Şimdi Ara

AĞDA GÖRÜLÜYOR...İNTERNETE GİRMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
149.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • *************

    AĞA BAĞLI BİLGİSAYAR AĞDAN KULLANILAN PROĞRAMLARI KULANABİLİYOR.

    FAKAT İNTERNETE GİRMİYOR BUNUN SEBEPLERİ NE OLABİLİR.

    TEŞ.

    *******



  • bizim işyerindeki bilgisayarlardan bir tanesi ağı görüyor. ağda çalışıyor. hatta ping atıyor. sorun yok. ama internetteki hiçbir sayfaya girmiyor. explorerda, sayfa görüntülenemiyor yazısı cıkıyor. en altında sunucu bulunamıyor diyor.telekomun dns adreslerini kullanıyoruz.diger pc lerde sorun yok. Google Chrome da ise aşagıdaki hata cıkıyor.


    Bu web sayfası kullanılamıyor
    DNS araması başarısız olduğundanhttp://www.google.com.tr ana makinesindeki sunucu bulunamadı. DNS, web sitesinin adını İnternet adresine çeviren bir web hizmetidir. Bu hata çoğunlukla İnternet erişiminin olmamasından veya hatalı yapılandırılmış ağdan kaynaklanır. Yanıt vermeyen bir DNS sunucusu ya da Google Chrome uygulamasının ağa erişmesini önleyen bir güvenlik duvarı da bu hataya yol açabilir.
    Aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:
    Bu web sayfasını daha sonra yeniden yükle.
    İnternet bağlantınızı kontrol edin. Kullanıyor olabileceğiniz tüm yönlendirici, modem veya diğer ağ cihazlarını yeniden başlatın.
    DNS ayarlarınızı kontrol edin. Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorsanız ağ yöneticinizle bağlantı kurun.
    Şu adımları uygulayarak ağ tahminini devre dışı bırakmayı deneyin: İngiliz anahtarı menüsü > Seçenekler > Gelişmiş Seçenekler seçeneğine gidin ve "Sayfa yükleme performansını iyileştirmek için ağ eylemlerini tahmin et" öğesinin seçimini kaldırın. Bu işlem sorunu çözmezse, daha iyi bir performans için bu seçeneği tekrar belirtmenizi öneririz.
    Google Chrome uygulamasını güvenlik duvarınızda veya virüsten koruma yazılımınızın ayarlarında izin verilen programlara ekleyin. Uygulama zaten izin verilen programlar arasındaysa izin verilen programlar listesinden silip tekrar eklemeyi deneyin.
    Proxy sunucu kullanırsanız, proxy sunucunun çalışıyor olduğundan emin olmak için proxy ayarlarınızı kontrol edin veya ağ yöneticinizle bağlantı kurun. Proxy sunucu kullanmıyor olmanız gerektiğine inanıyorsanız, proxy ayarlarınızı düzenleyin: ingiliz anahtarı menüsü > Seçenekler > Gelişmiş Seçenekler > Proxy ayarlarını değiştir... > LAN Ayarları seçeneğine gidin ve "Yerel ağınız için proxy sunucu kullan" onay kutusunu seçin.
    Hata 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Sunucunun DNS adresi çözümlenemiyor.

    yardımcı olursanız ÇOK sevinnirim... :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.