Şimdi Ara

Van Gölü Canavarı (2012)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Halk efsanesi haline gelen, Gevaş ilçe merkezine heykeli dikilen, Japonlar tarafından kitabı yazılan Van Gölü canavarının bu kez filmi çekiliyor. Yapımcılığını Ercişli halk müziği sanatçısı Mustafa Çetin'in yaptığı 'Van Gölü Canavarı' adlı filmin çekimlerine göl kıyısında başlandı.


    Levent Aras, Didem Ellialtı ve Nafiz Çetin'in de rol aldığı filmde, 3 çobanın yaptığı sahte canavar maketinin, kasaba halkına gerçek bir canlı gibi inandırılmaya çalışılması anlatılıyor. Çekimleri yaklaşık bir ay sürecek filmin eylül ayında gösterime girmesi bekleniyor.

    Hasılat konusunda iddialı olmadıklarını belirten yönetmen Bünyamin Yaşar, yapımın daha çok uluslararası festivallerde ilgi çekeceğine inandıklarını ifade etti. Samimi bir film çekmek için bölgeye geldiklerini söyleyen Yaşar, "Türkiye'de Van Gölü canavarını bilmeyen yok. Gerçek olsa da olmasa da mesele ayyuka çıktı. Gerçek olduğuna inanmıyoruz ama filmin sonunda devam çekmek için canavar çıkıyor." diye konuştu.

    Büyük sponsorlarla çalışmadıklarını kaydeden yapımcı Mustafa Çetin de ilgililerden destek istedi: "Filmi elbette bitireceğiz ama daha güzel şeyler yapmak için bu tarz çalışmalara destek verilmeli."
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.