Şimdi Ara

Köpeklerin Tüy Bakımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Köpeği olan arkadaşlar,köpeğinizin tüy bakımı ile ilgili pratik bilgileri burada paylaşalım

    Ben yazayım önce : Tüy döken köpeklere arpayı kaynatıp,suyunu içirmek gerekiyormuş.Tüy köklerini sıkılaştırıyormuş.

    Ayrıca köpeğin tüylerini hızlı uzatmak için,dökülecek tüylerin hızlı dökülmesini ve temizlenmesini sağlamak için ne yapabilrim ?



  • Arpa kaynatmayı ilk defa duyuyorum.Ama tüylerin etrafa dökülmesini engellemek için düzenli tarama yeterli olacaktır.Tabi bu işlemi kısa sürede etkili bir biçimde bitirmek için doğru tarağıda kullanmak önemli.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ata

    Arpa kaynatmayı ilk defa duyuyorum.Ama tüylerin etrafa dökülmesini engellemek için düzenli tarama yeterli olacaktır.Tabi bu işlemi kısa sürede etkili bir biçimde bitirmek için doğru tarağıda kullanmak önemli.

    Arpa tüyleri güçlendiriyormuş.
    Taramaksa dökülen tüylerin dağılmaması için alınmasını sağlıyor.

    Ben köpeğimi taramakta biraz zorlanıyorum,durmuyor Yıkayamıyorum da,tarayamıyorum da....
    Artık çaresine bakıcam
  • Sanırım sorununuz tüy yutma endişesi.Ben de ilk başlarda bu olaydan çok korkuyordum.İnternette biraz raştırdım ve şunu öğrendim;aslında insan vücuduna zararı olan tüy değil tüyün üzerinde olan tenya larvaları imiş.Bu tür dış parazitlerden korunmak için de bir çok sprey var.Bir veterineredanışırsanız size yol gösterecektir.

    Fakat sorununuz tüy yutma endişesi değil ise yani tüy dökmesini istemiyorsanız,tüylerini güçlendirmek istiyorsanız size Gabiotin tablet öneririm.Tüy dökme,kepeklenme,kellik,deri tahrişi gibi hastalıklar için doktorumuz önerdi.5kg ye kadar günde yarım tablet,5kgden yukarı için günde 1 tablet şeklinde uygulanıyor.10 tane tablet 7.5TL.Herhangi bir veterinerden edinebilirsiniz.Kolay gelsin.

    Bu arada Ankara'nın neresinde oturuyorsunuz?
  • pekı arkadaslar kene pire vb. parazıtler için kullanabılıcegımız bır ılac varmı hanı bır ay etkısını surduren ...bu ılaclar ne sekılde satılmaktadır sprey veya damla ....fiyat nedır nerelerden temın edılır..ayrıca tuylerın parlaklasması ıcın kuvvetlenmesı ıcın cesıtlı ılaclar var bunlardan en etkılısı hangısıdır ..Ayrıca köpegımın kas yapısını guclendırmek ıcın neler yapmalıyım ne kullanmalıyım..
  • damla var enseden yapılan 1 ay idare ediyor.petshopta 8liraya aldım.vet 25tl demişti.tüy için sarımsak hapı al hepsiburada.comdaki iyidir.kas için egzersiz ve kaliteli mama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.