Şimdi Ara

biri adsl abonelik iptal eziyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
38.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bende tt netten kurtulup biri adsl ye gecmiştim fakat şimdi iptal ettrmek istiyorum ama 5 gundur beceremedim ip tal edin diye ariyorum tamam not aldik arkadasslar size geri donecek diye kapatiyorlar bes gundur ayni hikaye devam sim di aradim tamam yarin arkadaslar sizi arayacak diyorlar artik biktim nasil iptal ettirecem valla ttnet elini opeyim bu koç larda uc kagitci cikti



  • Buraya Şikayetinizi yazınız... Bİri sizi geri dönecektir...Saygılarımla...
  • Benim de firmayla kullanıcıyken çok büyük sıkıntılarım oldu. Ekşi sözlükte de gün ve gün durumu paylaşmıştım:http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=biri+adsl%2f%40tolginho

    Aboneliğimi iptal etmenin üzerinden en az 8-9 ay geçtikten sonra benden 150 lira(modem ücreti adı altında) talep edildi.

    Halbuki firma kurye göndereceğini söylemiş ama kurye göndermemiş, bunun üzerine kargo ile orjinal ambalajı içinde firmaya gönderim yapılmıştı.

    Gönderimden 10 gün sonra ancak faks ile gönderi numarasını bildirmem ile modemin kendilerine geldiğini kabul ettirebilmiştim.

    Birkaç gün önce tekrar telefon geldi ve otomatik yanıt sisteminden borcumuz olduğu söylenildi. Ben geri arayınca borcunuz yok dendi. Dün tekrar borcunuz var diye bu sefer müşteri hizmetlerinden borcumuzun olduğu bildirildi. Yani o günkü ruh durumuna göre borcumuz olabiliyor ya da olamayabiliyor, bu göreceli birşeymiş orada onu öğrendik.

    En sonunda borcumuz olduğunu söyleyen birine rast geldim ve borcun nereden kaynaklandığını sordum. Meğer modemi kırıp göndermişiz 7 ay sonra haberimiz oldu. Ben modemin sağlam gönderildiğini ve hasarlı teslimat durumunda kargo firmasında zabıt tutulmuş olması gerektiğini ve bu hasar tespit zabtını istedim.

    Müşteri hizmetleri ilgili birime ilettim dedi. Telefon kapandıktan 15 dakika sonra da faturanızı iptal ettik diye SMS aldım. Çünkü kırık olmayan şeyin zaptı yoktu, sahte evrak bile yapsalar 2 ocak 2012 diye tarih atamayacaklardı.

    15 dakikalık arada ise ben kargo firmasını aramıştım ve onlardan zabıt belgesini istiyordum ki, daha koç.net demeden teslimatı yapan şubedeki yetkililer Koç.net'le ilgili hergün onlarca telefon geldiğini, her kullanıcıya bu taktiği uyguladıklarını ve şubenin de bu durumdan bıktığını söylediler.

    Eski Koç.net yeni Vodafone.net firmasına söylecek hiçbir söz bulamıyorum. Tek içimden gelen ayağa kalkıp alkışlamak...




  • bir ara buradaki siteden iptalle ilgili başvuru alıyorlardı bir deneyin isterseniz BİRİ VODOFONE ADSL BASVURU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.