Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.247
Cevap
0
Favori
235.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nokiauser


    quote:

    Orijinalden alıntı: ra hmetli


    quote:

    Orijinalden alıntı: ogi_can

    yahu merak ettiğim şu 100 tl fark koyarak daha büyük ekranı almak varsa neden bu üretilmiş. Tek fark ekran mı? Dokunmatiği daha hassas diyorlar ve kineting scroll 5800'a gelmeyecek mi? Kısaca temel farklarını söylerseniz çok bahtiyar olurum (kullanım açısından. yani temel özellikleri biliyorum hemen hemen aynı)


    Daha ince.
    3gp önemsemeyen için 100Tl fark vermeye değmez.
    Daha hafif.
    Daha küçük.
    Dokunmatiği 5800a göre daha iyi deniliyor.
    Ben bunu alır almaz 5800 kullanan birine rastladım, seninki baya güzelmiş dedi. Keşke ben de bundan alsaymışım dedi.

    Bana göre artıları bunlar, tabi eksileride var.



    arkadaşım yanlış anlama...5800 kullanıyorum ve bu telefonunda iyi olduğuna eminim..ama yani dokunmatiği 5800 daha iyi cümlesini pek doğru bulmuyorum..ben n97 ile bile karşılaştırdım 5800 dokunmatiğini...n97 daha hassas ama farketmek o kadar zorki..yani n97 kullanan için 5800 dokunmatiği ile n97 aynı hissediyor.bu şartlarda 5530 un daha iyi demek çok zor yani..bence şuandaki 5530 5800 n97 telefonlarının öetle dokunmatikleri iyidir...yani kendi aralarında kıyaslamak fiyatlarıda düşününce gereksiz.ana ekranlar desen olabilir ama dokunmatik olarak farkı farketmek o kadar kolay değil..


    Ben de bilmiyorum dostum. Hiç 5800 kullanmadım çünkü.
    Fakat karşılaştıran arkadaşlar 5530un dokunmatiği daha güzel diyorlar.

    Eğer konuyu detaylı incelediyseniz daha kapsamlı karşılaştırma mevcut olmalı.

    Şahsen ben de 5800 alma taraftarıydım ama bütçem buna yetti. 1 günü aşkın süredir kullanıyorum gayet memnunum.
    Nokia 5530 XM ve XXXX XM diye iki dokunmatik telefon duyurmuştu, bunlardan birinde 3gp yoktu birinde wi-fi yoktu. Yani nokia'nın bu telefonu çıkartmasındaki amaç sadece wi-fi kullananların pazarına girmek. 5800'a göre daha ince, daha hoş olmasıda cabası.

    Tabi bu bana göre böyle, güzellik görecelidir, sen çıkarsın 5800 daha hoş dersin, saygı duyarım.




  • 5530da çalışan Nokia'nın ürettiği Fotoğraf görüntüleyicisi.

    Photo Browser (BetaLabsApp, Harika 3D INTERFACE)

    http://forum.donanimhaber.com/m_29642154/mpage_15/key_//tm.htm#34773306

    İncelemenizi tavsiye ederim. Güzel program.
  • çok teşekkür ederim hocam cevapların için. Öncelikle fiyatı ve kulaklığı çok çekiyor beni Tek sorun kafamdaki, ekran. Küçük olduğu için QWERTY klavyede yazmak zor olurmu acaba? Turkcell Extrada inceledim bugün. 579 TL fiyat verdiler. Çok uygun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogi_can

    çok teşekkür ederim hocam cevapların için. Öncelikle fiyatı ve kulaklığı çok çekiyor beni Tek sorun kafamdaki, ekran. Küçük olduğu için QWERTY klavyede yazmak zor olurmu acaba? Turkcell Extrada inceledim bugün. 579 TL fiyat verdiler. Çok uygun

    Ne demek hocam. İyi yapıyosun inceleyerek.

    Buyur sana uzunluk farkını gösteren fotoğraf. Belki gözünden kaçmış olabilir.

    Sadece 7 mm bi fark var daha önceden de dediğim gibi. Biraz daha araştırırsan daha ucuza bulabilirsin. Turkcell ektra dışında diğer turkcell mağazalarını dolaşmanı tavsiye ederim. Hem oralarda telefonu vitrinden çıkartıp önüne koyuyorlar (bana öyle yaptılar) daha iyi inceliyosun. Telefon kapalı oluyo tabi.
     ## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##




  • 5800 ile 5530 arasında kalan bazı arkadaşlar için;

    5800'ın 5530'a göre Avantajları;

    - 3G + Ön Kamera
    - 1320 mAh batarya
    - 3.2'' Ekran boyutu (5530'da 2.9'')


    5530'un 5800'a göre Avantajları;

    - ARM 11 434 mhz CPU (5800'da ARM 11 369 mhz)
    - Küçük boyutlar
    - Şık tasarım ve metal parçalı kasa
    - Nispeten daha hassas touchscreen
    - Animatik arayüz
    - Uygun fiyat

    Kısacası 3G gibi bir gereksiniminiz yoksa 5800 almak için bir sebep yok bana göre..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bynedim

    5800 ile 5530 arasında kalan bazı arkadaşlar için;

    5800'ın 5530'a göre Avantajları;

    - 3G + Ön Kamera
    - 1320 mAh batarya
    - 3.2'' Ekran boyutu (5530'da 2.9'')


    5530'un 5800'a göre Avantajları;

    - ARM 11 434 mhz CPU (5800'da ARM 11 369 mhz)
    - Küçük boyutlar
    - Şık tasarım ve metal parçalı kasa
    - Nispeten daha hassas touchscreen
    - Animatik arayüz
    - Uygun fiyat

    Kısacası 3G gibi bir gereksiniminiz yoksa 5800 almak için bir sebep yok bana göre..




    GPS unutmayalim




  • ya ben tam anlayamadım acaba q klavyesi parmakla kullanılabiliyormu? mesela mesaj yazarken parmakla rahat yazılabılıyormu?
  • Güzel inceleme olmuş güle güle kullan
  • Q klavye gayet rahat. Ben psp tutar gibi tutarak yazıyorum gayet rahat oluyor. Tek ellede yazmak gayet basit. Sadece bazen yanlş tuşlara basıyorsunuz. Ancak normal 1234567890 tuşlu telefonlara göre her türlü daha hızlı yazıyorsunuz. En azından ben öyle yazıyorum. w810i kullanıyordum ve mesaj yazmak işkence oluyordu. Onda 30 sn de yazdığımı bunda 5 snde fln yzıorm. Kalibrasyonu düzgün yaparsanız ve arada bir yenilerseniz bir sorun kalmıyor. Milimetrik kayma oluyor sanırım bazen telefonu kapayıp açtığınızda. 2-3 haftada 1 kere kalibrasyon yapsanız yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 27 Eylül 2009; 21:59:50 >




  • arkadaşım 5800da v20nin güncellemesinden sonra işlemci overlock edilmiş ve 434 mhz hıza yükseltilmiştir ve son güncellemelerle daha iyi duruma gelmiştir bilgi vereyim dedim amacım telefonu kötülemek değil ikisininde işlemci hızları aynı herkese iyi forumlar
    Saygılar...
  • Ben şahsen q klavye ile yazı yazarken zorlanıyorum. Kalem ile daha rahat yazılıyor. 1234567890 tuşlarını kullanarak mesaj yazmak el ile gayet rahat.
  • Q klavye ile zorlanmayı bekliyordum ama iPhone'dan sonra dahi beni hiç zorlamadı, bu konuda 5530 beni çok memnun etti. Tabi acil durumlarda takır takır mesaj yazmak istediğimde de ekranı düz tutup numerik tuşlar ile gayet hızlı yazabiliyorum.
  • ya arkadaşLar bnde alıcam bu perşembe ama bi soru sorucam firsclass bu 5530 için firmware güncelleme fln warmıs telefonu hızlandıran onlar nedir yani bi acıklayabilirmisin? bu konuda hiç bir bilgim yoq
  • 4 gün önce bende aldım telefonu 5800 kullanmış biri olarak dokunmatiğinin 5800dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. ekran olayına gelince gayet yeterli büyüklükte ve internet deneyimini en üst seviyede yaşayabiliyorsunuz. şu ana kadar dikkatimi çeken tek kötü özelliği pilinin kötü olması. normal bi kullanımda yaklaşık 2gün kadar dayanabiliyor. izmirden almak isteyenler nokia shoplarda ve avea,tcell,vodafone bayilerinde bulabilirler. teknosa ve bimekste yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MeriadocTR

    4 gün önce bende aldım telefonu 5800 kullanmış biri olarak dokunmatiğinin 5800dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. ekran olayına gelince gayet yeterli büyüklükte ve internet deneyimini en üst seviyede yaşayabiliyorsunuz. şu ana kadar dikkatimi çeken tek kötü özelliği pilinin kötü olması. normal bi kullanımda yaklaşık 2gün kadar dayanabiliyor. izmirden almak isteyenler nokia shoplarda ve avea,tcell,vodafone bayilerinde bulabilirler. teknosa ve bimekste yok bildiğim kadarıyla.


    Bende alalı 3 gün oluyor. Kullananlar pilin ilk günler az gittiğini söylüyorlar. 2-3 hafta sonra düzelecektr. En azından öyle umuyorum, aynı sorun bende de var çünkü...

    quote:

    ya arkadaşLar bnde alıcam bu perşembe ama bi soru sorucam firsclass bu 5530 için firmware güncelleme fln warmıs telefonu hızlandıran onlar nedir yani bi acıklayabilirmisin? bu konuda hiç bir bilgim yoq


    Uygulamalarda yazılım güncelle diye bir program var. Sanırım oradan güncellenebiliyor. Ama güncelleme arattığımda daha bulamadı.




  • Ekran parlaklığı gereğinden fazla yüksek olduğundan %70'e bile çekseniz bu size diğer telefonlara kıyasla yine de iyi bir parlaklık verecektir, zaten bataryayı en çok harcayan donanım ekrandır. Ayrıca bekleme modu ayarlarından ekranın kapanış ve tuş kilidinin aktife geçiş süresini kısaltırsanız batarya ömrünüzü neredeyse ikiye katlayabilirsiniz..

    Artı olarak ta kullandığım ilk gün ile bugün arasında batarya ömrü olarak çok fark var, gerçekten kullandıkça batarya kendine geliyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ra hmetli


    quote:

    ya arkadaşLar bnde alıcam bu perşembe ama bi soru sorucam firsclass bu 5530 için firmware güncelleme fln warmıs telefonu hızlandıran onlar nedir yani bi acıklayabilirmisin? bu konuda hiç bir bilgim yoq


    Uygulamalarda yazılım güncelle diye bir program var. Sanırım oradan güncellenebiliyor. Ama güncelleme arattığımda daha bulamadı.


    Ben hem ovi suite hemde telefon üzerinden baktım ancak şuan için bir update görünmüyor. Official olarak nokia bu güncellemeyi çıkarmadan yüklemeyi düşünmüyorum.

    Güncellemeyi yapan arkadaşlara -'leri +'larını sormakta daha çok yarar var. Yanlış bir bilgi vermek istemem hiçbir şekilde.




  • Mesaj yazarken 3.satırda çok yavaşlıyor onu nasıl çözebilirim?
  • Yazma dilini ingilizceye alarak..

    Hatta yazma diliniz her zaman İngilizce olarak ayarlı kalsın, özellikle Türkçe karakter kullanmanız gerektiği yerde o karakter için Türkçe'ye alıp sonra tekrar İngilizce'den devam edersiniz..
  • slm arkadaşlar.bu telefonu almayı düşünüyorum fakat bayilerde gördüğümde buradaki resimlerine göre biraz acayip göründü gözüme.resimlerde çok şık bulmuştum fakat biraz kaba gibi göründü,birde ekranı çok ufak gibi.kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum,program,yazılım desteği nasıl? şık bir telefon arıyorum maksimum 650tlye.samsunglar çok hoş görünüyor,bir de sony ericssonu çok kaliteli bulduğumdan modellerini inceliyorum siizn tavsiyeniz nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.