Şimdi Ara

Vodafone`dan SMS Paketi ayda sadece 9 TL'ye 3000 SMS HER YÖNE [Sadece VODAFONE`DA] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
0
Favori
769.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xfurix

    quote:

    Orijinalden alıntı: Handsome2000
    arkadaşlar daha önce kayıt olduğum için hattımdan 35 kontör çekip tekrar sms yüklediler, ben gelecek ay kullanmak istemiyorum,şimdi iptal etmek istersem bu yüklenenleri de kaybeder miyim?



    HAyır


    mesela bugün kayıt oldunuz hattınızdan 35 çekildi.. 20 dakka sonra iptal etmek istediniz iptal ediyorsunuz.. satın aldığınız smsleri ücretsiz olarak kullanmaya devam ediyorsunuz.. ama 1 ay sonra otomatik yenilenmiyor.. ve ücretli tarifeye geçiyor..

    sizin durumunuzda ise sms paketini iptal etmemişsiniz ve kontörler çekilmiş bu durumda size iade yapmazlar kullanmak istemiyorsanız şu an telefonunuza iptal yazıp 7333 e gönderin.. merak etmeyin sms paketiniz 1 ay boyunca geçerli olacak ama 1 ay sonra en azından otomatik yenilenme olmaz




  • Bu konudaki kullanıcılar: xR4d
    1 kayıtlı üye, 13 misafir

    Google iyi kaynak veriyor
  • Genel anlamda baktığım zaman ''aman şöyle olsa daha iyi olurdu,yok efendim olmamış,yahu neden böyle'' gibi serzenişlerde bulunan arkadaşlaradır bu sözüm;

    SMS olarak adlandırılan şu hadiseyi lütfen Messenger gibi kullanmaktan vazgeçelim arkadaşlar,inanın alışkanlığınızı sürdürürseniz yavaş yavaş operatöre serzenişte bulunmaktan vazgeçer,alışkanlığınızın nelere maal olabileceğini düşünmeye başlarsınız kara kara...

    Kişisel tercihler itibariyle kullanılabilirliği her daim mümkün hadiseler bunlar,fakat kişisel tercihlerinizi otokontolünüzle bezeyiniz birazcık :)

    Sevgiler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 22 Ocak 2010; 1:42:07 >
  • reklamlarda vodafone 3ün5in lafını yapmaz diyorlar ama 4 kontörün lafını güzel yapıyorlar bu sms paketinde..

    39 kontör yerine şok şok şok ne istersen iste benden deyip paket fiyatını 30 kontör yaptık deseydi.. çok sağlam ilerlerdi..

    demek ki vodafone da 3ün5in hesabını yapıyormuş..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kankys

    reklamlarda vodafone 3ün5in lafını yapmaz diyorlar ama 4 kontörün lafını güzel yapıyorlar bu sms paketinde..

    39 kontör yerine şok şok şok ne istersen iste benden deyip paket fiyatını 30 kontör yaptık deseydi.. çok sağlam ilerlerdi..

    demek ki vodafone da 3ün5in hesabını yapıyormuş..




    3000sms veriyor adamlar. 39 kontör nedir ki?
  • sorun 39 kontör olması değil.. Allah için 39 kontöre 3000sms gayet uygun..

    sorun olan 35 kontöre verdikleri bu paketi , 3ün5in hesabına bakmıyoruz diye reklam oynattıkları zamanda 39 kontöre yükseltmeleri sorun bu..
  • Hacım 3000 smsi kaldırmasınlar da ben 50kntr vermeye razıyım.
  • Bu kampanya devam ediyor mu? Bende yarın aveadan vodafone'a geçmeyi düşünüyorum.. Hemn bedava dakikalar hemde bu msj olayı benim için oldukça avantajlı olacak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.berkay
    Bu kampanya devam ediyor mu? Bende yarın aveadan vodafone'a geçmeyi düşünüyorum.. Hemn bedava dakikalar hemde bu msj olayı benim için oldukça avantajlı olacak..

    Evet ediyor..

    39 Kontöre her yöne 3000 sms..

    Ama dikkat et günde 100 sms sınırı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: satcell

    Otomatik Paket yenilemesinde yüzlerce kontörünüz buharlaşabilir


    öyle birşey yok kullanmadığınız belli
  • hala devam ediyor mu bu

    yeni ogrenci
    cep ozgur


    de var mı bunlar
  • devam ediyor.
  • devam ediyor.

    lütfen taklitcilerden sakının.
  • Arkadaşlar bu kampanya abone olduğumuz günden itibaren 1 ay mı yoksa her ay başında kendisi mi yeniliyor?Yani şimdi ay sonuna yakın olduğumuz için böyle bir kuşkum var.Cevaplarsanız sevinirim.
  • Bugün üye olursanız 30 günlük süre başlar..

    Ay sonu ile alakası yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.volkan

    Bugün üye olursanız 30 günlük süre başlar..

    Ay sonu ile alakası yok

    Cevap için teşekkürler ama şu madde sanki öyle demiyor.

    SMS Paketi periyodik olarak her ayın sonunda abonenin hesabında yeterli kontörü olduğu anda düşülerek yenilenir. Abone talep ederse paketini iptal edebilir.
  • Hayır dostum. Mesela bugün sms paketi alırsan bunu 30 gün boyunca kullanabilirsin. Sadece mesaj paketini iptal etmezsen 30 gün sonunda hattında yeterli kontörün varsa 39 kontör hattından düşer ve 3000 sms paketi hattına tanımlanır.
  • Arkadaslar ben ayda belki 1 belki 2 sms atiyorum sirket hattim 50tl sabit 1000dk. Vodafone sinirsiz Avea ve Turkcell 750dk. buda bana yetiyorda artiyor onun icin sms atnaya gerek kalmiyor.Sms kullanan birisi olsam 39 kontore 3000 Sms cok ekonomik ve gayet mantikli.Bu pakette Vodafone'dan iyisi yok aramanin anlami yok yatin kalkin Vodafone dua adin adamlar bir geldi resmen rekabeti getirdiler ve vatandasa yaradi...Turkcell Vodafone icin cetin ceviz diyor gelirlerimizi dusurdu diyormus yakin aldigim kanaklara gore...Tabi ballikaymakli zamanlar guzeldi tek basini pastayi meyve suyunu colayi gotur Simdi ne oldu 3 tane saglam oyuncu var hele bitenesi harbi yaman cikti bekledigimden cok iyi oldu...
  • quote:

    Bu pakette Vodafone'dan iyisi yok aramanin anlami yok yatin kalkin Vodafone dua adin adamlar bir geldi resmen rekabeti getirdiler


    Bence piyasaya konuşma veya sms olarak rekabet getiren firma aveadır. Eğer avea olmasaydı şuanki fiyatlar olmazdı. Aslında herşey için ilk olarak aveaya teşekkür etmeliyiz. :) İlk heryöne sınırsız tarifeler aveadan çıkmıştır. ( Her ne kadar hezimetle sonuçlansada) Ayrıca 39 kontöre ilk olarak her yöne smsi avea başlatmıştır. Aslında rekabeti getiren aveadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

    Hayır dostum. Mesela bugün sms paketi alırsan bunu 30 gün boyunca kullanabilirsin. Sadece mesaj paketini iptal etmezsen 30 gün sonunda hattında yeterli kontörün varsa 39 kontör hattından düşer ve 3000 sms paketi hattına tanımlanır.

    Cevabınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.