Şimdi Ara

ZİEBART FAYDALI MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
22.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birde bu araçlarda ziebart olayı var boya koruma iç döşeme koruma gerçekten işe yarayan birşeymi ben bu iki hizmetinide yaptırmayı düşünüyorum iç mekan toz tutmuyormuş ve yağlı veya sulu birşey döküldüğünde leke kalmıyormuş dış yüzeyi ise 1mm kalınlığında bir tabaka ile kaplıyorlarmış yeni aracı yapmaya değermi yoksa aracın orjinalliğimi bozulur.



  • ön cam hariç hepsini yapıyolar.koyuluğunu sen seçiyorsun.5-6 kat film çekiyolar yok önleyici yok süzücü falan filan.ömür boyu garantili

    linkler burda

    http://www.ziebart.com.tr/CamFilmi.html


    bu arada zam yapmışlar 2 ay önce sorduğumda 300 dü şimdi 340$ yapmışlar.diamond galsda 200 dü 300$ yapmışlar.keşke yaptırsaydık o zaman

    http://www.ziebart.com.tr/perakende_fiyatlar.html




  • Ben bu konuda, başlattığımız bir kampanyadan bahsetmek istiyorum.

    Polytop Oto Temizlik ve Koruma Sistemleri İzmir Uygulama Merkezi olarak kullanılmış otomobiller ile ilgili olarak bir kampanya başlattık.

    Kullanılmış otomobiller için; Boya parlatma + boya koruma 99 YTL+kdv

    Yeni Otomobiller için ise boya koruma 99 YTL+kdv (Bunun yanında döşeme koruma + halı koruma + deri koruma + vinil koruma hediye ediyoruz)

    Boya koruma sisteminde her uygulamada boya tabakası üzerinde yaklaşık 1 mikron kalınlığında bir tabaka oluşur. Biz bu uygulamayı iki kat olarak yapıyoruz. Böylece daha dayanıklı ve daha kalın bir boya koruma tabakası elde etmeye çalışıyoruz. Uygulama süresi yaklaşık 4 saat.

    Salih ALPBAZ
    Makina Müh.
    www.polytopizmir.com




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.