Şimdi Ara

LG'den 12 saat pil süresi sunan yeni netbook; X130

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
24.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Teknoloji dünyasının önde gelen oyuncularından LG, X serisi yeni netbook modelleriyle maliyet odaklı mini-bilgisayar pazarındaki iddiasını sürdürüyor. Özellikle X110 modeliyle ses getiren firma ürün gamının yeni modeli olan X130 ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeye hazırlanıyor zira X130 standart olarak geleceği belirtilen 9 hücreli pil ile kullanıcılarına 12 saate varan kullanım süresi sunabiliyor.


    Tasarım özellikleri itibariyle X serisinin genlerini taşıyan LG X130, 1024 x 600 piksel çözünürlüğünü destekleyen 10.1-inç LCD ekrana sahip. Intel Atom platformunu kullanan ve 1.6GHz'de çalışan Atom işlemcisinden güç alan X130'da sistem bellek kapasitesi 1GB olarak belirlenirken, depolama içinse 160GB kapasiteli sabit diske yer veriliyor.


    Kablosuz iletişim için 802.11b/g/n WiFi ve Bluetooth 2.0 desteği sunan yeni netbook modeline işletim sistemi olaraksa Windows XP Home eşlik ediyor. Avrupa, Asya, Latin Amerika, Orta Doğu ve Afrika'da satışa sunulacak LG X130 için ifade edilen yurt dışı satış fiyatı 630$ civarında.









  • Ekran çözünürlüğü x110daki gibiyse soğuk bakarım açıkcası. Ama pil yönünden çok güzel. Tabii ağırlığı etkilemezse.
  • MSI'ın 16 saatliği yok muydu peki ?
  • yalan bu saatler inanmayın
  • x110'un en rezalet tarafıdır pil sorunu. 2.5 saatte bitiyor. netbook dedik ufak tefek dedik az güç dedik aldık, hayvan gibi notebooklardan farkı yok pil olarak. ne anladım bu işten.

    x110 a koyması gereken şeyi x130 a koyup yüksek fiyat çekecekler. çakal bu herifler ya.
  • Dedikleri gibi 12 saatse işleri netbooklarda olanlar için çok iyi olur ve iyi satışlara ulaşırlar..
  • üstat ancak sizde ona göre ucuz fiyata aldınız bak 6 hücreli pili olanlar ne kadardan başlıyo arada 200 lira fark oynuyor,sizde harici olarak 6 hücreli pil alın 150tl civarına aradaki süre farkını kapatın şarj en az 5,5 saate çıkar böylece,hem de 3 hücreliyide acil zamanar için çantada taşırsınız,derim ben
  • Teknolojix.com sitesinde 05/10/2009 tarihinde Lg X120 yeşil beyaz modelini aldım.Ürünün 1.3 kg olduğu sitede yazıyor ama bana gelen ürün 1.24 kg.Teknolojixi aradım sitedeki özellikleri bize lg türkiyenin verdiğini söylediler.ekranın kısıp kullandığım zaman batarya 4 saat bile gitmiyor.ya batarya 6 celli değil yada verilen özellik müşteriyi yanılymaya yönelik.
  • hepsiburada nın sayfasında 'LG X110’dan farklı kılan 6 Cell bataryaya ve 6 saati* aşan kullanım ' yazıor. o zman bu 12 saat kullanım sureli modeli deil!
  • fiyatı gerçekten çok uygun

    ama sanırım 6 hücreli modelinin fiyatı bu 9 değil

    gene de sipariş ettim bir tane
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    x110'un en rezalet tarafıdır pil sorunu. 2.5 saatte bitiyor. netbook dedik ufak tefek dedik az güç dedik aldık, hayvan gibi notebooklardan farkı yok pil olarak. ne anladım bu işten.

    x110 a koyması gereken şeyi x130 a koyup yüksek fiyat çekecekler. çakal bu herifler ya.


    2.5 saatte iyi.

    full şarjda 100 dakika kullanabiliyorum anca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogangoxel

    http://www.hepsiburada.com/lg-x130-intel-atom-n270-1.6ghz-1gb-160gb-10-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=108495&productid=bd750409#tablnk

    Hepsiburada'da ön siparişli satışı başlamış 568 tl fiyat uygun

    fiyat uygun, uygun olmasına da yarı yarıya gidiyor pil ömrü, hbdeki 6cell'lik. 12 saat gidenin pili bataryanın nerdeyse 2 katı. havada duruyor netbook




  • bu saatten sonra 11" almak lazım. 1300 lü çözünürlük olduğu için herşey ekrana tam olarak oturuyor. 10" lerde sıkıntı oluyor.
  • Bu ürünü önerirmisiniz..Hepsiburadaya sipariş edeceğimde..Yoksa x120 mi alsam..Sizin önerileriniz ne olur acaba..
  • X130 alıp kullanan varmı ?
  • kimse güvenip alamıyor ki. vatandaki lg netbookları gördüm arkadaş klavyesi cayır cayır yanıyor. üzerinde yemek pişirirsin utanmasan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Falco.N

    X130 alıp kullanan varmı ?

    +1
  • x130 kullanıyorum. batarya süresi söyledikleri gibi 9 yada 12 saat değil 5-6 saat arası gidiyor. bir netbook için bence çok çok uygun bir süre.yaklaşık 5 saattir internette geziniyorum en ufak bi problem yok bitime yarım saat kaldı :) konulardan birinde ip operator sıkıntı çıkarıyor demiş bi arkadaş internete baglanırken kopuyo falan demiş. ip operatoru kaldırıyosun normal wireless bağlantısı ile baglanıyosun herhangi bir sorun çıkmıyor ki bende ip operator ilede bi problem çıkmadı.

    x110 da mevcut elimde 2.5 saat batarya süresi var onunda. oyun konusunda ne kaldırır ne kaldırmaz bilemiyorum henüz oyun kurmadım. ama aldıgım duyumlara göre underground 2 yi kaldırıyormuş takılmadan. muhtemelen düşük grafik ayarlarındadır ama mesele kaldırabiliyo olması bence.
  • firmalar genelde pil süresi yazarken hiçbir program açık deilken bluetooth ve wirelles kapalı iken en düşük modda olan süreyi yazarlar alıcının gözüne çok görünsün diye ... satış politikası heryerde aynıdır bu ... yazanın genelde %40 düşüğünü hesaplayın siz alırken yinede.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.