Şimdi Ara

Fem Özel Dershaneleri (Sadece Bilgisi olan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
21.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Seneler önce açmışım bu konuyu, malum üniversite telaşı, neyse konuya dalayım ben, evet gittim ama değmez, o paraya değmez, çalışan için her yer dershanedir, içinde varsa yaparsın, bunun için o kadar para bayılmaya hiç gerek yok arkadaşlarım, sizler sadece ders çalışın, he unutmadan üniversite hiçbir şey değil, her şey sizsiniz.
  • Fem Özel Dershaneleri hakkında bilgisi olan var mı bir zahmet siyasi görüş belirtmezseniz ve birde açılımla ilgili espiriler geçmezse iyi olur gidenlerden "sadece" bilgi almak istiyorum..



  • izmir fem özeldeydim bu sene. Sorabilirsin.
  • nasıl arkadasım memnun kaldın mı sana zahmet biraz bilgilendirirsen sevinirim..
  • Ben sondan birinci sınıftaydım. Sınıfımdakilerin çoğu ailesinin zoru ile dershaneye gelen öğrenciler olduğundan+özel üni düşündüğünden pek derslere alaka göstermezlerdi. Bundan dolayı sınıfta ilk 4 ders 3-5 kişi olurduk.5.ders sayımız artar, öğleden sonra yine azalırdık. bazen full çektiğide olurdu orası ayrı.
    1.sınıfa hangi hoca giriyorsa sonuncu sınıfada aynı hoca giriyor.
    İlgi alaka hep var. Yurt'a çağırmalar hep var fakat sadece teklif olarak kalıyor. Ben bir iftar yemeği hariç hiçbir yurt etkinliği ya da organizasyonuna katılmadım. Katılmadığımdan ötürüde dışlandığım ya da ilgi alakanın azaldığı olmadı.
    Genelde sınıflarda öğrenci sayısı az olduğu için öğretmenler hep takipte.
    1. ve 2. sınıfta olan arkadaşlarımda vardı. Onların sınıfı hep fulldü Bizim dershanede sınıf atlama olayı biraz garipti. Rica ile sınıf atlıyorsun gibi birşey vardı. Bende baktım sınıftan memnunum kaldım o sınıfta. Sonuç olarak benim üstümde olan 5-6 sınıftaki kişilerede fark attım össde...
    Etüd+birebir konusunda son 2 ay hariç sıkıntı çekmedik. Toplam mevcut az olduğundan kolaylıkla birerbir bulabiliyorsun. Kısacası gerçekten kendini verirsen öğretmenlerinin kalitesiyle seni çok üst seviyelere taşıyabilecek bir dershane. Ama çok daha fazla ilgi istiyorsan ailende cemaatten olacak.
    Ne git diyebilirim ne gitme.
    Aslında yazacak şey çok. Sen soru olarak sor ben tek tek o konu hakkında cevap vereyim.




  • İçinde Çalışma Azmi Varsa Herşey Olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wantedman


    quote:

    Orijinalden alıntı: Giuly

    İçinde Çalışma Azmi Varsa Herşey Olur


    ben sıfırdan başladım bu sene bir yerlere geldim EA tercih edicem, bu sene mat 2 konularım yetişmediğinden dolayı düşük bir puan yaptım. Semt olarak istanbul bakrkyde femözel bana yakın geldi bu sene kararlıyım birşeyler yapmaya, gittiğim dershanede kayıt zamanı pof poffluyolardı biz böyleyiz böyle egtim kayıttan sonra ne yüzlerini görüyorsunuz ne bişey bir kere dilim yandı fiyat olarakta bu dershane yüksek onuda geçtim eger egitimleri düzgünse birşeylerden vazgeçicez en azından giden gören ark. bilgi almak istiyorum ben şunu begenmediğim ya da şu çok güzel diğer femleri biliriz belli ögrencileri himaye altına alırlar diğerlerini sallamazlar femözelde de bu tip bir sorunla karşılaşma korkusuda var 2. girişim olduğu için ister istemez insan bir kuşku içine düşüyor..

    ben 4 yıl fem'e gittim, öğretmenler gayet kaliteliydi, ilgi alaka bana pek yoktu ama fem özel'de fazlasıyla ilgilenirler sanırım, ya da umarım.. yine de her durumda bazı öğrencilerin senden öncelikli olacağını da bilmen gerek.. sonuç olarak eğer kararlıysan fem özel e gitmek konusunda, kesinlikle önce kuşkularını gider.. çünkü fem özel e vereceğin en az 15.000 TL ve harcayacağın bir yıl öyle küçümsenecek şeyler değil..




  • ben de femdeydim keşke diyorumdaha önce kayıt olsaydım...her şey öğrencide başlar öğrencide biter...

    önce finaldeydim ama pek hocalara soru sormaz fazla da ders çalışmazdım:ilk sene kazanamadım
    sonra feme yazıldım hocalar bana ilgi gösterdi ve ben de üzerime düşeni yaptım ve puanlarım yükseldi...

    bence bu rehberlik sistemi başka hiç bir dershanede yok onu demeden geçemem..ilgi alakadan çok memnun kalacaksın ama sen de üzerine düşeni yapmalısın..ha bir de bizim femdeki öğretmenler çok bilgili hocalardı(bu her femde aynı olacak diye bir kaide de yok) kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portofino -- 27 Temmuz 2009; 2:20:15 >
  • Bende fem e gittim bence ayrım yapılıyor etkinliklerine katılırsan sana gözü gibi bakarlar katılmazsan pek de umurlarında olmuyosun açıkçası haa ama her yerde öylemi bilemem sen en iisi orya gitmiş birine danış forum da tatışmak pek fayda sağlamaz

    @John Coffey

    Rehberlik servisleri fena deil aslında ama orya eğitim için gidiyon sonuçta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuantum21 -- 27 Temmuz 2009; 14:50:05 >
  • @semih_efendi

    semihmisin nesin sallama ayrıca adam siyaseti karıştırma demiş gözün kör mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuantum21 -- 27 Temmuz 2009; 14:54:29 >
  • öss ye bakırköy fem özelde hazırladım. Acayip imkan var istemediğin kadar ilgi alaka 3 tane geometri hocası 5 tane matematik her 2 öğrenciye 1 hoca düşüyor desem fazla abartmış olmam ama içinde çalışma azmi yoksa hiç gidip paranı çöpe atma ama bana güzel destek verseler kazanırım dersen hiç düşünme direk git
  • fem özelle fem pek aynı şey sayılmazlar.
    yukarda bir arkadaş demiş ki femde sorunu çözmezler..evet normal femlerde kız öğrencilere yapılır bu..
    ama fem özelde yapamazlar kolay kolay..hatta hiç yapamazlar..
    kafan rahat olsun.giden 2 tane arkadaşım var fem özele.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuantum21

    @semih_efendi

    semihmisin nesin sallama ayrıca adam siyaseti karıştırma demiş gözün kör mü?


    iyi cinsel yaklaşayım çok fetish kızlar olur böyle kafalarına kara kara şeyler takarlar ancak onlar harem gibi özel sınıfa alınır dershanenin önünde abileri helal süt emmiş beşik kertmeleri olur hocaların belli bir kısmı islami fıkıha ve ilme süper derecede sahiptir ...
  • Up
  • up
  • up
  • Onlardansanız sizin sorularınızı çözerler onlardan değilseniz yüzünüze bile bakmaz siz soru sormaya giderken bir bahane bulup kaçarlar.3 yıl dersanelerine gittim gördüm yaşadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.