Şimdi Ara

AĞDA GÖRÜLÜYOR...İNTERNETE GİRMİYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
149.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • *************

    AĞA BAĞLI BİLGİSAYAR AĞDAN KULLANILAN PROĞRAMLARI KULANABİLİYOR.

    FAKAT İNTERNETE GİRMİYOR BUNUN SEBEPLERİ NE OLABİLİR.

    TEŞ.

    *******



  • otamatik ip vermeyi denediniz mi?
  • ***
    evet otomatik IP verdik ağa girebiliyor.

    internete giremiyor.


    yokmu yardım ediveren.
  • Dostum, internete giremiyorsa bunun iki sebebi olabilir. birincisi ya bulunduğunuz ağ üzerinde internet çıkışı yoktur. ikincisi de, eğer bir internet çıkışı varsa sizin bilgisayarınızın ya da kullandığınız username'in internet için izni yoktur.
    bulunduğunuz ağ üzerindeki yapıyı daha net belirtirseniz sorununuzun çözülmesi çok daha kolay olur.
  • Bi de Adsl kullanıyosan

    DNS ayarları İnternete giren makinayla aynı olması lazım
  • Herşey tamamsa , FIREWALL bırakmıyor olabilir.Bu konuda biz çok sıkıntı çektik , saatler sonra firewall 'dan kaynaklandığını bulduk ,sizin sorununuz da benzer olabilir...
  • dns numaralarını bir kontrol et cunku turk telekom dns numaralarını değiştiriyor durmadan
  • biraz ayrıntı vermen lazım. sen şirkette domain yapısı içerisindemisin yoksa evde kurduğun networkte 2 bilgisayardan mı bahsediyosun. fiziksel yapıdan biraz bahsetmen lazım. yukarıda yazılanlardan dns ve gateway çözümün olabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maniaq

    biraz ayrıntı vermen lazım. sen şirkette domain yapısı içerisindemisin yoksa evde kurduğun networkte 2 bilgisayardan mı bahsediyosun. fiziksel yapıdan biraz bahsetmen lazım. yukarıda yazılanlardan dns ve gateway çözümün olabilir.


    sorun büyük ihtimalle getaway den kaynaklanıyor arkadaşın dediği gibi. en çok unutulun ayrıntıdır.
  • YAW BENDE BUNU SORACAKTIM 1 HAFTADIR BENİMDE AYNI SORUN VAR.HER GUN BİLGİSAYARLARI YENİ BAĞLANTI OLUŞTUR YAPARAK İNTERNETE GİRİYORUM.ABİMLE BEN İKİ BİNA ARASI KABLO CEKTİK VE BİLGİSAYARLARI BAĞLADIK.VE ADSL Yİ ORTAK KULLANIYORUZ.4 AYDIR HİÇBİR SORUN YOKTU.SON BIR HAFTADIR ABİM İNTERNETE GİRİYOR.BEN GİREMİYORUM.BAKIYORUM AĞ BAĞLANTIM VAR.ONUN BİLGİSAYARINA GİREBİLİYORUM.AMA İNTERNET YOK.ONUN VE BENİM GÜVENLİK DUVARI KAPALI.BENİM İP ADRESİM ELLE AYARLADIM.ABİM HER GÜN AĞ BAĞLANTILARIMDAN YENİ BAĞLANTI OLUŞTUR YAPIYOR.ONDAN SONRA BEN İNTERNETE GİREBİLİYORUM.NE YAPTIMSA OLMADI.GATEWAY VE FREEWAL NE AÇIKLAYABİLİRMİSİNİZ.
  • arkadaşım bi router modem üzeride nete girmek istiyorsan. modemin ip adresini ağ bağlantısındaki dns nosunun yerine yaz sornunun çözülecektir genelde modemlerin dns noları kendi ip nolarıdır.

    eyer bunu yaptığın halde olmuyorsa

    internet explolere sağ tıkla özellikler>bağlantılar>yerel ağ ayarları na gir ordati tüm tik işaretlerini kaldır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: karizma1234

    *************

    AĞA BAĞLI BİLGİSAYAR AĞDAN KULLANILAN PROĞRAMLARI KULANABİLİYOR.

    FAKAT İNTERNETE GİRMİYOR BUNUN SEBEPLERİ NE OLABİLİR.

    TEŞ.

    *******

    ANA bilgisayar yada server internet bağlantısını senle paylaşmamış olabilir.
  • AMA HER GÜN ABİM AĞ KURULUM SİHİRBAZINI ÇALIŞTIRIYOR VE İNTERNETİ BENİMLE PAYLAŞILIYOR.ASIL SORUN ABİMİN BİLGİSAYARI YANİ ANA BİLGİSAYAR BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATINCA HERŞEYE YENIDEN BAŞLIYORUZ.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: selmanla1

    AMA HER GÜN ABİM AĞ KURULUM SİHİRBAZINI ÇALIŞTIRIYOR VE İNTERNETİ BENİMLE PAYLAŞILIYOR.ASIL SORUN ABİMİN BİLGİSAYARI YANİ ANA BİLGİSAYAR BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATINCA HERŞEYE YENIDEN BAŞLIYORUZ.

    abinin bilgisayarinda deepfreeze veyahut goback tarzi bir program kurulumu ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: selmanla1

    AMA HER GÜN ABİM AĞ KURULUM SİHİRBAZINI ÇALIŞTIRIYOR VE İNTERNETİ BENİMLE PAYLAŞILIYOR.ASIL SORUN ABİMİN BİLGİSAYARI YANİ ANA BİLGİSAYAR BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATINCA HERŞEYE YENIDEN BAŞLIYORUZ.


    Modemi kendi bilgisayarına bağla,yani ana bilgisayar seninki olsun
  • bizimde labaratuarda internet sorunumuz var.
    internet hızımız gayet güzeldi. anacak ne olduysa iki gündür bağlanamıyoruz. modeme ping atıyor sorun yok donanımsal bir problem ya da ip numaralarında da sorun yok.
    ama internete grdiğimizde sunucu bulunamıyor uyarısı veriyor.
  • arkadaşlar bendede aynı hata vardı.bağlantı var ama internete giremiyodum.ip adreslerini değiştirmiştim.sorun ondanmış.

    otamatik otomatik ip adresi aldım sorun çözüldü
  • arkadaşlar benm telefon samsung M3200 geçen yaz turkcell kntür yediği için internetti sildim ama yeniden girmek istiyorum bana acil yardım edebilirmisiiz???
  • SLM ARKADAŞLAR BU SITEYI YENI BULDUM BILGISAYARIM NETE GIRMIYOR SMİLE ADSL KULLAN MAYA BAŞLADIM BIR HAFTA SONRA MODEMIN NET IŞIGI YANMAMAYA BAŞLADI MODEMI TEKRAR KURDUM ŞUAN BAGLANTI VAR DIYOR YANLIZ NETE GIRMIYOR NET SAYGASINI ACTIGIMDA SAYFA GÖRÜNTÜLENEMIYOR DIYOR VE ARAMA KUTUSUNDA BIR TAKIM KOTLAR CIKIYOR(212,175,13,113) GIBI BILEN VARSA SORUNUN NE OLDUGUNU LUTFEN YARDIMCI OLSUN NETSIZ HAYAT KAFAMA VURDU
  • konu biraz hortladı ama kusura bakmazsınız inşAllah . Abiler benin bilgisayarda internete girmiyor. Modem de DNS ışığı yanıyor bilgisayar bağlı diyor ama sitelere giremiyorum. W7 de DNS sunucu bulunamadı diyor. DNS veriyorum ulaşılamıyor diyor. Modem direk benim pc ye bağlı kimseyle paylaşım yok modemde tek ben bağlıyım yani :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.