Şimdi Ara

Esenler Metris Kışlasını nasıl gidilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
17.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir arkadaşımız askerlik için Esenler metris kışlası 47. motorize piyade taburuna gelmiş.

    Ziyarete gideceğiz ama o civarı hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız seviniriz .



  • nerden gideceksin oraya
  • Evvela 47.Motorize Piyade Tugayına düştüğünüz için biraz şansızsınız diyebiliriz,gerçi önemli değil nihayetinde piyade heryerde zordur sabahtan akşama kadar koş babam koş,varsa yoksa Eğitim ve Spor. Neyse adrese gelelim.

    Burası Esenler Atışalanındadır kışlanın bulunduğu kapıyı bulmak karmaşık yollardan dolayı biraz zordur, çoğu kişi yanlışlıkla GaziOsman Paşa tarafındaki 66.Piyade tugayı ile karıştırır yada Metris Kışlasının arka tarafındaki kapalı eski nizamiye kapısına gider, saatlerce bulmak için uğraşır.

    Buraya gitmenin en pratik yolu İstanbul Eminönü, Aksaray,Fatih v.s bir çok yerde İTT otobüsleri dolmuş durağına gidip Esenler/atışalanı dolmuşları mutlaka buralardan geçer durakta sorun bunlardan birine binin Atış alanına giden bütün dolmuşlar Atışalanı Mezarlığına yakın geçer,Dolmuşçuya sorun Atış alanı mezarlığı yakınında indirsin , inince Mezarlığın giriş kapısının olduğu cadde dik şekilde kışlanın nizamiyesine girer, karşınıza kavşak da çıksa ters yolda çıksa arabanızlada olsanız orda biyerde park edin o caddeyi dik bir şekilde çıkın Metris KIşlası yazan tabelayı görürsünüz zaten.

    Şahsi arabanızla iseniz orayı bulmak biraz meseledir yoları çok karmaşıktır. Siz en iyisi mezarlığı sorup aracınızı mezarlın yanında bir yere park edin, 150-200 metre yürüyün yayan daha rahat gidersiniz.

    Aracınızla Esenler/Atışalanına gitmektede zorluk çekebilirsiniz B.paşa,Aksaray,Fatih,Topkapı,Ulubatlı gibi bir çok semtin bulunduğu istikametde ki Vatan Caddesine girip, tabelaları takip edin sizi yönlendirip Atışalanına götürecektir, İstanbulu bilen biri varsa yanınızda işiniz dahada kolaylaşacaktır.
  • Tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.