Şimdi Ara

FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
963
Cevap
11
Favori
305.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR HYUNDAİ H-1 NASIL BİR ARAÇ DUYDUĞUMA GÖRE RAHATLIKLA 2250 KG YÜK ATIYORLAR VE YAKIT OLARAK TRANSİTTEN DAHA AZ YAKIYORMUŞ. HEM DAHA FAZLA GÜÇ VE KONFOR VEDE EKONOMİ NASIL SİZCE. 2008 MODELİ 5+1 CİTİVANA 23500 İSTİYORLAR. BU ARAÇ ALINIRMI?
  • Arkadaşlar,

    Lastik almam gerekiyor.195 70r 15c.Pirelli chrono düşünüyorum.Siz ne önerirsiniz.Piyasada bu ölçüdeki lastiklerin fiyatları 180-250 arası değişiyor.

    Ayrıca aracın yakıtıyla ilgili tecrübemi aktarayım.İlk fullememizde araç normal yani fazla soğuk olmayan havada 785 km yapmıştı(şehiriçi).Havanın 5 derecenin altına düştüğü şu günlerde 1 depo ile 650-670 arası yapıyor.Soğuk hava baya etkiledi.
  • arkadaşlar 2011 model transit 300s kombi 100ps (arkadan çekişli) ile uzun yolda ortalama 110 120 km hızla 700km yol yapabildik km de 440-450 kuruş a isabet ediyor, bu değer normal mi çokmu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 11 Şubat 2012; 9:24:26 >
  • Arkadaşlar Aracı Satıyoruz İlgilenen Olursa İrtibat :0535 368 55 33

     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)
  • Yeni Ford Transit
     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)



    Türkiye'nin en büyük otomotiv şirketlerinden Ford Otosan'da üretilecek yeni Transit'in ilk görüntüleri ortaya çıktı. 630 milyon dolarlık yatırım kararı bir yıl önce açıklanan modelin tasarımı otomobilleri aratmayacak. Şirketin kısa bir süre önce vefat eden genel müdürü Nuri Otay, ocak ayında yeni Transit'in iki farklı platformda olacağını duyurmuştu.
    Ford Otosan'ın 630 milyon dolar tutarındaki Transit yatırımının ilk modeli mart ayı başında Cenevre'de dünyaya tanıtılacak. Şirket, fuarda sadece minibüs versiyonu sergilenecek yeni modelin ilk fotoğraflarını Tourneo Consept adıyla paylaştı. Birkaç yıl içinde toplamda 1,5 milyar doların üzerinde yatırım öngörülen Ford Otosan'ın 3 yılda üreteceği 3 yeni modelin ilki marka açısından da yepyeni bir sınıfı temsil ediyor. Bu yılın son çeyreğinde pazara sunulması beklenen yeni Transit, iki modelin küçüğünü yani 1 ton kapasiteli olanını temsil ediyor. Ford Otosan'ın kısa bir süre önce vefat eden genel müdürü Nuri Otay, ocak ayında yaptığımız görüşmede yeni Transit'in iki farklı platformda iki farklı model olacağını duyurmuştu. Ford Motor Company sözcüsü Mike Levine, mevcut Transit'in hafif ve ağır versiyonlarının bugün müşteri tarafından pek ayrıştırılamadığını söyledi. Özellikle Avrupa'da küçük Transit modeli ile daha az vergili sınıfta öne çıkmak istediklerini belirten sözcü, diğer Transit modelinin 2 ton taşıma kapasiteli olarak tamamen bağımsız bir model olacağını kaydetti. Ford, büyük Transit modelini 2013 yılından itibaren Gölcük'ün yanı sıra ABD'deki Kansas fabrikasında bantlardan indirmeye başlayacak.

    6 Mart'ta Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenecek olan yeni Transit, ön tasarımı ile Ford'un otomobillerde kullandığı çizgileri yansıtıyor. Aracın iç mekân tasarımı da yine şirketin binek modellerinde kullandığı çizgi ve ekipmanları kapsıyor. Şirketten yapılan açıklamada, yeni Transit'in minibüs, kombi ve van olarak yola çıkacağı belirtildi. Fuarda yer alacak minibüs versiyonu binek otomobillerin kinetik tasarım anlayışıyla şekillenen model sekiz koltuklu bireysel, turizm ya da VIP yolcu taşımacılığı için geliştirildi. Birçok yeni teknolojinin yer aldığı modelde sesle kumanda edilen araç içi bağlantı sistemi SYNC de bulunuyor. Kaynak:zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow35 -- 23 Şubat 2012; 11:52:16 >




  •  FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)


     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)


     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)


     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)




  • çok süper olmuş ya
  • yeni Transit gercekten muhtesem olmus, artik o tipik 4-köşe camaşir makina görünüsü tarih oldu

    ama transiti transit yapan o burunlu versiyonlar bir efsaneydi, şimdiki nesil Transitlerin tarihle uzaktan
    yakindan alaksai yok...
    Ford Otosani kutlarim, satis rekorlari kiracagindan eminim
  • iğrenç bu arabanın Türkiye şartlarına gitmesi imkansız 1-2 seneye kadar transiti yenileyeceğim zaman kesinlikle bundan almam
  • http://forum.donanimhaber.com/m_58177223/tm.htm arkadaşlar bi el atarsanız sevinirim
  • transitimizin lastikleri değişti öncekiler GTRadial maxmiller 205-65-16 ydı.dişleri sıfır lastik ayarındaydı ama lastik taş gibi olmuştu sabahta kaza atlattık aracı yokuş indirmeye kalktık yer karlıydı iner diye 1.viteste bıraktım ama araç hızlanmaya başladı fren gitti zaten yokuşu inince el freni direksiyon fln arkayı attı durdu allaha şükür.şimdi kumho c serisi 205-65-16 taktık gayet yumuşak güzele benziyor konforda değişti sesi kesildi aracın.

    birde sabahları geç çalışma sorunu vardı manifoltlar söküldü bujilerden biri yanmış o değişti.manifolt ağızlarındada oldukça fazla kurum vardı o temizlendi canavar oldu
  • bir zamanlar Transit vardi....

     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)


     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)


     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)




  • 2005 model ford transit journey 2.0tdci aracım var. araç rolantide çalıştığı zaman ısıtma ışığı yanıp sönüyor. hava akış sensörü dediler. 700 tlye parçayı alıp taktırdık. bugün yine aynısını yaptı. sorun nedir anlayamadık. ısıtma ışığı yanıp sönmeye başladığında araç çekişten düşüyor. aracı stop edip yeniden çalıştırdığımda tekrar düzeliyor. inanın çıldıracağım ustalar bile bulamadı. çok acil yardım edermisiniz. ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
  • iyi günler lastikler hakkında sormak istediğim bir şey var bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum, araç 300s kombi 100bg. 300 s lerde 16jant var, 300sf lerde yani önden çekişlilerde 15jant var, ben 300s e 15jant takmak istiyorum, diyelim taktık arabanın ön amortisörleri ve arka makaslarının düşürülme imkanı olurmu ? çünkü aracı düşürmeden bu jantı ve lastikleri takarsak sanırım araba lastiklerin çok üstünde kalacak, umarım anlatabildim.. cevaplarınız için şimdiden tşkler

    bahsettim yer :

     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)



    benim 300s 100bg lastik ve jantları
     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)


    yapmak istediğimde bu arabadaki gibi 15" jant ve uygun lastik
     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)



    kısaca tam anlamıyla bunu anlatmak istiyordum, tabi bu kadar basıklıkta istemiyorum biraz abartılmış ama buna yakın

     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)




     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)


     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)


     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 6 Mart 2012; 18:50:03 >




  • aracınızın ön yayları ve arka makasları farklı. bendene önden çekişli var. sizin aracınıza küçük jant takarsanız aracınızın diferansiyeli yere çok yakın olur ve bu çok tehlikeli haberiniz olsun. yani siniz araca ufak jant olmaz. lastik ile çamurluk arasıda daha fazla açık olur.
  • Orjinalden başka şansınız var ama değmez epey maliyetli.
  • yorumlarınız için teşekkürler demekki olmayacak bu iş, peki aracın kendi üzerindeki orjinal lastikleri ve jantlaryla ön ve arka süspansiyonlrdan hangi yollarla yere yakınlaştırma yapabilirim, arka taraf için diyelimki iki makastan birini çıkardım ön amortisörler nasıl olacak, çünkü arkayı makas çıkarıp düşürünce tahminlerime göre arabaya az bi yük attınmı önü kalkacak, bu yüzden hem önden hem arkadan arabaya yandan bakınca aynı seviyede olacak şekilde düşürmek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 7 Mart 2012; 14:05:21 >
  • satıp önden çekişlisini almakta bir ihtimal
  • arkadaslar bnm arabanın yol bılgısarının yaptıgı yakıt hesaplaması asagıdakı gıbı

    gosterge 93km kalan yakıt gösterirken 50tl yakıt aldm 224 km oldu kalan, 131 km arttırdı 50 tlye 13.1lt aldı. 3840 lıtre fıyatı. Bu da demek oluorkı 80lıtre yakıtla 805km yol gider, kmde 382krs yakar.100kmde ortalama 9.9lıtreye gelır,

    bu degerler arabanın kendı hesaplaması gercek veriler yol bilgisayarndaki veriyi tutarmı bilmiyorum.. Tahmınım sehırıcınde daha fazla yakar.

    Kısa zamanda gercek tüketimimide test edip sonucları yazacagım.

    Sizin araclar km de kaç krş yakıyor. Bu arada bahsi gecen araba 300s kombi 100ps

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yucelkrc

    yorumlarınız için teşekkürler demekki olmayacak bu iş, peki aracın kendi üzerindeki orjinal lastikleri ve jantlaryla ön ve arka süspansiyonlrdan hangi yollarla yere yakınlaştırma yapabilirim, arka taraf için diyelimki iki makastan birini çıkardım ön amortisörler nasıl olacak, çünkü arkayı makas çıkarıp düşürünce tahminlerime göre arabaya az bi yük attınmı önü kalkacak, bu yüzden hem önden hem arkadan arabaya yandan bakınca aynı seviyede olacak şekilde düşürmek istiyorum.

    tek yaprak makası aldırdıktan sonraki görüntü, arkada azda olsa yükte var, ama bence araba yandan bakınca eskisinden güzel görünüyor.

     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)

     FORD TRANSİT TAKIMI (connect hariç)


    yorumlar sizden ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 8 Mart 2012; 18:12:49 >




  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.