Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.456.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • saclari ekimden sonra haftada bir 2ye vuruyordum, resimde 2hafta kesmedim, uzasin bir bakayim dedim, uzadikcada hosuma gittigi icinde dogrusu ikiye vurmaya kiyamadim, yesil sabunla yikiyorum, zeytinyagiylada masaj yapiyorum, trafikde, beklemekte imkan buldugum zaman her dakka masaj yapmaya calisiyorum, baska birsey yaptigim yok, hergecengün yeni saclar ciktigini görüyorum. bütün arkadaslara gecmis olsun diyorum, resimler bilgilendirme amaciyla ekledim, idda diye bisey yok arkadaslar, saygilarimla ve buradan tekrar aysegül hanima ve ekibine tesekkür ediyorum, saygilarimla,
  • polariserol senden 10 günlük resimlerini bekliyoruz yoksa sende jiyan21 gibi resim eklemeden gidecekmisin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12leyli-12

    saclari ekimden sonra haftada bir 2ye vuruyordum, resimde 2hafta kesmedim, uzasin bir bakayim dedim, uzadikcada hosuma gittigi icinde dogrusu ikiye vurmaya kiyamadim, yesil sabunla yikiyorum, zeytinyagiylada masaj yapiyorum, trafikde, beklemekte imkan buldugum zaman her dakka masaj yapmaya calisiyorum, baska birsey yaptigim yok, hergecengün yeni saclar ciktigini görüyorum. bütün arkadaslara gecmis olsun diyorum, resimler bilgilendirme amaciyla ekledim, idda diye bisey yok arkadaslar, saygilarimla ve buradan tekrar aysegül hanima ve ekibine tesekkür ediyorum, saygilarimla,


    ekilmeden onceki halinin resmi var mı? bi de kac greft ekilmisti?

    4 ay icin cok basarılı bi sonuc.

    bu arada bi tavsiye sac ekiminin esas hissettirdigi o muthis duyguyu sacı 4 cm ve üstü uzunlukta kullanarak yasayabilirsiniz.sac ektirip 1-2-3 numara kullanmanın hic bi espirisi yok.uzun halinden cok daha seyrek gozukur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 4 Ağustos 2011; 16:57:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carlsteiner


    quote:

    Orijinalden alıntı: bugrahan18

    Arkadaşlarım, kardeşlerim, forumdaşlarım artık hangisini kabul ederseniz lütfen doğruyu ararken kırıcı olmadan yolumuza devam edelim. Birisi çıkıyor saç ekimi yalan diyor, birisi maddi manevi binbir zorlukla nakilini gerçekleştiriyor memnunum diyor biz çıkıp olmamış diyoruz. bu tarz söylemler kısa vadede etkisiz gibi gözükse de uzun vadede foruma gelecek başta nakil resimleri olmak üzere faydalı paylaşımları olumsuz etkileyecektir.

    Nakili gerçekleşen arkadaslara gecmis olsun diyorum umarım en kısa zamanda diledikleri saclara kavuşurlar ve süreci bizlerle paylaşırlar.

    Saygılarımla..


    Bugrahan bir ara bu saç spreyi kullanıyordun iyi gidiyor demiştin 3. tüpteydin galiba son durum ne oldu?



    @carlsteiner

    untmamışsın. evet kullandım ve şu anda azalan oranlarda belirli aralıklarla kullanmaya devam ediyorum. genel olarak memnunum. saçın orta ve arkalarını toparladı, önleri iyileştirdi, şakaklarda birşey yok. çevremdende olumlu tepkiler alıyorum. tavsiye edermisin dersen karışmam sonra kaç liraya satıyorsun? diye mesajlar gelmeye başlar
    nakile kadar yada nakilden sonra doktor tavsiyesiyle koruma amaçlı kullanılabilir. ama dediğim gibi mucizeler beklememek lazım fiyatını hakediyor ve iş yapıyor.

    (bahsi geçen ürün HGF)
  • ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE 12LEYLİ-12 VE ZAFKA ÖNCELİKLE SAÇLARINIZ GÜZEL OLMUŞ BAŞARILI İNŞALLAH BENDE SİZİN EKİM YAPTIRDIGINIZ YERE YAPTIRACAM 12LEYLİ ÖNCESİ VE SONRASI FOTOGRAFLARI YAYINLARMISIN HATTA ÖNCESİNİ YAYINYA BELKİ YAYINLADIN AMA EMİN OLMAK İÇİN ZAFKA NIN FOTOLARINI ÖNCESİNİ VE SONRASINI GÖRDÖM İNŞALLAH DAHA GÜZEL OLUR DİYORUM AMA ŞUANKİ HALİ BİLE SÜPER İKİNİZİNKİDE SİZDEN BAŞKA EKİM YAPTIRAN VARMI AYŞEGÜL HANIMA BİLMEK İSTERİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kirpii

    ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE 12LEYLİ-12 VE ZAFKA ÖNCELİKLE SAÇLARINIZ GÜZEL OLMUŞ BAŞARILI İNŞALLAH BENDE SİZİN EKİM YAPTIRDIGINIZ YERE YAPTIRACAM 12LEYLİ ÖNCESİ VE SONRASI FOTOGRAFLARI YAYINLARMISIN HATTA ÖNCESİNİ YAYINYA BELKİ YAYINLADIN AMA EMİN OLMAK İÇİN ZAFKA NIN FOTOLARINI ÖNCESİNİ VE SONRASINI GÖRDÖM İNŞALLAH DAHA GÜZEL OLUR DİYORUM AMA ŞUANKİ HALİ BİLE SÜPER İKİNİZİNKİDE SİZDEN BAŞKA EKİM YAPTIRAN VARMI AYŞEGÜL HANIMA BİLMEK İSTERİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.


    kardeşim selamlar.artık yorum yapmayacaktım ama senin mesajını sonradan gördüm.öncelikle teşekkürler.12 leyli 12 ve benden başka,benim bildiğim ve yazıştığım kadarıyla hoca 3443(nicki buydu heralde)ozbeh,onuriks,cenderme7 nickli arkadaşlarda aynı yerde ekimi yaptırdılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12leyli-12

    4ay dolmasina birkacgün daha var ama ben tatile cikmadan resimleri ekleyim dedim, SAGOLUN AYSEGÜL HANIM, fazla sözede gerek yok galiba.........

     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir


     en iyi saç ekim merkezi neresidir



    abi saçların güzl gayet doğal yanlız dikkatimi çekti neden dik çıkıyo açısını senmi belirledin ekerken.?
  • thealchemist, zafka ikinizede paylaşımlarınız için teşekkür ederim, ikili sohbete girmesek daha iyi olacak, herkes burada bilği paylaşıyor, biz okuyanlarda akıllı insanlarız, neyin gerçek neyin yalan oldugunu anlaya biliriz. İki bilgi paylaşan insanın birbirine laf söylemesi şahsen beni üzüyor.


    Konuyu değiştireyim :))))

    LCT denen bişey varmış lazerle saç çıkarıyorlarmış var mı bir bilgisi olan bu konu yabancı forumlarda tartışılıyormu hiç?
  • Leyli kardes.....Eski resimleri koysaydiniz ekimden once. Aradim ekim oncesi resimlerinizi bulamadim :)
  • Merhabalar.
    Fotoğraflar boyutları konusunda küçük bir ayrıntı vermek istiyorum.

    Fotoğraflarınızı paylaşırken bir resim sitesine yükleyip [simage][/simage] etiketi arasında linki yazarsanız boyut makul olacaktır.
    Şu şekilde: [simage]FOTOĞRAF/RESİM URL'si[/simage]

    Gezinirken büyük fotolardan rahatsız olan arkadaşlarımız.
    Var olan büyük boyutlu fotoğrafları küçük boyutlarda görüntülenmesine ayarlayabilirsiniz.
    Bunun için; Profilim> Tercihler Sekmesi > Resim küçültme ayarlarım kısmında düzenleme yapabilirsiniz.
    Böylece büyük fotolar otomatik olarak sizin belirlediğiniz oranlara küçülecektir.
  • hakkaten kocaman resimler açılmıyor sayfa yüklenmiyor resmin linkini verirseniz iyi olur işyerindeki insanlar monitöre baktığından kel kel kafalar görüyorlar bu adam ne iş çeviriyor filan demesinler diye forumu kapatıyorum mecburen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

    hakkaten kocaman resimler açılmıyor sayfa yüklenmiyor resmin linkini verirseniz iyi olur işyerindeki insanlar monitöre baktığından kel kel kafalar görüyorlar bu adam ne iş çeviriyor filan demesinler diye forumu kapatıyorum mecburen


    kardeş inş. pazar günü foto yayınlayacağım. bu arada elinde fazlaca rogain olan arkadaş sen miydin?

    12leyli12, saçların sıklığı ve donör alan için diyecek bir sözüm yok fakat saçlar sanki 90 derecelik açı ile çıkmış gibi, yani dik
  • k



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polariserol -- 4 Ağustos 2011; 22:15:17 >
  • ben formu 2 aydır takip ediyorum(son3 haftador hariç)..ve ilk defa yazıyorumm..telefonla sürekli görüştüğüm fakay 4 yıldır yüzyüze görmediğim bir dostumun saç ekimi yaptırdığını gördüm ve çok etkilendim..bana çok büyük süpriz oldu, çünkü hiç bahsetmemişti..ekimini esteworldde yaptırdığını söylemişti..bende onun refarans aldığı 2kişiyle görüştüm..yine onu görüp yakın zamanda ekimini yaptıran bir arkadaşı daha görünce..beğendim..açıkcası yakınımda böyle biri varken çok araştırma gereği duymadım..birde bu formun sayesinde cesaret aldım..hepinize teşekkürler..hiç aklımda olmayan bir şeye kalkıştım..inşallah güzel olur..este bahçelievlere kapora verip, bu ay içine randevumu aldım..daha sonra moralim bozulmasın diye açıkcası bu formu okumayı bırakmıştım..ama dayanamyıp formu kaldığım yerden okumaya başladım tekrar..
    bahsettiğim yerde bir sıcaklık vardı..birkaç kişiyide görünce yakından teredüt etmedim verdim kaporayı.. este altunzade 5000 tl istedi..bahçelievler 4500tl..fiyat farkının neden kaynaklandığını sorduğumda, farklı zamanlarda farklı kampanyalar olabiliyor,,iki yerde bizim, siz il dışından geliyorsanız sizin için farketmeyecektir semt denince bende bahçelievler şubasini tercih ettim..
    sakin kardeşimm sen bu altunzadede ekimini yaptırmıştım..neden bu şubeyi tercih ettin? farkı nedir..benim uzun uzun araştırma fırsatım olmamıştı..eğer bir tavsiyen varsa şubeyi değiştirmek için bir girişimde bulunabilirm..
    bir de bu merkez için olumsuz yazılar gördüm..arkadaşlar bir bilginiz varsa olumlu veya olumsuz eğer daha somut açıklayabilirmisiniz??
  • .........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 15:25:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jus commune

    ben formu 2 aydır takip ediyorum(son3 haftador hariç)..ve ilk defa yazıyorumm..telefonla sürekli görüştüğüm fakay 4 yıldır yüzyüze görmediğim bir dostumun saç ekimi yaptırdığını gördüm ve çok etkilendim..bana çok büyük süpriz oldu, çünkü hiç bahsetmemişti..ekimini esteworldde yaptırdığını söylemişti..bende onun refarans aldığı 2kişiyle görüştüm..yine onu görüp yakın zamanda ekimini yaptıran bir arkadaşı daha görünce..beğendim..açıkcası yakınımda böyle biri varken çok araştırma gereği duymadım..birde bu formun sayesinde cesaret aldım..hepinize teşekkürler..hiç aklımda olmayan bir şeye kalkıştım..inşallah güzel olur..este bahçelievlere kapora verip, bu ay içine randevumu aldım..daha sonra moralim bozulmasın diye açıkcası bu formu okumayı bırakmıştım..ama dayanamyıp formu kaldığım yerden okumaya başladım tekrar..
    bahsettiğim yerde bir sıcaklık vardı..birkaç kişiyide görünce yakından teredüt etmedim verdim kaporayı.. este altunzade 5000 tl istedi..bahçelievler 4500tl..fiyat farkının neden kaynaklandığını sorduğumda, farklı zamanlarda farklı kampanyalar olabiliyor,,iki yerde bizim, siz il dışından geliyorsanız sizin için farketmeyecektir semt denince bende bahçelievler şubasini tercih ettim..
    sakin kardeşimm sen bu altunzadede ekimini yaptırmıştım..neden bu şubeyi tercih ettin? farkı nedir..benim uzun uzun araştırma fırsatım olmamıştı..eğer bir tavsiyen varsa şubeyi değiştirmek için bir girişimde bulunabilirm..
    bir de bu merkez için olumsuz yazılar gördüm..arkadaşlar bir bilginiz varsa olumlu veya olumsuz eğer daha somut açıklayabilirmisiniz??


    burası ya da başka bir forum olabilir, tam hatırlamıyorum şuanda,
    esteworld ile ilgili bir takım bilgi vermişti ve yaptırdığı ekimden binpişmandı.
    galiba ekimden bir süre sonra saçları dökülmüş ve o an için kendisine bunun gayet normal olduğunu, daha sonra düzenli bir şekilde
    saçların çıkacağını söylemişler. aradan aylar geçmiş fakat bir gelişme olmamış. arkadaş tekrar esteword e gittikten sonra da,
    sizden ancak böyle olur demişler ve ikinci bir ekim yapacaklarını söylemişler. ikinci ekim için de ilk ekime göre daha yüksek bir ücret talep etmişler.

    estewordde saç ekim koordinasyonu konumunda bir bayan varmış. mini etekli, güzel ve çok bakımlı bir bayan olduğundan, bizim kel arkadaşlar:) bu kadar ilgiyi
    bayağıdır görmedikleri için, hiç düşünmeden ekim yaptırmaya karar veriyorlarmış. bunu yazan arkadaş gerçekten ç ok güzel bir tespitte bulunmuş.
    allahtan ben de zamanında oraya gitmemişim:) kesinlikle ektirirdim ben de.

    şaka bir yana, iyi araştırmak gerekir. saç ekiminden,doğru ellere teslim edildiğinde ancak bir sonuç alınabilir, aksi halde hayat karartır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jus commune

    ben formu 2 aydır takip ediyorum(son3 haftador hariç)..ve ilk defa yazıyorumm..telefonla sürekli görüştüğüm fakay 4 yıldır yüzyüze görmediğim bir dostumun saç ekimi yaptırdığını gördüm ve çok etkilendim..bana çok büyük süpriz oldu, çünkü hiç bahsetmemişti..ekimini esteworldde yaptırdığını söylemişti..bende onun refarans aldığı 2kişiyle görüştüm..yine onu görüp yakın zamanda ekimini yaptıran bir arkadaşı daha görünce..beğendim..açıkcası yakınımda böyle biri varken çok araştırma gereği duymadım..birde bu formun sayesinde cesaret aldım..hepinize teşekkürler..hiç aklımda olmayan bir şeye kalkıştım..inşallah güzel olur..este bahçelievlere kapora verip, bu ay içine randevumu aldım..daha sonra moralim bozulmasın diye açıkcası bu formu okumayı bırakmıştım..ama dayanamyıp formu kaldığım yerden okumaya başladım tekrar..
    bahsettiğim yerde bir sıcaklık vardı..birkaç kişiyide görünce yakından teredüt etmedim verdim kaporayı.. este altunzade 5000 tl istedi..bahçelievler 4500tl..fiyat farkının neden kaynaklandığını sorduğumda, farklı zamanlarda farklı kampanyalar olabiliyor,,iki yerde bizim, siz il dışından geliyorsanız sizin için farketmeyecektir semt denince bende bahçelievler şubasini tercih ettim..
    sakin kardeşimm sen bu altunzadede ekimini yaptırmıştım..neden bu şubeyi tercih ettin? farkı nedir..benim uzun uzun araştırma fırsatım olmamıştı..eğer bir tavsiyen varsa şubeyi değiştirmek için bir girişimde bulunabilirm..
    bir de bu merkez için olumsuz yazılar gördüm..arkadaşlar bir bilginiz varsa olumlu veya olumsuz eğer daha somut açıklayabilirmisiniz??


    Kardeş esteword- e benim ismimi referans verip aynı rakama yaptırabilirsin altunizade 500 tl indirim yapıyor referansla gelene(forumda başkalarıda ektirdi onlardan rica etsen onlarda ismini söyler heralde( benim bir menfaatim yok onu baştan yazayım)) Birkere este altunizadede 4 tane ekip ekim yapıyor bana ekim yapan ekipten ben memnun kaldım(seyhan - aziz adlı arkadaşlar vardı o ekibi isteyebilirsin) , benim ekim bölgem tepe kısmı, ön tarafa ekim yaptıracak olsam Kemal aytuğluya yaptırırdım(micromotorla alım yapıyor) Para problem degilse---thealchemist--- in tavsiye ettigi yerleri degerlendir. Benim este ile ilgili önceki yorumumuda oku este bence iyi ama daha iyi yerlerde var gibi,

    Bugün bende estede ön kısma ekim yaptıran şansada benimle aynı ekibin ekim yaptıgı arkadaşımla buluştuk onun 60. gün sanırım önde daha çıkmamış pek çok saç vardı dipleri siyah noktalar vardı, onlar ileride geçiyomu bilmiyorum, görüntü hoşuma gitmedi, ( o gayet memnun ve mutlu )saç kalınlıgı açık alanın miktarı çok önemli benim gördügüm yüzyüze görüşme yapmadan hiçbiryerde karar kılma.

    Benim esteyi tek tercih sebebim senin gibi gördügüm bir canlı örnek bide herkes 2500 sana yeter derken onların 3500 grefti aynı fiyata ekme vaadi(3300 ekildi)............. ben şimdilik memmunum ama dedigim gibi 6 ay olmadan çok şey söylemek istemiyorum.
  • hiç darılıp gücenmeye gerek yok arkadaşlar şöyle bir gerçek var ki tüm dünya da bu böyledir herkesin bütçesine göre alım gücüne göre tercihleri değişir zengin olan mercedese bmw ye biner ota gelirli olan opele forda biner alt geliri grubu ise tofaşa ladaya biner saç ekimide böyle bişey parası çok olan gidip alvi armaniye koray erdoğana muttalip kesere özgür aydına saç ektirir parası az olan ise napsın hiç saç ektirmesin mi kaderine razı mı olsun ben kelim böyle yaşamak zorundayım mı desin mecburen orta halli bir kliniği tercihi ediyor herkesin fikrine saygı duyunuz eleştirin ama kötülemeyin insanları kırmayın incitmeyin herkes gidip iyi klinikte 10 bin tl verip iyi ve kaliteli bir ekim yaptırmak ister burada hiç kimse çıkıpta benim param da olsa bedava da olsa gidip hlc de asmed de ekim yaptırmam demez haliyle ucuz kliniklerin de bir takım zaafiyleri olsa bile iyi işler çıkarıyorlar eskiye göre kendilerini çok geliştirdiler saçların açısı dik oluyor seyrek oluyor vs derken elle tutulur sonuçlar almaya başladılar birde bu durum insanın beklentisiyle ilgili bişey bazısı basit bir ekimle bile mutlu olabilir adamın hiç saçı yoktur yıllar sonra saçları geri gelmiştir jöle sürmüştür tarak kullanıyodur bütün bunlar bile insana mutluluk verebilir lütfen forumda eleştrilerinizi saygı sınırları içidne yapınız beğenmesenizde bunu uygun dille ifade edin diğer taraftan da iyi kliniklerde ekim yaptıran arkadaşların ekimini diğer ucuz kliniklerle bir tutmayın boş yere çok para vermişsiniz gibilerinden keriz muamelesi yapmayın ki onlarda sizlere karşı saygılı olsun resimler canlı örnekler herşeyi gösteriyor mercedesle ford tofaş bir olmaz bunu kabul etmek gerekir kimse kimseyi aşağılamsın verende Allah alan da Allah inşallah herkesin dilediği gibi saçları olur
  • AMETBİXİ06 senin 1 numara diye gösterdiğin adamlarının çoğu zamanında iplik gibi saç ekti koray erdoğan dr keser vsvs bazı şeyleride gözünüzde çok büyüttünüz arkadaşlar bazı klınıklerı goklere cıkardınız bazılarını adamdan saymadınız bırakın bu işleri burası paylaşım yerı olsun yorumdan zıyade herkes resım koysun onları konusalım herkes resımlere baksın kararını versın.Mesala bu forumda adı çok nadir geçen doktorlar var onların ben ekımını gordum süperdı.

    DR Keser: geniş alanda çalışmıyor.açıklığı az olanlara ekıyor.

    DR koray erdoğanın zamanında yapılmış çok kötü örneklerı var

    dr kulun adı bu forumda hiç geçmiyor halbukı adamın prensıbı genıs acıklıgı olan ınsanları mutlu edebılmek.
    dr kemal aytuğlu gerçekten kalıtelı bır plastık cerrah

    istsersenız forumda doktor ve saç ekim merkezı yapan yerlerı lısteleyelım hepsının bırer orneklerını yayınlayalım karşılastırma yapalım
    bu lısteye yurt dısı da dahıl olsun dr umardan tutun da alvı armanıye hasson a neyse kımse artık cevaplarınızı beklıyorum.
  • zamanında eski mısırda anestezi olmadan beyin ameliyatı yapılıyomuştu eskiyi bırak günümüze gel adamların kalitesini kabul et
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.