Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.276
Cevap
21
Favori
340.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rpm7200

    Hacılar şu ejderha ile başım dertte :D ölmüyor şerefsiz :D bir taktiği var mı :? yardımcı olun bea :S video da hızlı bir şekilde canı azalırken benim yarım saatlik uğraşımda zerre can barı azalmıyor .


    dostum gümüş kılıçla vurduğuna eminmisin ?
    bende letho ya insan diye çelik kılıçla vuruyodum yarım saatte neredeyse pes ettirmeye yaklaşmıştım ama bi türlü yenemedim. sonra dedim yok ya bu herif insan olamaz çektim gümüş kılıcı yandı yandı diyene kadar verdim ayarı :) sendede belki öyle bişe vardır. ben zorda oynamama rağmen hiç bir rakip şimdiye kadar çok az hasar almadı. milim milim gidiyosa canı muhtemelen yanlış kılıç kullanıyosundur
    bende ikinci oynayışıma rağmen harpy contract ı bi türlü tamamlayamadım. yok bişe değil içimde kaldı. 6 yuvayı patlatttım 7 ci olmuyo arkadaş nerede bu 7 yuva
    2 tane karaliçenin ininde patlattım bi tane ine girmeden hemen yerde yatan cesedin yanında. bi tane daha ilk gelirken yolun kenaırnda iki tanede trollerin taraftan gidince yüksekte. diğerini bulamadım nerede bu yuvalar yardımcı olabilecek varmı ?
  • dmaug7

    ben trissle ve ves'le de yattım.chapter 1 de vernon roche ile gidersen.vesle yatıyorsun. savaş kampındaki kılıçlı dövüş turnuvalarına katıl.3 kişiyi hakla.daha sonra ves senle kapışmak isteyecek.bir şansımı deneyeyim diyecek.ves'i yen vesle konuştuktan sonra seni vernon roche'nun kampına git.kampta ves'le konuş,biraz kur yap.kendisinden etkilendiğini söyle.gerisini anlatmayım
  • mumak

    3.1 yaması geldi;ancak dün değil mayıs ayı içinde çıkmış.5mb küsür.indirip kurun.
  • @mumak toplamda 7 tane harpi tuzağını 4 tanesini eski taş ocağı denilen yerde dış alanda yani orada kullanacan kalan 3 tanesinide kristalleri aldığın ve kraliçe harpinin olduğu yerde kullancan.
  • Bu arada Iorveth in yolunu seçerseniz daha çok kadınla beraber oluyorsunuz ve oyunda en güzel kadın Cynthia.Onun için bile değer Iorveth seçmek hatta succubus bile var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonicPower

    @mumak toplamda 7 tane harpi tuzağını 4 tanesini eski taş ocağı denilen yerde dış alanda yani orada kullanacan kalan 3 tanesinide kristalleri aldığın ve kraliçe harpinin olduğu yerde kullancan.

    dostum sağol. demekki ben kraliçenin inindekilerden birini atladım. zaten ilerledim artık tekrar yapma şansım yok.
    bu arada iorveth in yolundan gidiyodum.ilk oynayışımda ves tris(ilk savaş kampında ve kuleden kurtardığım elf kadınla yatmıştım. ama ikinci oynayışımda triss i elflerin hatıra gülü olan bahçesinde öyle bi götürdümki , başka kadına bakasım gelmedi artık tamamen gözüm doydu. şimdi tekrar hararetle triss i kurtarmaya çalışıyorum :)
  • Oyun bitti keşke bitmeseydi.Acayip güzeldi umarım kitaplarınıda Türkçeye çevirirlerde onlarıda okuruz.Oyunu çeviren bütün arkadaşlara teşekkürler.
    Üçüncü oyun bi aksilik olmazda çıkarsa onuda Türkçeye çevirler umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadowborn -- 16 Haziran 2012; 18:42:18 >
  • sonicpower krala yapılan suikastta takıldım.necromansi büyüsü yapılacak.wicther gadwall bana bu konuda yardımcı olur diyor.büyücü necromansi ayini için iksir içmemi söylüyor.takıldım.gadwall iksir mi yoksa bir kişi mi? saol şimdiden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atsuma

    sonicpower krala yapılan suikastta takıldım.necromansi büyüsü yapılacak.wicther gadwall bana bu konuda yardımcı olur diyor.büyücü necromansi ayini için iksir içmemi söylüyor.takıldım.gadwall iksir mi yoksa bir kişi mi? saol şimdiden.

    Gadwall iksir.
    Türkçe oynuyorsan, bir hatamızdan dolayı bir çeviri yanlışlığı var, oyunda ayrıca Bozördek olarak da geçiyor Gadwall iksiri.
  • çok teşekkür ederim cemreserpal.türkçe oynuyorum evet.bozördek aradığım iksir.bu iksiri umarım satan vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atsuma

    çok teşekkür ederim cemreserpal.türkçe oynuyorum evet.bozördek aradığım iksir.bu iksiri umarım satan vardır.

    Nekromansi yapılan çadırın oralarda Myron var o satıyor gadwall.
  • saol,SonicPower

    Myron sorayım.
  • arkadaşlar ben işlerimden fırsat bulupda oyuna vakit ayıramadım ama şimdi oynamaya başladım ve VERGEN diye bi şehirdeyim. stennisi kötlüler linç etti sonra geralt yerden kan aldı . saskia konsey toplantısında içki içerken zehirlendi ve saskia'ya panzehir lazım philippa diye bir büyücü kadın var onun yanına gidiyorum her seferinde saskia için panzehir bulmayı unutma diyor ama ben panzehiri bulamadım nerden bulabilirim bi yardımcı olurmusunuz veya o bölümden sonraki bölümün save dosyasını atabilirmisiniz 2 gündür uğraşıyorum ALLAH rızası için bi yardım edin :(((
    haritaya bakıyorum gidilecek yapılacak bşeyde görünmüyor panzehiri bulsam veya o bölümü geçebilsem herşey çözülecek bakın hepiniz nerdeyse bitirmişsiniz lütfen bi yardımcı olun .. şimdiden ALLAH razı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANDREAR

    arkadaşlar ben işlerimden fırsat bulupda oyuna vakit ayıramadım ama şimdi oynamaya başladım ve VERGEN diye bi şehirdeyim. stennisi kötlüler linç etti sonra geralt yerden kan aldı . saskia konsey toplantısında içki içerken zehirlendi ve saskia'ya panzehir lazım philippa diye bir büyücü kadın var onun yanına gidiyorum her seferinde saskia için panzehir bulmayı unutma diyor ama ben panzehiri bulamadım nerden bulabilirim bi yardımcı olurmusunuz veya o bölümden sonraki bölümün save dosyasını atabilirmisiniz 2 gündür uğraşıyorum ALLAH rızası için bi yardım edin :(((
    haritaya bakıyorum gidilecek yapılacak bşeyde görünmüyor panzehiri bulsam veya o bölümü geçebilsem herşey çözülecek bakın hepiniz nerdeyse bitirmişsiniz lütfen bi yardımcı olun .. şimdiden ALLAH razı olsun

    Birisinin sana kendi kayıt dosyasını atması çok saçma bir şey olur, RPG çünkü bu. Önemli olan yaptığın seçimler.

    Günlüğünde (J ile açılıyor sanırım) yazıyor görevlerin açıklamaları. Boşuna çevirmedim onları. ._.
    Görevlerde yazanları yapman gerekiyor. Basit yani açıkçası.
  • Chapter 2 de kingslayer görevinde nekromansi yapmak için gadwall iksiri lazım.bunu nereden bulurum.kamp tarafın da chapter 2 ye başladım.rhoce ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKK geçsin tekrar indiricem
  • Oyunun ayrı olarak türkçe yaması yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcextra da sadece türkçe yama kısmı var. Arayın bulursunuz. Bilmeyenlere. Ben baya aradım da. kurdum oynuyorum şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcextra da sadece türkçe yama kısmı var. Arayın bulursunuz. Bilmeyenlere. Ben baya aradım da. kurdum oynuyorum şu an. Bozördek ide bi önceki sayfada gördüm.sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kardeşim ama ne yaptıysam nereye gittiysem bir türlü bulamadım şu panzehiri. ya allahın adını koydum başka bilen varsa bi yardım etsin nolur ya. 1 hafta oldu o görevde takılı kaldım.

    saskia için panzehir nerde bulabilirim veya nasıl yapabilirim. lütfen ya.
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.