Şimdi Ara

Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.351
Cevap
75
Favori
431.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kry80

    Haberleri okuduğumda bazı yeni bilgiler farkettim.Almanya da benzin fiatları geçen seneye göre düşmüş!! Evet,2009 da litre başına 1.27 euro olan benzin fiatı 2008 e göre 0.12 cent ucuzlamış.
    Ham petrolun artması da mazeret değil çünkü ülkemiz ürettiği benzinin yarısını litresi 81 kuruştan İHRAÇ ediyor..kimse ham petrol arttı,pahalı fiattan stok yaptık,fiat düşüremeyiz masallarına kanmasın.
    Piyasadaki benzin Türkiyede üretilen/rafine edilen benzindir.Ama düşen tüketim yüzünden ancak yarısı Türkiyede kullanılıyor.O yüzden ÖTV devamlı artıyor.Benzin artınca her şeyin fiatı artıyor.Tek artmayan ise enflasyon oranımız.
    Ve sevindirici haber(!) ise memur maaşlarına 15 Ocak ta zam yapılacakmış..Ne kadar olduğunu açıklamışlar..Enflasyon oranında,yani %0.115 veya 1.80 ile 5.40 TL arasında zam yapılacak.Ne diye hala benzin fiatlarından gaz fiatlarından şikayet ediyorsunuz..Ayıptır arkadaşlar yapmayın.
    Bakın ülkemizde Aralık enflasyonu sadece .45 yani yüzde yarım..her yer güllük gülistanlık.Tadını çıkaralım lütfen.İyi eğlenceler.


    Demek ki şikayet edecek birşey yok baksana adamlar %0.115 zam yapmış. Devletimiz bizi düşünüyo canım...




  • Ülkemizde enflasyon eksilerde seyrediyor arkadaşlar, size zam yapılıyormuş gibi geliyor Aslında LPG fiyatı da ucuzluyor, size artıyor gibi geliyor.. Psikolojik bir olay..
  • üretilen petrolün yarısının ihraç edilmesi olayını anlayamadım.
    biri açıklayabilir mi?

    yabancı ortaklı olarak çıkartılan petrollerin %50 yabancı payı sebebiyle yarısının yabancıya kaldığı, dolayısıyla bunun ihraç olarak gözüktüğünü düşünüyorum.
  • Şimdi Karadeniz olayı cıktı basımıza. Yok işte petrol cıkarsa ülke kurtulurmus falan da filan.
    Bizi sömürenler bırakır mı onlara bize? Yıllardır kucaktan kucaga atlamaya alışmısız. Bir gelir abd kucaklar bir gelir rusya kucaklar...
    Denizin tamamı petrol olsa da gene fiyatlar aynı kalır ;)
    Petrol sirketleri, yabancı sermayeler güclenir. Emekli sürünmeye devam,işci sürünmeye devam.
    Özellestirmeye devam ;)
  • Başlıkta neden 1,25 yazıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

    üretilen petrolün yarısının ihraç edilmesi olayını anlayamadım.
    biri açıklayabilir mi?

    yabancı ortaklı olarak çıkartılan petrollerin %50 yabancı payı sebebiyle yarısının yabancıya kaldığı, dolayısıyla bunun ihraç olarak gözüktüğünü düşünüyorum.

    Üretilen petrol demiyor. Üretilen benzin diyor. Yani aslında rafineriden çıkan benzin gerekneden fazla. Bu daha önce forumda otomobil bölümünde tartışıldı. Dizel ve diğer ihtiyaçlar için rafine edilen benzinin ihtiyaç fazlası doğal olarak yurt dışına gönderiliyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: piri.reis
    Başlıkta neden 1,25 yazıyor.

    konu açıldığında fiyat 1.25di ama zamlarla bu fiyata geldi...
  • Bentderesindeki 1.56 olmuş bugün aldım.
  • bugünlerde ostim milangaza giden oldu mu? fiyat ne olmuş acaba? yarın gidip depoyu doldurmayı düşünüyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heavy1

    bugünlerde ostim milangaza giden oldu mu? fiyat ne olmuş acaba? yarın gidip depoyu doldurmayı düşünüyorum...

    1.53dü ben dün aldım...
  • Kahramanmaraşta 1,62 oldu milangaz. 1,50 idi 4-5 gün öncesine kadar.
  • Gözümüz aydın yine zam geldi lpg ye...

    31 Aralık 2009 tarihinde 0.12 kuruş zamlanan LPG, bugün yine zamlandı.

    1.98 TL'den satılan LPG (Otogaz) bugünden geçerli olmak üzere 2.01 TL'ye yükseltildi. Benzine alternatif olarak son günlerde revaçta olan LPG'nin 8 günde 0.15 kuruş zamlanmasına tüketiciler tepki gösterdi.

    kaynak: habertürk
  • Bugün 1.78 den aldım. Ankara. kazımkarabekir.
  • Ya bu hükümete taktıracaksın aslında sıralı sistem lpg hemde atiker(nede olsa kayseri firması, hemşerim taktı muabbeti olur işte bazıları için), bak bakalım o zaman lpg fiyatları yükseliyor mu, düşüyor mu..?
  • İyice dolaylı vergiler artırılıyor.. Doğrudan vergilerde kaçıran yine kaçırıyor..
  • Bu gidişle biz bu fiatları da mumla arayacağız..bu kadar tepkisiz topluma bu zamlar az bile.Camlara yapıştırılacak kağıtlara da BU ARAÇTA DÜNYANIN EN PAHALI YAKITI KULLANILIYOR.SAĞOLASIN AKP yazınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raskolnikov77

    İyice dolaylı vergiler artırılıyor.. Doğrudan vergilerde kaçıran yine kaçırıyor..



    Dostum zaten lpg yi doğrudan vergi kaçıran adam kullanmaz ki (taksiciler hariç) o koyar benzinini cipine gazlar lpg yi memur, işçi, maaşlı, bordrolu insan kullanır yani vergisi kaynağında kesilen kesim, Bunlar daha bunu bile düşünemiyolar.
  • ötv oranını indirdiler milleti borçla harçla araba sahibi yaptılar şimdi indirdikleri vergiyi 50 kat fazlasıyla geri alacaklar hemde kendi ceplerinide doldurarak şark dilinde buna kaz gelicek yerden tavuğu esirgememek denir işte bunların gözünde biz buyuz damat ferit ve müritlerinin petrol işiyle neden bu kadar meşgül olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum
  • Ham petrol varili 83 doları geçti.Şubat sonunda benzin litresi 4.00 TL olur.LPG benzine bağlı olmasa bile aynı oranda artmazsa şaşarım.Bu zamlar sadece araba sahiplerini ilgilendirmiyor ama bunu halka kim anlatacak ve uyuyan güzeli kim uyandıracak?
    Emekli maaşlarına yapılan zamda bile halkı kandırdılar.Düşük maaş alanlara yüksek oranda zam vs diye çıkıp utanmadan ilan ettiler.En düşük maaşa yüzde 20 en yüksek olana yüzde 4.5 yalanı attılar.Oysa 380 ile 1298 TL arası maaş alan herkese seyyanen 60 lira verdiler.Yani fix menu.Ama 1300 den fazla alanlara zam 175 lirayı buldu.Halkın gözünün içine bakarak yalan söylediler ve bu halk buna bile uyanamadı.Daha ne bekliyorsunuz? Uyumaya devam.
  • bu hukumete atan arkadaslara sasıyorum. Petrolun varili 25-30 dolarken 2 liraya aldıgınız benzini unuttunuz herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.