürtüyor, kabukların dökülmesi ilerde deride iz kalmaması icinmis köklerin ve daha iyi kavraması icin ama bu sekilde olmamalı yöntemi cok yanlıs:)) neyse görüşmek üzere

    bende moy un resimlerini gördüm ve gayet güzel sonuç elde etmiş karar vermemde aslında o bayağı etkili oldu ama başka kimseden ensar hastanesi hakkında olumlu bi görüş bildiren olmadığından aklımda soru işaretleri oluştu.istanbulda oturmadığım için yeterli araştırma imkanımda yok.ve benim bi ay içersinde karar verip bu ekim işlemini artık yaptırmak isteiyorum.ayşegül hanım için de ii diyolar amöa offff ya:(
  • zeydan84 ve tutkuen kardeşlerim güzel yorumlarınız için teşekkürler.inşallah darısı sizlerin başına olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonKatip

    quote:

    Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

    quote:

    Orijinalden alıntı: zeydan84

    quote:

    Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

    quote:

    Orijinalden alıntı: SonKatip

    quote:

    Orijinalden alıntı: smyrna_gs

    victory cvp verdiğin için teşekkürler.bende moy un resimlerini görüp ensar hastanesini düşünüyorum hatta randevu bile aldım kesin karalıydım ama ayşegül hanımın adını çok sıklıkla duymaya başladığım için şu an az da olsa bi tereddüt içersindeyim.ayşegül hanımda yakın zamnada saç ekimi yaptıran arkadaşlar varsa acaba bilgilendirme açısından cvp verebilirmisiniz.aklımdaki soru şu anda ensar hastanesi mi? yoksa ayşegül hanım mı?

    Ben 3 gün önce İstanbul Estetica'da Ayşegül Hanıma yaptırdım. Operasyondan gayet emnun kaldım. İşlerinde çok tecrübeliler ve aynı zamandada çok ilgililer. Bu işi yapan diğer firmalara göre kesinlikle daha uygun fiyat veriyorlar ve insanları boşu boşuna senin için en az 2 seans lazım diyerek tekrar para almaya çalışmıyorlar. Tek seansta alabildikleri kadar greft alıp ekim yapıyorlar. Mesela benim işlem 11 saat sürdü ve 4200 greft ekim yapıldı. Bu sayfanın en üstünde resimleri paylaştım.

    Ekim yapan diğer firmalarla hiç görüşmedim. Ama şunu kesin biliyorum ki; bu işi yapan kişi illaki doktor olacak diye bişey yok. Hatta doktor olan yerlerde doktorun operasyonun başından sonuna kadar hazır bulunduğunu ve bütün işlemi kendinin yaptığını hiç duymadım. Ki zaten böyle birşey mümkün değil. Çünkü bu bir ekip işi ve en az 3 kişinin birlikte çöalışması şart. İşte tam bu noktada ekibin birbiriyle uyumu ve tecrübe devreye giriyor. Dikkat edilmesi gereken noktada bu. Bazı firmalar greft başına ücret alıyorlar, bazı firmalar günde 2 ekim alıyorlar. Bazı firmalar aynı hastanın tek seansta bitecek işlemini günlere yayıyorlar. Siz kendinize göre en uygun yeri yine kendiniz belirleyin. Ekim yaptırmadan önce insanın kafası çok karışıyor ama ben anladım ki, burda konuşan biçok kişi ekim yaptırmadan sanki a dan z ye bu konuda herşeyi biliyor gibi konuşuyor ve kafa karıştırıyorlar. Ekim yaptırdıktan sonra burda konuşan bazı kişilerin tamamen boş konuştuklarını anladım. Zaten bir çoğuda reklam peşinde. Bu yüzden ekim yaptırmamış kişilerin her söylediğini dikkate almayın.

    Saygılarımla.

    soyledıgın bazı noktalarda haklısn ama alımı ve ekımı kendısı yapan doktorlar var bu forumda bın kere dıle getırıldı ayşegul hanım ıyı ekıo olabılır ama fabrıkasyon ekım yapan bır merkezdır pekı 11 saatte 4200 ektı demısın acaba kaç tanesı sağlam ekıldı en az yuzde 40 fıre olur aysegul hanım doktor olsa aynı paraya ekermıydı hem 11 saatte ekım olmaz ama herkes hurdur gıder ıstedıgı yerde yaptırır yalnız sonuçlar onemlı saçların doğal oolması onemlı

    aysegul hanımın ekım orneklerınden ınceledıgımde gultekınkı cok guseldı

    onun dısında çok doğal orneklerınden goremedım varsa yayınlayın beraber yorum yapalım

    dostum yüzde 40 fire olmasıyla ilgili olarak kanıtın var mı?
    çünkü şu ana kadar gördüğüm kadarıyla hlc vb ekim merkezlerinden daha iyi sonuçlar almışlar insanlar bu merkezde. ben resimlerin yalancısıyım

    dostum kanıt olmasına gerek yok 11 saatte o kadar greftı nasıl ekmısler bırı bunu bana anlatsın dunyanın en ıyı cerrahları dahı ıkı uc gunde yapıo.11 saat degıl 1 saat bır yere otur hıc kalkma sonra kalkmayı dene nsıl olcak kalkabılcenmı greftlerın yaşama surelerı tartışılır durumda bunları ben demıom tıp soyluyor o kadar darbeye donor nasıl dayandı.valla ben çok canlı ornek gordum ama malesef memnunup deyıp ortada gezenlerın cogunun ekımını begenmedım.

    Arkadaşım % 40 fire olduğunuda nerden çıkardın. O kadar fire olsa kimse saç ektirmez. Tamam fire olur fakat o kadar olmaz. İyi araştır çünkü sana eken yada ekecek olan yer öyle bişey dediyse, dikkatli olmanda fayda var.

    Ekim sonrasında özellikle dikkat etmek, verilen tavsiyelere uymak fire sayısını azaltır. Şunu da belirteyim. Saç ektirdinmi ektirmedinmi bilmiyorum ama, 11 saatte 4200 gref neden ekilemesin anlayamadım doğrusu. Belki tek kişi olsa yapamaz evet ama benim ekimimi 2 kişi aynı anda yaptılar. Aynı anda başladılar, aynı anda bitirdiler. Tecrübeli oldukları için çok rahat ve aynı zamandada çok hızlılar. Sağlı sollu oturarak takır takır çalıştılar. Ve greftlerin ekim işlemi yaklaşık 6-7 saat sürdü.

    Donör bölgesi o kadar darbeye nasıl dayanıyor demişsin? Heralde cani değil o işşi yapanlar. Çünkü lokal anestesi denen bişey var ve ne donör bölgede nede ekim bölgesinde operasyon sırasında hiçbir acı hissetmiyorsun. Lokal anestesi acısını herkes bilir. 20-30 tane iğnenin acısı ise gerçekten zor oluyor. İğne değilde uyuşturucu sıvının yakma acısı çok kötü.

    Sen tıpın söylediğini bırakta git bir ekim merkezinde bi operasyonu izle biraz. O zaman bir fikir edinebilirsin. Amacım bilgi vermektir.
    Ben İstanbul Estetica' dan çok memnun kaldım. Ekim yaptırdım, yaşadıklarımı paylaşıyorum. Hepsi bu.

    kardeş o zaman burda 10 15 000 tl ye yaptıranlar enayı sen 2500 e yaptırmısın sen akıllısın 11 saatte o greftlerın yaşama şansı nedır acaba usulune uygun yapılan bı ekım degıl fabrıkasyon ekım yapan bı yer aysegul dedıgınız kısı ama gusel ekımlerı de olmus gultekın mesala ornek.pekı sen bı seans daha yaptır bakalım çıkacak mı senden greft çok merak ettım ayrıca facebook da aysegul hanımın yaptığı ekım resımlerı var çoğu berbat otesı
  • selam arkadaşlar bugün itibariyle 5 ay 4 gün oldu saç ekimimim 22 nisan cuma günü başladı ve 26 nisan salı günü bitti toplamda 3270 greft ekildi ve 4 gün sürdü...
    bu fotoğraflar saç ekimi yaptırmadan önceki halim
    http://i56.tinypic.com/35btuz6.jpg ense
    http://i51.tinypic.com/1twuok.jpg ön
    http://i53.tinypic.com/2mi1ehi.jpg sağ
    http://i54.tinypic.com/1rymwz.jpg sol

    bu fotoğraf 9.gün
    http://i52.tinypic.com/oky34m.jpg

    bu foto 15. gün
    http://i51.tinypic.com/289l7r7.jpg

    bu fotoğraf 29. gün
    http://i52.tinypic.com/w846kn.jpg

    bu fotoğraf 66. gün
    http://i52.tinypic.com/2570nc3.jpg

    bu fotoğraflar 88 gün
    http://i54.tinypic.com/dpwck8.jpg
    http://i54.tinypic.com/f5ekl.jpg
    http://i52.tinypic.com/net1xk.jpg
    http://i56.tinypic.com/15y64g7.jpg

    4ay 8 gün
    http://i52.tinypic.com/28rl7h3.jpg
    http://i56.tinypic.com/11bhvo4.jpg
    http://i56.tinypic.com/2mpls9v.jpg

    5ay 4 gün
    http://i55.tinypic.com/2f0cg13.jpg
    http://i56.tinypic.com/2mri3is.jpg
    http://i54.tinypic.com/1z54vhv.jpg

    umarım herşey gönlünüzce olur ve dilediğiniz saçlara kavuşursunuz arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiyan_21 -- 30 Eylül 2011; 16:12:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tutkuen

    quote:

    Orijinalden alıntı: zeydan84

    quote:

    Orijinalden alıntı: tutkuen

    http://www.youtube.com/watch?v=UoAuerHtXvw&feature=related

    selam arkadaslar gecen soyle bir video izledim sizinle paylasmak istedim sizce bu ne kadar doğru bilmiyorum ama benim icim acıdı yaa 11. günündeki sac yıkama sekli sakın arkadaslar siz siz olun boyle bir yıkamaya ne izin verin ne bisey yapın inanın ben dehsete düştüm saca verilen önem böyle olmamalı zafka gercekden sacların cok iyi:)

    harbiden fazla bastırmış yıkarken. bence en az 1 ay boyunca çok hassas davranılmalı. kabuklar isterse 2 ay sonra dökülsün, önemli olan köklerin ölmemesi

    selam zeydan kabuklar dogru 10. gün dökülmesi lazım oraya kadar doğru ama bu yöntem yanlıs bende hic kabuklanma olmadı elimde özel alet dediği bildiğimiz cımbız deriye sürtüyor, kabukların dökülmesi ilerde deride iz kalmaması icinmis köklerin ve daha iyi kavraması icin ama bu sekilde olmamalı yöntemi cok yanlıs:)) neyse görüşmek üzere

    aynen bildigimiz cımbızla temizliyor çok merak ettim dümdüz tek izada cımbızı sürtüyorya peki cımbız hiçbir kıla temas etmiyormu biz geceleri bile ellerimizi kollarımızı kaşımayaım diye baglatarak ve tek yön halinde boyun agrısıyla uyurken acaba bu yöntemi uygulayan kişi hiçmi acımıyor. yani diyecegim bence ne olursa olsun bu denli sert davranmaması lazım çünkü oradaki hasta ben olsam inanın kalkar giderdim ne yapıyorsun diye...
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.