Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (469. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.456.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dennisthamanace

    Ben geldim

    Ekim yaptıran arkadaşların içini rahatlatayım biraz,

    saçlarınız çıkmıyor diye üzülmeyin (yani daha 6 7 ayı devirmediyseniz :)

    hatta kısaca özetliyim durumu

    3. aydan itibaren ince ince gelmeye başlıyolar

    6. 7. aydan sonra siz farketmeseniz de hızlı geliyolar ve kalınlaşıyolar ama yine tam randıman alamıyosunuz

    10. aydan sonra daha çok yavaşlıyor yeni saçların çıkması ama bitmiyor

    bu ilk üç evrede (benim) saçlar(ım) dalgalı olmasına rağmen ekilen saçlar tam doğal değildi

    12. aydan sonra saçlar oturmaya başladı şuan normal saç gibi yağlanıyolar falan güzel yani

    Not: arada sırada girip bakıyorum foruma 4. ayda 5 cm uzuluğunda saçları dopdoğal saçlara kavuşanlar olmuş dikkat edin derim(kesinlikle kötü bir amacım yok, dikkat edin yani :)

    büyüklere saygılar, küçüklere sevgiler



    Tesekkürler icimizi rahatlattin. Muri de okumustur umarim. Gerci onun okumasi varda anlarmi bilemem :)

    Benim 3.ayda. sapkayla geziyorum hala. sence sapkanin zarari olurmu?
  • Arkadaslar anlayamadim bu yok213denilen vatandas ekim yaptirmismi yaptirmissa fotografi varmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoca3443 -- 22 Mayıs 2012; 10:04:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brky23

    quote:

    Orijinalden alıntı: oyunbitti


    quote:

    Orijinalden alıntı: brky23

    38 inci gün ve yüzde 80 döküldü hala saçlarıma narin davranıyorum saçlarım asırı kepeklendi normal sekilde davranmaya ne zmn baslamalıyım sizce arkadaslar hala kafamın arkasından su akıtarak yıkıyorum normal bir sewkilde dusta hafif tanzikle tepeden yıkamaya baslayabılırmıym..

    Kardeş ben de 29. Gunumdeyim ama toplamda 50 tel dokuldu dokulmedi. Ekilenler diger saclara oranla yavas da olsa uzamaya devam ediyor. Sende bu şok dökülme ne zaman başladı hatırlıyor musun? dokulmuyo diye korkmaya başladım.

    senin adına güzel bişey dökülmemesi sok dökülme 3 ay kadar devam ediyormus kişiden kişiye değişiyomus bnm yaklasık 1 ayda yüzde 60 ı falan döküldü ama 12 13 üncü günden itibaren dökülmeye basladı doktorumda demişti zaten 10 gün sonra dökülmeye baslar diye suan hala aynı yüzde 80 ni döküldü diğerleri uzuyor kökler tutmus ya salla gerisini minoxil falan kullandınmı

    Hayır sadece biotin aldım 5 mg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffian14 -- 4 Haziran 2012; 13:26:32 >
  • @deffian14
    rogain kullanımından dolayı o derece agır sikayetler gecirmenizi anlamıs deilim.rogaine in yan etkileri sadece kepek kızarıklık tansiyon yukselmesi ve bas agrısı.sizin bahsettiginiz gibi yok hormonal dengeyi falan bozma olamaz.olsa dunyanın en zor onay veren kurumu FDA bu ilaca onay vermez.zaten roagine in tek ozelligi damar genisletmek.kafadaki damarları genisletip sacların beslenmesini saglamak.sizin bu kadar ciddi sikayetleriniz baska bir sebepten olmustur.bir bucuk senedir 1 gun aksatmadan rogaine kullanıyorum.bırakın ciddi bir yan etkiyi kepek kızarıklık bas agrısı gibi hafif yan etkileri bile gormedim.hele ki rogaine yuzunden cinsel isteksizlik falan mantık dışı finasteride kullanmıs olsanız tamam dicem de rogaine in icindeki madde tansiyon ilacı cinsellikle erkeklik hormonuyla uzaktan yakından alakası yok

    rogain in en yogun kullanıldıgı ulke USA ve inanın orda bir kisi sizin gibi boyle 6 ay hormon tedavisi gerektircek bi rahatsızlıgı oluşsaydı rogaine yuzunden ordaki kanunlar cercevesinde kafadan 20-30 milyon dolar tazminat alırdı rogaine i ureten firmadan

    siz sigara iciyosunuzdur ya da kotu besleniyosunuzdur ya da genetik bir rahatsızlıgınız vardır bunları önemsemezsiniz rogaine kullandım ondan oldu dersiniz ki bu son derece yanlıs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    quote:

    Orijinalden alıntı: Edd41

    1 YILLIK ÖZET

    Herkese Merhaba;
    Öncelikle bundan bir sene öncesine kadar bu konuyu forumda çok sıkı takip eden, hatta ekim yaptırıpta paylaşımda bulunmayan kişilere kızan biri olarak, aylardır sürecimle ilgili bilgi veremediğim için kendimi sorumlu hissettiğimi belirteyim. Anladım ki ekim öncesinde operasyonla ilgili çok detaylı araştırma yapıp, forumları çok okuduğunuz zaman ekim sonrasında artık konu ile ilgili hiç forum görmek istemeyebiliyorsunuz. Fakat yine de her konuda olduğu gibi bu konuda da işini iyi yapan ve kötü yapanın belli olması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden bu süreci özetleyen bir yazı yazmak istedim.

    Ekim için Yer Kararı:
    Benim ekimim yaklaşık 1 yıl önce (25.Nisan.2011) İstanbul Estetica’da FUE yöntemiyle yapıldı. Yaklaşık 4 aylık detaylı (internet/forum/video/referanslarla telefon görüşmeleri ile) yapmış olduğum ön araştırma sonucunda 3 firma belirledim. Bu 3 firma için de bir günümü ayırdım ve hepsini ziyaret ettim. En son İstanbul Estetica’ya geldim. Diğer firmalara göre hastahaneden ziyade sıradan bir dairede açılmış bir ekim merkezi havasında, özellikle apartmana girerken bile bir şüphe uyandırabiliyor insanda. Ancak içeri girince fikrim tamamen değişti. Şans eseri operasyon anında hastanın da iznini alarak ekimi izleme şansı bile buldum. Fiyat/performans açısından en iyi gözüken İstanbul Estetica’ydı zaten. Ziyaretim sırasında da yaptıkları işi her açıdan (hastaya davranışları, ortamın sterilliği, kullandıkları punchların cinsi ve kalınlıkları, kullandıkları ilaçlar, geftlere zarar vermeden almaları ve en önemlisi de el yatkınlığı ile kısa sürede sağlıklı ve hızlı ekim yapabilme yetenekleri açısından) inceleyince “İstanbul Estetica kesin yaptıracağım yer” dedim.

    Ekim İşlemi:
    25.Nisan.2011 sabah saat 10:00 gibi ekimim başladı. Saat 17:00’a kadar greft alım işi bitti (yaklaşık 4300 greft). Özellikle greft alımı sırasında sadece uyuşturucu iğneler yapılırken biraz acı çekiyorsunuz tabi ancak daha önce benim gibi lokal anestezi ile burun iç kemik ameliyatı olmuş birisi için buna acı bile denmez. Akşam saat 22:00’a kadar da ekim işi tamamlandı.
    Ekimim yapıldığı gün, Ayşegül Hanım’ın önemli personellerinden biri hasta olduğu için gündüzden hastaneye gitmek durumunda kalmış ve benim ekimime katılamamıştı. Ancak saat 19:00’dan sonra katılabildi. Bu süre zarfında ve sonrasında Ayşegül Hn. bireysel olarak, yer yer tek başına çok çalıştı. Bu yüzden özellikle benim ekimim için “Ayşegül Hanım’ın emeğidir” diyebilirim. Gerek ekim sırasında, gerek ekim sonrasında ilgi ve alakası da hiç bir zaman eksik olmadı sağolsun.

    Ekim Sonrası:
    4300 greftlik bir ekim benim beklentime göre başarılı bir sonuçtu ancak herkeste olduğu gibi benim de kafamdaki yeni soru işareti acaba greftler başarılı bir şekilde tutacak mı veya ne kadarı tutacak sorusuydu. (Yani operasyon sonrası da endişe hali devam ediyor.)
    Ben Kocaeli’de oturduğum için yıkama işini kendim yaptım. İlk 10 günde kabukların döküleceği söylenmişti ancak 9. günde ben de hala kalın kalın kabuklar vardı. Ayşegül Hn.’a fotoğraflarımı gönderip sorduğumda anladım ki yıkama tekniğim biraz fazla nazikmiş :) Biraz daha sert yıkayınca greftlere zarar vermeden kabuklardan kurtuldum.
    Ekilen greftlerin yarısı 2. ve 3. ayda döküldü. Fakat 6. Aya kadar dökülenlerin çoğu çıktı diyebilirim. 12.ay sonunda ise ekilen greftlerin %85-90 oranında doğal saça dönüştüğünü söyleyebilirim.

    Fotoğraflar:
    Süreç ile ilgili elimdeki fotoğraflarımı slayt haline getirdim. Aşağıdaki linkten izleyebilirisiniz.
    Link:
    Saç Ekimi (İstanbul Estetica)

    Sonuç:
    Ciddi zamanımı ve enerjimi harcadığım bu sürecin sonucundan çok memnunum. Şu an 30 yaşındayım ve muhtemelen ilerleyen yıllarda ufak sıklaştırma operasyonlarına ihtiyaç duyacağımı tahmin ediyorum. Bu durumda da araştırmaya ihtiyaç duymadan gönül rahatlığıyla gideceğim yer yine İstanbul Estetica (Ayşegül Hn.)’dır.

    Saygılar


    yaw bu kadar reklamcılık olur ya.. gene ayşegül hemşire reklamları furyası başlıcak galiba.. ama bu reklama kanan arkadaşlar ayşegül hanım ın hemşire olduğunu da unjutmasınlar..

    Hepimiz buraya bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak için giriyoruz. Farklı amaçlarla gelen insanlar zaten kalıcı olmuyorlar. İnsanları "reklamcı" diye yaftalamadan önce bir araştırmanı, bunu yazan kimdir, ne zamandır foruma üye, konuyla ne zamandan beri ilgilenmiş, nasıl mesajlar atmış diye sorgulamanı umardım.

    2010'dan beri foruma üyeyim ve 2011 başından itibaren konuyu takip ediyorum. (Profilim'den de takip edilebilir, bu bilgiler.) Hiç bir konuda insanları rencide edecek bir mesajım olmamıştır. Sadece konu ile ilgili teknik bilgi vermek ve yine bilgi almak amacıyla girerim foruma. (Mesajlarım'dan da takip edilebilir.) Foruma reklam amaçlı giren zaten çok net belli olur, birinin reklam yaptığını düşünecek olsam bile bunu kendime saklarım, çünkü forumu gereksiz kişisel tartışmalarla kirletmek istemem.

    Yazdıklarım son bir yıllık sürecin benim açımdan içtenlikle paylaşımıdır. Oturup 1 saatinizi ayırıyorsunuz, slayt hazırlıycam, yaşadıklarımı güzelce özetleyeceğim diye, ardından foruma üyleiği 2 ayı doldurmamış, 2 haftadır konuya yazı yazan birinden böyle yorum gelince üzücü oluyor ister istemez. İsteyen istediği şekilde yorumlayabilir ancak kişisel saldırılara mahal verecek mesajlar atmadan, forumu gereksiz bilgilerle kirletmeden...

    Konuya dönecek olursak saç ekim operasyonunun doktor tarafından veya doktor kontrolunde yapılmasının gerekliliği hakkında göreceli bir tercih söz konusudur. Ben, daha önce gerek yurt içi gerek yurt dışı forumlarından okuduğum kadarıyla, saç ekimi operasyonu doğru ilaçlar kullanıldığında, komplikasyona neden olacak kadar ciddi bir operasyon olmadığından (en fazla gereken hijyen sağlanmassa enfeksiyon görülebilir) sağlık uzmanı ve hemşireler eşliğinde (doktor gözetimi olmadan) yapılabileceği kanısındayım. Forumda farklı fikir de olan insanlar da var. Saygı gösteriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edd41 -- 22 Mayıs 2012; 13:14:29 >
  • kusura bakma o zaman dostum .. tabi ki hemşirelere ekim yaptırıp memnun kalanlar da olabilir.. ama bu forumda ayşegül hemşire o kadar körü körüne savunuldu uğruna o kadar kavgalar yapıldı ki reklamcıları tarafından ister istemez insanın aklına farklı sorular geliyor.. ben de bu foruma 4 aydır takip ediyorum önceki nickim farklıydı..
  • edd41 dostum . yok123 arkadaş kendisinden başkası konuşmasın istiyor burada . kendisini bu işin ilahı olarak görmüş milleti kötülüyor saçma sapan yorumlar yapıyor bilgisi varmış gibi davranıyor milletin kafasını bulandırıyor paralı bir maşa kendisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ısparta3232

    edd41 dostum . yok123 arkadaş kendisinden başkası konuşmasın istiyor burada . kendisini bu işin ilahı olarak görmüş milleti kötülüyor saçma sapan yorumlar yapıyor bilgisi varmış gibi davranıyor milletin kafasını bulandırıyor paralı bir maşa kendisi

    mesele şu ki ne kadar kızsan da çıldırsan da eninde sonunda benim ne kadar haklı olduğumu göreceksin o da ekim yaptırdıysan tabi.. o da şüpheli çünkü saçma sapan bir yeri övüyorsun.. günde 4-5 kişinin kafasının delindiği çevre hastanesi ni.. doktorun adı bile yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    @deffian14
    rogain kullanımından dolayı o derece agır sikayetler gecirmenizi anlamıs deilim.rogaine in yan etkileri sadece kepek kızarıklık tansiyon yukselmesi ve bas agrısı.sizin bahsettiginiz gibi yok hormonal dengeyi falan bozma olamaz.olsa dunyanın en zor onay veren kurumu FDA bu ilaca onay vermez.zaten roagine in tek ozelligi damar genisletmek.kafadaki damarları genisletip sacların beslenmesini saglamak.sizin bu kadar ciddi sikayetleriniz baska bir sebepten olmustur.bir bucuk senedir 1 gun aksatmadan rogaine kullanıyorum.bırakın ciddi bir yan etkiyi kepek kızarıklık bas agrısı gibi hafif yan etkileri bile gormedim.hele ki rogaine yuzunden cinsel isteksizlik falan mantık dışı finasteride kullanmıs olsanız tamam dicem de rogaine in icindeki madde tansiyon ilacı cinsellikle erkeklik hormonuyla uzaktan yakından alakası yok

    rogain in en yogun kullanıldıgı ulke USA ve inanın orda bir kisi sizin gibi boyle 6 ay hormon tedavisi gerektircek bi rahatsızlıgı oluşsaydı rogaine yuzunden ordaki kanunlar cercevesinde kafadan 20-30 milyon dolar tazminat alırdı rogaine i ureten firmadan

    siz sigara iciyosunuzdur ya da kotu besleniyosunuzdur ya da genetik bir rahatsızlıgınız vardır bunları önemsemezsiniz rogaine kullandım ondan oldu dersiniz ki bu son derece yanlıs
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffian14 -- 4 Haziran 2012; 13:24:59 >
  • yahu elbette sac ekimi daha etkili bisey rogaine kullanmaktan.malumun ilanı oldu bu laf.şeye benziyor obez biri icin yag yakıcı ilaclar ise yarar az da olsa ama en etkilisi mideye kelepce takmaktır demek gibi.elbette sac nakli 100 kere daha etkili bisey rogaine den ama sac nakli yapınca kurtulabiliyomusun rogaine kullanmaktan?10 sac ekim doktorundan 9 tanesi ekimden sonra en azından bi sure rogaine kullanın diyor mutlaka.en basitinden sana bile eken doktor aynı seyi soylemis.burda sac ekimi yaptıramıyacak durumda olan bi suru insan var gerek donoru yetersiz oldugu icin gerek butcesi el vermedigi icin ya da korktugu icin.ve de bir suru insan sac ekimi yaptırdıktan sonra sacları guclensin diye rogaine kullanıyor.boyle cok nadiren olusan yan etkiler yuzunden insanları korkutup vazgecirmeye hakkın yok.herkes dener fayda saglıyosa saglar sendeki gibi yan etki oluyosa bırakır.


    sozlukte tanınan bir sahsiyetim ama sac ekimi yaptırdıgımı herkesten gizliyorum o yuzden de farklı bi uyelik alıp bunları yazıyorum ve hangi doktora ektirdigimi sormayın soylemem kaca ektirdigimi de soylemem deyip sadece herkesin 50 kere dinleyip bildigi sac ektirdikten sonra uyumak zor oluyor agrı sızı oluyor kafayı one egmemek gerekiyo gibi bilgilerle süslü ve hiç kimse için bir bilgi icermeyen roman tadında bi yazı yazmanız hele ki bunu yazmak için yeni hesap açmanız çok süphe cekici.burda insanlara yardımı olsun diye yazdıgın seylerin de bir cogu sadece senin sahsına munasır seyler.sac ekiminden sonra 2-2bucuk hafta izin almanız lazım diye insanların gozunu korkutuyorsun oysa ben 6bin grefte yakın ektirdim ekimden 2 gun sonra işimin basındaydım ve kafamda zerre kızarıklık yoktu.aynı şekilde tanıdıgım 4 sac ektiren arkadas ta 3 gun evde dinlenip işe döndüler.her sac ekimi seninki gibi olucak deil ve sac ektirmek isteyen ama isinden izin kullanması gereken birisi belki senin bu yazdıkların yuzunden korkup vazgecicek.neyse cok garip seyler oluyor bu forumda son zamanlarda daha fazla irdelemiyecegim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 22 Mayıs 2012; 15:12:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    yahu elbette sac ekimi daha etkili bisey rogaine kullanmaktan.malumun ilanı oldu bu laf.şeye benziyor obez biri icin yag yakıcı ilaclar ise yarar az da olsa ama en etkilisi mideye kelepce takmaktır demek gibi.elbette sac nakli 100 kere daha etkili bisey rogaine den ama sac nakli yapınca kurtulabiliyomusun rogaine kullanmaktan?10 sac ekim doktorundan 9 tanesi ekimden sonra en azından bi sure rogaine kullanın diyor mutlaka.en basitinden sana bile eken doktor aynı seyi soylemis.burda sac ekimi yaptıramıyacak durumda olan bi suru insan var gerek donoru yetersiz oldugu icin gerek butcesi el vermedigi icin ya da korktugu icin.ve de bir suru insan sac ekimi yaptırdıktan sonra sacları guclensin diye rogaine kullanıyor.boyle cok nadiren olusan yan etkiler yuzunden insanları korkutup vazgecirmeye hakkın yok.herkes dener fayda saglıyosa saglar sendeki gibi yan etki oluyosa bırakır.


    sozlukte tanınan bir sahsiyetim ama sac ekimi yaptırdıgımı herkesten gizliyorum o yuzden de farklı bi uyelik alıp bunları yazıyorum ve hangi doktora ektirdigimi sormayın soylemem kaca ektirdigimi de soylemem deyip sadece herkesin 50 kere dinleyip bildigi sac ektirdikten sonra uyumak zor oluyor agrı sızı oluyor kafayı one egmemek gerekiyo gibi bilgilerle süslü ve hiç kimse için bir bilgi icermeyen roman tadında bi yazı yazmanız hele ki bunu yazmak için yeni hesap açmanız çok süphe cekici.burda insanlara yardımı olsun diye yazdıgın seylerin de bir cogu sadece senin sahsına munasır seyler.sac ekiminden sonra 2-2bucuk hafta izin almanız lazım diye insanların gozunu korkutuyorsun oysa ben 6bin grefte yakın ektirdim ekimden 2 gun sonra işimin basındaydım ve kafamda zerre kızarıklık yoktu.aynı şekilde tanıdıgım 4 sac ektiren arkadas ta 3 gun evde dinlenip işe döndüler.her sac ekimi seninki gibi olucak deil ve sac ektirmek isteyen ama isinden izin kullanması gereken birisi belki senin bu yazdıkların yuzunden korkup vazgecicek.neyse cok garip seyler oluyor bu forumda son zamanlarda daha fazla irdelemiyecegim
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffian14 -- 4 Haziran 2012; 13:25:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deffian14

    quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    yahu elbette sac ekimi daha etkili bisey rogaine kullanmaktan.malumun ilanı oldu bu laf.şeye benziyor obez biri icin yag yakıcı ilaclar ise yarar az da olsa ama en etkilisi mideye kelepce takmaktır demek gibi.elbette sac nakli 100 kere daha etkili bisey rogaine den ama sac nakli yapınca kurtulabiliyomusun rogaine kullanmaktan?10 sac ekim doktorundan 9 tanesi ekimden sonra en azından bi sure rogaine kullanın diyor mutlaka.en basitinden sana bile eken doktor aynı seyi soylemis.burda sac ekimi yaptıramıyacak durumda olan bi suru insan var gerek donoru yetersiz oldugu icin gerek butcesi el vermedigi icin ya da korktugu icin.ve de bir suru insan sac ekimi yaptırdıktan sonra sacları guclensin diye rogaine kullanıyor.boyle cok nadiren olusan yan etkiler yuzunden insanları korkutup vazgecirmeye hakkın yok.herkes dener fayda saglıyosa saglar sendeki gibi yan etki oluyosa bırakır.


    sozlukte tanınan bir sahsiyetim ama sac ekimi yaptırdıgımı herkesten gizliyorum o yuzden de farklı bi uyelik alıp bunları yazıyorum ve hangi doktora ektirdigimi sormayın soylemem kaca ektirdigimi de soylemem deyip sadece herkesin 50 kere dinleyip bildigi sac ektirdikten sonra uyumak zor oluyor agrı sızı oluyor kafayı one egmemek gerekiyo gibi bilgilerle süslü ve hiç kimse için bir bilgi icermeyen roman tadında bi yazı yazmanız hele ki bunu yazmak için yeni hesap açmanız çok süphe cekici.burda insanlara yardımı olsun diye yazdıgın seylerin de bir cogu sadece senin sahsına munasır seyler.sac ekiminden sonra 2-2bucuk hafta izin almanız lazım diye insanların gozunu korkutuyorsun oysa ben 6bin grefte yakın ektirdim ekimden 2 gun sonra işimin basındaydım ve kafamda zerre kızarıklık yoktu.aynı şekilde tanıdıgım 4 sac ektiren arkadas ta 3 gun evde dinlenip işe döndüler.her sac ekimi seninki gibi olucak deil ve sac ektirmek isteyen ama isinden izin kullanması gereken birisi belki senin bu yazdıkların yuzunden korkup vazgecicek.neyse cok garip seyler oluyor bu forumda son zamanlarda daha fazla irdelemiyecegim

    nesi şüphe çekici ben anlamadım? senin niyetin ne bana mı söyler misin açık açık? nesin reklamcı mısın? milleti vazgeçiyomuşum da yalnış bilgi veriyomuşum da, bilader senin arkadaşına böyle olur, bana böyle olur. Benim başıma gelenleri normal şekilde anlatmaya çalıştım. Bandajı daha 3 gün sonra çıkartıyolar işe falan nasıl gider bi insan? müşteri mi arıyosun burda da millet kaçar diye korkuyosun sen? yok bende bişey yoktu, hemencecik geçti falan yaptırdığın yeri mi övmeye çalışıyosun? baktım eski yazdıklarına, bilader bi tanesinin içeriğinde de para konuşma, şurayı iyi burası iyi diye konuşma..kimin ne yazdığı, ne şekilde yazdığı, ne kadar şüphe ettiği ortada.

    Senin kafan para işleriyle falan çok gitmiş, abuk subuk konuşup sinirlerimi bozma, konuyu da uzattırma bana. Anlamadığın bi yer varsa özelden yazarsın tamam mı?



    ne bandajı yahu eve giderken bandaj falan olmuyor artık kafada 3 gun ne bandajından bahsediyosun.hangi fabrikasyon merkezde ektirdiysen adını vermedigin icin bilemiyorum ama resmen insanları yanlıs yonlendiriyosun.rogaine kullanmayın kalp hastası olurusnuz yok cinsel isteksizlik olur sac ektirince yandınız 3 gun bandaj 2bucuk hafta isten izin almanız lazım falan sene olmus 2012 artık bandajlanmıyor kafa ekimden 2 gun sonra yıkanıyor saclar 2-3 gun dinlenip ise gidiyor insanlar resmen dandik otesi bir yere ekim yaptırmıssın bi de burda ekim yaptırmayi dusunenlerin gozunu korkutuyorsun.erkek gibi forumda tanınan rumuzundan gir yaz bunları hangi doktora ektirdigini de yaz ki 3 gun bandajı kafandan cıkattırmayan doktoru herkes ogrensin


    bu foruma giren insanların tek bir amacı var.hangi doktor nasıl ekim yapıyor kaç tl ye kac greft ekiyor ve sonucları nasıl oluyor.sen bu konularda bi bilgi vermiyosun bi de destan gibi hikaye anlatmıssın.kimse senin canının tatlılıgından dolayı igneleri yavas yaptırmanı ya da 2 hafta zor uyudugunu okumaya girmiyo foruma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 22 Mayıs 2012; 16:02:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    quote:

    Orijinalden alıntı: deffian14

    quote:

    Orijinalden alıntı: californiadream

    yahu elbette sac ekimi daha etkili bisey rogaine kullanmaktan.malumun ilanı oldu bu laf.şeye benziyor obez biri icin yag yakıcı ilaclar ise yarar az da olsa ama en etkilisi mideye kelepce takmaktır demek gibi.elbette sac nakli 100 kere daha etkili bisey rogaine den ama sac nakli yapınca kurtulabiliyomusun rogaine kullanmaktan?10 sac ekim doktorundan 9 tanesi ekimden sonra en azından bi sure rogaine kullanın diyor mutlaka.en basitinden sana bile eken doktor aynı seyi soylemis.burda sac ekimi yaptıramıyacak durumda olan bi suru insan var gerek donoru yetersiz oldugu icin gerek butcesi el vermedigi icin ya da korktugu icin.ve de bir suru insan sac ekimi yaptırdıktan sonra sacları guclensin diye rogaine kullanıyor.boyle cok nadiren olusan yan etkiler yuzunden insanları korkutup vazgecirmeye hakkın yok.herkes dener fayda saglıyosa saglar sendeki gibi yan etki oluyosa bırakır.


    sozlukte tanınan bir sahsiyetim ama sac ekimi yaptırdıgımı herkesten gizliyorum o yuzden de farklı bi uyelik alıp bunları yazıyorum ve hangi doktora ektirdigimi sormayın soylemem kaca ektirdigimi de soylemem deyip sadece herkesin 50 kere dinleyip bildigi sac ektirdikten sonra uyumak zor oluyor agrı sızı oluyor kafayı one egmemek gerekiyo gibi bilgilerle süslü ve hiç kimse için bir bilgi icermeyen roman tadında bi yazı yazmanız hele ki bunu yazmak için yeni hesap açmanız çok süphe cekici.burda insanlara yardımı olsun diye yazdıgın seylerin de bir cogu sadece senin sahsına munasır seyler.sac ekiminden sonra 2-2bucuk hafta izin almanız lazım diye insanların gozunu korkutuyorsun oysa ben 6bin grefte yakın ektirdim ekimden 2 gun sonra işimin basındaydım ve kafamda zerre kızarıklık yoktu.aynı şekilde tanıdıgım 4 sac ektiren arkadas ta 3 gun evde dinlenip işe döndüler.her sac ekimi seninki gibi olucak deil ve sac ektirmek isteyen ama isinden izin kullanması gereken birisi belki senin bu yazdıkların yuzunden korkup vazgecicek.neyse cok garip seyler oluyor bu forumda son zamanlarda daha fazla irdelemiyecegim

    nesi şüphe çekici ben anlamadım? senin niyetin ne bana mı söyler misin açık açık? nesin reklamcı mısın? milleti vazgeçiyomuşum da yalnış bilgi veriyomuşum da, bilader senin arkadaşına böyle olur, bana böyle olur. Benim başıma gelenleri normal şekilde anlatmaya çalıştım. Bandajı daha 3 gün sonra çıkartıyolar işe falan nasıl gider bi insan? müşteri mi arıyosun burda da millet kaçar diye korkuyosun sen? yok bende bişey yoktu, hemencecik geçti falan yaptırdığın yeri mi övmeye çalışıyosun? baktım eski yazdıklarına, bilader bi tanesinin içeriğinde de para konuşma, şurayı iyi burası iyi diye konuşma..kimin ne yazdığı, ne şekilde yazdığı, ne kadar şüphe ettiği ortada.

    Senin kafan para işleriyle falan çok gitmiş, abuk subuk konuşup sinirlerimi bozma, konuyu da uzattırma bana. Anlamadığın bi yer varsa özelden yazarsın tamam mı?



    ne bandajı yahu eve giderken bandaj falan olmuyor artık kafada 3 gun ne bandajından bahsediyosun.hangi fabrikasyon merkezde ektirdiysen adını vermedigin icin bilemiyorum ama resmen insanları yanlıs yonlendiriyosun.rogaine kullanmayın kalp hastası olurusnuz yok cinsel isteksizlik olur sac ektirince yandınız 3 gun bandaj 2bucuk hafta isten izin almanız lazım falan sene olmus 2012 artık bandajlanmıyor kafa ekimden 2 gun sonra yıkanıyor saclar 2-3 gun dinlenip ise gidiyor insanlar resmen dandik otesi bir yere ekim yaptırmıssın bi de burda ekim yaptırmayi dusunenlerin gozunu korkutuyorsun.erkek gibi forumda tanınan rumuzundan gir yaz bunları hangi doktora ektirdigini de yaz ki 3 gun bandajı kafandan cıkattırmayan doktoru herkes ogrensin


    bu foruma giren insanların tek bir amacı var.hangi doktor nasıl ekim yapıyor kaç tl ye kac greft ekiyor ve sonucları nasıl oluyor.sen bu konularda bi bilgi vermiyosun bi de destan gibi hikaye anlatmıssın.kimse senin canının tatlılıgından dolayı igneleri yavas yaptırmanı ya da 2 hafta zor uyudugunu okumaya girmiyo foruma

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffian14 -- 4 Haziran 2012; 13:25:50 >
  • doğru söylüyor klasik yöntemde kafann iyileşmesi 3 hafta sürüyüro en az
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    doğru söylüyor klasik yöntemde kafann iyileşmesi 3 hafta sürüyüro en az
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deffian14 -- 4 Haziran 2012; 13:23:20 >
  • 2 gün sonra ise gitmissin. Birde ne is yaptigini sorsak. Masabasi is yapiyorsundur. Birde kendi isyerinse 2 gune bile gerek yok. Asil sen insanlari yaniltiyorsun.

    Birincisi operasyondan sonra arka taraf sarilir. Bende 14-15 saat sonra o sargilar alindi. Sargilar alininca is bitmiyor. Kafana enjekte edilen ilaclarda kafanin arkasindaki deliklerden gün boyunca akar. Kafanin altina temiz bir bez koyup yatiyorsun. 2-3 saatte bezi degistiriyorsun.

    Benim yaptiracaklara tavsiyem en az 10 gün dinlenilmesi gerekiyor. Ben 8.gün kafamda bandanayla ise gitmek zorunda kaldim zor oluyor. Kafamda bandana varken bilmeyen bir arkadas gelip bandanayi cekip almaya kalkisti zor kurtardim durumu.

    Delikler acilarak yapilacak butun ekimlerde sonuc asagi yukari dedigim sekil olacaktir.

    Size tavsiyem 3-4 hafta izin alin öyle yaptirin. Sapkasiz calisamayacak bir isteyseniz kesinlikle delikler acilarak yapilan bir yerde yaptirmayin. Kizariklik bende oldugu gibi aylarca gecmeyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deffian14

    quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    doğru söylüyor klasik yöntemde kafann iyileşmesi 3 hafta sürüyüro en az

    hayır arkadaşı californiadream adlı arkadaşın niyetini cidden anlamadım. para miktarı yer falan vermemenin nedenini söyledim. burası reklamcı pazarlamacı kaynıyo. herkes parası şöyle yok bura kötü yok bura iyi kandırıyo. benim anlattıklarımdan 3 aşağı 5 yukarı iyi kötü olur ama çok farklı bi operasyon olacağını sanmıyorum ki benim olduğum yer bu forumda ismi geçen övülen yerlerden biri.

    bi sürü insan var operasyon nasıl, ne oluyor, ne şekilde etkiliyor insan yaşaımı merak edenler var. 2 hafta sonra dönersin işe, eyvallah ama kimse farketmez diyemezsin imkanı yok. ekilen saçlar zaten dökülmeye başlıyo kimsemi demicek noldu kafana diye? ya da bi anda kafanda o kadar saö belirince kimsemi anlamıcak 2 haftada? ben kimseyi korkutmak istemiyrum ki yazımın sonunda ne kadar iyi yaptığımı, bi daha olsa bi daha ektireceğimi söyledim. ama meşakatli bi iş olduğunu kimseden de saklamanın anlamı yok.

    bi de nerde yaptırdığını söylesen sevgili arkadaşım ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugrahan18

    quote:

    Orijinalden alıntı: side_effect

    Beyler selam,

    Ankara'da görüşebileceğim en iyilerden olarak bahsedilen Dr.Kul'dan yarın için randevu almayı düşünüyorum. Gene Ankara'da tavsiye edebileceğiniz, görüşebileceğim kimse var mı acaba?

    Serdar Gökrem diye bir doktor duydum ben ama hakkında hiç bir şey yok.

    side_effect, maddi durumun, açık alanın, donör alanın ve yaşın bilinmeden biraz afaki olsada,
    Dr. Keser,
    Dr. Özgür (HLC klinik),
    Fehmi Armani araştırma listene öneri olarak ekleyebileceğim isimler.
    Ayrıca,
    Dr. Gökhan Gür'de Ankara'da. ama hakkında hiç bilgim yok.
    Birde Çağrı Uysal hoca var. hatta bu isimlerin arasında tek yazıştığım isimdir. ama forumdan Reşat isimli bir arkadaş hocaya olan tüm inancımı fotoğraflarıyla kaybettirdi. Son durumu nedir bilmiyoruım tabi.
    Bu arada Z. Kul'un merkezi İstanbul'da diye hatırlıyorum.
    Altını çizerek tekrar söyleyim. bu isimleri neredeyse hiç tanımıyorum sadece araştırma listene katkı olsun istedim. Gidip görüştüğün olur ve bizi bilgilendirirsen sevinirim.
    Umarım yararı olur.

    Gereksiz yere kafa şişirenlerden forumca bıktık bu arada.






    Kardeşim, adam akıllı cevabın için çok çok teşekkür ederim. Zira konu dağılmış, sapan saçma yerlere gitmiş.

    Araştırmam sonucunda ulaştığım noktayı da belirteyim,

    Ankara'da bir hocamız varmış. Bunu tanıdık bir estetik cerrahtan öğrendik. Doç. Dr. Serdar Gökrem.

    Dün bir muayene gerçekleştirdi, ortalama olarak 3000 kök kullanılarak yaşadığım sorunun (ki ön taraf ve orta tafar diyebilirim) giderilebileceğini belirtti.

    3 kişilik ekibi ile çalışıyormuş, ayrıca motolu fue olarak bahsedilen yöntemi kullanmıyor. Çalıştığı yer inanılmaz temiz ve muayenehane değil, ameliyathane olarak kullanılan yerde operasyonu yapıyor.

    Diğer taraftan doç. dr. olması ve estetikçi olması da cabası.

    Yaptığı işlerin fotoğraflarını gördüm. Gerçekten başarılı. En etkileyici olanı ise, ağzım açık kalarak gördüğüm 7000 kök'lük operasyonuydu. Yaptıran amcamısın kafasının üstü tamamen açıkken, inanılmaz güzelliklte ve yoğunlukta doldurulmuş. Çok doğal işler çıkartmış.

    Diğer taraftan Ankara'da ki Gökhan Gür'e de danışmayı düşünüyorum yazdıklarından sonra.
  • @deffian14 : bu anlattıklarından sonra nerde ektirdiğini doktorun adını söylemek en büyük görevin olsa gerek yoksa kimse sana fotoğrafsız şusuz busuz inanmaz ewet kardeşim bekliyoruz açıklamalarını zaten forumun amacı bu kim nerde ektirmiş kaç greft ve kaça ? en iyi yeri bulmak temel amaç bu.
  • 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.