Şimdi Ara

Yardım! Gazdan ayağı çekince stop ediyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
48.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar opel corsa b 2000 model var, 1.2 16v. Araçla biraz kilometre yaptıktan sonra vites değiştirirken yada aracı durdururken ayağı gazdan çekince stop ediyor. Araçta lpg var ama bunu benzinde de yapıyor. Araç stop ettikten sonra 5-10 dakika beklemeden çalışmıyor. İşin garip yanı bunu her zaman yapmıyor, öyle oluyorki bir hafta hiç sorun vermiyor, sonra ansızın bu sorunla karşılaşıyorum.

    Geçende 2 saatlik bir yola gittim, şehirler arası yolda kırmızı ışıklarsa stop etti, kaldım yolun ortasında. Genelde motor ısınınca yapıyor bunu. Sabah olsun olmasın ilk çalıştırmalarda kesinlikle hiçbir sorun yok, anında çalışıyor, rolantide çok düzenli. Yanlız bu sorunu yapacağı zaman bir silkeleme oluyor, sorun yapacağını anlıyorum ayağımı gazdan çekmemeye çalışıyorum, uygun bir yere gelince ayağımı gazdan çekip,durmaya başladığımda stop ediyor.

    Bunun nedeni ne olabilir, bir parça bozuksa tam bozuktur herhalde, ısınınca bozulan parçalar var mı? Yada araç yağ değişti, yağ bulaşınca böyle yapabilen parçalar var mı? Her usta birşeyler söylüyor, onlara kalsa tüm parçaları teker teker değiştirecekler beni mali krize sokacaklar. Daha önce benzer olay başlarına gelen arkadaşlar, yardımınızı bekliyorum.







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.