Şimdi Ara

Doping Adsl kullanan var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
2
Favori
144.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Symplegad

    quote:

    "Doping ADSL2+ Türk Telekom alt yapısını kullanmamaktadır. Doping ADSL bilinen tüm ADSL hizmetlerinin aksine kendisine ait ağ yapısını kullanarak, kullanıcılarına hızlı ve kesintisiz internet erişimini ADSL2+ teknolojisiyle sunmaktadır"

    Mesajınızdan alıntı yaptığım bu ifade yalan değildirde nedir peki ? Türk Telekomun alt yapısını kullanıyorsunuz TTneti iptal etmeden Doping interneti bağlayabiliyormusunuz ? Bağlayamıyorsunuz çünkü Türk Telekomun Portu boşaltması gerekiyor değil mi? burdanda ne anlaşılıyor Ttnetin portlarını kullandığınız Ayrıca doping ne zaman döşedi kendi alt yapısını bütün millet uyurken bir gecede mi,hiç bir kazı çalışması göremedik? Türk telekomun hatlarını ve alt yapısını kullandığınız ap açık meydanda lütfen Tüketiciyi yanlış bilgilendirmeyin dürüst olun,forumdada bunlar daha önce çok konuşuldu Doping'in Biri Adsl,Smile Adsl'den hiç bir farkı yok !!! Hepsi Türk telekoma bağlı Türk telekomun hat kiracısıdır !!


    Evet port meselesi bencede mantıklı,madem TT altyapısı kullanılmıyor o zaman Gshdsl,özel devre gibi haricen hat mı çekiliyor yada çekildi daha önceden.Birde bir kaç yerde okudum bağlantı hızından şikayet edenlere bakır kablolardan kaynaklanıyor gibi cevaplar verilmiş.Madem yeni hat döşediniz neden bakır? Yok fiberoptik kablo ise neden bakır kablo bahane ediliyor?
    Bencede burada bir pazarlama aldatmacası var ama isteyen yine kendisi bilir.




  • Arkadaşlar onu bunu bilmem de
    5 senedir TTnet kullanıyordum 4 gb kotalı ve 1 mb hız olanını. 5 senedir hiç bir indirimini görmedim. kotalı olması da ayrı bir dert.
    Nisan başından itibaren Dopinge geçtim. Geçerken Türk telekom aboneliğimi kapattırmamak için elinden geleni yaptı. indirim hediyeler vs ne ararsanız. bütün hepsini geri çevirerek aboneliğimi iptal etme talebinde bulundum. o anda sözde hat kapandı. ama 1 hafta boyunca ttnet kota sorgulaması yapabiliyordum. aboneliğimi iptal ettirdikten tam bir saat sonra dopinge başvuru yaptım. bağlanması 1 hafta sürdü. burda dopingin bir suçu olduğunu düşünmüyorum. beklemekten sıkılsamda beklemekten başka çarem de yoktu. TTnet hattı bir hafta boş bırakmıyor. yeniden bağlantı vermek için sizi zırt pırt arıyor. bundan dolayı burda dopingin geç bağlanması gayet doğal.

    Şimdi 8 megabite kadaR Sınırsız paketi kullanıyorum. ve şunu söyleyebilirim. bağlattığım günden beri hiç bir sorun yaşamadım. download hızım 990 kb/sn maximum. ve 12 ay boyunca 30 TL ödüyorum.

    İçinizde korku varsa bunlar boşa bunu söyleyebilirim. Hee kimin alt yapısını kullandığını bilmiyorum ben aldığım hizmete bakarım xD




  • benide az önce aradılar yani 1 saat önce ve bu 1 saat içinde değişik forum ve bloglarda kullanıcıların yazılarını okudum. durum içler acısı. sürekli neti kesilenden tutunda bağlantı hızının yavaşlığına veya faturaların kabarıklığına veya sözleşmenin 2 yıl zorunlu olmasına kadar. bir sürü hikayeleri var. ttnet tam bir saçmalık evet fiyat ve hız olarak fakat bu doping veya her ne halt olursa onlarda pay almaya kalkan sömürücüler. kimse vatandaşı umursamaz. her firma cebini düşünür. hizmet verende yok. eğer hizmet istiyorsanız. uydu nete geçin kafanız rahat olsun . oda heryerde yok tabii. kesinlikle tavsiye etmem hiç düşünmeyin. şu an iyi iseniz bırakın öyle kalsın.

  • SAKIN ARKADAŞLAR DOPİNG VE MİLLENİ ADI ALTINDA 2 KAT İNTERNET ADI ALTINDA PİYASAYA ÇIKAN ADSLDEN UZAK DURUN BEN ETTİM SİZ DÜŞMEYİN:

    Olay şöle gelişti
    Bir arkadaşın ısrarıyla doping adsl ye abone oldum olmaz olaydım! modem 5 gün sonra geldi bugüne kadar görmediğim çok basit bir modem neyse kurulumu gerçekleştirip internete girdim ama abartmıyorum 10 dakika sonra hat kesildi ve 18 gündür ettiğim telefonların haddi hesabı yok hala internetsizim.
    Bu arada ilk faturası 12. günde geldi (EVET FATURA GÖNDERME HIZLARI 2 DEĞİL 4 KAT DAHA HIZLI)

    ben tekrar acemi teknik servislerini aradım burası bir iş yeri ben daha fazla dayanamıyacağım bu çile adsl nin iptalini istiyorum dedim.

    nasıl olduysa bana hakmı verdiler veya kurtulmakmı istediler bilmiyorum iptal isteğim dilekçeyle beraber fax ile baş vurmamı istediler bende faturamın iptaliyle birlikte iptalini istedim. BAKALIM NE OLACAK.

    ÇOK İLGİNÇ.




  • ne enterasan bende smile adsl e ön kayıt yaptırmıştım doping den beni aradılar biz daha ucuzuz dediler ancak burdaki yorumları okuyunca biraz huylandım valla

    benim anlamadığım ttnet i iptal ettirdiğimi nasıl anladılar yoksa ttnet bu firmalara bilgimi sızdırıyor ne dersiniz...
  • Bende geçecektim vazgeçtim. Ttnetle tahahütsüz devam ediyorum.
  • dopingin fiyat dışında ttnet'ten pekte farkı yok gördüğüm kadarıyla.
  • boşverin doping i falan hiç bulaşmayın bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kikocan

    ARKADASLAR AMAN UZAK DURUN.

    Basimdan gecen olayi kendilerine attigim ve halen geri donus yapilmayan e-posta ile anlatayim :

    Merhaba,

    Bundan 10 gun oncesinde firmanizi arayip hattimiza 16mb ADSL2+ hizmeti verilebilir mi diye sormustum.

    Hat icin 16mb hizmeti verilebilir diye onayinizi almistim.

    Bu onay uzerine, Koc.Net 'ten aldigim 8mb hizindaki internet hizmetini iptal ettirip size basvuruyu yapmistim.

    Basvurum 24 Haziran 2009 yapildi.

    O tarihten bugune (02.07.2009) hizmet almayi bekliyordum. Defalarca musteri hizmetlerini aradim.

    Bugun biraz once saat 12:00'da geri arandim ve bana tarafinizdan iletilen bilgi asagidaki gibidir :

    "Hattiniz en fazla 4mb hizini destekliyor. Kabul ediyorsaniz hizmetinizi baslatacagiz."

    1-) Ben sizi ilk aradigimda hattimin 16mb hizinda calisabilecegini taahhut ettiniz.

    2-) Hat Koc.Net uzerinden 8mb hizinda calisabiliyordu, siz en fazla 4mb hizinda calisabilir diyorsunuz.

    3-) Bekledigim sure zarfinda is kaybina ugradim.

    Tum bu satirlari goz onunde bulundurarak yaptiginiz buyuk ayibin sebep actigi magduriyeti kim duzeltecek ?




    UZAK DURUNNNNNNNNNN

    Yukarida yazdiklarima ek olarak neler oldu anlatayim.

    Gelismelerden sonra 04.Temmuz.2009'da TTnet'ten hizmet almaya basladim. 8mbit limitsiz.

    Doping bana 2009-Agustos basinda fatura yolladi.
    Fatura bedeli 320TL... Iceriginde ilk kurulum, modem ve 16mbit kullanim bedeli vardi.

    Faturayi kabul etmedim ve kendilerine uyari e-mail'i gonderdim.
    04.Temmuz itibariyle hizmeti TTnet'ten aldigimi ve ayni telefon hatti uzerinden nasil hizmet verdiklerini ispat etmeleri gerektigini belirttim.
    Binbir ugrastan sonra fatura iptal oldu.




  • kampayalarda 1 mb. sınırsız, 4 mb. sınırsız, 8mb. sınırsız gibi seçenekler var. konuya yabancı olduğum için soruyorum. 1mb. sınırsızda örneğn 100 MB lık bir dosyayı ne kadar zamanda indirebiliyor?
  • çok iyi firma

    geleceğin yalın adsl yi kullandırabilecek superonlineden sonra gelen firma
  • Bende dopinge kayıt olmuştum ve ttnet i iptal ettirmem gerekiyordu yanlız.Bu gün bir arayıp sorayım dedim ne kadar zamanda bağlanır? açtım hemen zaten normal bir telefon numaraları var önce çaldı çaldı kimse açmadı.daha sonra acaba yanlışmı aradım diyerek tekrar aradım telekonu öksürerek biri açtı :) dedim böyle böyle ne kadar sürer? dedi eğer ttnet portu boşa çıkarmaz yanlızca sinyal keserse biz zaten her gün bakıyoruz günde bağlanır.Hatta dedi şimdiden şifrenizide veririm ama isterseniz önce bir iptal olsun ..Bakalım bekleyip göreceğiz.daha sonrası için gelişmeleri haberdar ederim.
  • arkadaşım ben 1.5 senedir ttnet satıyurum ama doping internet bayiliği teklif ettiler ve ben aldım ilk önce kendi evime bağlattım.deneme amaçlı baktım süper ve şu an tüm dostlarıma öneriyurum almak isteyen varsa 0533 747 59 21 nolu telefuna ya müracaat edebilirler hemen bağlatayım türkiyenin neresi olursa olsun
  • yahu bu doping bu kadar dandik mi cidden? Hızları nasıl acaba? Kesilme falan oluyor mu? Kullananlar yardım edebilir mi acaba? 1mbit fiyatın 2mbit almayı düşünüyorum da aklım karıştı yorumları okuyunca.
  • arkadaşlar işyerinde sınırsız ttnet internet aboneliğim var.ayda zaten 50 tl ödüyorum.evim işyerine biraz uzak olduğu için sınırlı bir adsl almak istiyorum.doping'in 12 ay 9,99 kampanyası uygun gibi geldi ttnet'in fiyatlarına göre.kullanan arkadaşlar hem fiyat hem de performans olarak değerlendirebilirmi?tel.numaramı yazdım şöyle bir şey çıktı:" Bu bölgede Doping hizmetinden yararlanabilirsiniz.
    Alabileceğiniz maksimum hız 8 Mb/sndir"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monsermose

    Bende dopinge kayıt olmuştum ve ttnet i iptal ettirmem gerekiyordu yanlız.Bu gün bir arayıp sorayım dedim ne kadar zamanda bağlanır? açtım hemen zaten normal bir telefon numaraları var önce çaldı çaldı kimse açmadı.daha sonra acaba yanlışmı aradım diyerek tekrar aradım telekonu öksürerek biri açtı :) dedim böyle böyle ne kadar sürer? dedi eğer ttnet portu boşa çıkarmaz yanlızca sinyal keserse biz zaten her gün bakıyoruz günde bağlanır.Hatta dedi şimdiden şifrenizide veririm ama isterseniz önce bir iptal olsun ..Bakalım bekleyip göreceğiz.daha sonrası için gelişmeleri haberdar ederim.


    Evet tam 10 gün internetsiz kaldıktan sonra nihayet doping bağlandı.Ama bunun nedeni lanet ttnet yüzünden.İptal edildikten 1 saat sonra interneti kestiler ama portu tam 1 haftanın sonunda boşa çıkartılar.Defalarca aradım yok efendim Ankaradan arayacaklar,mevzuat böyle size yeni teklif sunacaklar tam 1haftamı yediler.Dün aramışlar nihayet, peder hiç bir teklifi kabul etmemiş zaten anlamazda sonra portumu boşa bıraktılar.Hemen doping i aradım öğleden sonra onlarda bu gün yada yarın açılır dediler bu arada jet hızıyla sözleşme geldi imzaladım bu akşam üstüde birden tüm ışıklar yandı tatataaaa internetim geldi.Zaten şifremi daha önce vermişlerdi bu yüzden anında kullanmaya başladım.
    Öncelikler daha önceki sinyal ve hat özellikleri biraz daha kötü çıkmasına rağmen hızından memnun kaldığımı söyliyebilirim.Çünkü tüm yerlerde youtube,facebook videoları rapid hep full kullanıyor.1 mb almıştım sınırsız ve hep 100 üstünü gördüm (netlimiter progamından bakıyorum kullanığı hıza)ttnette oraya giriyon ayrı buraya giriyon ayrı idi,hemde bu gün her taraf sağanak yağış olduğu halde.Pingler de normal bad campany oynarım multi herhangi bir sorun yaşamadım.Anlayacağınız ilk izlenim gayet iyi ama uzun zamanda ne gösterir arızal olduğunda ne yaşarım bilmiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: airturkey

    arkadaşlar işyerinde sınırsız ttnet internet aboneliğim var.ayda zaten 50 tl ödüyorum.evim işyerine biraz uzak olduğu için sınırlı bir adsl almak istiyorum.doping'in 12 ay 9,99 kampanyası uygun gibi geldi ttnet'in fiyatlarına göre.kullanan arkadaşlar hem fiyat hem de performans olarak değerlendirebilirmi?tel.numaramı yazdım şöyle bir şey çıktı:" Bu bölgede Doping hizmetinden yararlanabilirsiniz.
    Alabileceğiniz maksimum hız 8 Mb/sndir"

    Nasıl gördün hattının destekledigi degeri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darbaz34


    quote:

    Orijinalden alıntı: airturkey

    arkadaşlar işyerinde sınırsız ttnet internet aboneliğim var.ayda zaten 50 tl ödüyorum.evim işyerine biraz uzak olduğu için sınırlı bir adsl almak istiyorum.doping'in 12 ay 9,99 kampanyası uygun gibi geldi ttnet'in fiyatlarına göre.kullanan arkadaşlar hem fiyat hem de performans olarak değerlendirebilirmi?tel.numaramı yazdım şöyle bir şey çıktı:" Bu bölgede Doping hizmetinden yararlanabilirsiniz.
    Alabileceğiniz maksimum hız 8 Mb/sndir"

    Nasıl gördün hattının destekledigi degeri


    http://www.doping.com.tr/sorgula.asp buradan bakmıştır.




  • Bu gün cevir sesi gitti arızaya bıraktım aradılar biraz internet gitti ve sonra her ikiside geldi.Sonuç çok daha iyi hat değerleri ve her yöne full hız.
  • darbaz arkadaşımhttp://www.doping.com.tr/sorgula.asp'den girdim telefon numarasını.ama bu maximum değer.ttnete gittim bugün.telefon bağlantısı hala zorunlu diyorlar internet için.bu da minimum 10+29= 39 tl ye mal olacak.ttnet in wınn tarzı bi kampanyası var.500 mb kotalı.o nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.